2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım katılıyorum sana...Allah yardımcımız olsun gerçekten... Ben de cok agırlastıgımı ve kolay yoruldugumu hissediyorum artık.
Ama maalesef bana da 37 e kdr dinlenme yok

günaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebeişleri
ben tebbel bi anneyim anca ayıla bildim hepimiz bu hafta iyi bi hafta geçiririz inş ve güzel haberler alırız sevinçli mutlu bir hafta geçirelim inş
bende bebeğimini ilk kaba eşyasını aldım dün e bebekten mamas papas armadillo bebek arabasını aldık, aslında alma niyetimiz yoktu ama birden aldı gezerken hepimize Allah aldıklarımızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin güzel günlerde inş

keşke benim de rapor alma gibi bi şansım olsa ama yok maalesef ne kadar geç izne ayrılırsam o kadar çok bebişimle vakit geçiricem Allahın izniyle. ayaklarım ellerim de şişmeye başladı tam 8 kilo almış durumdayım sen kaç kilo aldın?

merhaba kızlar ben şeker yüklememi cuma günü yaptırdım.açlık 74 çıktı. (70/105 arasında olması normal olan ölçüler)
1 saat sonrasındaki değerim 136 (120/170 arasında olması normal olan ölçüler)
şükür şekerimiz yok dr. kontrolumuz güzel geçti herşeyimiz yolunda maşallah. darısı tüm arkadaşlarımın başına.

Aynen benimde oyle is yaptiktan sonra belim birnutuluyorbyuruyemiyorum yaa

Guzel gunlerde kullanin

valla bende sanirim dayanamıycam 37.haftaya kADAR 4 nisan 32.haftada ayrılcagim.çünküü eve gidince balon gibi oluyorum kıpırdayamıyorum

Canım bende geçen haftaya kadar 8 kilo almıştım. doğum tarihlerimizde yakın, benim de 16 Mayıs görünüyor.

çalışanlara allah yardım etsin valla çok zordur ben evdeyim zor oluyor değil ki siz. bugün kuzenim doğum yaptı o kurtuldu DARISI BİZLERE İNŞALLAH.

bebek eşyalarımız konusuna gelince mobilya takımımız su an yapılıyor. şubat sonunda teslim edilecek.masif ahşaptan yapılma bir takımımız olacak inşallah. bebek arabamız giysilerimiz tekstil ürünlerimiz vb. herşey tamam. sadece bebek bakım ürünleri ve küveti,kovası kaldı onu da sebamed den alacağız araştırmalar sonucu herkes sebamedi önerdi. bebekte konak falan oluşmuyormuş. kalıntı kalmıyormuş.mobilyası gelince abajur, halı ve lambasını alacağız. ve bitecek tüm işimiz inşallah. sağolsun ayrıca annemler ve kayınvalidemlerde çeyiz yapıyorlar. bana bile herşeyimi alıyorlar her ikisi.Rabbim onları başımızdan eksik etmesinler çok yardımcılar.
darısı tüm arkadaşlarımın başına.
ürünler hakkında bilgi için ise ankarada yaşıyorum bilgi verebilirim.

Iyi haftalar kizlar. Kosedan cok gecmis olsun insallah bebegin saglikla vaktinde gelir.

Bu arada aranizda karni davul gibi gerilen var mi. Bazen oyle oluyor ki nefes alamiyorum. Genelde aksamlari ve yorulunca oluyor. Oyle ki sirtustu uzanamiyorum hemen beynim zonklamaya basliyor. Iki yastik koyuyorum basimin altina artik.
Bir de hareketlerden bahsetmissiniz. Oglumun hareketlerini bariz bir sekilde disaridan gorebiliyoruz artik. Gecen hafta uc gun hic hareket etmedi. Misafirim vardi fazla yoruldum meraktan oldum tabii. Bu hafta hicbir sey yapmadim. Sipa costu :) Fazla yormayin kendinizi artik agirlastik. Alisverisi nisana birakmistim ama bu ay halledecegim ben de cok cabuk yoruluyorum artik. Kizimda dokuz ay gezdim birsey olmdai. Bu degisik valla. Her hamilelik farkliymis gercekten de.

film önerileri için çoook teşekkür ederim.ilk boş vaktimde o kore filmini izlicem

3 idiots izlemiştim gerçekten harika bi filmdi.tekraar izlemeye değer doğrusu

canım mobilyayı nereye yaptırıyorsun? ben siteleri gezdim birkaç yerde beğendim ama kaliteli yapan tavsiye edeceğin bir yer varsa henüz siparişimizi vermedik. beyaz büyüyebilen karyola ve 3 kapılı gardolap alıcam.

annişler bebeğin çamaşırlarını yıkamak için ne öneriyorsunuz?

birde ev temizlik ürünleri?ben çamaşır suyuyla silerim yerleri başka türlü içime sinmez ama bebiş gelince kullanamıcam.yer temizliği için bildiğiniz kullandığınız bitkisel bi deterjan varmı?

Giysileri için dalin tercihimiz arkadaşim. Ev temizligi hakkında bir araştırma yapmadım ama hafif bir ürün kullanırim diye tahmin ediyorum.

Valla ben bugün rapor aldım grip olduğun için bir hafta. Ama onu bile utana sıkıla istedim doktordan. Zaten 32. Haftadan sonra rapor alamıyorsun canım doğum öncesi iznin olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…