2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir sorun olmayacak ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına

canım çok geçmiş olsun plesanta yaşlanması nasıl bişeymişki? bebeğin gelişimini falanmı yavaşlatıyo? allah yardımcın olsun inşallah vaktinde sağsağlim kavuşursun bebeğine

Çok teşekkür ederim hepinize, sigara kullanmamama rağmen malesef böyle bir sorun ile karşılaştık. Bebek gelişimini yavaşlatmıyor ama eş yaşlandığı için vücut fazlalık olarak görüyor ve bebeği dışarı atmak istiyor bebek gelişimini 36. haftaya kadar tamamlasa ona bile razıyım yani. 32-34. haftada doğumdan söz ediliyor ve bu da beni tedirgin ediyor

ayniii bende senin gibiyim...25. haftadayim amaa karnim 7 aylıkk...gecelerii helee siskinlik öldürüyo beni

Ohh cok sukur tesekkur ederim verdigin bilgi icin icim rahatladi kafamda dondu durdu acaba bi zarari olmusmudur gercekten diye neyse sevindim simdi :))

Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?

canım nerde yaptırdın mobilyanı ve ne kadara mal oldu. ben bebek odasını doğumdan birkaç ay sonra yaptırmayı düşünüyordum gerçi ama mali durumumuzu ayarlarsak belki yaptırabiliriz. en başta kesin yaptırcam diordum ama zaman geçip diğer ihtiyaçların da ne kadar detaylı ve masraflı olduğunu görünce vazgeçtim ama özeniyorum hala:44:
güle güle kullan herşeyini, hayırlı olsun : )

canım sıkma canını... Rabbim in izniyle sonuna kadar gelebilirsin inşaAllah
yine de çok dikkat et, doktorunun söylediklerine Allah yardımcın olsun

off kızlarr yarın ikinci şeker yüklemem var 100 ml içcem o gazoz benzeri içecekten 50 sini içene kadar öldüm zaten. birde 4 saat sürecekmiş. öğlene kadar nasıl aç durcam ben:18: inşallah sonuçları güzel çıkar..dua edin ne olur.

1000 tl çok bence canım, funnababye bakabilirsin uyku setinin tüm parçaları(perde,avize,abajur,alt açma vs...) takım olarak alsan bile o kadar tutmuyor.

Merhaba güzel anneler

Bu hafta itibari ile sık sık wc ye gidiyorum.hatta dün eşimle bi dışarı çıkalım dedik 3 kere bana wc aradık.bebiş baskıya başladı.ve nefes alamıyorum hani çook şişman insanlar olur ya onlar gibi hırıl hırıl nefes alıyorum.bugün ki yürüyüşümü yapmadım ondan da rahatsızım.ellerim ve ayaklarım şiş. 37 no ayakkabı giyiyorken şimdi 39 giyiyorum.

hala kızıma isim bulamadık bir fikrim bile yok. ..bebek arabası , yatak bakmaktan yoruldum tam bir karar veremedim, sadece kızımın kıyafetlerini aldım.artık ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum, eylüle kadar bana okul yok.sizi daha çok takip edebileceğim.

Canım 1000 çok fazla,,haftasonu mothercare de gördüm çok güzel uyku seti var,,korumalığı yorganı nevresimi iki adet çarşafı,yastık kılıfı hepsi 310 gibi bi rakamdı..indirimdeydi ama,,yakınında varsa gidip bakabilirsin..biz de alıcaz da,,kartı dededen alıp gidicez onu bekliyoruz,mobilyasını da oradan beğendik çünkü,,bebek mağazalarındakine göre uygun bile geldi bize,,1800 tl ye 70*140 yatak,dolap ve şifoniyer..

dün oğlumun doğum gününü atlattık çok şükür 5 yaşında oldu paşam ama çok yorulmuşum kardeşim temizlik işiyle falan uğraştı bense 2 gün boyunca yoğurdum durdum mutfaktan çıkamadım dün yatmadanda evi temizledim sildim süpürdüm derken duş alıp yattım ama bugün resmen ayaklarım tutmuyo çok yorulmuşum bebişimde küstü bana galiba doğru düzgün hareket etmedi

ben de funnababyden uyku seti, perde ve setin diğer tüm parçalarını aldım kızlar. çok çeşit vardı hoşuma gitti saatlerce gezdim babymallde.

hayırlı olsun canım.
evet ya funnababy nin bebek odası ürünleri çok güzel. ben de nevresimini yorganını falan aldım. oda yapmayacağım için perde falan almadım ama takım halinde çok güzel. ben de miniğimin odasını hazırlayınca ordan alcam inşallah

merhaba papatyaorj-ben de nisan annesi olucam kismetse-konularda gezinirken bu yazin dikkatimi cekti acaba hangi ulkede yasio diye profiline baktim ayni ulkede yasiormusuz =) ben stockholm haninge de oturuorum-ultrason sikintisini okuyunca kendimi gördum =) ben de burda tekim kimsemiz yok bi esim bi ben-dogum tarihlerimizde yakin o yuzden yazmak istedim sana-sen neresindesin isvecin-en son kontrolumde ebe karnimi ölcemedigini bu yuzden ek ultrason yazacagini söyledi-bugun de randevu kagidi geldi 14 subat ve 28 subata randevu vermisler önce endiselendim niye iki randevu vermisler acaba bi sorun mu var diye-biliosun sen de ultrasona almiolar o yuzden sasirdim kesin bi sorun var falan dedim ebemi arattirdim esime bi sorun olmadigini sadece kontrol amacli oldugunu söylemis insallah bi sorun yoktur cok korktum yaa-sen nasilsin var mi sikintin nasil gecio hamileligin-ben buraya yeni geldim daha dillerini bile bilmiorum sen bayadir burdasin anlasilan-insalllah ben de alisirim zamanla buranin garip sistemine

Sevindim dinleneceğinize :)
Çok sıcağa maruz kalmayın derim,bizim ev serin diyor eşim ama bana çok iyi geliyor mesela,kayınvalideme gittiğimizde soba yanıyor ve ben o odada oturamıyorum,şişiyorum direk,yüzüklerimle sıkıntım yok mesela ama orda şişiyor ellerim fln çıkarıyorum..Yani bana sıcak iyi gelmiyor mesela,sık sık balkona çıkıp derin nefes alıyorum,yürüyüşede devam..

Evet canım çok pişmanım aşı yaptırdığım için hiç bi işe yaramadı çünkü. Gel buyur beklerim. dikkat et canım patlak vermeden önlemini al yoksa çok kötü geçiyor. Bide benimki iki gündemde geçmiyor bakalım.

Ben ilk e bebekte gördüm canım. Islak mendil bende aldım kurumaz dediler aldım kurursa diyenlerden isteyelim parasını

Ben midem için gaviscon yada rennie duo kullanıyorum baştan beri nerdeyse

AA oda iyimiş ben bilmiyordum onu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…