2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ben İstanbul'dayım. Doktorum normal doğum yanlısı ama ne yazık ki doğum zamanına doktorun denk gelmeme olasılığı var. Ben doğumun tamamen nasip kısmet olduğunu düşünüyorum artık. Allah hepimize gönlümüzden geçenin hayırlısını versin. Umarım istediğin gibi bir doktor bulursun.

kızlar bebek bakım ürünleri olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz. sanırım birçok arkadaş chicco ürünlerini tercih etmiş. ben çok kararsızım :44:

kızlar bebek bakım ürünleri olarak ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz. sanırım birçok arkadaş chicco ürünlerini tercih etmiş. ben çok kararsızım :44:

Ben chiocco kampanyalı diye aldım. Önceki düşüncem sebamed almaktı biraz daha pahalı ama metnini çok duydum. Sebamedde alabilirsin

ben çok araştırmıştım canım, birkaç doktor not almıştım ama ofiste notlarım, yarın sabah yazarım sana

olur da unutursam sen burdan hatırlat bana...kafam bayağı uçtu da bu aralar))

herkese iyi geceler

nilfa nasıl oldun arkadaşım? böbrek problemi yaşayan sen miydin canım

evet cnm bendim. 3 kez opersyondan sonra 2 saat uyutarak taşı kırdılar ama hala sancım çok evdeyim yaklaşık 1 aydır raporluyum. hayatım su wc ve sıcak su torbasına bağımlı olarak geçiyor.birde geceleri uyuyabilsem sancıyla uyanmak o kadar zor bir şey ki....

Çok çok geçmiş olsun bi an önce geçer ağrılarında inşallah arkadaşım..

Allah yardımcın olsun canım, tez zamanda şifa versin inşallah...bütün arkadaşlar dualarımda ama sana adınla edicem, kıyamam çok geçmiş olsun, Allah sabrını da şifasını da verecek inşallah

İpek yolu'ndan aldım, maille yazışıp ihtiyacım olan malzemeleri iyice netleştirdim öyle sipariş verdim.
Kadıköye indiğimde de iğne, uygun renklerde iplik, başkaca eksik varsa onları ve süs malzemesi vs aldım.

ipekyoludesign@gmail.com

Canlar, ne olur beni yanlış anlamayın ama bazı yazıları ben çok taraflı buluyorum. Doğumun her türlüsü kutsal. Her türlüsü mucize... İsteyerek ya da mecburen normal-sezeryan doğum yapan her kadın sonuçta anne oluyor. Mesela bu yazıda sanki sezeryan olunca bebek dışarı çıkar çıkmaz bir sürü müdahaleye maruz kalıyor da, normal doğumda doğurduğun gibi alıp gidiyorsun çocugunu ameliyathaneden gibi yazılmış. O kadar sahtekarca geldi ki bu bana... Doğum anından sonra bebek, anneye veriliyor Kısa bir süre için veriliyor, birbirlerini görmeleri, kavuşmaları, temasları sağlanıyor.... Sonra bebeğin anneden ayrıldığı kısa süre içinde, bebeğin kordon bağının kesilmesi, ilk muayenesinin yapılması, ilk aşılarının yapılması gibi hayati ve önemli işlemler gerçekleştiriliyor. Artık hemen hemen hiçbir hastanede bebek anne karnından çıktığı an anneye verilip gidilmiyordur. Gidilmesi de doğru değil zaten. O an yapılacak bazı basit işlemler hayati önem bile taşıyabilir.
Bazı yazılarda son derece normal olan bir süreç dahi, sezeryanın korkunç bir sonucu gibi anlatılmış. Bu bana hiç doğru gelmiyor.

Böyle hayati bir konuda doktorlarla inatlaşmak ta bana hiç ama hiç doğru gelmiyor. Zaten para ya da zaman kazanmak için o doktorun seni sezeryana mecbur ettiğini düşünüyorsan, o doktor tüm gebelik süreçlerinde aynı sahtekarlığı yapmış olabilir. Onunla hiç yola çıkılmamalı bu durumda...
Herkes en hayırlı zamanda, huzur ve güven içinde, en doğru şartlar altında doğum yapmak ister. Bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almak ister...Hepimize de böylesi nasip olsun inşallah.

Allah sabır versin canm, tez zamanda iyileş inşallah. Bebişin nasıl?

aa war asi kartim ama ebe dediki bu asilara istersen dewam edebilirsin bende dedim ki gerekli degil mi yok sen bilirsin dedi bende istemem o zaman dedim....bunlari mi kast etti

Evet onlar..Dediği gb istersen devam edebilirsin istersen etmezsin,doz doz senelik koruma uzunluğu artıyor..

Çok şık sırt çantaları var ama şahsi fikrim sizin açınızdan,2 cocukla ne kadar ihtiyaç görür bilmiyorum..Büyük çantanız daha çok işinize yarar gb geldi

Doğum yapmak üzere olan bir kadının mahremini böyle teşhir etmeye ne gerek var,kadın zaten endişeli, heyecanlı, belki de çok acı çekiyor. Çok düşüncesiz sağlık personelleri var, gerçekten güvendiğimiz yerde doğum yapmamız lazım.

Çanta örtüyü sırttan çekiştirebilir acaba onu mu düşündün? İstersen şimdi birkaç kere normal çantan yerine sırt çantası alıp çık sokağa rahat olacak mı anlarsın? Bence her halukarda sırt çantası iyidir. Dediğim sebeptense belki bir müddet farklı bir bağlama yapabilirsin,daha kısa olacak şekilde enseden vs.

bir arkadas ozelden yazmis ailene cok duskundun nicn sildin hayatindan die....ona yazdim simdide buraya aciklamak istedim...ben kimseyi hayatimdan silmedim burda ileti yazan arkadas kirginligimi ifade etmek istedi die dusunup takilmadimmmm....sadece annem kayinpederi we annesiyle ilgilenmekten beni ihmal etti hemde baya bi etti bende onum bu ilgisiligine alisik degilim cok gucume gidiyor hala daha da oyle bu durum..ama ben cogu aksam yemekte ordayim annem gelir temizligimede yardim eder falan babam cok duskundur bana kardesim de en hak werendir cok bagliyimdir kisacasi onlara aileme yani.....sanirim kirginligim yanlis anlasilmis....ben ailem ici cok seye katlandim eminim onlarda bnm icin katlanmistir......ama yine kizginim bu hafta aliswrise gidip yatak ortusu sipars falan wercektik yine gidemiozzz ananem hastamis anneme getirdiler pat die ee kowsun mu kizginim cok sinirliyim ama napimmm gibi benim kizginligim...birde gercekten cok panik oldum kizlar ben oyle bole degil kafai yicem....ki ben o kadar sert yapili hatta tas kalpliyimdir cok sakinimdir genisimdir hastalik gecer para bulunur aman kavga unutulur modumdaydir.....ama bu beni ben bile tanimiorum prensesim soz konusu oldumu dunyayi karsima alir bi hal oldum sanirim annelik bu ama esimde ayni biz tencere kapaktik simdi oda ayni ...eskiden aman ne dert ediolar cocuk bu duse kalka buyur derdi simdi acip pisik kremini test etcek nerdese ii mi kalitesi die....hopoyyy iste bole yorulmadigim halde kasiklarimin agrisi bitmedi depircem korkudan dusunmemeye calisiorum portakal suyu siktim buyrun icip uyuyalim ......

supermis yaaaa benim ki yandan takma sirt cantam var ama baska die yandan bu seferki ama buna bayildim....yandan da kullanisli ama bebegi birakmadan kucagindan yandan anahtar tel cikio....bebek arabasiyla kullanmaya sirttan kucakta gezmege yandan die dusundum allah nasip ederse...
canim bende baktim alcaktim esim kapali carsiya gidcez aceler etme dedi bence al envai cesit war dukkanda okadarini bulcagimi sanmiorum...
chhicco hersei ama niveada aldim oda cok ii dediler...eger paradan sikisirsak nivea ya dewam ederim ikisinede alissin bedeni dedim....
geçmiş olsun zencefilli bal çörek otu karıştırıp sabahları aç karnına ye dikkat et kendine, ihlamur iç
limon sik gargara yap bogazlara yakio ama butun mikfrobu olduruo...

haaayyy parmagini yedim o kadar dogru ki solediklerin birda degil ama baska bi topikte sezaryene sanki amiliyat gibi bakilmis dogum ile uzaktan yakindan alakasi olmadiini falan ima etmisler nencede cok kirici ben sezaryen istiorum die normal doguranlari yerden yere mi wurim simdi cok haklsin arkadasim bence de dogumun her sekli kutsal die dusunulmeli.....ben dr ma dicemki ben bir satir sezaryenle olumsuzluk bir sayfada normal dogumla ilgili olumsuzluk okudum...siz olsaniz kendi ewladiniz icin . hangisini tercih ederdiniz..bu psikolojide ..dicem.heralde anlar ne demek istedigimi.....ozellikle kendi sagligim ve kolay oluo sonrasi die ve herseyin normali makbul die hep istedim normal dogumu ama icimdeki supheler asla dio....tabi ki allah buyuk nerde ne sekil ne yasanicaksa allahin ol dedigi olucak rabbim nasil derse osekil alicaz kuzularimizi kucagimiza biz sadece araci olmaya calisioz dr larda bunadahil birer araci allah hepimize hayirlisini nasip etsinnn off ne yazdim beee bugece

Capraz takilanlar nasil? ayarlanabilir kemerli benim 1 kol cantam var birde capraz alicam bebegi rahatca tasiyabilmek icin

Dogum tarihiniz ilgimi cekti ayni tarih benim yumurcakla
Bu arada gecmis olsun hormanlarla alakali bazen herkesle kavga edesim var bazen herkesle öpusesim sol taraftan kalkiyorum sanki cogunlukla hep yorgunumm

Cok sevdim bu kuveti ne fileye nede kocaman plastik kuvetlere gerek yok biraz daha arastiricam aklim yatarsa ve yasadigim ulkede varsa ki vardi sanriim emin degilim ama görmustum gibi alirim heralde keske kullanan biride yazsa yorumlarini yapsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…