2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Dualarımız seninle canım. Bir Dr.a git istersen belki bir ilaç verir. Benim de yarın kontrolüm var. Hepimiz sağlıkla doğuracağız inşallah..

aynenn aynennnn yaaaa ekşiiii hepimizz yiyozz herkesin prenseslerimi olcakk nee

Merhaba
6+4 te kalp atışını duyduk miniğimin:)
Beni de listeye eklermisiniz
Beklenen doğum tarihi 11.05.2014
meslek: öğretmen
ilk bebek

Ya ben boyle konusan doktorlara kiziyorun iste bana da bos olabilir dedi ben de taktim bitti artik dedim gecen gun gorundu bebek. siz de takmayin lutfen bu kadar fark normal hafta farki yok ki arada belki gec olustu he belki dedigi dogru cikabilir ama beklesin bir hafta daha oyle soylesin zaten bekliyorsunuz bu sure de onun yuzunden stresli oluyor unutun siz onlari olabiliyor boyle

çok geçmiş olsun.kızın anaokuluna gidiyormu?
sende doktora görün bence eminim bir ilaç tavsiye edecektir.

Kızlar herkese merhaba ...
Ben 3,5 ay önce 6+4 günlükkken düşük yapmıştım
Şuan tekrar hamileyim
Son adet tarihim 15 Ağustos , 17 eylülde kan verdim değerim 191 çıktı, nasıl hala içimde bi korku var bişey olursa die
Salı günü dr a gidicem bakalımniş her şey yolundadır
Nasip olursa ben de maayısta anne olucam inş.

bense hep tuzlu yemek istiyorum ne ekşi ne tatlı bunun anlamı neki acaba
ilk hamileliğimde hiç aşermedim şimdi ise tuza karşı epey bir ilgim var normalde çukulata çok severim şimdi hiç istemiyor canım.

bense hep tuzlu yemek istiyorum ne ekşi ne tatlı bunun anlamı neki acaba
ilk hamileliğimde hiç aşermedim şimdi ise tuza karşı epey bir ilgim var normalde çukulata çok severim şimdi hiç istemiyor canım.

canım son adetin 15 ağustosmu , bbeta hormonun kaç çıktı senin , ne zmn yaptın

canım yazdıklarında kendimi gördüm ben de ben de 8 ay önce 6+4 günlükken düşük yaptım.
benim de son adet tarihim 12 ağustos 16 eylülde dr ye gittim kan değerim 5038 çıktı.
keseyi falan da rahat gördük salı günü gel kalp atışlarını duyalım dedi ama o gün bugündür içimde nasıl bir korku var anlatamam. ya duyamassam diye ama Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.
Allah o acıyı bir daha yaşatmasın hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Amin...

merhaba ben 2013 mayıs annesiyim şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca benim o dönemlerim geliyor aklıma benimde ilk bebeğim gerçekten çok acemi olabiliryor insan ama lütfen olabildiğince rahat tutun kendinizi ve doktorların çok fazla kafa karıştırımasına izin vermeyin evet bilinçli olun ama çokda moral bozmayın kaç doktor değiştirdim ben sağlıklı beslenin ve mutlu olun

herkese şimididen güzel hamilelikler

Geçmiş olsun doktora gitseniz ishal süründürür insanı Allah yardımcınız olsun...

Kizlaaarr yarin sabah 8 dedoktora gitcem neolur bana dua edin bi aksilik olmasin.. cok heyecanliyim:)
Güzel haberlerle gelin inşaAllah

canım inş. kalp atışalarını duyarsın aynı korkuyu ben de her an yaşıyorum ben de salı günü dr a gidicem kese oluşmu bakalım
İnş. sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz

doktora gidecek arkadaşların sağlıklı haberlerini bekliyoruz Allah güzel haberlerle karşılaştırsın inş hayırlı gceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…