:)) inşallah canım ya duyduğum kötü şeylerden çok etkileniyorum dış gebelik düşük boş gebelik vs .. Yarın doktorda dört buçukta randevum var inşallah sorun yoktur ... Sabah da toksoplazma ve rubella testini yaptırmaya gidicem ...Süper ya, belki de aynı gun doğuracağız bebekleri inşallah tabi..
Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.
merhanalar kızlar,bende sizlerdenim:) Antalya'dan yazıyorum size,dün doktora gittiğimde bebeğe 6 haftalık dedi doktorumuz,kese ise 11.48mm imiiş..ama bebeğimi göremedik hala,haftaya yine cummartesi gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah dedi doktor,sabırsızlıkla ama birazda tedirginlikle beklemekteyim :)sizler ne durumdasınız?
Kızlar herkese merhaba ...
Ben 3,5 ay önce 6+4 günlükkken düşük yapmıştım
Şuan tekrar hamileyim
Son adet tarihim 15 Ağustos , 17 eylülde kan verdim değerim 191 çıktı, nasıl hala içimde bi korku var bişey olursa die
Salı günü dr a gidicem bakalımniş her şey yolundadır
Nasip olursa ben de maayısta anne olucam inş.
Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.
kızlar ya benim hiç belirtim yok canım ne ekşi istiyor ne de tatlı göğüslerimde de arada bir sancı var şişlik yok . kasıklarımda da ağrı arada oluyor özelliklede namaz kılarken ya da eğilip doğrulurken. ama sürekli karın ağrısına benzer ağrım var sanırım üşütüyorum. iştahım hiç yok tek derdim su.
Günaydın kızlarr test yaptırmak için hastaneye geldim inşallah problem çıkmaz dua edin bana :)) akşam üstü de kendi doktoruma gidicem eşimle bebişiimin görmeye ay bugün çok heyecanlıyım ...
bende o ara ara olan kasık ağrısından dolayı sürekli hissediyordum hamileliği, -bu sabahtan beri ağrı hissedemiyorum uyanalı çok olmadı ama- hemen panik oldum bişi mi oldu diye
kızlaaarr geldim ben doktordan çok şükür keseyi gördük:)) 5mm miş henüz. 5.haftası içindeymiş. taa 15 gün sonra dedi kalp atşına gel. şimdi bide onu bekle :)) kasık ağrısı çok normal dedi yerini hazırlıyomuş minikler:) herkesten hayırlı haberler bekliyorum :)
kızlaaarr geldim ben doktordan çok şükür keseyi gördük:)) 5mm miş henüz. 5.haftası içindeymiş. taa 15 gün sonra dedi kalp atşına gel. şimdi bide onu bekle :)) kasık ağrısı çok normal dedi yerini hazırlıyomuş minikler:) herkesten hayırlı haberler bekliyorum :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Bugünün ilk güzel haberi senden geldi çok sevindim arkadaşım :)
günaydın kızlar, saat 11'de doktor kontrolüm var Allah nasip ederse miniğimin kesesini göreceğiz. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Stresten sabahtan beri kusuyorum ben de :18:
gozun aydin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?