2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydinnn...çokk mutluuu haftaa geçirmemiz dilegiyle.............tamm olarak kacıncıı haftadaa dısardan bebegin hareketinii görcez acep:26:

İnsallah hepbirlikte,iyi haberlerle gecirelim yeni haftamızı :)
Herkeste degistigini hatırlatarak,kendi adıma söyleyim suan bariz belli oluyor esim ve yakınımdaki birkac kisi gayet iyi izliyor mesela ama durdugun oturdugun sekle baglı bayaa genisce yaslandıgımda daha cok belli..Dikkatlice sabırla beklemek gerekiyor bazende :) cok yakındır sizinde Hareketlerini hissetmeye basladıgında,ya da yemek yedikten sonra yemeden önce ne zmn cok hissediyorsan yaslanıp uzunca izlemeyi dene

Son düzenleme:
bende babasiling düşünüyorum netten bir araştır istersen

kızlar aynen benım oglum olacak erkek cocukları ıcın anakucagı cok da saglıklı degıl dedıler bencede cok mantıklı , slıng arastırıyorum , hatta babamız da ben anakucagı ıstıyorum ondan takıp oglumu gezdırıcem demıstı .
Dah cok onun ıcın anakucagı alacaktım umarım slıngı kullanabılır benımde bır arastırmam lazım tabıkı uygun fıyatlı bır sey araıyorum tavsıyenız oljursa bakarım :)

Canlarım cuma gunu diyabet tanımısını koyulmasını yapoılanları gunde 1 ıonsulın kullanmaya basladıgımı vs. yazmıstım .
Cumartesı gunu doktorumu aradım degerlerın ınsulın kullanmaya baslamamla dusmedıgını anlattım ( aclıklar 120 -130-140 tokluklar 190-200 olmustu) o da hemen hast. çagrdı yenıden oturup olculerı kontrol ettı ve kullandıgım ınsulının yetrlı gelmedıgını dunde tek sefer olan ınsılunı sabah + oglen ve gece olmak uzere 3 sefer ve her dozu da farklı olacak sekılde yenıden duzenlledı . Ian nın bana aglayacaktım 10 gundur yaptıgım dıyet + her yemekten once +1 saat sonra +2 saat sonra toplamda 3 sefer gunde 9 sefer seker olcumlerı sabahları yapoılan ınsulın hıc ıse yaramadı degerler daha da yukseldı netıcede gunde 3 seferde nsulıne cıktık doktordayken Gozlerım doldu,sesım tıtredı, adamcagızın karsısında aglamıcam dıye zor tutundum , ıs ıyıce cıddıye gıtmeye basladı.
Şimdi sürekli diyet + sürekli kan şekeri olçümü + sürekli ınsulın takviyesi halindeyiz....

Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...

cok güzell 27.hafta gibii başlarsaa 2 hafta gibi bende görrüm inşalah....karnımm titriyo gibi ama bence o diildir :)senin dedigin gibi daha dikkatli olacagim....

geçmişş olsunn....umarim hiçç büyütülecek bişii diildir............bu seker olayii beni nasıll korkutmaya başladii bilemessin.bu cumateside ben yükleme yaptırcagim ama binbir korkuylaa..üstelikk annemde ve rahmetlii babamda sekerde var

Hayırlı sabahlaaar mutlu haftalar güzel anneler, tatlı minikler..
50 grlık seker yüklemesinin sonucu aclık 88, 1.saat 123, 2.saat 112 çıktı.. Ilk saatteki üst sınırı 130-140 baz almış araştırdığım çoğu adreste. Doktoruma henüz göstermedim ama sınıra da cok uzak olmadıgım icin yine de tehdit altındamıyım kii...

Canım başın saolsun , babacına da allah sıfalar versın umarımsen de cıkmaz dua et ..

canım çok geçmiş olsun plesanta yaşlanması nasıl bişeymişki? bebeğin gelişimini falanmı yavaşlatıyo? allah yardımcın olsun inşallah vaktinde sağsağlim kavuşursun bebeğine

Canım inşallah sever okulunu, sevdiği vakit inanılmaz derecede çabuk ısınıyorlar çünkü. Ben eminim seveceğine sen de canını sıkma lütfen, daha önce okul için problem çıkarmış mıydı

geçmiş olsun canım umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. ben bir şey sormak istiyorum sana. senin ikili testin nasıldı,dörtlünün kötü oldugunu yazmıssın ya da ayrıntılıda bu plesentanın durumu anlasılmamıs mıydı? benim ikili iyi, üçlü kötü cıkmstı, aminosentez yaptırmadı,ayrıntılı ultrasonum gayet iyi cıktı,acaba seninki gibi bir durum mu var kötü cıkmasına neden olan diye düsündüm. inan içimden engelli olmasındansa böyle bir probleminin olmasını geçirdim. ama inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve zamanında gelir diye dua ediyorum ilk başta tabi.

Geçmiş olsun canım. Bende bugün gittim şekerlerimde bi kaç 180 görünce dahiliyeyi aradı doktorum. Ama açlıklar 90-100 civarı diye ve insülin çok fazla düşürür diye vermedi dahiliye doktoru. Diyetine artık daha çok dikkat edeceğim. Bebeğin zaman geçtikçe daha büyür kontrol altına alamayız dedi. Doğduktan sonrada sürekli hipoglisemiye girer ( şeker düşer) beslemen bakmanız çok zor olur dedi. Kendim için değil ama bebeğim için dikkat edeceğim artık. 32. Haftada çağırdı tekrar beni.

Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir sorun olmayacak ve zamanında alacaksın yavrunu kucağına

Doktordan geldik. Bizi birdaha 32. Haftada çağırdı. Bebişimiz suyu falan iyimiş. 1 kilo 200 gr olmuş yavrum. Şeker için diyete daha çok ağırlık verecekmişim. Aşırı derece gribim ve doktordan rapor istedim 7 gün oda verdi. Umarım hemencik iyileşirim bu arada 3 haftada hiç kilo almamışım. 1 kilo vermiştim. Doktorum gebelerin kilo vermesini istemiyoruz sadece düzenli almasını istiyoruz kilo vermekte iyi değil dedi.

günaydın arkadaşlar, gripten kurtulamıyorum bir türlü ama işe gelmek zorundayım. inşallah atlatırım bu hafta.
28. haftam bitmek üzere artık 2 haftada bir mi kontrole gideceğiz? iki hafta sonra kontrolüm var ne diyecekler çok merak ediyorum.

koseden geçmiş olsun, inşallah korktuğun gibi olmaz beslenmene dikkat et.hayırlısıyla vaktinde gelir umarım hepimizinki.ilk defa duydum plesanta yaşlanması. :26:

şeker çıkan arkadaşlara da geçmiş olsun, yükleme işi sıkıntılı biraz ama az kaldı son test artık.

Tarif eden olsa ben dikerim aslind :) internetten baktim pek anlayamadim dikilisini :)

aslında dikişe bile gerek yok biliyor musun. youtube'da videoları var, bildiğin upuzun şal. sadece ortasını belirlemek için bir marka dikmişler, belki kenarları çevrilebilir. iyice araştırayım belki wrap sling için sadece kumaş kestirir kendim hallederim. aa unutmadan bir kadın kendisi dikmiş
http://10marifet.org/etiket/sling-dikimi/

merhaba arkadaşlar, hayırlı haftalar.
bizde 27. haftaya girdik. artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum.
evdeyken ayakta biraz iş yapsam (2-3 saat) sonra oturunca bir daha kalkmakta çok zorlanıyorum belim tutuluyor resmen adım atamıyorum.
bu aralar bebiş yukarı çıktı galiba göğsüm kaburgalarım ağrıyorr bazan zorlanıyorum

ben 37. haftaya kadar çalışırım falan diyordum ama şimdiden ağırlaşmalar başladı 37. hafta nasıl gelecek bilemiyorum ara ara rapor mu alsak ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…