2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ilk asimdan sonra kolum agridi ve kolumu hic kullanamadim.ikinci asindan sonra kolumda bisey olmadi ne agri ne sızı ama atildigi gece birden uykuda urperti gibi titreme geldi tam yarim saat araliksiz titredim.useme falan degil yalniz.esim alt katta tv izliyordu biraz iyi olunca yanina gittim.titremem gecti ama bu seferde kustum sonra uyudum.acaba asiyla alakasi varmidir.bugun 3. Gun kolumda hala bisey yok.aranizda benim gibi olan varmi.doktorada gitmedim keske gitseydim aklimda kaldi.

İnş haberlerini bekliyoruz

Günaydın KIZLAR ben bugün temizlik yapacağım akşama misafirim var eşimde saat 11 de gelip bana yardım edecek. Ya KIZLAR e bebek haftasonu kampanyası Ne ki ben göremedim bide siz bakar mısınız

vucutta enfeksiyon varmı bakması lazım, enfeksiyonlar hem bebeğe hem anneye zararlı, erken doğuma neden oluyor. bu riski nasıl göze alıyorlar bilemedim. ben at gibiyim bana hiçbişi olmaz artisliği ile dolaşırken pat erken doğurdum 1. bebeği 100 de 90 enfeksiyondan.

Iyi haftasonlari herkese,
gecen hafta yaptirdigim seker yukleme, tiroid, kan uyusmazligi, idrar , kan sayimi ve adini bilmedigim tahlillerimiizn sonucunu acikladi dun doktorum.hepsi iyi demir haric,,
kan degerlerim cok dusuk cikmis , seni bu sekilde asla doguma alamam dedi
Adi tam aklimda degil ferplex olmali siselerde kan hapi verdi.sabah aksam bir tane icilecek.ve et yenilecek .yemek icinde degil tek basina et
bu arada yogun akintilarim idrar yolu enf, kaynaklanmiyormus, birde kultur ornegi verdim dun,sali aciklanacak bakalim,
Bizden haberler boyle
herkese sagliklar dilerim.

Canım keşke gitseydin, inşallah önemli birşey değildir ama okurken korktum. Alerji mi yaptı acaba?

Slm kızlar..
hep takip ediyorum ama pek yazamiyorum bu ara..hepimizin guzel haberler aldığı musmutlu bi gun diliyorum :)

Oh temizliğimi bitirdim. Geçen haftada yapmıştık annemle temizi zaten üstten yaptım ben. Eşimde beni resmen ekti. Yardıma gelecekti güya. Dinleniyorum şimdi birazdan yiyeceklere girişeceğim. Ama eşime çok kırıldım gerçekten. Yalan söyledi bana.

Ankarada olan arkadaslar acilisa gittinizmi fiyatlar nasil ozellikle besik fiyatlari

kızlar 75 gr şeker yükleme sonuçlarım.

açlık:91
60.dk: 215
120.dk: 152

zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.

zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.

Aramıza hoş geldin canım Allah kolaylık versin

kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorum yaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
hatta daha ayakta hissetmeye henüz başlamamışken eşim hafta sonu için yanıma geldi ger dönerken kapıda hadi güzel kızım hoşcakal dedi ilk defa o zaman ayakta iken de kıpırtadığını hissettim. kız bebek babaya düşkün olur derlerde bu kadar da erken başlanmaz ki yawwww

Allah kolaylık versin canım..İyi olun yeter ki

Sanırım senin mutluluğunla alakalı :) Eşinle konuştuğunda ya da dokunduunda hissettiklerinle..Bizimkininde babasıyla arası iyi Yatıyorum öyle kıpırdıyor ki uyumama yakın,eşim seviyor sonra dua okuyor seslice ona,hiç kıpırdamıyor Hatta bir kere öyle durdu okurken,amin de babaya dedi eşim,vurdu bizimki,ikimizde şok olduk Tesadüf ya da değil bilemem ama o an insanı gülümseten şeyler :) Seninle huzur buluyor diyorum bana şımarıyor,eşimde akşam dedi ki,hehh ihaleyi bana yıktın şimdi doğuncada bana kalacak sakinleştirmek dedi

slm kızlar ben de bugün gittim doktora şeker tahlilli yaptırdım çok şükür iyi çıktı. açlık 75 çıktı.50 gr şeker yüklemesinden sonra da 83 çıktı güzel dedi doktor. şeker çıkanlara allah yardım etsin. kızımda büyümüş maşallah kilo almış

Canım aynı şeyi bende hissediyorum esim eve geldiginde napiyo benim kuzularım diye sesleniyo anında tepki veriyolar:) elini karnıma koyduğunda koyduğu yeri tepikliyolar sanırım bizim mutlu olmamızla da alakası var cunku esim onlarla konuşurken cok mutlu hissediyorum :)

Haha benimkide tam tersi bütün gün hareket halinde eşim akşam eve gelince tık yok daha doğru düzgün hissedemedi babası. Garezi mi var bilemedim. Eşimde kendine göre bişey uydurmuş o eve gelince rahatlıyormuş ta ondan hareket etmiyormuş ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…