2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Günaydın,

Gözünaydın darısı başıma :) Ben haftaya salı gidicem..
Çok sayfa var müsait olunca okurum inşallah..
Dün akşam benimde belim karnım ve kasıklarım ağrıdı,çok hafif kırmızı lekelenme oldu,kardeşimi aradım hemen..Plesanta oluşuyordur azsa normal,çoğalırsa dr. git dedi..Çoğalmadı çok şükür..Şimdi ağrımda yok lekemde yok,çok dikkat etmeliyiz..Bu 3 ay dinlenmek iş yapmamak lazım ama mecburen yavaş yavaş da olsa yapıyoruz..Kendi adıma okula giden bir oğlum var,kahvaltısı beslenmesi,dersleri ağır zaten 4.sınıfta...çalışıyorumda yemekti ev işiydi,dinlenmek zor ..Evdekiler bol bol yatın valla tadını çıkarın..

listeye beni de eklermisiniz
sat 15 agustos
izmir yaş 30 kilo 67

Kızlar sat tarihinizle takviminizdeki doğum tarihi arasında 1 günlük fark var. ben listeye sat tarihinize göre ekledim. değiştirmemi isterseniz bildirirsiniz olur mu?

Amaaaaannnnn amaaaan ne farkmış. Kızımda geç döllenme dediler 1 hafta geriden geldi bütün hamilelik boyunca. Şimdide 1 hafta fark var. Dr.a söylediğimde hocam buda geç döllenme herhalde dediğimde dur bakalım o belli olmaz sonradan öne bile geçebilir dedi. Siz kafanıza takmayın, ama olumsuz yorum yapan dr. larınızı 1 kez daha düşünün doğru kişimi diye.

Maşallah kızınıza. Banada hep sağ tarafına yat demişlerdi. Kalp tarafına yatarsan kan ponpalaman azalır diye. sola yatmanın bir sebebi var mı?

Dualarımız seninle canım. Bir Dr.a git istersen belki bir ilaç verir. Benim de yarın kontrolüm var. Hepimiz sağlıkla doğuracağız inşallah..

çok geçmiş olsun.kızın anaokuluna gidiyormu?
sende doktora görün bence eminim bir ilaç tavsiye edecektir.

Geçmiş olsun doktora gitseniz ishal süründürür insanı Allah yardımcınız olsun...

Güzel haberlerle gelin inşaAllah

Teşekkür ederim kızlar. Bugün daha iyiyim. Bel ağrılarım devam ediyor. ceylinnila yamıştıya çok bel ağrısı ve karın ağrısı çektim bebeğimi kaybetmeden önce diyince biraz kafam ona takılmıştı. Allah'ım korusun yavrularımızı

Ben de kanı verdim eve dönüyorum doktora sadece tahlil için gittim doğumevine kadın resmen köpek gibi davrandı iyki doktorum o değil .... Toksoplazma ve rubella testi yaptıran var mı

Ohh herkeste heyecan var. Masallah miniklere sag salim gelirler insallah.
Ben de kan verdim geldim. İki saat sonra cikacak sonuc. Degerim yukselmistir insallah. Benden hic test istemedi doktorum. Kizimda da istememisti. Gerek var mi?

Kizlar bizim de bugün kontrolumuz var.keseyi normal ultrasonla mi yoksa vajinal ultrason ile mı gördünüz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sat 22 ağustos
evde yaptıgım testin pozitif çıktıgını yazmıştım geçen hafta buraya
c.tesi kan verdim beta hcg değerim 381.7 çıktı normal midir?
Henüz kadın doğum doktoruna gidip test sonucunu göstermedim
çevremdeki herkes biraz bekle öyle git diyor doktora
şuan folik asit kullanıyorum sağlık ocağındaki doktor vermişti ve yediklerime dikkat ediyorum

Günaydınlar sevgili mayıs anneleri ve minik melekleri:)

Cumartesi 2. randevumuza gittik, kalp atışını duydum sevgili miniğimin-çok şükür Allahıma:) rutin testlerimizi yaptırdık bir de

Bunun dışında iştahsız ve bol bulantılıyım...sabırla geçmesini bekliyorum...bir de sulugöz oldum birazcık...üzerinde duracak birşey yok yani çok şükür

Konuyu sahiplenip bize tablo yapan Solanin'e de çooook teşekkürler:)

Kilo:59...(boyumu da yazıyorum dayanamayıp:) 168 cm-bulunsun)
Meslek:Bankacı
Çoc.Say:Bu ilk olacak inşallah:)

Eksik bilgilerimi de yazdım, ekleyene şimdiden teşekkürler

Kendinize ve miniklerinize çooook iyi bakın Görüşmek üzere...

Kizlar bizim de bugün kontrolumuz var.keseyi normal ultrasonla mi yoksa vajinal ultrason ile mı gördünüz?

Canım 14 Eylül de normal ultrasonla gördü keseyi doktor ama su iç sıkış dedi küçük olduğu için ... Seninle benim aynı bu sefer yine normal ultrasonla bakar :) senin kaçta bugün kontrolün

arkadaşlar merhaba
herkese güzel bir gebelik hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar diliyorum
benimde son adet tarihim 17 ağustos ama yumurtlamam baya geç oldu
eylülün 11. de yumurtladım
ve yumurtlamadan 12 gün sonra testte silik çizgi gördüm
eğer o çizgi netleşir ve hamileysem bende aranızdayım :)

günaydın kızlar, saat 11'de doktor kontrolüm var Allah nasip ederse miniğimin kesesini göreceğiz. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Stresten sabahtan beri kusuyorum ben de :18:

İnşallah güzel haberlerle döneceksin arkadaşım ama yapma böyle sana da yazık bebişe de stresten kusmak da neymiş...rahatla biraz lütfen olu mu

Meslektaşım (tabi ben istifa ettim de ) sakın stres olma müşteriler sinir ederse bebişini düşün gülümse :) bi de yöneticileri takma tabi :)) hoşgeldin aramıza
Hayırlısı olsun canım bence doktora gitmekten bişey kaybetmezsin git bir görün hem için rahatlar . Hcg de düşük değil
Hayırlısı olsun canım kan testi yaptırsana ben meraktan duramamıştım :) hoşgeldin

Merhabalar,

Allah nasip ederse ben de Mayıs annesi olacağım.

Sat 4 Ağustos idi, iki hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı, ardından kan testi de pozitif

Geçtiğimiz pazartesi doktora gittim,keseyi görebildim. Doktorum 5 haftalık olduğunu söyledi.Bebeği ve kalp atışını görebilmek için 15 gün daha varmış.

Bakalım bir dahaki randevumuz nasıl geçecek, miniğimi görebilecek miyim...

Umarım herkes sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır,

Tüm Mayıs annelerine sevgiler...

Kızlar bende aile hekimliğinden geldim şimdi kan verdim. Şeker, kolesterol vs birşeylere daha bakılacakmış. Ben geçen ay adetin 3. günü yaptırmıştım bazı testler ondan öncede dahiliyede yaptırmıştım şeker troid vs ama olsun yine bakalım dedi hemşire. Ama eve gelince aklıma geldi ben kahvaltı yapıp gitmiştim nasıl olacak kiii :26:

Yarın öğlede alacakmışım sonuçları.

günaydın anne adayları
herkese hayırlı haftalar bebişimi görmem için son bir hafta gelsin c.tesi gideym doktora

Günaydin kizlar benim bat 22 siydi 1 gun gecikme oldu bat a 5 ve 2 gun kala idrar testinde silikde olsa cift cizgiyi gordum.bugun tekrar gebelik testimi yapsam kan testimi yaptirsam bilemedim rabbim nasip ederse bende mayis annesi oluyorum:)

Meslektaşım (tabi ben istifa ettim de ) sakın stres olma müşteriler sinir ederse bebişini düşün gülümse :) bi de yöneticileri takma tabi :)) hoşgeldin aramıza

hoşbulduk sevgili meslektaş:))

Allahtan müşterilerle uğraşmıyorum-benim pozisyonum farklı, müfettişim de ben, ama stres bolca var tabi, başaçıkıcaz bir şekilde...teşekkürler iyi dileklerin için:)

Canım 14 Eylül de normal ultrasonla gördü keseyi doktor ama su iç sıkış dedi küçük olduğu için ... Seninle benim aynı bu sefer yine normal ultrasonla bakar :) senin kaçta bugün kontrolün

Biz 18 Eylül'de de gittik ama vajinal ultrasonda görülmedi bugün saat 1 de randevumuz

Ben de kanı verdim eve dönüyorum doktora sadece tahlil için gittim doğumevine kadın resmen köpek gibi davrandı iyki doktorum o değil .... Toksoplazma ve rubella testi yaptıran var mı

Bende bugün kan verdim, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Toksoplazma rubella bunları bilmiyorum neymişler ki bi araştırayım bakayım :44:

Günaydın Arkadaşlar,
Ben de yarın 2.kontrolüme gidiyorum, inşallah hayırlı haberlerle gelirim, kahverengi akıntım olduğu için bu haftayı çok tedirgin geçirdim, iğneler umarım korumuştur bebeğimi, herkese iyi haftalar sağlıklı günler

Senin daha rahattır ben bireysel portföy yöneticisiydim üst segment müşterilere ( bol kaprisli bol paralı :) sizin iş şubeciliğe göre daha karizmatik ve rahat bence en azından müşteri yok :)
Biz 18 Eylül'de de gittik ama vajinal ultrasonda görülmedi bugün saat 1 de randevumuz
Görülür hayatım sıkma canını güzel haberlerini bekliyorum :)
Bende bugün kan verdim, inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Toksoplazma rubella bunları bilmiyorum neymişler ki bi araştırayım bakayım :44:
Toksoplazma kedi köpek çiğ etten bulaşan bi hastalık hamilelikte risk oluşturuyor rubellayı bilmiyorum doktor yazdı ben de giytim yaptırdım ... İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…