Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.
Canım bide hıvle rubella yazmış tüm onlar için ibni sina tıp merkezi var küçükyalıda orda yaptırdım sskliya 150 dedi normalde hastanede 385 tl demişlerdi.Zamanım olsa belki kızılaya giderdim orasıda uygun oluyormuş.
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza
bende nezle gibi oldum cnm,burun akıntısı hapşurma falan.Doktorum bol sıvı ve C vitamini içeren şeyler yememi söyledi bide dinlen dedi.
Valla okuduğum herkes ekşiye düşmüş durumda herkesin kızı olcak galiba,bende limon yiyorum
ara öğünlerde meyve ve fındık,ceviz,badem,günkurusu,kuruüzüm tüketmeye çalış cnm
ben de ben de hep ekşili acılı şeyler yemek istiyorum tatlı aklıma bile gelmiyoraynenn aynennnn yaaaa ekşiiii hepimizz yiyozz herkesin prenseslerimi olcakk nee
Merhaba
6+4 te kalp atışını duyduk miniğimin:)
Beni de listeye eklermisiniz
Beklenen doğum tarihi 11.05.2014
meslek: öğretmen
ilk bebek
Ya ben boyle konusan doktorlara kiziyorun iste bana da bos olabilir dedi ben de taktim bitti artik dedim gecen gun gorundu bebek. siz de takmayin lutfen bu kadar fark normal hafta farki yok ki arada belki gec olustu he belki dedigi dogru cikabilir ama beklesin bir hafta daha oyle soylesin zaten bekliyorsunuz bu sure de onun yuzunden stresli oluyor unutun siz onlari olabiliyor boyleBen de dun gittim doktoraağla ağla icim disima cikti.. kese 5+2 görünüyor normalde 5+4 olmasi lazim dedi doktor.. kucuk dedi gelisimi durmus olabilir dedi kalp atisini duyana kadar umutlanma dedi..adam yikti gecti beni bu gunluk fark cok mu ciddi bisi hanimlar
ben de ben de hep ekşili acılı şeyler yemek istiyorum tatlı aklıma bile gelmiyor
Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.
bense hep tuzlu yemek istiyorum ne ekşi ne tatlı bunun anlamı neki acaba
ilk hamileliğimde hiç aşermedim şimdi ise tuza karşı epey bir ilgim var normalde çukulata çok severim şimdi hiç istemiyor canım.
Kızlar herkese merhaba ...
Ben 3,5 ay önce 6+4 günlükkken düşük yapmıştım
Şuan tekrar hamileyim
Son adet tarihim 15 Ağustos , 17 eylülde kan verdim değerim 191 çıktı, nasıl hala içimde bi korku var bişey olursa die
Salı günü dr a gidicem bakalımniş her şey yolundadır
Nasip olursa ben de maayısta anne olucam inş.
Geçmiş olsun doktora gitseniz ishal süründürür insanı Allah yardımcınız olsun...Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.
Güzel haberlerle gelin inşaAllahKizlaaarr yarin sabah 8 dedoktora gitcem neolur bana dua edin bi aksilik olmasin.. cok heyecanliyim:)
canım inş. kalp atışalarını duyarsın aynı korkuyu ben de her an yaşıyorum ben de salı günü dr a gidicem kese oluşmu bakalım
İnş. sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz
canım yazdıklarında kendimi gördüm ben deben de 8 ay önce 6+4 günlükken düşük yaptım.
benim de son adet tarihim 12 ağustos 16 eylülde dr ye gittim kan değerim 5038 çıktı.
keseyi falan da rahat gördük salı günü gel kalp atışlarını duyalım dedi ama o gün bugündür içimde nasıl bir korku var anlatamam. ya duyamassam diye ama Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.
Allah o acıyı bir daha yaşatmasın hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?