KIZLAR size bi sorum olacak. Kasıklarınızda yada belinizde kıtlama oluyor mu. Yani parmaklarımızı kıtlatıyoruz ya benim kasıklarımda ve belimde sağa sola dönerken sık sık öyle kıtlama oluyor gayetde güçlü bir sesle yanımdaki duyuyor yani. Bunun bi zararı olur mu acaba? Böyle abudik gubudik şeyler neden beni buluyor ki hep bu aralar ağzım frlaket kuruyor çok su içesim geliyor. Sanırım şeker hastalığının belirtileri kendini göstermeye başladı :26:
evet cnm bndede oluyor benm kasığımda değilde belimde.sağa sola dönerken oluyor aynen. ağız kuruması da oluyor geceleri ama sanırım bnm böbreklerdeki sorundan kaynaklı.beldeki kıtlama neden oluyor bilmiyorum belki kilo aldığımızdandır
Yaşasın tek kıtlayan ben değilmişim bende böyle abuk şeyler niye beni buluyor tek diyordum. Ben bir fizyoterapistle görüştüm eklem bağları gevşediği için olurmuş gebelikte tüm fizyoloji değiştiği için. Bi zararı olmaz dedi. Rahatsız ediyorsa dönerken daha dikkatli hareket et dedi. Bilgin olsun
ben yazdıklarını anlayamadım cnm. bana kilosu da boyu da fazla dedi ama tek tek bişi demediler.
peki kızlar sizde kasılmalar tutulmalar oluyomu benim özellikle uyurken ve çok ayakta kaldığımda kıramplar oluyo baya sol bacağımdan aşa kasılıyo oy oy annelik gerçekten çok zormuş bunlar en kolay zamanlarımız sanırım yeni doğum yapanları görünce korkuyorum böyle daha rahat gözüküyo
peki kızlar sizde kasılmalar tutulmalar oluyomu benim özellikle uyurken ve çok ayakta kaldığımda kıramplar oluyo baya sol bacağımdan aşa kasılıyo oy oy annelik gerçekten çok zormuş bunlar en kolay zamanlarımız sanırım yeni doğum yapanları görünce korkuyorum böyle daha rahat gözüküyo
teşekkür ederim amin inşallah
görmemişim kusura bakma
KIZLAR size bi sorum olacak. Kasıklarınızda yada belinizde kıtlama oluyor mu. Yani parmaklarımızı kıtlatıyoruz ya benim kasıklarımda ve belimde sağa sola dönerken sık sık öyle kıtlama oluyor gayetde güçlü bir sesle yanımdaki duyuyor yani. Bunun bi zararı olur mu acaba? Böyle abudik gubudik şeyler neden beni buluyor ki hep bu aralar ağzım frlaket kuruyor çok su içesim geliyor. Sanırım şeker hastalığının belirtileri kendini göstermeye başladı :26:
ultrasonda kafa karın ve bacak kemiği ölçüleri bunlar HC kafa FL bacak AC karın bunların yazılı olduğu bir ultrason çıktısı almadınız mı?
ben sekerle beraber, tam idrar, tam kan tarama, feritin demir, rahim kulturu yaptırdım.
Yoklugunu farkettim.hayirli olsun isin tekrardanSelam kızlar bayadır yazamıyorum atandığımı yazmıştım 10 gündür oğluşumla çalışıyoruz zaman çabucak geçiyor iyi geldi bana çalışmak :) bu arada her gün okudum ama yazamadım hepinize musmutlu hamilelikler diliyorum
bunlari dr mu istedi benim ki nie bisi istemio .....
napipsunuz kislar kakao yagi ilginc hic duymamistim.......denemek isterim catladi ama belki ilerlemesini onleriz
....bizde baya alisweris yaptik kizima babamoz maas aldi ya bugu ohhh be insan kendini cok farkli hissedip alisweriste yeni dogan bezimizi aldik pudramizi islak mendillerimizi sampuanlarimizi kolanyamizi camasir det..ve daha aklima gelmeyen bi dunya sey aldik oh be bu mutlulugu herkes yasasin dilerim
bunlari dr mu istedi benim ki nie bisi istemio .....
napipsunuz kislar kakao yagi ilginc hic duymamistim.......denemek isterim catladi ama belki ilerlemesini onleriz
....bizde baya alisweris yaptik kizima babamoz maas aldi ya bugu ohhh be insan kendini cok farkli hissedip alisweriste yeni dogan bezimizi aldik pudramizi islak mendillerimizi sampuanlarimizi kolanyamizi camasir det..ve daha aklima gelmeyen bi dunya sey aldik oh be bu mutlulugu herkes yasasin dilerim
ben sekerle beraber, tam idrar, tam kan tarama, feritin demir, rahim kulturu yaptırdım.
Dr istedi birtek rahim kulturunu ben istedim, gizli enfeksiyon riski olabilirmis diye bakildi. Rahimden cubukla ornek alindi akibti ornegi. Digerleri bu aralar isteniyor sanirm. Soyle sen de bunlari uaptiralimmi diye istersen.
Canım o ölçümlerin pek bir önemi yok çünkü çok hassas ölçümler yapmaları gerekiyor ama rutin kontrollerde maalesef o kadar hassas davranmıyorlar, çok takıldıysan tekrar baktır bu kez daha hassas davranırlar belki...kızlaaaarrrr bu konuyla ilgilenen yok mu
Canım benim omurum baştan sona kadar kıtırdıyor, uzun süre oturduğundan dolayı işte ayağa kalkınca birden kıt kıt kıt diye ses geliyor bendenKIZLAR size bi sorum olacak. Kasıklarınızda yada belinizde kıtlama oluyor mu. Yani parmaklarımızı kıtlatıyoruz ya benim kasıklarımda ve belimde sağa sola dönerken sık sık öyle kıtlama oluyor gayetde güçlü bir sesle yanımdaki duyuyor yani. Bunun bi zararı olur mu acaba? Böyle abudik gubudik şeyler neden beni buluyor ki hep bu aralar ağzım frlaket kuruyor çok su içesim geliyor. Sanırım şeker hastalığının belirtileri kendini göstermeye başladı :26:
Oğlunun adına bayıldım, ben de çok severim yağız ismini adıyla yaşasın inşallah.kızlar aşkolsun hiç biriniz oğlumun ismine yorum yapmadınız :2:
Canıımmmmm çok sevindim yaaa, Allah bana da nasip etsin inşallah atanmayı ben de çok istiyorum her sene sınava giriyorum lakin elim boş dönüyorum inşallah bu yıl olur bari :)Selam kızlar bayadır yazamıyorum atandığımı yazmıştım 10 gündür oğluşumla çalışıyoruz zaman çabucak geçiyor iyi geldi bana çalışmak :) bu arada her gün okudum ama yazamadım hepinize musmutlu hamilelikler diliyorum
Saol canım :) babası diyo oğlumun eli şimdiden ekmek tuttu DioYoklugunu farkettim.hayirli olsun isin tekrardan
Canım o ölçümlerin pek bir önemi yok çünkü çok hassas ölçümler yapmaları gerekiyor ama rutin kontrollerde maalesef o kadar hassas davranmıyorlar, çok takıldıysan tekrar baktır bu kez daha hassas davranırlar belki...
Canım benim omurum baştan sona kadar kıtırdıyor, uzun süre oturduğundan dolayı işte ayağa kalkınca birden kıt kıt kıt diye ses geliyor benden
Oğlunun adına bayıldım, ben de çok severim yağız ismini adıyla yaşasın inşallah.
Canıımmmmm çok sevindim yaaa, Allah bana da nasip etsin inşallah atanmayı ben de çok istiyorum her sene sınava giriyorum lakin elim boş dönüyorum inşallah bu yıl olur bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?