2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Selam kızlar bayadır yazamıyorum atandığımı yazmıştım 10 gündür oğluşumla çalışıyoruz zaman çabucak geçiyor iyi geldi bana çalışmak :) bu arada her gün okudum ama yazamadım hepinize musmutlu hamilelikler diliyorum

evet cnm bndede oluyor benm kasığımda değilde belimde.sağa sola dönerken oluyor aynen. ağız kuruması da oluyor geceleri ama sanırım bnm böbreklerdeki sorundan kaynaklı.beldeki kıtlama neden oluyor bilmiyorum belki kilo aldığımızdandır

Yaşasın tek kıtlayan ben değilmişim bende böyle abuk şeyler niye beni buluyor tek diyordum. Ben bir fizyoterapistle görüştüm eklem bağları gevşediği için olurmuş gebelikte tüm fizyoloji değiştiği için. Bi zararı olmaz dedi. Rahatsız ediyorsa dönerken daha dikkatli hareket et dedi. Bilgin olsun

evet evet dikkatli dönünce daha rahat oluyor:) bu hamilelikte herşey değişiyormuş ya bi gün bigüne uymuor bazen:)

peki kızlar sizde kasılmalar tutulmalar oluyomu benim özellikle uyurken ve çok ayakta kaldığımda kıramplar oluyo baya sol bacağımdan aşa kasılıyo oy oy annelik gerçekten çok zormuş bunlar en kolay zamanlarımız sanırım yeni doğum yapanları görünce korkuyorum böyle daha rahat gözüküyo

kas bağları gevşediği için oluyo o kramplar canım magnezyum eksıklığınden,doktora sordunmu hiç? Benımde yorulunca sol kalçam ağrıyo doktorum magnezyum verdi.

evt uyurken benımde bikaç defa bacağımda kramp oldu, sanırım normal..

teşekkür ederim amin inşallah

görmemişim kusura bakma

Bulduğunuza sevindim,zor iş isimde :)

Benimde oluyor,belimde :) Bazende kıtlamıyor takııyor gb oluyor..Bacağıma kramp girmişti birkaç kez onun için magnezyum vermişti doktor 2 günde 1 içiyorum iyi geliyor,ama beldeki gerçekten değişik

ultrasonda kafa karın ve bacak kemiği ölçüleri bunlar HC kafa FL bacak AC karın bunların yazılı olduğu bir ultrason çıktısı almadınız mı?

anladım kafa yı ve fl yi ölçüp soylüyor kg hesaplanıyor heralde uyumlu olmalı..bence sıkılma hemen bir tanıdığıma neler neler söylendi 10 haftayı zehir ettiler. çok kafana taktıysan bir defa daha git yakında tekrar ölçtür. benim kalbim pır pır her gun. 10 tane hikaye döndu 28 haftada. bir suru test yaptırdım. sakin olmak lazım. Allah a emanet gidiyoruz.

ben sekerle beraber, tam idrar, tam kan tarama, feritin demir, rahim kulturu yaptırdım.

bunlari dr mu istedi benim ki nie bisi istemio .....

napipsunuz kislar kakao yagi ilginc hic duymamistim.......denemek isterim catladi ama belki ilerlemesini onleriz
....bizde baya alisweris yaptik kizima babamoz maas aldi ya bugu ohhh be insan kendini cok farkli hissedip alisweriste yeni dogan bezimizi aldik pudramizi islak mendillerimizi sampuanlarimizi kolanyamizi camasir det..ve daha aklima gelmeyen bi dunya sey aldik oh be bu mutlulugu herkes yasasin dilerim

Yoklugunu farkettim.hayirli olsun isin tekrardan

Oh detaylari da almissin.ben de bi yerden baslasam iyi olacak

Dr istedi birtek rahim kulturunu ben istedim, gizli enfeksiyon riski olabilirmis diye bakildi. Rahimden cubukla ornek alindi akibti ornegi. Digerleri bu aralar isteniyor sanirm. Soyle sen de bunlari uaptiralimmi diye istersen.

ben sekerle beraber, tam idrar, tam kan tarama, feritin demir, rahim kulturu yaptırdım.

Dr istedi birtek rahim kulturunu ben istedim, gizli enfeksiyon riski olabilirmis diye bakildi. Rahimden cubukla ornek alindi akibti ornegi. Digerleri bu aralar isteniyor sanirm. Soyle sen de bunlari uaptiralimmi diye istersen.

canim rahim kulturunu cubukla alinani yaptirmistim hamile kalmadan once ben 1 ay sonrada hamile kaldim 6 ay da bir yaptiriodum simir testi galiba tahlilde yazanda dogumdan sonra bakariz bi de hamilelikte geerek yok demisti......bu doktrum da hic bilgi wermio akintim war ama nie falan izah etmio ve hic bir tahlil yapmadan fitile baslaip duruo......yaparsa yapsin artik ya biktim bisileri pesinden kosmaktan (((((((((((( (((((((((

Günaydıın kızlarr Mutlu,huzurlu,neşeli neşeli haftasonları geçirmeniz dileğiyle..

Kaseker ortalarda görünmüyor merak ettim:26:
Miraclemiracle çok uzun zamandır girmemiş,inşallah iyilerdir hepsii..

kızlaaaarrrr bu konuyla ilgilenen yok mu
Canım o ölçümlerin pek bir önemi yok çünkü çok hassas ölçümler yapmaları gerekiyor ama rutin kontrollerde maalesef o kadar hassas davranmıyorlar, çok takıldıysan tekrar baktır bu kez daha hassas davranırlar belki...
Canım benim omurum baştan sona kadar kıtırdıyor, uzun süre oturduğundan dolayı işte ayağa kalkınca birden kıt kıt kıt diye ses geliyor benden
kızlar aşkolsun hiç biriniz oğlumun ismine yorum yapmadınız :2:
Oğlunun adına bayıldım, ben de çok severim yağız ismini adıyla yaşasın inşallah.

Canıımmmmm çok sevindim yaaa, Allah bana da nasip etsin inşallah atanmayı ben de çok istiyorum her sene sınava giriyorum lakin elim boş dönüyorum inşallah bu yıl olur bari :)

Yoklugunu farkettim.hayirli olsun isin tekrardan
Saol canım :) babası diyo oğlumun eli şimdiden ekmek tuttu Dio ) annesini de üzmüo çok şükür gidip gelioz ...

İnşallah canım olur Rabbim bebeğinin şansına nasip eder ...

Şeker yüklemesi için geldim doktorum kan ve idrar tahlili de istemişti full burdayım sanırım bir saat sonra şeker ölçümü yapacaklar sonra tekrar bir saat sonra ölçüm olacak ... 75 lik içtim ... İnşallah iyi çıkar sonuçlarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…