Şeker yüklemesi için geldim doktorum kan ve idrar tahlili de istemişti full burdayım sanırım bir saat sonra şeker ölçümü yapacaklar sonra tekrar bir saat sonra ölçüm olacak ... 75 lik içtim ... İnşallah iyi çıkar sonuçlarım ...
Günaydın KIZLAR ben bugün temizlik yapacağım akşama misafirim var eşimde saat 11 de gelip bana yardım edecek. Ya KIZLAR e bebek haftasonu kampanyası Ne ki ben göremedim bide siz bakar mısınız
canim rahim kulturunu cubukla alinani yaptirmistim hamile kalmadan once ben 1 ay sonrada hamile kaldim 6 ay da bir yaptiriodum simir testi galiba tahlilde yazanda dogumdan sonra bakariz bi de hamilelikte geerek yok demisti......bu doktrum da hic bilgi wermio akintim war ama nie falan izah etmio ve hic bir tahlil yapmadan fitile baslaip duruo......yaparsa yapsin artik ya biktim bisileri pesinden kosmaktan(((((((((((( (((((((((
Kizlar ilk asimdan sonra kolum agridi ve kolumu hic kullanamadim.ikinci asindan sonra kolumda bisey olmadi ne agri ne sızı ama atildigi gece birden uykuda urperti gibi titreme geldi tam yarim saat araliksiz titredim.useme falan degil yalniz.esim alt katta tv izliyordu biraz iyi olunca yanina gittim.titremem gecti ama bu seferde kustum sonra uyudum.acaba asiyla alakasi varmidir.bugun 3. Gun kolumda hala bisey yok.aranizda benim gibi olan varmi.doktorada gitmedim keske gitseydim aklimda kaldi.
İnş haberlerini bekliyoruz
kızlar 75 gr şeker yükleme sonuçlarım.
açlık:91
60.dk: 215
120.dk: 152
zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.
kızlar 75 gr şeker yükleme sonuçlarım.
açlık:91
60.dk: 215
120.dk: 152
zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.
kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorumyaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
hatta daha ayakta hissetmeye henüz başlamamışken eşim hafta sonu için yanıma geldi ger dönerken kapıda hadi güzel kızım hoşcakal dedi ilk defa o zaman ayakta iken de kıpırtadığını hissettim. kız bebek babaya düşkün olur derlerde bu kadar da erken başlanmaz ki yawwww
Ankarada olan arkadaslar acilisa gittinizmi fiyatlar nasil ozellikle besik fiyatlari
Canım aynı şeyi bende hissediyorum esim eve geldiginde napiyo benim kuzularım diye sesleniyo anında tepki veriyolar:) elini karnıma koyduğunda koyduğu yeri tepikliyolar sanırım bizim mutlu olmamızla da alakası var cunku esim onlarla konuşurken cok mutlu hissediyorum :)kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorumyaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
hatta daha ayakta hissetmeye henüz başlamamışken eşim hafta sonu için yanıma geldi ger dönerken kapıda hadi güzel kızım hoşcakal dedi ilk defa o zaman ayakta iken de kıpırtadığını hissettim. kız bebek babaya düşkün olur derlerde bu kadar da erken başlanmaz ki yawwww
kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorumyaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
Ben suan ordayim canim resmen izdiham var:) cok guzel urunler falan ama cok kalabalik 1 saattir kasa sirasindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?