cok saol canım..zor gunler gecırdım gercı hala tedırgınlık var ama Allahım daha kötulerını göstermesın. bana bebek gıbı dönusumlu bakılıyor kvdemde 2 ay kaldım sımdı annem geldi kendı evıme gectım. keceden bırseyler yapayım dıyorum..bebek ıcın hıcbırsey almadım.odasını bebek arabasına karar veremedım daha ... ıyıce tembellestım..anane babaanne herseyı aldı ben çıkamıyorum dıye..saglıklı dogsunlar da varsın bırseylerı eksık olsun
arkadaşlar bademciklerim çok kötü ve gıcık şeklinde öksürüğüm başladı,tavsiyeleriniz var mı?
arkadaşlar bademciklerim çok kötü ve gıcık şeklinde öksürüğüm başladı,tavsiyeleriniz var mı?
slm canım. canım sana sadece zeytin yağı içmeni öneririm iki yemek kaşığı kadar tabi içebilirsen. ancak o geçiriyor çünkü
öncelikle çok geçmiş olsun. elma,ıhlamur,ayva,zencefil (azcık) tarçın kaynatıp, bal ve limon ile içmiştim. Ama iyileşmen zorlaşıyor ve öksürüğün şiddetlenirse doktora görünmeni tavsiye ederim. Ben bronşite yakalanmıştım eğer doktora gitmekte gecikseydim zatüre olma riskim vardı. Ve hayatım boyunca hiç bronşit hastalığına yakalanmamıştım. Seni tedirgin etmek istemem. Sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Acil şifalar dilerim.
içmeyi denerim ama ne zaman nasıl içicem
canım az ılıt yağı öyle iç. zamanı farkatmez ben gıcık geltikçe bir tatlı kaşığı içtim. ancak o geçirdi.
tamam teşekkür ederim
Bende bakıyorum şuan,e bebekte,ebruşallının sitesinde ve n11 de var ama şuan birinde temin edilemiyor diğerlerindede stokta yokLavabo dışı içinde Pilsan'ın banyo aparatını gördüm araştırırken,o da aklımda biraz daha sonrası için..
Bende uzun zamandır bakıyorum,vazgeciyorum yine bakıyorum :) Şimdilik aklımda olan,esnek olanların çok kullanışlı olmadığını okudum hep,dönecekmiş hissi rahatsızlık veriyormuş,sıkı durmalarıda ayrıca bebeklerin hoşuna gidiyormuş genel kanı bu..Yani Pouch dedikleri tercih edilenlerKonuyla ilgili fikirlerini duymak isterim..
3. aşı son aşımızdan 6 ay sonra,4. 1 sene sonra 5. de 1 sene sonra canım..Aşı kartı vermediler mi sana?Bi sonraki aşı tarhin yazarŞeker yüklemesinden sonra doktorumun bana dediği son kontrolüde 1 ay sonraya atalım ama sonra sıklaştıracaz dedi bu arada seni tedirgin eden en ufak birseyde bebeğin hareketleri vs gelmeni istiyorum dedi..
Allah kabul etsin..Hep istediğim birşeydi hamileyken gitmek :) Nasip olmadı,inşallah minikle gitmek nasip olur..Çok sevindim iyi olduğunuza..Dualarınızın kabul olması dileğiyle,Allah razı olsun..
hangi sıtede veya hangı magazada tukenmiş. çok uygunmuş.. tühh kaçırdık.. arkadaşlar ayrıca netten keçe malzemesi sipariş veren oldu mu ben dışarı cıkamıyorum netten almayada cesaretım yok . netten alıp memnun olan var mı. ben de ınsaşşah keçe yapmaya ve hazırlıklara baslayacagım cok heyecanlıyım:))))Eki Görüntüle 963252
CHICCO BEBEK BAKIM SETİ (SIRT ÇANTASI HEDİYELİ) / 04800
Özellikler :
Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla koyabileceğiniz genişliktedir.
İki yan kısmına biberon ve bardakları koyabileceğiniz ceplere sahiptir.
Ön kısmında fermuarlı cebi bulunmaktadır.
İçindekiler:
1 adet Chicco Biberon
1 adet Chicco Emzik
1 adet Süt Bazlı Sabun
1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı
1 adet Temizleme Sütü
1 adet 20 li Temizleme Mendili
42 liraymış ve tükenmiş
canım güzel bu bende bakıyorum hep butik bebe diye internet sitesi var şuan yok ama oraya sürekli geliyo fiyatıda 59 tl oluyo istersen bekle biraz takip et gelmezse alırsın
hangi sıtede veya hangı magazada tukenmiş. çok uygunmuş.. tühh kaçırdık.. arkadaşlar ayrıca netten keçe malzemesi sipariş veren oldu mu ben dışarı cıkamıyorum netten almayada cesaretım yok . netten alıp memnun olan var mı. ben de ınsaşşah keçe yapmaya ve hazırlıklara baslayacagım cok heyecanlıyım:))))
Bu tansiyon beni öldürücek en sonunda akşamdan beri 14-9 un altına düşmedi baygın baygın dolaşıyorum evde en sonunda gene ilaca başlıycaklar galiba ilk hamilelikte günde 6 tane tansiyon ilacı içiyodum son zamanlarda 9 kereye çıkmıştı((((
çok sinirliyim kızlar ,butik bebeden siparişimi iptal etmiştim 30.12 de iptal ödemesi yapıldı diye msj gelmişti ama ekstreyi incelediğimde ödeme yapılmamış,şimdi aradım bankalarla böyle sorunlar olabiliyor bankanızı arayın vs diyor hay Allah ım yaa bunlar nekadar utanmazlar yaaaa,madem iade ödeme yapamıyosun iptal etme şansı neden veriyorsun
Arkadaşlar tahmini ne kadar paranız gitti alışverişte. çok merak ediyorum masraf çok oluyormu
Geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz tuzsuz diyet yapıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?