2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
tatlim cok ii yapmissin okadar sey okuyup kendini hazirlamaya calismissin ama ben ce yetmemis sana......baskasindan degil direk kendimden ornek wereim :))) bitanem bu oyle bir duygu we oyle bir his ki esi benzeri ve malesef caresi yok...biz esimle o kadar cocuklari sewmemize ragmen 4 sene cesaret edemedik....aman yasamadigimiz duygu kalmasin ama tatile cikalim aman para ayirip ona ii bi gelecek sunalim amalarimiz hic bitmedi amma lakin bu oyle bir ruh ki kendimizi hazir hissettiimiz anda yasamaya karar werdik ve oyle yaptik eger en ufak bir tereddutun waraa yasanmamali bnm de ilk bebegim o mide bulantilari uykusuz geceleer sebesiz kanamalar aglamalar maddi durum bircok hastalik cocukta ve ben de bunlara hazir olmadan yasanmamali....bn de cok zor karar werdim senin gibi ama pisman degilim hersei yasanmasi gerektigi gibi yasiorum deyip mutlu ermege calisiprum kendimi...dilerim sende bole dusunebilirsin....kendini ne yapilir yapilmaz die sikma takilirsan hic bisi yapamazsin emi ol...hamile ken yapilamayan bicok seyi yapiorum geziomda is te yapiom...rahat birak kafani eminim kizim oluncada bole olucak yapmak istedigimhersei yapicam ama annem bakicak ama krese gidicek ama ewde olucaz amq b hayatimi degistirmesine izin wermicem hayatimizi guzellestirsin die beklicem kizimizi sende bole dusun faydasi olurrr

Bende cok begeniyorum yagiz ismini.ama esmer olursa koy bence sarisin bi oglun olursa esmer delikanli diye bi adi olursa tuhaf olmaz mi

bir de o durum var ama anneye babaya çekerse en fazla koyu kumral olur ama boy pos konusunda anasının babasının maşallah var ikiz kuleler gibiyiz inşallah bize çeker:)

bir de o durum var ama anneye babaya çekerse en fazla koyu kumral olur ama boy pos konusunda anasının babasının maşallah var ikiz kuleler gibiyiz inşallah bize çeker:)

Adiyla yasasin oyleyse icine sindiyse gerisi onemli degil zaten..
Bakalim meraktayiz nasil cikacaklar:))
Nen sarisinim esim esmer ilki kara oldu bundan da umidim yok

yagiz abi isminle yasa

Adiyla yasasin oyleyse icine sindiyse gerisi onemli degil zaten..
Bakalim meraktayiz nasil cikacaklar:))
Nen sarisinim esim esmer ilki kara oldu bundan da umidim yok

evet çok merak ediyorum sağlıklı olsunlar da en önemlisi o bu sarışın olurmuş gibi düşündüm bir an kardeşler zıt oluyor ya genelde

Oyle tabi bu kadar kazadan beladan sonra sadeve saglikli olsuna odaklandik zaten..
Ne cikarsa bahtimiza artik :))

kızlar nasılsınız ...kaç gündür doğru dürüst giremiyorum ... inşaAllah herşey yolundadır

nasılsınız güzel mayıs anneleri her zaman yazamıyorum ama arada girip neler yaptığınıza çok takip edemesemde etmeye çalışıyorum, kızlar çatlaklarınız oluştumu nerelerinizde var benim göbekte yok ama bacaklarımda oluşmaya başladı belirgin bişekilde bazen sinirlerimi bozuyolar kalılıcı olmaları daha çok tabi

KIZLAR size bi sorum olacak. Kasıklarınızda yada belinizde kıtlama oluyor mu. Yani parmaklarımızı kıtlatıyoruz ya benim kasıklarımda ve belimde sağa sola dönerken sık sık öyle kıtlama oluyor gayetde güçlü bir sesle yanımdaki duyuyor yani. Bunun bi zararı olur mu acaba? Böyle abudik gubudik şeyler neden beni buluyor ki hep bu aralar ağzım frlaket kuruyor çok su içesim geliyor. Sanırım şeker hastalığının belirtileri kendini göstermeye başladı:26:

Son düzenleme:

Benimde göbeğim çok çatladı harita gibi kıpkırmızı ne yapalım

nisan rana, mavi, eyşan, ida, dora benim beğendiklerim. rana da güzelmiş.

ben sekerle beraber, tam idrar, tam kan tarama, feritin demir, rahim kulturu yaptırdım.

Benimde göbeğim çok çatladı harita gibi kıpkırmızı ne yapalım

kızlar ben gebeliğimin başından beri kakao yağı kullanıyorum her akşam. Bilmiyorum faydası oluyor mu ama ben de çatlak yok şimdilik siz de yağ sürün belki daha fazla ilerlemesini önler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…