ben hala bulamadım normal doğum yanlısı iyi bir doktor. sen hangi şehirdesin canım?
ankarada olan arkadaşlar bana iyi, normal doğum taraftarı ve makul fiyatları olan (150tl ye kadar) bir doktor önerebilirler mi lütfen?
kızlar bebek bakım ürünleri olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz. sanırım birçok arkadaş chicco ürünlerini tercih etmiş. ben çok kararsızım :44:
arkadaşlar bademciklerim çok kötü ve gıcık şeklinde öksürüğüm başladı,tavsiyeleriniz var mı?
ben hala bulamadım normal doğum yanlısı iyi bir doktor. sen hangi şehirdesin canım?
ankarada olan arkadaşlar bana iyi, normal doğum taraftarı ve makul fiyatları olan (150tl ye kadar) bir doktor önerebilirler mi lütfen?
nilfa nasıl oldun arkadaşım? böbrek problemi yaşayan sen miydin canım
evet cnm bendim. 3 kez opersyondan sonra 2 saat uyutarak taşı kırdılar ama hala sancım çok evdeyim yaklaşık 1 aydır raporluyum. hayatım su wc ve sıcak su torbasına bağımlı olarak geçiyor.birde geceleri uyuyabilsem sancıyla uyanmak o kadar zor bir şey ki....
evet cnm bendim. 3 kez opersyondan sonra 2 saat uyutarak taşı kırdılar ama hala sancım çok evdeyim yaklaşık 1 aydır raporluyum. hayatım su wc ve sıcak su torbasına bağımlı olarak geçiyor.birde geceleri uyuyabilsem sancıyla uyanmak o kadar zor bir şey ki....
hangi sıtede veya hangı magazada tukenmiş. çok uygunmuş.. tühh kaçırdık.. arkadaşlar ayrıca netten keçe malzemesi sipariş veren oldu mu ben dışarı cıkamıyorum netten almayada cesaretım yok . netten alıp memnun olan var mı. ben de ınsaşşah keçe yapmaya ve hazırlıklara baslayacagım cok heyecanlıyım:))))
canım, bende daha az önce hürriyet ailede aynı yazıyı okudum ve sizlerle paylaşmak istedim ama sen benden daha hızlı çıktın :))
bende sürekli kendimi normal doğum fikrine alıştırıyorum. en doğalı bu diye düşünmeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider ve bende normal yolla doğumumu yaparım
aa war asi kartim ama ebe dediki bu asilara istersen dewam edebilirsin bende dedim ki gerekli degil mi yok sen bilirsin dedi bende istemem o zaman dedim....bunlari mi kast etti
kızlar ben türbanlıyım ve hiç sırt çantası kullanmadım sizce rahat edebilirmiyim aslında lazımda 1 oğlum var 1 tane daha olucak birinin elini tut diğerini kucağına al omuzda çanta çok zor olur.. çevremde sırt çantası takan türbanlıda yok ne yapmalıyım sizce bebek çantam var 2 tane biri oğlmdan kalma 1 tanede kendi büyük çantam var sizce gereksiz masrafmı olur bide fiyatlar çok uçuk malesef
İyi olur canım merak ettim
Ne kadar sosyetik olmuş :) herşeyi akışına bırakmak lazım galiba gerçekten insan mahremiyet konusunda çok rahatsız oluyo mecbur olduğumuz için bişi diyemiyoruz işlerine karışmayalım falan diye ama hastaneler bu mahremiyeti düşü üp herşeyi ona göre ayarlamalı
Beni ilkinde ameliyat odasına götürdüler önlüğümü bi çıkardılar anadan doğma bikaç erkeğin içinde tabi sancıdan o an utanmayı düşünemedim ama rahatsız oldum şimdi ikincide aynı şeyi yaşamak istemem
Çanta örtüyü sırttan çekiştirebilir acaba onu mu düşündün? İstersen şimdi birkaç kere normal çantan yerine sırt çantası alıp çık sokağa rahat olacak mı anlarsın? Bence her halukarda sırt çantası iyidir. Dediğim sebeptense belki bir müddet farklı bir bağlama yapabilirsin,daha kısa olacak şekilde enseden vs.kızlar ben türbanlıyım ve hiç sırt çantası kullanmadım sizce rahat edebilirmiyim aslında lazımda 1 oğlum var 1 tane daha olucak birinin elini tut diğerini kucağına al omuzda çanta çok zor olur.. çevremde sırt çantası takan türbanlıda yok ne yapmalıyım sizce bebek çantam var 2 tane biri oğlmdan kalma 1 tanede kendi büyük çantam var sizce gereksiz masrafmı olur bide fiyatlar çok uçuk malesef
bir arkadas ozelden yazmis ailene cok duskundun nicn sildin hayatindan die....ona yazdim simdide buraya aciklamak istedim...ben kimseyi hayatimdan silmedim burda ileti yazan arkadas kirginligimi ifade etmek istedi die dusunup takilmadimmmm....sadece annem kayinpederi we annesiyle ilgilenmekten beni ihmal etti hemde baya bi etti bende onum bu ilgisiligine alisik degilim cok gucume gidiyor hala daha da oyle bu durum..ama ben cogu aksam yemekte ordayim annem gelir temizligimede yardim eder falan babam cok duskundur bana kardesim de en hak werendir cok bagliyimdir kisacasi onlara aileme yani.....sanirim kirginligim yanlis anlasilmis....ben ailem ici cok seye katlandim eminim onlarda bnm icin katlanmistir......ama yine kizginim bu hafta aliswrise gidip yatak ortusu sipars falan wercektik yine gidemiozzz ananem hastamis anneme getirdiler pat die ee kowsun mu kizginim cok sinirliyim ama napimmm gibi benim kizginligim...birde gercekten cok panik oldum kizlar ben oyle bole degil kafai yicem....ki ben o kadar sert yapili hatta tas kalpliyimdir cok sakinimdir genisimdir hastalik gecer para bulunur aman kavga unutulur modumdaydir.....ama bu beni ben bile tanimiorum prensesim soz konusu oldumu dunyayi karsima alir bi hal oldum sanirim annelik bu ama esimde ayni biz tencere kapaktik simdi oda ayni ...eskiden aman ne dert ediolar cocuk bu duse kalka buyur derdi simdi acip pisik kremini test etcek nerdese ii mi kalitesi die....hopoyyy iste bole yorulmadigim halde kasiklarimin agrisi bitmedi depircem korkudan dusunmemeye calisiorum portakal suyu siktim buyrun icip uyuyalim ......Canim dikkat ediyorum da surekli kendin ve bebeginle ilgili olumsuz seyler dusunup kendini strese sokuyorsun. Akintin var diye erken dogum yapacagina kesin gozuyle bakiyorsun. Alisveris yapamadin diye butun dunya altust olmus gibi goruyorsun. Ailen seninle ilgilenmiyor zannedip herkesei tek kalemde siliyorsun. Kiloana ve catlaklarina takmis durumdasin. Simdi de kordon bagi cikti :) Allahin dedigi olur canim arkadaaim. Hamilelighinin tadini cikar biraz da netten uzaklas bence. Internet ortamina bi ara ben de cok takildim ortalikta kanserim diye geziniyordum. Bebegin senin endiselerini hissediyordur. Evrene guzel mesajlar yolla ki basina guzel seyler gelsin :)
supermis yaaaa benim ki yandan takma sirt cantam var ama baska die yandan bu seferki ama buna bayildim....yandan da kullanisli ama bebegi birakmadan kucagindan yandan anahtar tel cikio....bebek arabasiyla kullanmaya sirttan kucakta gezmege yandan die dusundum allah nasip ederse...Eki Görüntüle 963252
CHICCO BEBEK BAKIM SETİ (SIRT ÇANTASI HEDİYELİ) / 04800
Özellikler :
Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla koyabileceğiniz genişliktedir.
İki yan kısmına biberon ve bardakları koyabileceğiniz ceplere sahiptir.
Ön kısmında fermuarlı cebi bulunmaktadır.
İçindekiler:
1 adet Chicco Biberon
1 adet Chicco Emzik
1 adet Süt Bazlı Sabun
1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı
1 adet Temizleme Sütü
1 adet 20 li Temizleme Mendili
42 liraymış ve tükenmiş
canim bende baktim alcaktim esim kapali carsiya gidcez aceler etme dedi bence al envai cesit war dukkanda okadarini bulcagimi sanmiorum...hangi sıtede veya hangı magazada tukenmiş. çok uygunmuş.. tühh kaçırdık.. arkadaşlar ayrıca netten keçe malzemesi sipariş veren oldu mu ben dışarı cıkamıyorum netten almayada cesaretım yok . netten alıp memnun olan var mı. ben de ınsaşşah keçe yapmaya ve hazırlıklara baslayacagım cok heyecanlıyım:))))
chhicco hersei ama niveada aldim oda cok ii dediler...eger paradan sikisirsak nivea ya dewam ederim ikisinede alissin bedeni dedim....kızlar bebek bakım ürünleri olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz. sanırım birçok arkadaş chicco ürünlerini tercih etmiş. ben çok kararsızım :44:
limon sik gargara yap bogazlara yakio ama butun mikfrobu olduruo...geçmiş olsun zencefilli bal çörek otu karıştırıp sabahları aç karnına ye dikkat et kendine, ihlamur iç
Canlar, ne olur beni yanlış anlamayın ama bazı yazıları ben çok taraflı buluyorum. Doğumun her türlüsü kutsal. Her türlüsü mucize... İsteyerek ya da mecburen normal-sezeryan doğum yapan her kadın sonuçta anne oluyor. Mesela bu yazıda sanki sezeryan olunca bebek dışarı çıkar çıkmaz bir sürü müdahaleye maruz kalıyor da, normal doğumda doğurduğun gibi alıp gidiyorsun çocugunu ameliyathaneden gibi yazılmış. O kadar sahtekarca geldi ki bu bana... Doğum anından sonra bebek, anneye veriliyor Kısa bir süre için veriliyor, birbirlerini görmeleri, kavuşmaları, temasları sağlanıyor.... Sonra bebeğin anneden ayrıldığı kısa süre içinde, bebeğin kordon bağının kesilmesi, ilk muayenesinin yapılması, ilk aşılarının yapılması gibi hayati ve önemli işlemler gerçekleştiriliyor. Artık hemen hemen hiçbir hastanede bebek anne karnından çıktığı an anneye verilip gidilmiyordur. Gidilmesi de doğru değil zaten. O an yapılacak bazı basit işlemler hayati önem bile taşıyabilir.
Bazı yazılarda son derece normal olan bir süreç dahi, sezeryanın korkunç bir sonucu gibi anlatılmış. Bu bana hiç doğru gelmiyor.
Böyle hayati bir konuda doktorlarla inatlaşmak ta bana hiç ama hiç doğru gelmiyor. Zaten para ya da zaman kazanmak için o doktorun seni sezeryana mecbur ettiğini düşünüyorsan, o doktor tüm gebelik süreçlerinde aynı sahtekarlığı yapmış olabilir. Onunla hiç yola çıkılmamalı bu durumda...
Herkes en hayırlı zamanda, huzur ve güven içinde, en doğru şartlar altında doğum yapmak ister. Bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almak ister...Hepimize de böylesi nasip olsun inşallah.
kızlar ben türbanlıyım ve hiç sırt çantası kullanmadım sizce rahat edebilirmiyim aslında lazımda 1 oğlum var 1 tane daha olucak birinin elini tut diğerini kucağına al omuzda çanta çok zor olur.. çevremde sırt çantası takan türbanlıda yok ne yapmalıyım sizce bebek çantam var 2 tane biri oğlmdan kalma 1 tanede kendi büyük çantam var sizce gereksiz masrafmı olur bide fiyatlar çok uçuk malesef
günaydın... bugün hava çoookk soğuk. işe gelirken burnumdan nefes bile almadım. o kadar soğukki burun deliklerim kesildi sandım.o kadar rahatsızımki bugün.hiç keyfim yok.keşke evde olup sıcak yorganın altında uyuyabilsem.sabah yüzüm gözüm şiş ve çok bitkin kalktım yataktan.güne hiç iyi başlayamadım.bi an evvel akşam olsun nee oolluuurrr...
bu arada ofertacım çok geçmiş olsun.:2:
Selam kızlar nette dolanırken bi iki şey gördüm sizede yollaysyım deim belki ilginizi çeker benim çekti şahsen :))
Eki Görüntüle 962916 Eki Görüntüle 962914 Eki Görüntüle 962918
Küvet için çok güzel yorumlar yapılmış tek başına bile yenidoğan bebeği kolaylıkla yıkayabiliyormuşuz,
PUJ küvet kullanımı o kadar kolay ki bir elinizde bebeğinizi tutarken Pujı şekillendirip lavabo içine yerleştirebilirsiniz. Başka hiç bir bebek küveti bu kadar hafif ve pratik değil!
PUJ, kullanıma hazırlaması ve kaldırması en kolay bebek küveti olmalı. Birkaç hareketle gerekli yerlerden katlayarak lavabo içine yerleştirin.
Artık banyo tek başınıza yeni doğan bebeğinize kolaylıkla banyo yaptırabilirsiniz. Bunun dışında kocaman plastik küvetler banyolarda her zaman yer kaplıyor. Oysa PUJı kapı arkasındaki askıya asabilirsiniz. Banyonun ve lavabonun boyutları ne olursa olsun artık küvet derdi kalmadı. Üstelik o kadar hafif ki 500 gr bile değil. Annelerin işi her zaman çoktur ancak zaman azdır. Bebek bakımı da özen ve dikkat ister. PUJ en uygun ve en hızlı bebek yıkama yöntemi. Seyahatler için de ideal öyle değil mi?
Bebeğiniz güvende ve mutludur. Bebeğinizi her iki elinizi de kullanarak yıkayabilirsiniz çünkü PUJ anne kucağı gibidir bebek için. Bebeğin vücudunu saran ve destekleyen çok yumuşak ve esnek materyali sayesinde hassas teninin soğuk yüzeylere değmesini de engelliyor ve de sıcak tutuyor.
Puset tulumu wallaboo marka. Her türlü arabaya uyumluymuş. Bi sitede 189 tl ye gördüm ama çok ta araştıramadım.
Bilekliklerde en son hangi göğüsten emzirdiğini hatırlamak için takılıyormuş, benim gibi unutkanlar için ideal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?