2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Valla ahşap park yatak hiç görmedim ben. Ama ben park yatak alacağım yatak odama koyacağım çünkü biz bebek odasında yaptırıyoruz kendi odasında beşikte olacak yani

canım ben link koymayı bilmiyorum ama google ahşap oyun parkı yazarsan orjinal ahşap oyun parkı diye çıkıyor oraya gir görürsün.

biz de sevdik ama ablam ilk kez duyduğundan galiba hiç beğenmedi bir sürü şey söyledi. sanırım Hazar olacak oğlumuzun adı. beğenmene çok sevindim :)

dalokay oğlumun adı, ortalık kalktı çok zor söylemesi falan filan. anlamı, dal gibi uzun, ok gibi doğru, ay gibi guzel. oğlan erken doğunca kucucuk, kapkara, tuylu, buruş buruş bir bebekle müşerref olduk. şakası yapıldı ne oldu dalokay a diye. 6 aydan sonra teni açıldı tuyler dökuldu guzelleşmeye başladı. ben adının hakkını vereceğine çok eminim annesi olarak

merhaba kızlar.. herkesler iyidir inş..

sizlere birşey sormak istiyorum. benim karnım çok şişiyor hatta davul gibi olyor. belim çok ağrıyor aqrada kasıklarıma vuruyor.
sizlerde de oluyormu? hareketlerim çok ağırlaştı 2 adım atsam belim kopuyor

teşekkürler canım.

canım oyun parkı ahşap anlamlı değil beşik olabilir o. oyun parkının mantığı biraz sağa sola kolay taşınması gibi geliyor ve bebekler aslında hiç oynamıyor o parklarda. ben pek görmedim park yatakla beşik karşılarştırması yaparsak park yataklarda sağa sola kafası çarptı derdi yok. istediği gibi delirsin için de daha guvenli. ben sağa sola nerede gecelesem arabanın arkasına attım götürdüm. çok rahat ettim.

Oluyor tabi belden ziyade kasık ve general bölge ağrısı oluyor bende.

dr. sor ama magnezyum kullanmanı söyleyebilir. benim karnım taş gibi olup kalçama sancı giriyordu. 2 haftadır magnezyum kullanıyorum iyi geldi.

Bugün başıma geleni anlatayım size kızlar kV nin yanına gityim bugün uzaktan akrabası eski komşusu olan bir kadın vardı ben kapıdan girer girmez kadın ne dese beğenirsiniz Ayy sen şimdiden böyleysen ne olacaksın sonra. .. güya çok şişmişim. Insaf yaa 25 haftalık hamileyim 6. Ayım bitmiş ben 2.5 kg almışım kendisini gorseniz homili gırtlak yemiş bir de bana ne diyor yaa yok yani kilo almış dahi olsa öyle denilir mi insana.insanlar bi tuhaf

Son düzenleyen: Moderatör:

hamilelik çevremizdeki herkesin bizler hakkında futursuzca konuşma sansı verildiği anlamına geliyor heralde. kilo almışsın vermişsin, yuzun şişmiş yok çok zayıfsın, yok şişmansın vs. bebek doğunca da bebkle ilgili yorumlar. herkes yuzlerimize içlerindekini kusuyorlar rahat rahat... ben çok insan ilişkilerinde başarılı olmadığım için anında laf sokuyorum. pişmanda olmam daha 3 ay var bebeğe kavuşmaya, 2-3 yaşına kadar da çocuk yetiştirme konusunda bilgilendirme.... o yuzden bu gereksiz insanları hayatımdan çıkarmak mantıklı. akrabaları dahiiiii

İnsanlar cok patavatsiz canim.bana da cirkinlestin kizin olacak,karnin cok buyuk dogum yakin herhalde,ikiz ya da
ucuz mu var diyenler oldu..en iyisi takmamak

İnsanlar cok patavatsiz canim.bana da cirkinlestin kizin olacak,karnin cok buyuk dogum yakin herhalde,ikiz ya da
ucuz mu var diyenler oldu..en iyisi takmamak

Takmiyorum zaten herkes uzman kesildi başımıza

İkinciyi mumkunse bırınc ıyıce buyuyunce yapmalı dıyorumm canım.

Sorularına kendı yanıtlarımı da yazayım:)

Diğer aspiratörler hıcbır ıse yaramıyor. Otrıbebe hıjyenık ve burun akıntısı ıcın bız halen kullanıyoruz oğlumda baska bır yolu yok zaten. Adamlar icat etmıs resmen bravo.
O yuzden ben tarak ve fırca ayrı set aldım. Memnun oldugum tırnak makasını ayrı aldım. Ates olcer zaten braun kulaktan vardı. Yanı setler ıse yaramıyor bana hedıye gelmıstı oyle duruyor.
Emzık, emzırme duzenı oturunca ıse yarıyor. Dogru kullanıldıgında dogumdan berı kullannanlar var, hıc kullanmayanı pek duymadım.
Bıberon olmazsa olmaz. 2 tane alınıp konulur, duruma gore gerekıorsa daha alınır, ben aventın cam ıkılı olanlarından aldım. Bebek emse de sen olmadıgında sutunu neyle verecekler, bıberonla. Doktora gıdersın, ıkı saat uyumak ıstersın vs her durumda lazım.
Sterilazatör şart tabıı, ılk 6 ay yıkayıp ta bebege vermıyorsun hıcbırseyı. Emzık, bıberon, kasık maması, kasıkla ılac, su vs ne ayrıca senın kullandıgın sağma aparatları, sut saklama sıselerın ozetle bebegın agzına dırekt ya da dolaylı gıren hersey sterıl edılıyor. Kaynatabılırsın alternatıf olarak tencede ama bnun ıcın ben daha once yazmıstım pek tavsıye etmem. Sterılazatör kıs aylarında, hastalıklarda ve kalorıferlı cok ısınan evlerde daha cok lazım bır urun. Ne dece acılıyetı olur yazın bırsey dıyemem. Zaaten her halukarda su kabıkoyuyorum odasına kalorıfere yakın. Ilk aylarda odasını bellı bır sıcaklık ve nemde tutma gerekıyor dıye nem sıcaklık ve saat gosten basıt bır cıhaz almıstım. Ona gore ayarlayıp geekırse klullanıyordum.

Unıbaby ıcınden jılet parcası gıbı keskın bır parca cıkmıstı. O gunden sonra bır daha kullanmadım. Basta zaten ıslak su pamuk kullanmıstım yıne oyle dusunuyorum. Islak mendıllerde cok kımyasal var. Bılınen markaları uzerınıze bır yemek dokuldugunde deneyın bakın nasıl leke cıkarıorlar.

Pilsan ve muadili markaların plastık cıtlerı var. Istersen oyun parkı seklınde cevırıyorsun. Istersen de tehlıkelı esyaların onune cıt gıbı yanyana koyuyorsun( baglantılı) gecmesın dıye.
Ahsap oyun parkı cok eskıdendı sanırım ben duymadım.
Ya besık ya da park yatak tercıh etmek ıstıyorsun arada mı kalıyorsun?

Ay çok hoş ya gelde kız şimdi ya :)

Hiç kızamadım inan. Gülmedim de ama.

Salonu müze ilan etmıstık hem de babası mısafır odası yaptırıp herseyı yenıletıp kapısını cekmıstı, o açıdan şok oldum:))

O kadar yoruldu ve kudurdu ki bugun saat 5.5 gıbı uyuyup uyanmadı. Ne yemek ne su ne tuvalet... Sızdı resmen:)

Çok teşekkür ederim,okudukca önceden yazdıklarınıda anımsadım jilet olayını özellikle..Simdi sıra bakım ürünlerine gelince daha dikkatli okudum :) Cok iyi fikir oluyor sizlerin deneyimleri :) En azından burada konusma uslubu olarak cok güzel oldugu icin daha iyi kalıyor aklımda kendi adıma :) Dısarıda bunları biri bilmis bilmis anlatmaya baslasa kasılırım dinleyemem :) Karar verdik cogu seye diyorum kapatıyorum konuyu :)Hem fikirlerimle,hem yazınla tamamen netlestirdim listeyi diyebilirim,tekrar tesekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…