2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba arkadaşlar.Bende de bu hafta uyku sorunu var sağa dön sola dön mümkün değil uyumam.Kafama da bişey takmıyorum.Sizde de böyle bir sorun varmı?Arkadaşlar şeker testinden sonra sırada hangi test var bilen var mı?

ipek,deniz ve eylül ismini çok beğeniyorum.Bu isimleri olan kızlarda çok güzel ve akıllı kızlar:))

Rana ve İpek güzel bence de :)

Ben İpek'i beğendim canım :)

selam canım bende aynı senin gibiyim dönmekten uykum devamlı bölünüyor bir de ağzım kuruyo devamlı su iç wc ye git sağa dön sola dön Allahım sabah zombi gibi kalkıp işe geliyorum uykum var (( keşke şimdi evde olsam uyusam uyusam uyusam ...

Bizim isim listemizde de bu isimler vardı hepsini eledik :)) Elif te karar kıldık
ama bu listeden birini seçmek gerekirse bence deniz :)

beni güldürdün,Allahda seni güldürsün cnm..

eylüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllll çok seviyorum bu ismi,kızıma bu ismi koymayı çok istiyorum ama eşim istemiyor ipekde çok güzel..

ismiyle yaşasın inş cnm,güzel isim sezende sezinde

Amin inşallah cümlemizinki

Bence İpek :) Çok zarif geliyor bu isim bana.Küçüklüğümden 'Süper Baba'dan beri çok severim :)

Ipek ten yana oyum

ben olsam ipek ismini seçerdim canım, benim de kızım olacak gerçi ama kuzenimin kızının adı ipek o yüzden seçeneklerime alamamıştım : (

Haftasonu kuzenimin dugunu var diye alisveris yapalim dedik foruma gittik.dogurmak isteyen avm ye gitsin ölüyorum diye bagircaktim valla
Bi de darp izlerim varya gogsum mosmor bi an annem kalp krizi geciriyosun sandim dedi
Yaa ben hala sanki cokkk var doguma gibi hissediyorum niye boyle bilmiyorum ilkinde daha mi merak oluyor ne :))
Daha çöp almisligimiz yok,kizin ustune kiz gelince fazla bisey de almicam zaten
Ancak h&m e ugrayin derim indirimli fiyat uzerinden %50 yapmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…