Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?
canım bende gaviscon kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor
Evet canım çok pişmanım aşı yaptırdığım için hiç bi işe yaramadı çünkü. Gel buyur beklerim.dikkat et canım patlak vermeden önlemini al yoksa çok kötü geçiyor. Bide benimki iki gündemde geçmiyor bakalım.
adres alayım lütfen
bebek şekeri konusunda ne düşünüyorsunuz canlarım? benim burda istanbulda kimsem yok.eşimin tarafı burda ama onlarda 2.derece akrabalar mevlüte hepsini çağırırsam eve sığmazlar seçme yapsam darılırlar en iyisi dedim bikaç komşu çağırıyım ee bu seferde 3-5 komşu için bebek şekeri yaptırmalımıyım sizce gerek varmı?
herşeyi tam olsun içimde bişey kalmasın diyorum ama düşününcede gereksizmiş gibi geliyo.yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen:44:
Evet renniede yaramıyor bu başka bir yangı ben hep diyorum sanki boğazımdan şiş söküyorlar gibi. Gözlerim yaşarıyor.
Merhaba güzel mayıs anneleri,
Tam bir haftadır gündüzlerim orta derecede baş ağrısıyla geçiyor. Soğuk algınlığım olduğu için ona yoruyorum ama can sıkıcı olmaya başladı artık. Ve kahır kahırda öksürüyorum. Limon, pekmez, ıhlamur, kuşburnu hiçbiri fayda etmedi. Her öksürdükçe hoplatıyorum bebişimi :2: Öksürük şurubu içemiyoruz dimi ya?
Bebek şekeri ben yaptım ama herkesi çağıracağım için. Herkesi çağırmayacaksan üç beş kişi için değmez. Ya anahtarlık alabilirsin ya da kurabiye yaptırabilirsin. Bebek çikolatasında olabilir.
Merhaba güzel mayıs anneleri,
Tam bir haftadır gündüzlerim orta derecede baş ağrısıyla geçiyor. Soğuk algınlığım olduğu için ona yoruyorum ama can sıkıcı olmaya başladı artık. Ve kahır kahırda öksürüyorum. Limon, pekmez, ıhlamur, kuşburnu hiçbiri fayda etmedi. Her öksürdükçe hoplatıyorum bebişimi :2: Öksürük şurubu içemiyoruz dimi ya?
BEnde bugun unibaby isLak mendil aldim hemDe 4 paket kampanyasi vArdi magazadaki kiz 6 ay hic bisey olmaz dedi olursa ona goturcem o kullanacakBen ilk e bebekte gördüm canım. Islak mendil bende aldım kurumaz dediler aldım kurursa diyenlerden isteyelim parasını
viks kullanabilirmiyiz bilmiyorum ama ayakların altına viks sürüp çorap giyip yatınca iyi geliyo öksürüğe.viksi doktora bi sormak lazım
off kızlarr yarın ikinci şeker yüklemem var 100 ml içcem o gazoz benzeri içecekten 50 sini içene kadar öldüm zaten. birde 4 saat sürecekmiş. öğlene kadar nasıl aç durcam ben:18: inşallah sonuçları güzel çıkar..dua edin ne olur.
Canım ben ersağ in damla konsantresinden kullanıyorum her yere..cok az kullanıldığı için ve bitkisel oldugu için icim rahat..hıımm evet loc vardı dimi unutmuştum onu.amvay satan birini bulup ondan alıyım bende.
baby me heryerde satılıyomu acaba? omo baby gördüm marketlerde ama o dikkatimi çekmemiş olabilir.
bide ıslak mendil almaya başladım ben kurumaz dimi?
English home a bakabilirsin..Kızlar, size bir şey danışacağım... Mobilyayı aldıgımız yer, nevresim takımını 1000 TL istiyor...dolayısıyla biz de oradan almak istemiyoruz. Delilik yani... 3 yandan korumalı bebek yatağı uyku seti almak istiyorum. Fikir verebileceğiniz yer var mı?
Kızlar ben hurmaya aş eriyorum ama yerken biraz fazla kaciriyorum sanirim neyse bi faydalarina bakiyim dedim inanilmaz faydaliymis bebege hatta dogumdan ssorda tuketilirse sutun kalitesi artarmis cunku aklimiza gelen butun vitaminler bulunuyo ama kucuk bir detay var gunde en fazla 3 tane diyolar fazlasi dogumu hizlandiriyomus ama normal dogum dusunen arkadaslar doguma 10 gun kala bol bol tuketin bence hem agri az oluyomus hemde catinin rahat acilmasina dogumun kolay olmasina yardimci oluyomus
ayy çok güldüm allah iyiliğini versin.ah ben kocamı alıyımda başımın üstünde gezdireyim :)
oda biyerden duymuş doğumdan sonra süt yapıyo diye 2 hafta önce umredeydik bütün alma diye yaptığım ısrarlara rağmen gitti bana 20 kilo hurma aldı
koy buzdolabında dursun yemezsende eşe dosta dağıtırız dedi.. kimseye vermeyimde hepsini ben yiyim
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=23017045&Productid=ailemndwsg-01
kızlar şu park yatak hakkında ne düşünüyosunuz.. çok kararsız kaldım.. çok pahalı süper kaliteli bişey almama gerek yok kızımın yaz sonuna kadar odası olmıcak kendi evimize geçicez inşallah ozaman oda yapıcaz.. yatak odasına yanıma bi beşik alıcam ahşap ufak beşik alıcam.. ne olur ne olmaz diyede bu park yatağı almayı düşünüyorum.. az büyüyünce bunda yatar geçici süre sonra odasını alırız hendi yatağında yatar bende bu park yatağı tatilde kv gittiğimde filan kullanırım diye düşündüm.. sizce nasıl olur ?
güzelmiş ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?