Hayırlısı canım,
Benim 5.hafta da 2386 çıktı..Rüyasını da görmüştüm..birde bizim aile de var,ablamlar ikiz..teyzemin var,dayımın kızın da yeni oldu..Bir hafta nasıl beklicem bir an önce öğrenmek istiyorum..Güzel olur ama zor olur :))
arkadaşlar merhaba
herkese güzel bir gebelik hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar diliyorum
benimde son adet tarihim 17 ağustos ama yumurtlamam baya geç oldu
eylülün 11. de yumurtladım
ve yumurtlamadan 12 gün sonra testte silik çizgi gördüm
eğer o çizgi netleşir ve hamileysem bende aranızdayım :)
ben halen doktora gitmedim yahu. beta hcg bile baktırmadım...
oo maşallah hadi bi ikiz daha geliyo desene:)
benimde var ailede ikizler anneden alırmış genleri eşimde yok hiç ikiz
neden? nasıl sabrediyosunbak tarihlerimiz aynı gözüküyor sende keseni görebilirsin gidersen:)
Mvera bende daha gitmedim ..ama tahlillerimi yaptırdım hazır ettim..1 Ekimde gidicem..7.haftaiçinde olmuş olucak..Allah izniyle keseyide kalp atışlarını da duyucaz...Tabi kesenin içinde bebek varsa..bazen boş mu dış mı düşünmekten kendimi alamıyorum ..
Heycandandır canım rahat olmaya çalışMerhaba kızlar
Bugün bende kan tahliline gideceğim inşallah ama heyecan yaptığımdan mı nedir hiç belirti hissedemiyorum şuan, bişi mi olmuştur yoksa :26:
Dualarımız seninle canım hayırlı haber ver inşallah:)Günaydın kızlarr test yaptırmak için hastaneye geldim inşallah problem çıkmaz dua edin bana :)) akşam üstü de kendi doktoruma gidicem eşimle bebişiimin görmeye ay bugün çok heyecanlıyım ...
Hayırlı olsun :)kızlaaarr geldim ben doktordan çok şükür keseyi gördük:)) 5mm miş henüz. 5.haftası içindeymiş. taa 15 gün sonra dedi kalp atşına gel. şimdi bide onu bekle :)) kasık ağrısı çok normal dedi yerini hazırlıyomuş minikler:) herkesten hayırlı haberler bekliyorum :)
İnşallah hayırlı haberle gelirsin canımgünaydın kızlar, saat 11'de doktor kontrolüm var Allah nasip ederse miniğimin kesesini göreceğiz. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Stresten sabahtan beri kusuyorum ben de :18:
Ben yaptırdımBen de kanı verdim eve dönüyorum doktora sadece tahlil için gittim doğumevine kadın resmen köpek gibi davrandı iyki doktorum o değil .... Toksoplazma ve rubella testi yaptıran var mı
Kizlar bizim de bugün kontrolumuz var.keseyi normal ultrasonla mi yoksa vajinal ultrason ile mı gördünüz?
Aynen canim bende ya bos keseyse diye dusunmeden edemiyorum. Bugun gittim kadim doguma. Keseyi gorduk tekrar ama bebegi goremedik.5+5im bugun. 4 ekime randevu verdi. Bakalim beklicez artik. B12 cok dusukmus bide 10 tane igne yicez
biirrsürü hamişi bir arada görmek ne güzel =)
benimde SAT: 2 ağustos.. ilk haftalarda betam çok hızlı arttığı için ikiz olma ihtimali vardı ama atık ikiz olmadığına eminiz bebişi gördük
tek problemim kasık ağrılarım.. ciddi anlamda kasık ağrılarım oluyo ama doktorum korkucak bişey olmadığını sölüyo napıcam bilmiyorum sizdede devam ediyomu kasık ağrısı ?
İnşallah güzel haberlerle döneceksin arkadaşım ama yapma böyle sana da yazık bebişe de stresten kusmak da neymiş...rahatla biraz lütfen olu mu
daha baslamadım ama aklımda:) Allahım sanada göstersin inşallah
hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle
Sabah sabah o kadar yoruldum ki
cumartesi doktorum bir sürü tahlil şstemişti hepsi 450 tl tuttu
tabi yaptrımadım devlet hastanesine gittim tam bi rezillik muayene olmak istemiyorum diyorum öyle ypmıyoruz felan filan 15.30 da gel hamile bir bayanım acaba saat 15.30 a kadar nasıl aç kalabilirim lanet olsun sağlık sistemine diyorum.tekerlekli sandalyeler bile büyük marketlerdeki gibi 1 tl ile çalışıyor ne günlere kaldık diyorum artık
en son aile sağlığı merkezine geldim şükür coğunu yapıyolarmıs yarın vericem artık hayırlısıyla sabah sabah yordum bebişleri
Heycandandır canım rahat olmaya çalış
Dualarımız seninle canım hayırlı haber ver inşallah:)
Hayırlı olsun :)
İnşallah hayırlı haberle gelirsin canım
Ben yaptırdım
Karından gördü adetim 6 gün geçtikten sonra
kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
benimde arada kasık ama bel ağrım daha aşırı oluyo hele başlayınca hiç geçmiyo
kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
Ay çok sevindim gözün Aydın annecik :)kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
Gözün Aydın canım :)Benimde minicik kesecigim var bugun gorduk.. :)) 3 haftalikms. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Yapilacak testleri yazdi. Ozele gtmstm ıstersen saglık ocagnda yaptr dedı. Ben yıne ozelde yaptırıcam :) cıg et yeme dedı. Folık asıt verdı sonra da vıtamın verıcem dedı. Ada cayıda ıcme dedı :)
Ay çok sevindim gözün Aydın annecik :)
Gözün Aydın canım :)
Bugün kontrolü olan çoktu teker teker güzel haberler geliyor ... Benim de kontrol saatim yaklaştı :)
Benimde minicik kesecigim var bugun gorduk.. :)) 3 haftalikms. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Yapilacak testleri yazdi. Ozele gtmstm ıstersen saglık ocagnda yaptr dedı. Ben yıne ozelde yaptırıcam :) cıg et yeme dedı. Folık asıt verdı sonra da vıtamın verıcem dedı. Ada cayıda ıcme dedı :)
Ay çok sevindim gözün Aydın annecik :)
Gözün Aydın canım :)
Bugün kontrolü olan çoktu teker teker güzel haberler geliyor ... Benim de kontrol saatim yaklaştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?