2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sabahtan beri bebek arabası bakmaktan beynim sulandı resmen. ve hala bi sonuca varamadım Bebeğimin ana kucağı olduğu için travel sistem bebek arabası almaktan vazgeçtim. Tam yatarlı baston puset ya da hafif bi bebek arabası almayı düşünüyorum. tripper marka bi de Kraftın star joger modelini beğendim. Bunları bilen kullananınız var mı? Ya da önereceğiniz başka model var mı? Ne güzel her şeylerini tamamlamışsınız bebişlerin biz hala yerimizde sayıyoruz

şimdi dediğin bebek arabasına baktım canım fiyat olarak uygun kırmızı olan da hoşuma gitti açıkcası. ama üç tekerlekli olması kullanışlı mı acaba denge bakımından

şimdi dediğin bebek arabasına baktım canım fiyat olarak uygun kırmızı olan da hoşuma gitti açıkcası. ama üç tekerlekli olması kullanışlı mı acaba denge bakımından

Haklısın canım onu düşünmemiştim ben. Ben de kırmızı ve lila rengini beğenmiştim şu adreste videosu da var isteyenlere belki fikir olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=OFu5DBQEVvs

Diğer beğendiğim markanın modellei de şunlar ama bunların da tentesi sanki tam kapanmıyo

Ne kadar kararsız oldum ben yaa

Ana kucağını fisher price yağmur ormanı aldık. Arabada joie marka travel sistem aldık.

Benim kocamda bırakıp gitti beni işi varmış ama okadar gribimki ağlamaya dermanım yok. Ihlamur yapacak bile Halim yok. Ve yarın işe gidecek Allah yardımcım olsun.

ben bi tv programında duymuştum cnm her ultrasonda çok büyük bi gürültü olurmuş bebek çok korkarmış sık ultrasonu tavsiye etmiyordu o programda.bilgim bu kadar cnmm:)

yani daha ne takicaklar ceyrek cumhuriyeti birak o aldiklarina kalin bir bilezik takarlardi bebise cok dusunceliler duygulanmamak elde degil benim bile icim gitti ne iyi aileler var böyle diye

Benimde esim hic elini göturmezdi bende göturmesini isterdim ama yok bi sabah yataktayken bebek kipir kipirdi yine birsye demeden elini alip karnima göturdum cok sasirdi her tekme atisinda degisik seyler dedi saskinliktan
ogun bugundur kendi elini göturur arada 1-2 dk oksar ceker uyurken bile elini karnima yaslamiyor korkudan bendende bebistende kaciyor zaten

o ani bende okadar cok merak ediyorum ki ilk eline aldigini görmem lazim ama disarda beklerse göremiycem

o ani bende okadar cok merak ediyorum ki ilk eline aldigini görmem lazim ama disarda beklerse göremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…