2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yaaaaa çok sevindim gerçekten, hemen bir günlük alıp duygularını not etmeye başlasaydın

daha baslamadım ama aklımda:) Allahım sanada göstersin inşallah

Biz 18 Eylül'de de gittik ama vajinal ultrasonda görülmedi bugün saat 1 de randevumuz

hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle

Sabah sabah o kadar yoruldum ki
cumartesi doktorum bir sürü tahlil şstemişti hepsi 450 tl tuttu
tabi yaptrımadım devlet hastanesine gittim tam bi rezillik muayene olmak istemiyorum diyorum öyle ypmıyoruz felan filan 15.30 da gel hamile bir bayanım acaba saat 15.30 a kadar nasıl aç kalabilirim lanet olsun sağlık sistemine diyorum.tekerlekli sandalyeler bile büyük marketlerdeki gibi 1 tl ile çalışıyor ne günlere kaldık diyorum artık
en son aile sağlığı merkezine geldim şükür coğunu yapıyolarmıs yarın vericem artık hayırlısıyla sabah sabah yordum bebişleri

Son düzenleme:
Senin daha rahattır ben bireysel portföy yöneticisiydim üst segment müşterilere ( bol kaprisli bol paralı :) sizin iş şubeciliğe göre daha karizmatik ve rahat bence en azından müşteri yok :)

Haklısın canım biz oldukça rahatız şubecilere göre, sen kurtulmuşsun da Allah şubede çalışan tüm bankacılara sabır versin:)
müşterisi, yöneticisi, hedefi vs. derken çok yoğun ve çok stresli bir iş...

Günaydın :)

Geçmiş sayfalara bir göz attım hatta epey alıntılar yapıp cevaplar yazdım ama gönder butonuna basınca çıkış yaptığımı söyledi. neyse bu da bana ders olsun, bundan sonra yazınca göndermeden önce kaydedeyim yazdıklarımı.

bebeğini kaybeden arkadaşlarım olmuş. çok üzüldüm. hepinize sabırlar ve inşallah en hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum.

ikizimiz olmuş bir tane de, annemiz glaze butterfly dı sanırım, şimdiden kolaylıklar diliyorum ve tabii gözünüz aydın :)

yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum. hoş ben de daha yeni sayılırım ya, bu ya 3. ya da 4. mesajım. çok sık giremiyorum. girdiğim zaman daa başında uzun uzun duramıyorum maalesef.

umarım herkes iyidir. sevgiler bizden.

sevgili SOLANİN, öncelikle ellerine sağlık arkadaşım, çok teşekkürler uğraşıların için. Ben sanırım sat ve beklenen doğum tarihini 1 gün yanlış vermişim. bilgilerim şöyle olacak;
Son adet tarihi: 17 ağustos,
Beklenen doğum tarihi: 24 Mayıs
Yaşım:33
Kilom: 60 sanırım
Meslek: Uzman
Teşekkürler

aaa o nasıl devlet hastanesi yaaa... ama doğrudur, muayene etmeden tahlil yapmıyor olabilirler. dee 450 lira ne tahlili istedi ki doktorun?

Baya yorulmuşsun aman dikkat et,sağlık ocağı yapıyor zaten..belki bir tek idrar tahlini yaptırsanda tekrar isteyebilir dr.günlük bakılıyor diye biliyorum.Tekerlikli sandalyede 1 tl mi,ay şaka gibi.Her ay ödenen o ssk ücretlerine karşılık hakettiğimiz muamelere bakın..((

ben halen doktora gitmedim yahu. beta hcg bile baktırmadım...

Mvera bende daha gitmedim ..ama tahlillerimi yaptırdım hazır ettim..1 Ekimde gidicem..7.haftaiçinde olmuş olucak..Allah izniyle keseyide kalp atışlarını da duyucaz...Tabi kesenin içinde bebek varsa..bazen boş mu dış mı düşünmekten kendimi alamıyorum ..

Listeye eklenmişim teşekkürler.
Sat 17.08.2013
Mdt 24.05.2014
Bunlarda diğer bilgilerim. Anlayışınızı umarak kişisel bilgilerimi pek vermek istemiyorum deşifre olmak istemediğimden dolayı.

aaa o nasıl devlet hastanesi yaaa... ama doğrudur, muayene etmeden tahlil yapmıyor olabilirler. dee 450 lira ne tahlili istedi ki doktorun?

glukoz
bun
kreatinin
alt
ast
tsh
hbsag
anti hcv
hiv
anti hbs
cmv ıgg
cmv ıgm
rubella toksoplazm tam kan sayımı
idrar kültürü
tam idrar thlili kan grubu
vdrl

bunları istedi canım

Kızıma hamile olduğumu adetime 1 hafta kala kanda öğrenmiştim. Kızım için nerdeyse 1,5 sene uğraşmıştık. o yüzden düzenli kan tahlili baktırıyordum, her ay acaba tuttu mu diye koşa koşa gidip kan veriyorum. şimdi zaman bulamıyorum. kızımın peşinde koşmaktan bu bebeğime yeterince zaman ayırmıyor, özen göstermiyor gibi hissediyorum kendimi. haksızlık etmek de istemiyorum ama, dur bakalım

hafta sonu Ankara HRS hastanesine baktım. hastane güzel, odalar da güzel. doğumun başından sonuna muayeneler tahliller dahil 6.500 lira paket programları varmış. aslında tam karar vermek üzereydim bu sabah bir arkadaşımla konuştum da sözleşmede anlaştığınız doktor yoğunsa bazen diğer doktorlar d muayene ediyorlarmış. istemem ben öyle. doktorumla başlayıp doktorumla bitirmek isterim süreci Rabbim de nasip ederse. o yüzden bir anda kararım tersine döndü. zaten kendi doktoruma gitmesem hep içimde kalırdı. çünkü doktorumu gerçekten çok ama çok seviyorum. hayatımda tanıdığım en sakin, en mülayim, en insan doktorlardan biri. sanırım yine doktorumla başlayacağım sürece. belki biraz pahalıya mal olacak ama... ne yapalım. kızıma yapmıştım. bu minnoşa yapmazsam haksızlık olur

Hayırlısı canım,
Benim 5.hafta da 2386 çıktı..Rüyasını da görmüştüm..birde bizim aile de var,ablamlar ikiz..teyzemin var,dayımın kızın da yeni oldu..Bir hafta nasıl beklicem bir an önce öğrenmek istiyorum..Güzel olur ama zor olur :))

glukoz
bun
kreatinin
alt
ast
tsh
hbsag
anti hcv
hiv
anti hbs
cmv ıgg
cmv ıgm
rubella toksoplazm tam kan sayımı
idrar kültürü
tam idrar thlili kan grubu
vdrl

bunları istedi canım

hmm... ben haşimato tiroid hastasıyım. endokrine de gitmem gerek en kısa zamanda. ooooy oooooy.... bakalım tsh ne durumda, kesin fırlamıştır şimdi.

PRENSCİM; sen de kötü düşünme arkadaşım, az önceki mesajıma eklemeyi unutmuşum.

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn mayis anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr

Ben de kanı verdim eve dönüyorum doktora sadece tahlil için gittim doğumevine kadın resmen köpek gibi davrandı iyki doktorum o değil .... Toksoplazma ve rubella testi yaptıran var mı

canım tesler için erken dedi bana doktorum haftaya hareketlerine bakıcaz büyümesine eğer iyi gidiyorsa haftaya yaptırcam ben bütün terstlerimi şuan erken dedi

hayırlı olsun canım. tecrübelerimden söylemek gerekirse bugün yine kan ver değerin 2 kat yada daha fazla arttıysa normal herşey ben gttim öyle yaptı çünkü sonra 1 hafta bekledim. bence kanına baktır güzel çıkarsa bir hafta bekle derm çünkü anca görünüyo kese:) kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…