biriniz cevap verebilecek mi arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum.
Valla ahşap park yatak hiç görmedim ben. Ama ben park yatak alacağım yatak odama koyacağım çünkü biz bebek odasında yaptırıyoruz kendi odasında beşikte olacak yani
canım ben link koymayı bilmiyorum ama google ahşap oyun parkı yazarsan orjinal ahşap oyun parkı diye çıkıyor oraya gir görürsün.
Bana ahşap pek kullanışlı gelmedi yine sen bilirsin ama güzel bi park yatak daha iyi olur bence
biz de sevdik ama ablam ilk kez duyduğundan galiba hiç beğenmedi bir sürü şey söyledi. sanırım Hazar olacak oğlumuzun adı. beğenmene çok sevindim :)
biz de sevdik ama ablam ilk kez duyduğundan galiba hiç beğenmedi bir sürü şey söyledi. sanırım Hazar olacak oğlumuzun adı. beğenmene çok sevindim :)
hayirli olsun cicilerinizbebisin donuna kadar resimlerini bekliyoruz en kisa zamanda
teşekkürler canım.
merhaba kızlar.. herkesler iyidir inş..
sizlere birşey sormak istiyorum. benim karnım çok şişiyor hatta davul gibi olyor. belim çok ağrıyor aqrada kasıklarıma vuruyor.
sizlerde de oluyormu? hareketlerim çok ağırlaştı 2 adım atsam belim kopuyor
merhaba kızlar.. herkesler iyidir inş..
sizlere birşey sormak istiyorum. benim karnım çok şişiyor hatta davul gibi olyor. belim çok ağrıyor aqrada kasıklarıma vuruyor.
sizlerde de oluyormu? hareketlerim çok ağırlaştı 2 adım atsam belim kopuyor
Bugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
İnsanlar cok patavatsiz canim.bana da cirkinlestin kizin olacak,karnin cok buyuk dogum yakin herhalde,ikiz ya daBugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf
hamilelik çevremizdeki herkesin bizler hakkında futursuzca konuşma sansı verildiği anlamına geliyor heralde. kilo almışsın vermişsin, yuzun şişmiş yok çok zayıfsın, yok şişmansın vs. bebek doğunca da bebkle ilgili yorumlar. herkes yuzlerimize içlerindekini kusuyorlar rahat rahat... ben çok insan ilişkilerinde başarılı olmadığım için anında laf sokuyorum. pişmanda olmam daha 3 ay var bebeğe kavuşmaya, 2-3 yaşına kadar da çocuk yetiştirme konusunda bilgilendirme.... o yuzden bu gereksiz insanları hayatımdan çıkarmak mantıklı. akrabaları dahiiiii
İnsanlar cok patavatsiz canim.bana da cirkinlestin kizin olacak,karnin cok buyuk dogum yakin herhalde,ikiz ya da
ucuz mu var diyenler oldu..en iyisi takmamak
Ben hiç kendini dinleyen biri olmamama rağmen aynı etkiyi yarattı doktorumun söyledikleri :) Şimdi yine 1 ay sonra diyelim birdaha ki randevumuz ama bebek hareketleri vs seni tedirgin eden birşey olursa gel mutlaka dedi,sonrada düşürecez aralıkları dedi..Şimdi bende ister istemez dinliyorum
Eyvah eyvah :) 2.yi düşünürken aklımda olacak bunlar :) Ne yapsın annesi o da keşiftee :) Allah kolaylığınıda sabrınıda verecektir
Sağlık olsun yeter ki..
Deneyimli annelere soruların devamı :)))
Tam da sormak istediklerimdi
Burun aspiratörü için Dalokaysmom Otribebe demişti,bu setler oluyor normalde tarağı,tırnak makası vs onların içinde aspiratör oluyor ama ayrı ayrı mı almamız daha iyi merak ediyorum?
İlk kullanacağımız bezlerde deneyimli annelerden yardım istiyorum..Prima Premium Care şuanda aklımda olan..
Bebek eşyaları için Dalan Roxy aldık deterjan denedimde eşimin gömleklerinde hatta :) Önerilecek başka birşey var mıdır?
Emzik biberon şart mıdır? DrBrown ve Nuk çok öneriliyor?
Islak mendil unibaby (sadecesulu ve kokusuz) şimdilik en iyisi bu gb ama açıkcası ıslak pamukla silsem daha mi iyi olur?
Buhar makinesi ve sterilizatör şimdiden almamız gerekenlerden midir?
Normal doğumda olsa sezeryanda gecelik ve sabahlık kullanımı daha kolay diye okuyorum hep,hem bizim için hemde kontroller için..
Bazen yerli yersiz abarttığımı bazende doğru yaptığımı düşünüyorum..Şimdi bakım ürünleri kaldı onlarda daha dikkatli olmak gerektiği için karar veremiyorum..
ya arkadaşlar kafam çok karışık yaa. beşiği nasıl alsam bana bir fikir verin oyun parkı çok kullanışlı mı. biryerde ahşap oyun parkı gördüm ona da güvenmeli miyim bilemedim çünkü satış internetten.
Ay çok hoş ya gelde kız şimdi ya :)
İkinciyi mumkunse bırınc ıyıce buyuyunce yapmalı dıyorumm canım.
Sorularına kendı yanıtlarımı da yazayım:)
Diğer aspiratörler hıcbır ıse yaramıyor. Otrıbebe hıjyenık ve burun akıntısı ıcın bız halen kullanıyoruz oğlumda baska bır yolu yok zaten. Adamlar icat etmıs resmen bravo.
O yuzden ben tarak ve fırca ayrı set aldım. Memnun oldugum tırnak makasını ayrı aldım. Ates olcer zaten braun kulaktan vardı. Yanı setler ıse yaramıyor bana hedıye gelmıstı oyle duruyor.
Emzık, emzırme duzenı oturunca ıse yarıyor. Dogru kullanıldıgında dogumdan berı kullannanlar var, hıc kullanmayanı pek duymadım.
Bıberon olmazsa olmaz. 2 tane alınıp konulur, duruma gore gerekıorsa daha alınır, ben aventın cam ıkılı olanlarından aldım. Bebek emse de sen olmadıgında sutunu neyle verecekler, bıberonla. Doktora gıdersın, ıkı saat uyumak ıstersın vs her durumda lazım.
Sterilazatör şart tabıı, ılk 6 ay yıkayıp ta bebege vermıyorsun hıcbırseyı. Emzık, bıberon, kasık maması, kasıkla ılac, su vs ne ayrıca senın kullandıgın sağma aparatları, sut saklama sıselerın ozetle bebegın agzına dırekt ya da dolaylı gıren hersey sterıl edılıyor. Kaynatabılırsın alternatıf olarak tencede ama bnun ıcın ben daha once yazmıstım pek tavsıye etmem. Sterılazatör kıs aylarında, hastalıklarda ve kalorıferlı cok ısınan evlerde daha cok lazım bır urun. Ne dece acılıyetı olur yazın bırsey dıyemem. Zaaten her halukarda su kabıkoyuyorum odasına kalorıfere yakın. Ilk aylarda odasını bellı bır sıcaklık ve nemde tutma gerekıyor dıye nem sıcaklık ve saat gosten basıt bır cıhaz almıstım. Ona gore ayarlayıp geekırse klullanıyordum.
Unıbaby ıcınden jılet parcası gıbı keskın bır parca cıkmıstı. O gunden sonra bır daha kullanmadım. Basta zaten ıslak su pamuk kullanmıstım yıne oyle dusunuyorum. Islak mendıllerde cok kımyasal var. Bılınen markaları uzerınıze bır yemek dokuldugunde deneyın bakın nasıl leke cıkarıorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?