yaaaaa çok sevindim gerçekten, hemen bir günlük alıp duygularını not etmeye başlasaydın
Biz 18 Eylül'de de gittik ama vajinal ultrasonda görülmedibugün saat 1 de randevumuz
Senin daha rahattır ben bireysel portföy yöneticisiydim üst segment müşterilere ( bol kaprisli bol paralı :) sizin iş şubeciliğe göre daha karizmatik ve rahat bence en azından müşteri yok :)
daha baslamadım ama aklımda:) Allahım sanada göstersin inşallah
hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle
Sabah sabah o kadar yoruldum ki
cumartesi doktorum bir sürü tahlil şstemişti hepsi 450 tl tuttu
tabi yaptrımadım devlet hastanesine gittim tam bi rezillik muayene olmak istemiyorum diyorum öyle ypmıyoruz felan filan 15.30 da gel hamile bir bayanım acaba saat 15.30 a kadar nasıl aç kalabilirim lanet olsun sağlık sistemine diyorum.tekerlekli sandalyeler bile büyük marketlerdeki gibi 1 tl ile çalışıyor ne günlere kaldık diyorum artık
en son aile sağlığı merkezine geldim şükür coğunu yapıyolarmıs yarın vericem artık hayırlısıyla sabah sabah yordum bebişleri
daha baslamadım ama aklımda:) Allahım sanada göstersin inşallah
hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle
Sabah sabah o kadar yoruldum ki
cumartesi doktorum bir sürü tahlil şstemişti hepsi 450 tl tuttu
tabi yaptrımadım devlet hastanesine gittim tam bi rezillik muayene olmak istemiyorum diyorum öyle ypmıyoruz felan filan 15.30 da gel hamile bir bayanım acaba saat 15.30 a kadar nasıl aç kalabilirim lanet olsun sağlık sistemine diyorum.tekerlekli sandalyeler bile büyük marketlerdeki gibi 1 tl ile çalışıyor ne günlere kaldık diyorum artık
en son aile sağlığı merkezine geldim şükür coğunu yapıyolarmıs yarın vericem artık hayırlısıyla sabah sabah yordum bebişleri
ben halen doktora gitmedim yahu. beta hcg bile baktırmadım...
aaa o nasıl devlet hastanesi yaaa... ama doğrudur, muayene etmeden tahlil yapmıyor olabilirler. dee 450 lira ne tahlili istedi ki doktorun?
Glaze ikiz mi senin,ay çok sevindim..
Beta değerin kaçtı ?
Mvera bende daha gitmedim ..ama tahlillerimi yaptırdım hazır ettim..1 Ekimde gidicem..7.haftaiçinde olmuş olucak..Allah izniyle keseyide kalp atışlarını da duyucaz...Tabi kesenin içinde bebek varsa..bazen boş mu dış mı düşünmekten kendimi alamıyorum ..
glukoz
bun
kreatinin
alt
ast
tsh
hbsag
anti hcv
hiv
anti hbs
cmv ıgg
cmv ıgm
rubella toksoplazm tam kan sayımı
idrar kültürü
tam idrar thlili kan grubu
vdrl
bunları istedi canım
Ben de kanı verdim eve dönüyorum doktora sadece tahlil için gittim doğumevine kadın resmen köpek gibi davrandı iyki doktorum o değil .... Toksoplazma ve rubella testi yaptıran var mı
Kizlar bizim de bugün kontrolumuz var.keseyi normal ultrasonla mi yoksa vajinal ultrason ile mı gördünüz?
Arkadaşlar sat 22 ağustos
evde yaptıgım testin pozitif çıktıgını yazmıştım geçen hafta buraya
c.tesi kan verdim beta hcg değerim 381.7 çıktı normal midir?
Henüz kadın doğum doktoruna gidip test sonucunu göstermedim
çevremdeki herkes biraz bekle öyle git diyor doktora
şuan folik asit kullanıyorum sağlık ocağındaki doktor vermişti ve yediklerime dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?