kızlar isim konusu konuşulmuş bizde sonunda karar verdik oğlumuzun ismi yağız olacak inşallah sizce nasıl?
tatlim cok ii yapmissin okadar sey okuyup kendini hazirlamaya calismissin ama ben ce yetmemis sana......baskasindan degil direk kendimden ornek wereim :))) bitanem bu oyle bir duygu we oyle bir his ki esi benzeri ve malesef caresi yok...biz esimle o kadar cocuklari sewmemize ragmen 4 sene cesaret edemedik....aman yasamadigimiz duygu kalmasin ama tatile cikalim aman para ayirip ona ii bi gelecek sunalim amalarimiz hic bitmedi amma lakin bu oyle bir ruh ki kendimizi hazir hissettiimiz anda yasamaya karar werdik ve oyle yaptik eger en ufak bir tereddutun waraa yasanmamali bnm de ilk bebegim o mide bulantilari uykusuz geceleer sebesiz kanamalar aglamalar maddi durum bircok hastalik cocukta ve ben de bunlara hazir olmadan yasanmamali....bn de cok zor karar werdim senin gibi ama pisman degilim hersei yasanmasi gerektigi gibi yasiorum deyip mutlu ermege calisiprum kendimi...dilerim sende bole dusunebilirsin....kendini ne yapilir yapilmaz die sikma takilirsan hic bisi yapamazsin emi ol...hamile ken yapilamayan bicok seyi yapiorum geziomda is te yapiom...rahat birak kafani eminim kizim oluncada bole olucak yapmak istedigimhersei yapicam ama annem bakicak ama krese gidicek ama ewde olucaz amq b hayatimi degistirmesine izin wermicem hayatimizi guzellestirsin die beklicem kizimizi sende bole dusun faydasi olurrrKızlar benim ilk bebeğim olacak bu hamileliğim inşallah. Çok isteyerek kendimizi hazırlayarak kitaplar okuyarak pedagoglar dinleyerek karar verdik bu sürece, Rabbim nasip etti şükürler olsun hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.. Burda bir problem yok.
Yalnız beni bu aralar düşünceler alıyor, nasıl bir anne olabileceğim başta olmak üzere, kariyer planlarım sosyal hayatım nasıl etkilenecek konuları üzerine düşünüyorum.. Kpssye hazırlanıyordum doğum stresiyle birleşir kötü olurum diye bebeğimiz inşallah 2 yaşına gelinceye kadar erteledik tüm kariyer plan ve hedeflerimi.. Onu iyi yetiştirebilmek adına böyle bir karar aldık tabi.. Yakınımıza ücretsiz bir kurs merkezi açıldı bu arada, çok hoş branşlar var bende kendini geliştirmeyi seven bir insanım, gitmek istesem de şuan mümkün görünmüyor hamilelik + doğum sonrası birkaç sene... Bu beni düşüncelere sevketti ben evde herşeyden vazgeçmiş bir halde oturabilecek miyim, mutlu olabilecek miyim vs diye şirin bebeğim tüm zamanlarımı dolduracak tahminim bu yönde onu çok seviyor ve istiyorum ama hiç alışık olmadığım bir düzene girecek olmak beni ürkütüyor sanırım.. Bilhassa tecrübeli anneler, bebekle neler yapabilirim, ne kadar sosyal hayatım olabilir ilk seneler, yorum ve fikirlerinizi bekliyorum...
Bende cok begeniyorum yagiz ismini.ama esmer olursa koy bence sarisin bi oglun olursa esmer delikanli diye bi adi olursa tuhaf olmaz mi
yagiz abi isminle yasa
bir de o durum var ama anneye babaya çekerse en fazla koyu kumral olur ama boy pos konusunda anasının babasının maşallah var ikiz kuleler gibiyiz inşallah bize çeker:)
yagiz abi isminle yasa
Adiyla yasasin oyleyse icine sindiyse gerisi onemli degil zaten..
Bakalim meraktayiz nasil cikacaklar:))
Nen sarisinim esim esmer ilki kara oldu bundan da umidim yok
kızlar 25. Haftaya girdik ve bebeğimiz hc değeri birkaçgün küçük çıktı bpd normal fl bir hafta uzun bile yaşayan var mı bu durumu(
kızlaaaarrrr bu konuyla ilgilenen yok mu
nasılsınız güzel mayıs anneleri her zaman yazamıyorum ama arada girip neler yaptığınıza çok takip edemesemde etmeye çalışıyorum, kızlar çatlaklarınız oluştumu nerelerinizde var benim göbekte yok ama bacaklarımda oluşmaya başladı belirgin bişekilde bazen sinirlerimi bozuyolar kalılıcı olmaları daha çok tabi
nisan rana, mavi, eyşan, ida, dora benim beğendiklerim. rana da güzelmiş.Kızlar,
Zaman daraldı biz hala isime karar veremedik. Sevdiklerimiz şöyle;
1-İpek
2-Eylül
3-Deniz
4-Rana
5-Hiçbirini beğenmedim:)
Sizce hangisi daha güzel? Eylül ya da Deniz koyarsak "Eylül Deniz" olarak iki isimli kullanmayı düşünüyoruz.
Bu konuda anket oluşturmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar.Bende de bu hafta uyku sorunu var sağa dön sola dön mümkün değil uyumam.Kafama da bişey takmıyorum.Sizde de böyle bir sorun varmı?Arkadaşlar şeker testinden sonra sırada hangi test var bilen var mı?
kızlar aşkolsun hiç biriniz oğlumun ismine yorum yapmadınız :2:
kızlaaaarrrr bu konuyla ilgilenen yok mu
Benimde göbeğim çok çatladı harita gibi kıpkırmızı ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?