canım ben aldım ancak önce gidip fabrikasında gördüm sonrada internet sitelerinden sipariş verdim çok ta iyi yapmışım çok güzel mobilyalar geldi.
bakalım 3-4 gündür dikkat ediyorum.hala yüksek gidiyor.ilk bebeğimdede çıkmıştı.son üç ay biraz zor geçiyor ne yapalım.
bende seni merak etmiştim.üzüldüm yaşadıklarına doktorunada çok kızdım.değiştirme şansın varsa şimdiden değiştir derim ben. inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin canım.
çok geçmiş olsun canım.ben bir haftadır resmen sürünüyorum gripten çok fenayım.
Maşallah bebisine
Canim dr da insan sonuçta ama sen hamilesin nasıl davranış orda öyle bence başka dr araştır böyle bir dengesizliği doğuma yakın yapsa ne kadar kötü oluruz düşün. .. alternatifi olsun
Geçmiş olsun grip aşısı çok da fayda saglamayabiliyor ki sen hastanedesin farklı virüs mikrobun içindesiniz çok normal yani dikkat et dinlenmeye çalis zencefil limon bal karışımı iç iyi gelir
Maşallah fistiga
doktor basindan savmis seni nerdeyse doktorunu degistirmende fayda var anlayisli sakin sabirli birini bulsan iyi olucak cunki bu zamandan sonra doktora gitmende s1klasicak her zaman cekilmez bir suratla moralin her gidisinde bozulur yoksa
sabahtan beri bebek arabası bakmaktan beynim sulandı resmen. ve hala bi sonuca varamadımBebeğimin ana kucağı olduğu için travel sistem bebek arabası almaktan vazgeçtim. Tam yatarlı baston puset ya da hafif bi bebek arabası almayı düşünüyorum. tripper marka bi de Kraftın star joger modelini beğendim. Bunları bilen kullananınız var mı? Ya da önereceğiniz başka model var mı? Ne güzel her şeylerini tamamlamışsınız bebişlerin biz hala yerimizde sayıyoruz
Zaman cabuk geciyormus..
Nerelerdeeen nerelere geldik :)
Telaslar,kararlar faslı..Sonrada yavas yavas hazırlıklar bitip minikleri bekleyecez sanırım heyecanla :) Önceden bu kadar ileri haftalar ne uzak gelirdi,simdi biz icindeyiz..
Galiba en keyifli dönem bu :) Göbisler kıvamında,bebisler cok hissediliyor ve hareketliler,hazırlıklar yavas yavas hız kazanıyor :) Yeni haftanın keyifli gecmesi dilegimle..
Buarada bizde Abc Design 3 Tec almıstık,fikir olabilecekse..3 tekerlekli oldukca dengeli saglam bi araba ve cift taraflı pusetide,büyük parcasıda..Tabi ki duyulanlar fikir icin önemli ama karar verirken sadece duyduklarımıza odaklanmazsak daha kolay olur isler sanırım
bende kanguruyu cok begeniyordum bebeklerin bacak gelisimi icin iyi degilmis amakızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)
kızlar ben şimdi de sling istiyorum. kanguru vardı hep aklımda şimdi bunu gördüm doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş çok istiyorumm :)
canım merhaba ben ankaralı değilim ama bende ankaradan yaptım alışverişimi. yeni mağaza açılmıştı burdada bahsetmiştik. mobilyadan bebek bezine kadar aklına ne geliyosa orada var. babymall ismide.mrb cnm yaa bebek için alışveriş yapacağım haftaya. nerelere gideyim özellikle mobilya konusunda
Canim bende inanmazdim bu haftalara gelicegime 18. haftaya gelene kadar yil gecti gibi cunki ilk ve son kez ultrasyona giricektim o hafta ve devletin verdigi hak 1 kere burda diye....
21. haftada ise kizkardesim yanima gelmisti Turkiyeden ve ozamandan beri yanimda kismet olursa insallah yegeni dogunca ve kirkimiz cikincaya kadarda turkiyeye gitmiycek ve yanimizda kalicak...
Bebegimin hareketlerini cok net hissediyorum bazen kaburgalarimi kurcaliyor sanki huylaniyorum hemen yer degistiriyorum
isgal etti midemide benide kucuk veledim
En sevdigim seylerden biride alisveris oldu bebegim icin kucucuk birsey bile alirsam dunyalar benim oluyo esime gecen zorla bi kac esya aldirdim oda fark etmis cok sevindigimi ve guluyor annelik böyle birseymis demekki gercektende kendine bile aldiginda böyle sirittigini görmemistim dedi
Arabaya gelince bizde ABC Design aldik 4 tekerlekli hatta hatirlarsin belki turkuaz olani guzelmi alsammi diye sormustum ve aldim polonyadan getirttik turkuazi bulundugum ulkede olmadigi icin fiyatida daha uyguna gelmisti isin kötu yani o marka turkiyede yok gibicok begendim elime ulastiginda cok guzel bir model oldugunu anladim insallah aldigim cicileride annem kargoyla yolladiginda elime gectiginde herseyi ekliycem burdada fikir de olmus olur saatlerce bebek esyalarina baksam skilmam ekranda gördukce tepkim aynen böyle oluyor vayyy superr ayy ne guzel kocis gelsin aldirtayim bende
Bende sling almayi dusunuyorum. Hem ev icindede takar isimi gucumu yaparim diye dusundum.:)
merak etme canım benim çocuklar bizim gibi değiller çabuk alışıp uyum sağlarlar. inşallah sıkıntısız bir gün olur akşam geldiğindede sana okulunun güzel olduğundan bahsederbugün farklı bir telaş var içimde oğlumun okulu değişiyor bir büyük sınıfa aldılar onu .hem öğretmeni hem arkadaşları hemde okul binası değişiyor.sabah çok ağladı yine hep kucağımdaydı yataktan kalkıp salona kucağımda geldi tuvaletede öyle.üstünü değişirken hiç durmadı sağa sola koştu ağladı.babası bırakıyor sabahları kapıdan vedalaştık o ağlıyordu ben güçlü durmaya çalıştım.araba uzaklaşınca sokak ortasında bende başladım ağlamaya.işe geldim yüzüm gözüm şiş makyajım akmış rezil vaziyette.tuvalete gittim biraz çeki düzen verdim kendime hemen buraya geldim.çok kötüyüm kızlar çokkkk.dua edin ne olur oğlum alışsın yeni okuluna çok acı çekmesin kuzum.şimdi birazdan arayacağım akalım ne yapıyor çok endişeliyim.
tşkler cnm cevabın için gimsayı bende çok beğeniyorum ama bebek bölümüne pek bakmadım daha önce ihtiyaç olmadığı için. sincan da güzel seyler varmış. bir de ulusa bakayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?