2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Amin,aynen öyle..Bazen şu bu alınacak fln diye düşünmeye başlayınca durduruyorum kendimi,nasılsa olacak hiç sıkıntı yapmayım diye..Keçeden herşey kolay ve keyifli ilerliyor tavsiye ederim Emzik askısı,puset ya da beşiğe oyuncaklar,kapı süsü,patik,dönence vs bir sürü seçenek var..

arkadaşlar bademciklerim çok kötü ve gıcık şeklinde öksürüğüm başladı,tavsiyeleriniz var mı?

slm canım. canım sana sadece zeytin yağı içmeni öneririm iki yemek kaşığı kadar tabi içebilirsen. ancak o geçiriyor çünkü

Arkadaşlar tahmini ne kadar paranız gitti alışverişte. çok merak ediyorum masraf çok oluyormu

arkadaşlar bademciklerim çok kötü ve gıcık şeklinde öksürüğüm başladı,tavsiyeleriniz var mı?

öncelikle çok geçmiş olsun. elma,ıhlamur,ayva,zencefil (azcık) tarçın kaynatıp, bal ve limon ile içmiştim. Ama iyileşmen zorlaşıyor ve öksürüğün şiddetlenirse doktora görünmeni tavsiye ederim. Ben bronşite yakalanmıştım eğer doktora gitmekte gecikseydim zatüre olma riskim vardı. Ve hayatım boyunca hiç bronşit hastalığına yakalanmamıştım. Seni tedirgin etmek istemem. Sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Acil şifalar dilerim.

Teşekkür ederim ,akşama deneyeyim bu karışımıda, zencefilin bi zararı olmaz inşallah.

CHICCO BEBEK BAKIM SETİ (SIRT ÇANTASI HEDİYELİ) / 04800

Özellikler :

• Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla koyabileceğiniz genişliktedir.
• İki yan kısmına biberon ve bardakları koyabileceğiniz ceplere sahiptir.
• Ön kısmında fermuarlı cebi bulunmaktadır.

İçindekiler:

• 1 adet Chicco Biberon
• 1 adet Chicco Emzik
• 1 adet Süt Bazlı Sabun
• 1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı
• 1 adet Temizleme Sütü
• 1 adet 20 li Temizleme Mendili

42 liraymış ve tükenmiş

aa war asi kartim ama ebe dediki bu asilara istersen dewam edebilirsin bende dedim ki gerekli degil mi yok sen bilirsin dedi bende istemem o zaman dedim....bunlari mi kast etti

hangi sıtede veya hangı magazada tukenmiş. çok uygunmuş.. tühh kaçırdık.. arkadaşlar ayrıca netten keçe malzemesi sipariş veren oldu mu ben dışarı cıkamıyorum netten almayada cesaretım yok . netten alıp memnun olan var mı. ben de ınsaşşah keçe yapmaya ve hazırlıklara baslayacagım cok heyecanlıyım:))))

canım güzel bu bende bakıyorum hep butik bebe diye internet sitesi var şuan yok ama oraya sürekli geliyo fiyatıda 59 tl oluyo istersen bekle biraz takip et gelmezse alırsın

aynı çanta mı canım ve 59 tl mi ben kesin bekleyeyim çok hoşuma gitti çünkü

http://www.eczanemizde.com/?urun-155-Chicco-Bebek-Bakim-Seti--Sirt-Cantasi-Hediyeli-.html
burda var sanırım daha uygu

Geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz tuzsuz diyet yapıyor musun

Kızmanıza hiç gerek yok bence. Bankadan kaynaklı olabiliyor gerçekten. Onlar iade işlemini bankaya bildiriyorlar fakat banka tarafından işlem anında yapılmıyor. Birkaç gün daha beklemenizde yarar var. Hem kızmak veya sinirlenmek sadece kendimize zarar veriyor ne yazık ki. Umarım en kısa zamanda ödemeniz yapılır

kızlar ben türbanlıyım ve hiç sırt çantası kullanmadım sizce rahat edebilirmiyim aslında lazımda 1 oğlum var 1 tane daha olucak birinin elini tut diğerini kucağına al omuzda çanta çok zor olur.. çevremde sırt çantası takan türbanlıda yok ne yapmalıyım sizce bebek çantam var 2 tane biri oğlmdan kalma 1 tanede kendi büyük çantam var sizce gereksiz masrafmı olur bide fiyatlar çok uçuk malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…