Giysileri için dalin tercihimiz arkadaşim. Ev temizligi hakkında bir araştırma yapmadım ama hafif bir ürün kullanırim diye tahmin ediyorum.
annişler bebeğin çamaşırlarını yıkamak için ne öneriyorsunuz?
birde ev temizlik ürünleri?ben çamaşır suyuyla silerim yerleri başka türlü içime sinmez ama bebiş gelince kullanamıcam.yer temizliği için bildiğiniz kullandığınız bitkisel bi deterjan varmı?
Canım ben baby me çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım e bebekten onlarla yıkayacağım. Temizlikte loc çok iyi her yerde kullanıyoruz biz amvay in ürünü
Valla ben bugün rapor aldım grip olduğun için bir hafta. Ama onu bile utana sıkıla istedim doktordan. Zaten 32. Haftadan sonra rapor alamıyorsun canım doğum öncesi iznin olduğu için
Herkese slm kizlar ben sling almayi dusunuyorum fakat ne markabalmaliyim kullanisli olurmu bilgisi olan varsa sevinirim
Canım ben baby me çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı aldım e bebekten onlarla yıkayacağım. Temizlikte loc çok iyi her yerde kullanıyoruz biz amvay in ürünü
Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
cok güzell 27.hafta gibii başlarsaa 2 hafta gibi bende görrüm inşalah....karnımm titriyo gibi ama bence o diildir :)senin dedigin gibi daha dikkatli olacagim....
aslında dikişe bile gerek yok biliyor musun. youtube'da videoları var, bildiğin upuzun şal. sadece ortasını belirlemek için bir marka dikmişler, belki kenarları çevrilebilir. iyice araştırayım belki wrap sling için sadece kumaş kestirir kendim hallederim. aa unutmadan bir kadın kendisi dikmiş
http://10marifet.org/etiket/sling-dikimi/
Tarif eden olsa ben dikerim aslind :) internetten baktim pek anlayamadim dikilisini :)
birde ev temizlik ürünleri?ben çamaşır suyuyla silerim yerleri başka türlü içime sinmez ama bebiş gelince kullanamıcam.yer temizliği için bildiğiniz kullandığınız bitkisel bi deterjan varmı?
Günaydın kızlar, cumartesi günü doktora gittik bebeğim 750 gr olmuş. Ben 10 kilo almışım, şekerim sınırda çıktı haftaya tekrardan 100'lük şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor. En kötüsü de bebeğimizin plasentasında yaşlanma var maalesef, son ayda normal kabul edilebiliyormuş fakat bizim haftalarımızda normal değilmiş. Beslenmene çok dikkat et bebeğini erken almak durumunda kalabilirz dedi. 4'lü testinin kötü çıkmasının sebebi büyük ihtimalle budur zaten dedi, bundan sonra çok temkinli olmalıyız en ufak sancından hemen haber vermelisin nst ye başlamalıyız dedi. İnşallah mayıs başını görebilirim lütfen benden ve kızımdan dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
hepsiburada.com da babasling var bende şimdi onu araştırıyodum bi bak istersen videolu filan için rahatlar :)
Valla ben bugün rapor aldım grip olduğun için bir hafta. Ama onu bile utana sıkıla istedim doktordan. Zaten 32. Haftadan sonra rapor alamıyorsun canım doğum öncesi iznin olduğu için
kızlar göbekleriniz ne durumda? benim göbeğim şimdiden 7 aylık gibi görünüyor ki daha 25. haftadayız. dün ilk defa gören biri 'doğumuna az kalmış' dedi şok oldum. bu şişkinlik nefes de almıyor. bebeğim zaten maşallah çok hareketli. şişkinlik ile nasıl başedebilirim?
Yemekleri pisirirken kimyon at ben cok faydasini gordum. Karnim uirtilcak gibi gerilirdi simdi cok rahat gaz cikariyorum ve karnimda oyle gerilmiyor :)
Ciddimi ya ben hamileligimden bu yana ilkkez 3 haftadir girmiyorum ultrasana hep bi bahaneyle kosa kosa gittim her haftamerakimdan hep ayy dogana kadar gitmem ama dorumu bu ya yavrum icerde korkuyosa yani uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?