2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
amin cnm inş,bizim kadar kararsız bir çift yok sanırım burda,bu sefer ilayda isminde annemde bastırıyor,inş beyefendi değiştirmez,değiştirirsede şaşırmayın siz karar verdinizmi minigin ismine ?

Şaşırtın artık,değişmesin :) Nasibi neyse onu bulacaksınız sonunda olsun :) Bununda keyfi ayrı :)
Biz başta Sezen,Sezin gb düşünmüştük,biara başka isimleride araştırdık fln ama şuan karar verdik gb,Sezen düşünüyoruz..Çıtı pıtı sakin zarif geliyor isim :) çok yakın kuzenlerimde olmasaydı ilk seçeneğim İpek'ti aslında ya da Defne..

Geçmiş olsunn,acil şifalar diliyorum,inşallah iyi haberlerinizi duyarız..
saol cnm bnm inş bi de dökersem kırılan taşları

kızlar çok tebrikler için çook teşekkür ederim:) hep birlikte inşallah eşlerimizle, evlatlarımızla mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar geçiririz.

otribebe damla mi yoksa aspirator mu canim

aspiratör canım ben çok faydalandım oğlumda.

ismiyle yaşasın inş cnm,güzel isim sezende sezinde

slm kızlar bende geldim bende hala oğluşuma isim bulamadım büyük oğlumun adı alpberk çoğu kişi ilk duyduğunda zor söylüyor bu sefer daha seçici olacagız sanırım ama aklımızda hiç bir isim yok..

10 yıl oluyor nisan da biz tanışalı parasızlıktan 4 sene evlenemedik. eşim çalışmıyordu tanıştığımızda, askere gitmemişti. 4 yıl kendi hayatımızı yola koyduk. sonra anlattığım gibi. ben hiçbişeyi planlamadım gerçekten ama herkes değişiyor inan. ben de o da. evrilip beraber yaşamaya çalışıyoruz. ilk tanıştığımızda babamı yeni kaybetmiştim depresyondaydım. bana yemek mi ne hazırlamıştı sinirlenip duvara tepsiyi vurmuştum, çıldırmıştım yok yere. bi kere de hatırlıyorumbuluşucaz diye bekliyorum akşam gelemiyorum diye mesaj atmış. hiçççç sormadan mesaj attım sakın beni arama sorma benim böyle adamla işim olmaz diye. sildim herşeyi 2 hafta açmadım telini falan. anormaldim yani. hırçın saldırgan. şimdiki gibi değildim sakin anlayışlı alttan alan. resmen 10 sene de çok rol değiştik. inanamıyorum geriye bakınca... sen de haklısın içimiz de olanlarçıkıyor belkide.

Nilfa çok geçmiş olsun
Ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyosam..bundan sonra hamileliğin boyunca hiç sıkıntı yaşamassaın inş

Doğum günün kutlu olsun... prensesin de ismiyle yaşasın inş

Canım benim bebeğim resmen deli yani Doktor bana söylemişti ama sen aynı haftada giden arkadaşlarından daha çabuk ve şiddetli hissedersin vücudunda hiç yağ tabakası yok diye, arkadaşın da zayıfsa o yüzden senden daha şiddetli hissedebilir

Öncelikle müdürünün gıcıklığına olan sinirimi belirtmek isterim, ardından da Allah sana sabırlar versin bu nasıl bir iş arkadaşım insanın bir pozisyonu olur ki o da ne iş yaptığını bilir bu şekilde davranması çok kötü sizin için. Siz raporunuzu alın ve evinizde dinlenmenize bakın aradıklarında telefonu açmayın hatta o derece gıcık oldum yani

Antibiyotiğinizi ihmal etmeyin aynı sebepten ötürü biraz amniyon sıvısı kaybetmek durumda kaldım malesef. Bu yüzden bu hastalığı hafife almayın lütfen, çok geçmiş olsun.

amin cnm inş,bizim kadar kararsız bir çift yok sanırım burda,bu sefer ilayda isminde annemde bastırıyor,inş beyefendi değiştirmez,değiştirirsede şaşırmayın siz karar verdinizmi minigin ismine ?
Canım neden öyle diyorsun benim kızımın bir sürü adı var mesela; bir hafta Ece oluyor, bir hafta İrem, bir hafta Hale, bir hafta Eyşan, bir hafta Bade, bir hafta Defne önümüzde 15 haftamız var hayırlısı ile 15 tane daha ismi olur kızımın

canım sağol cevabın için.biraz olsun rahatlattın.ilk defa basıma geldiğinden tedirgin oluyorum ister istemez.insallah bi sıkıntı yoktur.

"Birbirine iyi gelmek" dedikleri budur işte, bir daha kocaman bir maaşallah:)

kızlar isim konusu konuşulmuş bizde sonunda karar verdik oğlumuzun ismi yağız olacak inşallah sizce nasıl?

kızlar şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.hafta sonu nete giremiyorum umarım herkes için hayırlı ve sağlıklı şekilde gönlünüzce geçer.görüşmek üzere...:80:

Kızlar benim ilk bebeğim olacak bu hamileliğim inşallah. Çok isteyerek kendimizi hazırlayarak kitaplar okuyarak pedagoglar dinleyerek karar verdik bu sürece, Rabbim nasip etti şükürler olsun hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. Burda bir problem yok.

Yalnız beni bu aralar düşünceler alıyor, nasıl bir anne olabileceğim başta olmak üzere, kariyer planlarım sosyal hayatım nasıl etkilenecek konuları üzerine düşünüyorum.. Kpssye hazırlanıyordum doğum stresiyle birleşir kötü olurum diye bebeğimiz inşallah 2 yaşına gelinceye kadar erteledik tüm kariyer plan ve hedeflerimi.. Onu iyi yetiştirebilmek adına böyle bir karar aldık tabi.. Yakınımıza ücretsiz bir kurs merkezi açıldı bu arada, çok hoş branşlar var bende kendini geliştirmeyi seven bir insanım, gitmek istesem de şuan mümkün görünmüyor hamilelik + doğum sonrası birkaç sene... Bu beni düşüncelere sevketti ben evde herşeyden vazgeçmiş bir halde oturabilecek miyim, mutlu olabilecek miyim vs diye şirin bebeğim tüm zamanlarımı dolduracak tahminim bu yönde onu çok seviyor ve istiyorum ama hiç alışık olmadığım bir düzene girecek olmak beni ürkütüyor sanırım.. Bilhassa tecrübeli anneler, bebekle neler yapabilirim, ne kadar sosyal hayatım olabilir ilk seneler, yorum ve fikirlerinizi bekliyorum...

Kızlar,

Zaman daraldı biz hala isime karar veremedik. Sevdiklerimiz şöyle;

1-İpek

2-Eylül

3-Deniz

4-Rana

5-Hiçbirini beğenmedim:)

Sizce hangisi daha güzel? Eylül ya da Deniz koyarsak "Eylül Deniz" olarak iki isimli kullanmayı düşünüyoruz.
Bu konuda anket oluşturmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…