günaydinnn...çokk mutluuu haftaa geçirmemiz dilegiyle.............tamm olarak kacıncıı haftadaa dısardan bebegin hareketinii görcez acep:26:
Benimde esim hic elini göturmezdi bende göturmesini isterdim ama yok bi sabah yataktayken bebek kipir kipirdi yine birsye demeden elini alip karnima göturdum cok sasirdi her tekme atisinda degisik seyler dedi saskinliktan
ogun bugundur kendi elini göturur arada 1-2 dk oksar ceker uyurken bile elini karnima yaslamiyor korkudan bendende bebistende kaciyor zaten[/Q
Canım benım eşimde aynı modda aylardır, banada karnıma da dokunmaktan cok korkuyor , gecen gun oglusum cok sert tekmeler atarken aldım koydum elını korkudan saskınlıktan nefesı kesıldı :) Çok heyecanlandı bende gulmekten kırıldım tabıkı . Ama o oldu hala hıc ılgılenmıyor bense her tekmeyı yedıgımde elımı uzerıne koyup ben burdayım bebegım dıyorum analık ıste farkımız :)
bende babasiling düşünüyorum netten bir araştır istersen
İnsallah hepbirlikte,iyi haberlerle gecirelim yeni haftamızı :)
Herkeste degistigini hatırlatarak,kendi adıma söyleyim suan bariz belli oluyor esim ve yakınımdaki birkac kisi gayet iyi izliyor mesela ama durdugun oturdugun sekle baglı bayaa genisce yaslandıgımda daha cok belli..Dikkatlice sabırla beklemek gerekiyor bazende :) cok yakındır sizindeHareketlerini hissetmeye basladıgında,ya da yemek yedikten sonra yemeden önce ne zmn cok hissediyorsan yaslanıp uzunca izlemeyi dene
Canlarım cuma gunu diyabet tanımısını koyulmasını yapoılanları gunde 1 ıonsulın kullanmaya basladıgımı vs. yazmıstım .
Cumartesı gunu doktorumu aradım degerlerın ınsulın kullanmaya baslamamla dusmedıgını anlattım ( aclıklar 120 -130-140 tokluklar 190-200 olmustu) o da hemen hast. çagrdı yenıden oturup olculerı kontrol ettı ve kullandıgım ınsulının yetrlı gelmedıgını dunde tek sefer olan ınsılunı sabah + oglen ve gece olmak uzere 3 sefer ve her dozu da farklı olacak sekılde yenıden duzenlledı . Ian nın bana aglayacaktım 10 gundur yaptıgım dıyet + her yemekten once +1 saat sonra +2 saat sonra toplamda 3 sefer gunde 9 sefer seker olcumlerı sabahları yapoılan ınsulın hıc ıse yaramadı degerler daha da yukseldı netıcede gunde 3 seferde nsulıne cıktıkdoktordayken Gozlerım doldu,sesım tıtredı, adamcagızın karsısında aglamıcam dıye zor tutundum , ıs ıyıce cıddıye gıtmeye basladı.
Şimdi sürekli diyet + sürekli kan şekeri olçümü + sürekli ınsulın takviyesi halindeyiz....
geçmişş olsunn....umarim hiçç büyütülecek bişii diildir............bu seker olayii beni nasıll korkutmaya başladii bilemessin.bu cumateside ben yükleme yaptırcagim ama binbir korkuylaa..üstelikk annemde ve rahmetlii babamda sekerde var
canım çok geçmiş olsun plesanta yaşlanması nasıl bişeymişki? bebeğin gelişimini falanmı yavaşlatıyo? allah yardımcın olsun inşallah vaktinde sağsağlim kavuşursun bebeğineGünaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
bugün farklı bir telaş var içimde oğlumun okulu değişiyor bir büyük sınıfa aldılar onu .hem öğretmeni hem arkadaşları hemde okul binası değişiyor.sabah çok ağladı yine hep kucağımdaydı yataktan kalkıp salona kucağımda geldi tuvaletede öyle.üstünü değişirken hiç durmadı sağa sola koştu ağladı.babası bırakıyor sabahları kapıdan vedalaştık o ağlıyordu ben güçlü durmaya çalıştım.araba uzaklaşınca sokak ortasında bende başladım ağlamaya.işe geldim yüzüm gözüm şiş makyajım akmış rezil vaziyette.tuvalete gittim biraz çeki düzen verdim kendime hemen buraya geldim.çok kötüyüm kızlar çokkkk.dua edin ne olur oğlum alışsın yeni okuluna çok acı çekmesin kuzum.şimdi birazdan arayacağım akalım ne yapıyor çok endişeliyim.
Canım başın saolsun , babacına da allah sıfalar versın umarımsen de cıkmaz dua et ..
Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canlarım cuma gunu diyabet tanımısını koyulmasını yapoılanları gunde 1 ıonsulın kullanmaya basladıgımı vs. yazmıstım .
Cumartesı gunu doktorumu aradım degerlerın ınsulın kullanmaya baslamamla dusmedıgını anlattım ( aclıklar 120 -130-140 tokluklar 190-200 olmustu) o da hemen hast. çagrdı yenıden oturup olculerı kontrol ettı ve kullandıgım ınsulının yetrlı gelmedıgını dunde tek sefer olan ınsılunı sabah + oglen ve gece olmak uzere 3 sefer ve her dozu da farklı olacak sekılde yenıden duzenlledı . Ian nın bana aglayacaktım 10 gundur yaptıgım dıyet + her yemekten once +1 saat sonra +2 saat sonra toplamda 3 sefer gunde 9 sefer seker olcumlerı sabahları yapoılan ınsulın hıc ıse yaramadı degerler daha da yukseldı netıcede gunde 3 seferde nsulıne cıktıkdoktordayken Gozlerım doldu,sesım tıtredı, adamcagızın karsısında aglamıcam dıye zor tutundum , ıs ıyıce cıddıye gıtmeye basladı.
Şimdi sürekli diyet + sürekli kan şekeri olçümü + sürekli ınsulın takviyesi halindeyiz....
Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Tarif eden olsa ben dikerim aslind :) internetten baktim pek anlayamadim dikilisini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?