Ofertaa Ufaklıktan haberler nasıl?İyi geçiyordur inşallah ilk gün..Çabuk alışması dileğimle..
Bir titreklik oluyor o basınçla sanırım benim kalp ritmime göre göbeğğimdeki titreklik :) Hatta eşim başlarda izlerken soruyordu onun ki olabilir mi diye :))) Göbeğin hafiften dalgalanır gb oluyor onun durdugu yerde,bazen çok net görünüyor kuvvetli hareketlerinde..
http://pratikanne.com/2010/12/proje-7-kanguru-sling-dikme-videosu.html
İnşallah çıkar link..Yardımcı olabilir diye düşündüm..
Dalan Roxy aldık canım,annem almış daha doğrusu :) Zaten önerilenlerinde içinde var..Yumuşatıcı istemiyor yanında..Eşimin gömleklerinde denedim,beğendim,onunla devam edeceğim
Allah yardımcınız olsun canım ,okuduğum bir doğum hikayesinde doğumdan sonra farkedilmişti eş çıktığında bayan ebenin eşi görünce sigara mı içiyordunuz diye sorduğunu fln yazmıştı hatta,hatırladığım kadarıyla bir sorun yoktu,inşallah sorun olmadan tamamlarsınız zamanınızı..
Allah yardımcınız olsun, inşallah en azından 35 haftayı kazasız beleasız atlatacaksınız. benim 1. 35 haftalık sağlıkla doğdu. 2. için de bazı sıkıntılar yaşıyorum bebeklerimizi sağlıcakla alırız inşallah kucaklarız.
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir sorun olmayacak ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına
geçmiş olsun canım umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. ben bir şey sormak istiyorum sana. senin ikili testin nasıldı,dörtlünün kötü oldugunu yazmıssın ya da ayrıntılıda bu plesentanın durumu anlasılmamıs mıydı? benim ikili iyi, üçlü kötü cıkmstı, aminosentez yaptırmadı,ayrıntılı ultrasonum gayet iyi cıktı,acaba seninki gibi bir durum mu var kötü cıkmasına neden olan diye düsündüm. inan içimden engelli olmasındansa böyle bir probleminin olmasını geçirdim. ama inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve zamanında gelir diye dua ediyorum ilk başta tabi.
canım çok geçmiş olsun plesanta yaşlanması nasıl bişeymişki? bebeğin gelişimini falanmı yavaşlatıyo? allah yardımcın olsun inşallah vaktinde sağsağlim kavuşursun bebeğine
kızlar göbekleriniz ne durumda? benim göbeğim şimdiden 7 aylık gibi görünüyor ki daha 25. haftadayız. dün ilk defa gören biri 'doğumuna az kalmış' dedi şok oldum. bu şişkinlik nefes de almıyor. bebeğim zaten maşallah çok hareketli. şişkinlik ile nasıl başedebilirim?
Canım benim kendisi de hamile olan doktor bi arkadaşım var,hatta radyolog kendisi..elinden geldiğince her gün bakıyo desem yalan olmaz..Bana söylediği sadece hani bi imleç yerleştirip kalp atışını dinletiyolar bize,,işte o anda ses dalgası gidiyomuş evet,,hatta çok küçükken kısa süreli açıyolar o imleci..onun dışında bi ses dalgası gitmiyormuş yani..
bebek eşyalarımız konusuna gelince mobilya takımımız su an yapılıyor. şubat sonunda teslim edilecek.masif ahşaptan yapılma bir takımımız olacak inşallah. bebek arabamız giysilerimiz tekstil ürünlerimiz vb. herşey tamam. sadece bebek bakım ürünleri ve küveti,kovası kaldı onu da sebamed den alacağız araştırmalar sonucu herkes sebamedi önerdi. bebekte konak falan oluşmuyormuş. kalıntı kalmıyormuş.mobilyası gelince abajur, halı ve lambasını alacağız. ve bitecek tüm işimiz inşallah. sağolsun ayrıca annemler ve kayınvalidemlerde çeyiz yapıyorlar. bana bile herşeyimi alıyorlar her ikisi.Rabbim onları başımızdan eksik etmesinler çok yardımcılar.
darısı tüm arkadaşlarımın başına.
ürünler hakkında bilgi için ise ankarada yaşıyorum bilgi verebilirim.
Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?
Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?
ben de funnababyden uyku seti, perde ve setin diğer tüm parçalarını aldım kızlar. çok çeşit vardı hoşuma gitti saatlerce gezdim babymallde.
Canim bende inanmazdim bu haftalara gelicegime 18. haftaya gelene kadar yil gecti gibi cunki ilk ve son kez ultrasyona giricektim o hafta ve devletin verdigi hak 1 kere burda diye....
21. haftada ise kizkardesim yanima gelmisti Turkiyeden ve ozamandan beri yanimda kismet olursa insallah yegeni dogunca ve kirkimiz cikincaya kadarda turkiyeye gitmiycek ve yanimizda kalicak...
Bebegimin hareketlerini cok net hissediyorum bazen kaburgalarimi kurcaliyor sanki huylaniyorum hemen yer degistiriyorum
isgal etti midemide benide kucuk veledim
En sevdigim seylerden biride alisveris oldu bebegim icin kucucuk birsey bile alirsam dunyalar benim oluyo esime gecen zorla bi kac esya aldirdim oda fark etmis cok sevindigimi ve guluyor annelik böyle birseymis demekki gercektende kendine bile aldiginda böyle sirittigini görmemistim dedi
Arabaya gelince bizde ABC Design aldik 4 tekerlekli hatta hatirlarsin belki turkuaz olani guzelmi alsammi diye sormustum ve aldim polonyadan getirttik turkuazi bulundugum ulkede olmadigi icin fiyatida daha uyguna gelmisti isin kötu yani o marka turkiyede yok gibicok begendim elime ulastiginda cok guzel bir model oldugunu anladim insallah aldigim cicileride annem kargoyla yolladiginda elime gectiginde herseyi ekliycem burdada fikir de olmus olur saatlerce bebek esyalarina baksam skilmam ekranda gördukce tepkim aynen böyle oluyor vayyy superr ayy ne guzel kocis gelsin aldirtayim bende
Merhaba güzel anneler
Bu hafta itibari ile sık sık wc ye gidiyorum.hatta dün eşimle bi dışarı çıkalım dedik 3 kere bana wc aradık.bebiş baskıya başladı.ve nefes alamıyorum hani çook şişman insanlar olur ya onlar gibi hırıl hırıl nefes alıyorum.bugün ki yürüyüşümü yapmadım ondan da rahatsızım.ellerim ve ayaklarım şiş. 37 no ayakkabı giyiyorken şimdi 39 giyiyorum.
hala kızıma isim bulamadık bir fikrim bile yok. ..bebek arabası , yatak bakmaktan yoruldum tam bir karar veremedim, sadece kızımın kıyafetlerini aldım.artık ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum, eylüle kadar bana okul yok.sizi daha çok takip edebileceğim.
geçmiş olsunn canım.sen grip aşısı yaptırmıştın ona rağmen yine hasta oldun demek.iyi bak kendine çabuk iyileş çorba yapmaya geliyimmi sana
benimde iki gündür boğazım alarm veriyo ama henüz patlak vermedi umarım böyle atlatırım antibiyotik kullanmadan geçmiyo çünki
hıımm evet loc vardı dimi unutmuştum onu.amvay satan birini bulup ondan alıyım bende.
baby me heryerde satılıyomu acaba? omo baby gördüm marketlerde ama o dikkatimi çekmemiş olabilir.
bide ıslak mendil almaya başladım ben kurumaz dimi?
selam kızlar nasılsınız evimdeyim artık sizi rahat rahat takip edebilirim hastalıkta geçti gibi ama cok yıprandım aman dikkat edin cok zor geçiyor antibiyotiğim buğün bitiyor eşimin işi vardı hafta sonuna kalmıştı dr randevumuz biraz önce aradı 4ten sonra yer varsa gidelim dedi varmış nasıl sevindim anlatamam özledim yavrumu kızım bile kardeşimi ne zaman göremeye gitcez diyor inş cok mkıskanclık yasamayız bikaç gündür böyle toklu hissi kursak kanması derler ya cok çekiyorum dr belirtcem sanırım mide yanması için ilaç verecek kullanan varmı mide için bişey bakalım kuzum büyüdümü ay cok heycan bastı 16.40da randevumuz akşam yazarım herkese güzel günler diliyorum
yav bi şereki düşük çıkan benmiyim :) açlık 80 - 1 saat sonra tokluk 76
kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alsak bile başka bir hastalığımız olduğunda, grip vs yine de rapor alabiliyoruz. hamilelik dışında başka bir rahatsızlığımız olduğunda doğum izninden gitmesi gerekmiyor. iş yerinde bir çok arkadaşım son haftaları o şekilde kullandı.
Ben midem için gaviscon yada rennie duo kullanıyorum baştan beri nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?