amin cnm inş,bizim kadar kararsız bir çift yok sanırım burda,bu sefer ilayda isminde annemde bastırıyor,inş beyefendi değiştirmez,değiştirirsede şaşırmayınsiz karar verdinizmi minigin ismine ?
çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra yolunda gider herşey
Cok gecmis olsun canım..allah bir an once kurtarsın..
saol mrs beyaz en kısa zamanda taşları dökerim
otribebe damla mi yoksa aspirator mu canim
Benim hala sabaha karşı kalkıp tv izleyen, oyun oynayan çocukları olan arkadaşlarım var. Düşünsene sen uyuyorsun, gece 3 ve evde bir minik bacaksız uyanıp tv izliyor, buzdolabından süt filan çıkarıyormuş:)) Bu işin şakası tabii, anne baba ne kadar yıpranıyor ve tam buyume hormonları devreye girdıgı zaman faydalanamıyor cocuk.
Senın oğlun hamilelikte de mi boyle hareketliydi geceleri? Eğer oyleyse ve bu seferki sakin olur, gece uyursa artık bir genelleme yapabiliriz)
Hepsi bir tarafa inşallah bu seferki bebeğn gerçekten geceleri huzurlu olur da, sen de daha kolay geçiririsin lohusalığı. Zaten zor ve yorucu bir hamilelik oluyor
aslındaoğlum karnımdada çok harektliydi doğdu vehala öyle.bu şimdiki sakin inşallah doğuncada öyle olsun.zaten ikisini bir idare edtmem çok zor olur.
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
dün aldığım haberden sonra artık daha pozitifim:) bide bugün doğum günüm en güzel hediye yavrumun iyi olması oldu:)
yarın şeker yükleme testine gidicem ve kızımızı görücez inşallah bu arada biz isim olarak Ayşe de karar kıldık:)
Hepinize güzel bi gün diliyorum:)[/QUOTE
mutlu yıllar canım.ayşe çok güzel bir isim ben çok severim.kız olsa bebeğim ayşegül alternatiflerim arasında vardı benimde.benimde yarın şeker yüklemem var inşallah sorunsuz geliriz ikimizde
teşekkür ederim canım:) yarın güzel haberlerle döneriz inşallah:)
Şaşırtın artık,değişmesin :) Nasibi neyse onu bulacaksınız sonunda olsun :) Bununda keyfi ayrı :)
Biz başta Sezen,Sezin gb düşünmüştük,biara başka isimleride araştırdık fln ama şuan karar verdik gb,Sezen düşünüyoruz..Çıtı pıtı sakin zarif geliyor isim :) çok yakın kuzenlerimde olmasaydı ilk seçeneğim İpek'ti aslında ya da Defne..
Bana bu sıralar hep ikinci bebek, ilkinin tersi olur diyorlar. Yani oğlum sakindi ya, kızım için gözümü korkutuyorlar güya:) iyi o zaman ben razıyım bu duruma, kızım da iştahlı olsun oğlumun tersine herhangi bir yemeği bir saat içinde bitirsin en azından((((((
Maaşallah demek gerek. Bir erkeği değiştirmek böyle olabiliyor demek ki ama içinde varmış eşinin. Benim eşim istede de, yapamıyor anlatmıştım geçenlerde, daha fazla soruna yol açıyor. Tez canlı olan kimse genelde başkasından yardım isteyeceğine hop atlıyor herşeye. Karşısındakiler bunu bildikleri için ağırdan alıyorlar. Ay bilmem ki, yapamam ki, diyip biraz da beceriksiz görünmek lazım belki ama kişilik yapısı değişmez demek istediğim buydu.
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
dün aldığım haberden sonra artık daha pozitifim:) bide bugün doğum günüm en güzel hediye yavrumun iyi olması oldu:)
yarın şeker yükleme testine gidicem ve kızımızı görücez inşallah bu arada biz isim olarak Ayşe de karar kıldık:)
Hepinize güzel bi gün diliyorum:)
Ya benim bebeğim aşırı hareketli değil özellikle akşam yediden sonra durgunlaşıyor hiç hareketini hissetmiyorum. Beraber çalıştığımız kızda gebe haftamızda aynı beni gece hiç uyutmuyor diyor arada ay nasıl vuruyor diyor. Ama benimki öle ay dedirtecek kadar vurmuyor yada gece uyutmamazlık yapmıyor bende mi bi yanlış var acaba:44::26:
Canım benim bebeğim resmen deli yanibenim ki de öyle ne zıplatıyor ne gum gum vuruyor. hem de iri sozde 2 hafta kadar. ama sağlıklı. dr ctesi gördü ben de aynı seyi söyledim. bu haftalarda çok hissetmelisiniz, bir bakalım önce dedi. kafa yukarıda dedi o yuzden daha çok iç organlara vurur dedi. mesaneye falan. ikincisi ise çok geniş karnınız dedi hem içten hem dıştan. yani bebek çok geniş alanda o yuzden pek hissetmiyor olabilrsiniz dedi. bilmiyorum sağlıklı ise sorun yok bence. bir de benim gunduz uyuyor hatta akşam da 12 de hareketleniyor 1 kadar yatınca zaten duymuyorum ben.
Öncelikle müdürünün gıcıklığına olan sinirimi belirtmek isterim, ardından da Allah sana sabırlar versin bu nasıl bir iş arkadaşım insanın bir pozisyonu olur ki o da ne iş yaptığını bilir bu şekilde davranması çok kötü sizin için. Siz raporunuzu alın ve evinizde dinlenmenize bakın aradıklarında telefonu açmayın hatta o derece gıcık oldum yaniiş konusunda bugün bir darbe daha yedim(
gittim belediyeye vergimizi yatırdım ama belediye o kadar kalabalıkki anlatamam yani, 2 ay rı yerden sıra aldım bekledim. hele veznede önümde bekleyen 66 kişi vardı. veznede de 2 kişi çalışıyordu. daracık koridor, oturma yeri vs yok. geldim dedim gidip gelmekte sorun yok ama önümde 66 kişi vardı ayakta bekledim dedim. neyse geçtim onu ben normalde bireysel bankacılık bölümünde çalışıyorum ama biri izne ayrıldı diye 1 hafta gişeye geçirdiler. tam da vergi döneminde. parayla uğraşmak zordur. her akşam kasam tuttu mu diye gerildim. bir arkadaşım 2000 TL açık verince daha da gerildim. ama akşam şube müdürüm bu sefer gişeden bi başkası izne ayrılıyor sen bakacaksın gene dedi. dedim ben de akşamları geriliyorum. sonuçta hep çalıştığım bildiğim bir yer de değil dedim ama nafile haftaya gene gişedeyim. hatta neymiş bireyseldeki arkadaşım dışarı çıkınca bireysele geçecekmişim o gelince gene gişeye geçecekmişim. yuhhh yani iki kişinin yapacağı işi ben hamile halimle yapacağım düşünebiliyormusunuz
çok moralim bozuldu. haftaya dr. kontrolüm var dr dan rica edicem 10 gün bana rapor yazsın diye. ama zaten ricaya gerek kalmayacak o hafta 2 iş birden yapacağım için zaten yataklara düşerim herhalde(
oturup ağlamak istiyorum şimdi
Antibiyotiğinizi ihmal etmeyin aynı sebepten ötürü biraz amniyon sıvısı kaybetmek durumda kaldım malesef. Bu yüzden bu hastalığı hafife almayın lütfen, çok geçmiş olsun.kızlar bana bugün şeker yüklemesi ve idrar tetkiki yaptılar. Şeker yüklemesinde biraz şekerim yüksek çıktı ama doktorum önemli olmadığını söyledi. idrar tahlilinde ise iltihap var dedi AUGMENTIN BID 1000 mg verdi. yani bir çeşit antibakteriyel ilaç. Kızlar aranızda benim gibi idrarında iltihap olan ve ilaç kullanan var mı? ben biraz tereddüt ettim açıkçası ama doktor verdiği için daha yeni kullanmaya başladım. Yine de içim hiç rahat değil beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım neden öyle diyorsun benim kızımın bir sürü adı var mesela; bir hafta Ece oluyor, bir hafta İrem, bir hafta Hale, bir hafta Eyşan, bir hafta Bade, bir hafta Defne önümüzde 15 haftamız var hayırlısı ile 15 tane daha ismi olur kızımınamin cnm inş,bizim kadar kararsız bir çift yok sanırım burda,bu sefer ilayda isminde annemde bastırıyor,inş beyefendi değiştirmez,değiştirirsede şaşırmayınsiz karar verdinizmi minigin ismine ?
aspiratör canım ben çok faydalandım oğlumda.
himmmm tamam canikom
aslındaoğlum karnımdada çok harektliydi doğdu vehala öyle.bu şimdiki sakin inşallah doğuncada öyle olsun.zaten ikisini bir idare edtmem çok zor olur.
Merhaba Canım inan ben de onu dinlemekten geceleri uyuyamıyorum. Her an tekme attı mı atacak mı ona bir şey mi oldu diye düşünmekten sonunda psikolağa gittim. Doktor kaygı bozukluğu dedi. Doktor kontrolümde de bebekte çok şükür hiç bir şey yok. Dediğin gibi genelde kasıklarıma vuruyor ve bazen batmalar oluyor. Bazen çok hareketli olabiliyor ama bazen de hiç sesi çıkmıyor. Sana tavsiyem çok fazla onu dinleme bebeğin doktor kontrolünde herhangi bir şeyi yoksa hiç endişelenme böyle yaparak hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz çünkü.
10 yıl oluyor nisan da biz tanışalı parasızlıktan 4 sene evlenemedik. eşim çalışmıyordu tanıştığımızda, askere gitmemişti. 4 yıl kendi hayatımızı yola koyduk. sonra anlattığım gibi. ben hiçbişeyi planlamadım gerçekten ama herkes değişiyor inan. ben de o da. evrilip beraber yaşamaya çalışıyoruz. ilk tanıştığımızda babamı yeni kaybetmiştim depresyondaydım. bana yemek mi ne hazırlamıştı sinirlenip duvara tepsiyi vurmuştum, çıldırmıştım yok yere. bi kere de hatırlıyorumbuluşucaz diye bekliyorum akşam gelemiyorum diye mesaj atmış. hiçççç sormadan mesaj attım sakın beni arama sorma benim böyle adamla işim olmaz diye. sildim herşeyi 2 hafta açmadım telini falan. anormaldim yani. hırçın saldırgan. şimdiki gibi değildim sakin anlayışlı alttan alan. resmen 10 sene de çok rol değiştik. inanamıyorum geriye bakınca... sen de haklısın içimiz de olanlarçıkıyor belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?