2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
en güzeli normal doğum

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız. şimdi alışverişten geldim. ya neredeyse mazayı alacaktım. her gördüğüm hoşuma gidiyor. ne olacak böyle bilmiyorum. maya tuzlu para ödedik çıktık daha alınmayan da var tabi.

ayyy ne güzel an itibariyle 2li rakama düştük ( tahmini doğum tarihi)
buda büyü kbir mutluluk

Evet canım bu da örnek bir doktor olmuş işte yola çıkılmayacak... Baştan belli etmiş hiç olmazsa rengini. Neden düşük kilolu yaptı diye hor görmek normal doğum yapan bir anneyi hey Allah'ım? Zaten 5 kilo olsa mebcur sezeryan yapacaktı, bebeğin kilolu olup olmaması ya da, erken-zamanında doğum yapıp yapmaması da mı annenin suçu? İnşallah en sağlıklı ve gönlündeki şekilde doğumunu yaparsın arkadaşım.

Bugün evde yoktum yeni bakabildim nete bazi yazıları okuyabildim umarım hepiniz iyisinizdir..

Çok şık sırt çantaları var ama şahsi fikrim sizin açınızdan,2 cocukla ne kadar ihtiyaç görür bilmiyorum..Büyük çantanız daha çok işinize yarar gb geldi
Bilemiyorum yaa sanırım rahat edemem
Türbandan yana bi sıkıntım yokta yazın bazen yarım pardesü giyiyorum onunla olmaz gibi geldi:)))

Capraz takilanlar nasil? ayarlanabilir kemerli benim 1 kol cantam var birde capraz alicam bebegi rahatca tasiyabilmek icin
Çapraz takı cam artık mecbur

Doğum konuşulmuş bi arkadaşım sezeryanla doğum yapmıştı. Kendi ablası düşüne biliyomusunuz sen annemisin doğummu yaptın sanciımı çektin diye baskı yapıyomuş anlatınca şok olmuştum

Canım çatı darlığını nerden anladiniZ? Ozel bi muayene mı oldun? Valla o annelerden olmak istiyorum ama biraz da nasip bu dogum isi..belgeselleri internetten bulabilir miyim acaba?

heh buldum seni durum ne uyudumu senin ki )))
ayyy ne güzel an itibariyle 2li rakama düştük ( tahmini doğum tarihi)
buda büyü kbir mutluluk
canim senin kac cocugun war 2 hamiligim nprmal dogum yazmissin gibi 3. mu yoksa yine corba yaptim bi kac kisiyi ben .......))

yokkkk ben yastik koymustum hic bisi yasamadim 9 ay amilyathanede yetimhaneden getirdiler werdiler desin....lutfen ilet arkadasina.......

:))))
sakin bu aksam kimse girememis.....nerdesiniz yaww kundaktan bahsetmissiniz yararli bisi mi bu ne ise yariomuss......bu ara da kizlar benim kiz sadece 1 le 5 arasi sakin sessiz diger zaman lar ozellikle sabah ve gece halay cekio sanki deli olcam cunku disarda da ayni yapcak mantiken simdiden egitmek mumkun mu acep ((((( sanirim herkes odalarini aldi ben ikeadan alirizzz diodum yaaa kizlar cok sade gelio simdi yine krem falan bi cok oda war nette cok uygun fiyatli magazalarda iki kati ozellikle internetten oda alan war mi warsa hangi site...sadece bursaada mi bole yaaa nette 1200 bursada magaza ayni tip kalite 2500 ne alaka ((

Iyi geceler Şubat ayında ilkkez yazıyorum heralde yeni geldim annemlerden kimbilir okuyacak neler birikti belki hepsini okuyamadım kızlar neler oldu son 5 günde :)))

Iyi geceler Şubat ayında ilkkez yazıyorum heralde yeni geldim annemlerden kimbilir okuyacak neler birikti belki hepsini okuyamadım kızlar neler oldu son 5 günde :)))
Selam hoşgeldin:) bi daha anlatırsak baya bi uzar sen gecmisi oku canim

bebeği çok hareket eden benim:) normaldede aşırı hareketli zatende dün olağandan daha fazla olupta pat pat vurunca korktum ama yemekten sonra daha yumuşadı. ama dün genel olarak hareketliydi yattığımda hala tepiniyodu sanırım yaramaz bi kızım olacak hepte akıllı uslu kızım diye severim ama doğum konusunda katılıyorum sana ben aşırı bir istekle normal doğum istiyorum ama takdir rabbimin en hayırlısı neyse o olsun diyorum ve hiç irdelemiyorum

Canım çatı darlığını nerden anladiniZ? Ozel bi muayene mı oldun? Valla o annelerden olmak istiyorum ama biraz da nasip bu dogum isi..belgeselleri internetten bulabilir miyim acaba?

ben hamile kalmadan önce muayene olmuştum alttan bakıyo doktor ozaman söylemişti.İnternette bulabilirsin canım

Anne karnında ikiz üçüz dördüz bölüm diye geçiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=nTDLFF1vPRw

1,2,3,4,5 part diye gidiyor.

Son düzenleme:
Ben sade bir kumastan emzirme önlugu alicam ama farklari varmiki bilemedim
bu urunun anlatiminda bebegin hareketlerini rahatca görebilirsiniz diyor.

bu urunde ise bebegin hareketlerini görup görmeme gibi bir durumu anlatmiyor

önde halka gibi bisey var su mavilinin bebegi emzirirken görulebilir gibi ama emin olamadim kullanan veya bilen varmi ?
ilkinde göruluyor ama öyle cok desenli birseyde almak istemiyorum ama mavilide gözukmuyorsa mecbur kokos olani alicam

günaydın kızlar.bugün çok daha iyi kalktım yataktan hastalığım biraz daha iyi .dün oğluşumun arabalı odası geldi öyle güzelki benim bile içine girip yatasım geldi ne şanslı şimdiki çocuklar.haftasonu ufak tefek tadilat olacak odada sonrada oğluşumu geçireceğim odasına.kendi odasını bırakma konusunda hiç sorun yapmadı şaşırdım.kardeşimde burda yatar artık diyor

dün çok sevinmiş olmalıkı geldi geldi öptü beni.bugün çok yoğunum ofiste işlere dalmadan merhaba diyeyim dedim hepinize.

Güzel hamiş arkadaşlarım,

Kimimiz ilk kez anne olma heyecanı taşıyor, neler yaşayacağını endişe ve merakla bekliyor. Kimmiz ikinci, üçüncü kez anne olacak bunun nasıl bir duygu olduğunu tatmak için sabırsızlanıyor. Bazılarımız ikiz bebek bekliyor çifte heyecan yaşıyor, bazılarımız riskli ve zor gebelikler geçiriyor, bu zor günlerin bitmesi için dua ediyor. Burada inşallah hepimiz sırayla güzel haberlerimizi vebileceğiz, en önemli şey bu, hepimizin kalbinden dilinden akan dualar hep bu.

Hem gebeliğimizde, hem doğumumuzda, hem de tüm anneliğimiz boyunca, kısaca bundan sonra hayatımız boyunca, bize artık neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı söyleyen, sorularıyla iyi annelik bareminin neresinde olduğumuzu tespit etmeye çalışan insanlar bol bol olacak... Bu insanlar kimi zaman kendi annemiz, kayınvalidemiz kimi zaman da oyun parkında ya da market sırasında karsılastıgımız bir baska anne olacak. Baksanıza biri yazmıs kızkardesi normal doğum yapmadı diye anne misin sen sözünü duymuş öz kardeşinden. Benim de çok yakın bir arkadaşım görümcesinden, hemen hamile kalabildin ama sen normal doğum filan yapamazsın şeklinde bir söz işitmiş geçenlerde.

Buradaki arkadaşların yazılarında ne okudum, ne böyle birşey sezdim. Herkes kendisi için en doğru olduğuna inandığı şeyi paylaşıyor. Bu yüzden zaten ilk anneliği olmayanlar elinden geldiğince yaşadıklarını, kullandıkları ürünleri vs anlatmaya çabalıyorlar, birine faydam olursa ne mutlu diye. Çok şükür grubumuzdaki insanla gerçekten çok saygılı, iyi niyetli ve yardımcı.

Yine lafı uzatıp başınızı ağrıymayayım:) Haberlerde izlediğimiz cani anneler var tabi ama onları ben insan statüsüne koymuyorum, anlamak ta zorlanıyorum...Dolayısıyla zaten sadece kendi yavrusuna değil herhangi bir insana istismar, şiddet vb uygulayan tüm kişiler anne olsa da olmasa da bu yazdıklarımız dışında zaten... Dolayısı ile geriye kalan iyi niyetli ve gerçek anneler; kimsenin anneliğini sorgulamasına izin vermemeli. Bu bir kadına/anneye yapılacak en buyuk saygısızlıktır.

Durun daha bir geyik te, "Sen çalışmıyorsun anne sayılmazsın. Ben hem senin yaptıklarını yapıyorum hem de butun gun milletın ağız kokusunu çekiyorum"cular var... Bunun karsısına da hemen "Çalışmak kolaya kaçmak, sıkıyorsa gel de evde dur, ohh başkaları cocuklarınızı buyutuyor" cular vardır... Bu liste böyle uzaaaaar gider...

Halen keşfetmekte olduğum bir süreç ama anladığım kadarıyla annelik, doğum şekli, emzirip emzirmediğin, çalışıp çalışmadığın vb ile ölçülemeyecek kadar uzun, meşakatli ve karmaşık bir süreç. Ayrıca bazen biz ne kadar doğruyu yapsak ta, attığımız ok her zaman hedeflediğimiz yöne gitmeyecek. Bazen kendine has yolunu çizecek.

Umarım hepimiz herkesin ne dediğine kulaklarımızı tıkar ve içimizdeki annelik sesini dinleyerek, doğumdan başlayarak ömür boyunca tadını çıkararak yaşarız anneliklerimizi. En azından bu forumdaki herkes önce sağlıkla bebeğini/bebeklerini kucağına alır. Sonra da hep özlemini çektiğimiz sağlıklı, mutlu evlatları yetiştirir, onların da anne baba olduklarını görebiliriz.

Hepinize kalpten sevgiler;

Günaydın canım, bende de pazar günü boya var. Sonra da arabalı yatağımız gelecek inşallah. Bn de çok heyecanlıyım. Umarım benim yaramaz da beğenir sevinir seninki gibi.

O halka hepsinde gorunuyor sanırım. Ondekı ufağı dıyorsan, asagı bakınca bebegı ve gogsunu gorebılmek ıcın boyunu ayarlamak amaclı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…