2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ben baby me çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım e bebekten onlarla yıkayacağım. Temizlikte loc çok iyi her yerde kullanıyoruz biz amvay in ürünü

Canım ben baby me çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım e bebekten onlarla yıkayacağım. Temizlikte loc çok iyi her yerde kullanıyoruz biz amvay in ürünü

Herkese slm kizlar ben sling almayi dusunuyorum fakat ne markabalmaliyim kullanisli olurmu bilgisi olan varsa sevinirim

Valla ben bugün rapor aldım grip olduğun için bir hafta. Ama onu bile utana sıkıla istedim doktordan. Zaten 32. Haftadan sonra rapor alamıyorsun canım doğum öncesi iznin olduğu için

geçmiş olsunn canım.sen grip aşısı yaptırmıştın ona rağmen yine hasta oldun demek.iyi bak kendine çabuk iyileş çorba yapmaya geliyimmi sana

benimde iki gündür boğazım alarm veriyo ama henüz patlak vermedi umarım böyle atlatırım antibiyotik kullanmadan geçmiyo çünki

hıımm evet loc vardı dimi unutmuştum onu.amvay satan birini bulup ondan alıyım bende.

baby me heryerde satılıyomu acaba? omo baby gördüm marketlerde ama o dikkatimi çekmemiş olabilir.

bide ıslak mendil almaya başladım ben kurumaz dimi?

Allah yardımcınız olsun, inşallah en azından 35 haftayı kazasız beleasız atlatacaksınız. benim 1. 35 haftalık sağlıkla doğdu. 2. için de bazı sıkıntılar yaşıyorum bebeklerimizi sağlıcakla alırız inşallah kucaklarız.

Ofertaa Ufaklıktan haberler nasıl?İyi geçiyordur inşallah ilk gün..Çabuk alışması dileğimle..

cok güzell 27.hafta gibii başlarsaa 2 hafta gibi bende görrüm inşalah....karnımm titriyo gibi ama bence o diildir :)senin dedigin gibi daha dikkatli olacagim....

Bir titreklik oluyor o basınçla sanırım benim kalp ritmime göre göbeğğimdeki titreklik :) Hatta eşim başlarda izlerken soruyordu onun ki olabilir mi diye :))) Göbeğin hafiften dalgalanır gb oluyor onun durdugu yerde,bazen çok net görünüyor kuvvetli hareketlerinde..

Tarif eden olsa ben dikerim aslind :) internetten baktim pek anlayamadim dikilisini :)

http://pratikanne.com/2010/12/proje-7-kanguru-sling-dikme-videosu.html
İnşallah çıkar link..Yardımcı olabilir diye düşündüm..

Dalan Roxy aldık canım,annem almış daha doğrusu :) Zaten önerilenlerinde içinde var..Yumuşatıcı istemiyor yanında..Eşimin gömleklerinde denedim,beğendim,onunla devam edeceğim

Allah yardımcınız olsun canım ,okuduğum bir doğum hikayesinde doğumdan sonra farkedilmişti eş çıktığında bayan ebenin eşi görünce sigara mı içiyordunuz diye sorduğunu fln yazmıştı hatta,hatırladığım kadarıyla bir sorun yoktu,inşallah sorun olmadan tamamlarsınız zamanınızı..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız evimdeyim artık sizi rahat rahat takip edebilirim hastalıkta geçti gibi ama cok yıprandım aman dikkat edin cok zor geçiyor antibiyotiğim buğün bitiyor eşimin işi vardı hafta sonuna kalmıştı dr randevumuz biraz önce aradı 4ten sonra yer varsa gidelim dedi varmış nasıl sevindim anlatamam özledim yavrumu kızım bile kardeşimi ne zaman göremeye gitcez diyor inş cok mkıskanclık yasamayız bikaç gündür böyle toklu hissi kursak kanması derler ya cok çekiyorum dr belirtcem sanırım mide yanması için ilaç verecek kullanan varmı mide için bişey bakalım kuzum büyüdümü ay cok heycan bastı 16.40da randevumuz akşam yazarım herkese güzel günler diliyorum

Valla ben bugün rapor aldım grip olduğun için bir hafta. Ama onu bile utana sıkıla istedim doktordan. Zaten 32. Haftadan sonra rapor alamıyorsun canım doğum öncesi iznin olduğu için

aaa, bide öyle bişey var değil mi, bende 5 gündür gribim ama izin falan almıyom ki son zamanlar alırım diye.
offf offff...

ben bebeğim için sabun tozu veya bebek sıvı detarjanı düşünüyorum, ev içinde silvanın genel temizlik yada ersağnın genel temizliğini düşünüyorum

kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alsak bile başka bir hastalığımız olduğunda, grip vs yine de rapor alabiliyoruz. hamilelik dışında başka bir rahatsızlığımız olduğunda doğum izninden gitmesi gerekmiyor. iş yerinde bir çok arkadaşım son haftaları o şekilde kullandı.

kızlar göbekleriniz ne durumda? benim göbeğim şimdiden 7 aylık gibi görünüyor ki daha 25. haftadayız. dün ilk defa gören biri 'doğumuna az kalmış' dedi şok oldum. bu şişkinlik nefes de almıyor. bebeğim zaten maşallah çok hareketli. şişkinlik ile nasıl başedebilirim?

Yemekleri pisirirken kimyon at ben cok faydasini gordum. Karnim uirtilcak gibi gerilirdi simdi cok rahat gaz cikariyorum ve karnimda oyle gerilmiyor :)

Ciddimi ya ben hamileligimden bu yana ilkkez 3 haftadir girmiyorum ultrasana hep bi bahaneyle kosa kosa gittim her hafta merakimdan hep ayy dogana kadar gitmem ama dorumu bu ya yavrum icerde korkuyosa yani uzuldum

Canım benim kendisi de hamile olan doktor bi arkadaşım var,hatta radyolog kendisi..elinden geldiğince her gün bakıyo desem yalan olmaz..Bana söylediği sadece hani bi imleç yerleştirip kalp atışını dinletiyolar bize,,işte o anda ses dalgası gidiyomuş evet,,hatta çok küçükken kısa süreli açıyolar o imleci..onun dışında bi ses dalgası gitmiyormuş yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…