2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlarr az öce bebeğim oynamaya başlayınca göbeğimi açayım da gözle görünür bi şekilde oynuyo mu diye bakayım dedim açtım bi de ne göreyim göbek deliğimin yakınında kıpkırmızı uzun bi çizgi oluşmuş sanırım bu çatlak demi Olur da bu kadar çabuk olur mu şimdi ben ne yapıcam ? şimdiye kadar vaselin ve bebe yağı kullanmıştım demek ki hiçbir faydası olmamış ben 9 aya kadar harita gibi çatlak çatlak olucam kesin ne kullanayım ben ne öneriyorsunuz?

kızlar ana kucağını hangi model ve marka şeçtiniz.
5li setler sizce kullanışlı mı

herkese hayırlı akşamlar ...
biz bugün çantamızı hazırladık... hemen hepsini koyduk ufak tefek şeyler kaldı onlarda 1 2 güne hallolucak şeyler

herkese hayırlı akşamlar ...
biz bugün çantamızı hazırladık... hemen hepsini koyduk ufak tefek şeyler kaldı onlarda 1 2 güne hallolucak şeyler
hayırlı olsun cnm neler koydun peki çantaya. birde çanta tercihin ne oldu ben çok kararsızım

ben şimdiye kadar birşey kullanmadım,çatlagımda olmadı,karnımda büyük değil zaten:) ama doktorum kakao yağını önerdi,istersen dene derim...

maşallah prensese bizim prensesde eşim ne zaman elini karnıma koysa vurmaya başlar,çoğu zaman eli karnımda uyuyakalır,prensesde kuvvetli kuvvetli vurur uyutmaz beni,ama babasını uyandırmayı başaramaz

bunu doktora en agresif halimle dile getiricem madem ki bu kadar onemli fal mi acioda erken doguma sebep akinti deyip fitile dayanaio yaaaa cok daha buyuk bi mikrop yada baska sorunum warsa cok kizginim suan

Iyi geceler kızlar günlerdir sessizce takipteyim dünden beri pek bakamadım.sonunda ben de tatile girdim yalnızca 1 hafta ama olsun yarın anneme gidiyorum birkac gun yokum öpüyorum sizleri

tatlim ben hem bebe yagi hemde 85 tl lik bella b die en ii catlak kremini kullaniorum malesef catladim ve ilk catlagimi gordugumde cok agladim (

selam fistiklar bugu yine bnm icin yorucudu alsweris falan artik hastane cantaminizin iki parca eksigi kaldi bir bana gecelik birde kizima guzel bir tulum gibi bir ust :))))

:26:

Burada bi çok kişi 24. Haftada yaptırdı canım hatta henüz yaptırmayanlar bile var senin doktor niye öyle yaptı bilemedim şimdi

bende bunu anlamadım canım zaten hemen hemen herkes 24. hafta civarı yaptırıyormuş :44:

50 gr yaptı canım... senindemi 21 haftanda yaptı canım bi sorun ne olduğu içinmi yaptı yoksa benim gibi sebebsiz mi neden yaptığı sonucun kaç çıkmıştı. birini buldum 21. haftada yaptıran genelde ailesinde şeker olanlara erken yapılıyormuş ama benim ailemde şeker yok ki.. maşallah bitirmişsin testlerini ben 2liyi yaptırdım diğerlerini yaptırmadım. ben senden sorarım senin randevun yaklaşmış yapacakmı 100 gr mı bakalım benim randevum bi aksilik olmazsa 28 şubat a

kas bağları gevşediği için oluyo o kramplar canım magnezyum eksıklığınden,doktora sordunmu hiç? Benımde yorulunca sol kalçam ağrıyo doktorum magnezyum verdi.

yok daha dr gitmediğim için sormadım ama gidince soracam. bu gece canım okadar sıkkın ki dokunsalar ağlayaakmış gibiyim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…