sker cıkan hanımlar hergün sekerinizi ölcüyormusunuz
Canım keşke gitseydin, inşallah önemli birşey değildir ama okurken korktum. Alerji mi yaptı acaba?
kızlar ana kucağını hangi model ve marka şeçtiniz.
5li setler sizce kullanışlı mı
hayırlı olsun cnm neler koydun peki çantaya. birde çanta tercihin ne oldu ben çok kararsızımherkese hayırlı akşamlar ...
biz bugün çantamızı hazırladık... hemen hepsini koydukufak tefek şeyler kaldı onlarda 1 2 güne hallolucak şeyler
Kızlarr az öce bebeğim oynamaya başlayınca göbeğimi açayım da gözle görünür bi şekilde oynuyo mu diye bakayım dedim açtım bi de ne göreyim göbek deliğimin yakınında kıpkırmızı uzun bi çizgi oluşmuş sanırım bu çatlak demiOlur da bu kadar çabuk olur mu şimdi ben ne yapıcam ? şimdiye kadar vaselin ve bebe yağı kullanmıştım demek ki hiçbir faydası olmamış ben 9 aya kadar harita gibi çatlak çatlak olucam kesin ne kullanayım ben ne öneriyorsunuz?
kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorumyaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
hatta daha ayakta hissetmeye henüz başlamamışken eşim hafta sonu için yanıma geldi ger dönerken kapıda hadi güzel kızım hoşcakal dedi ilk defa o zaman ayakta iken de kıpırtadığını hissettim. kız bebek babaya düşkün olur derlerde bu kadar da erken başlanmaz ki yawwww
vucutta enfeksiyon varmı bakması lazım, enfeksiyonlar hem bebeğe hem anneye zararlı, erken doğuma neden oluyor. bu riski nasıl göze alıyorlar bilemedim. ben at gibiyim bana hiçbişi olmaz artisliği ile dolaşırken pat erken doğurdum 1. bebeği 100 de 90 enfeksiyondan.
Kızlarr az öce bebeğim oynamaya başlayınca göbeğimi açayım da gözle görünür bi şekilde oynuyo mu diye bakayım dedim açtım bi de ne göreyim göbek deliğimin yakınında kıpkırmızı uzun bi çizgi oluşmuş sanırım bu çatlak demiOlur da bu kadar çabuk olur mu şimdi ben ne yapıcam ? şimdiye kadar vaselin ve bebe yağı kullanmıştım demek ki hiçbir faydası olmamış ben 9 aya kadar harita gibi çatlak çatlak olucam kesin ne kullanayım ben ne öneriyorsunuz?
:26:
Burada bi çok kişi 24. Haftada yaptırdı canım hatta henüz yaptırmayanlar bile var senin doktor niye öyle yaptı bilemedim şimdi
şeker yüklemesini kaç gram yaptılar canım.. benimde 21 haftalıkken 50 gr ş. yüklemesi yapıldı. şubatın 7sinde kontrole gidicem. gerçi 2.li. 4lü tarama testlerimde bitti kontrole ne şekilde devam eder bilmiyorum belki 100 gr şeker yüklemesi yapar diye düşünüyorum.
kas bağları gevşediği için oluyo o kramplar canım magnezyum eksıklığınden,doktora sordunmu hiç? Benımde yorulunca sol kalçam ağrıyo doktorum magnezyum verdi.
arkadaşlar ödem durumunuz nasıl?
çok şükür ödem yok belkide artık tuzu hayatımdan olabildiğince kaldırdığımdandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?