2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
şimdi bir kahve içtim azıcıkta şeker attım bebek içerde dans etmeye başladı yazık ya iki gündür oda çok az hareket ediyordu canı tatlı istemiş belliki.
Oferta senim seker yuklemesi sonucun kac cikmisti..bende dun yaptirdim aclik 92 tokluk 153 cikti doktor sekeri kesmek gerekiyo dedi ama ben zaten cayi bile sekersiz icerim hamileligimin basindan bu yana tatli pek yemedim canim istemedi yani...ben neyi kesicem simdi anlamadim:44:

Oferta arkadasim herhangi bir hastaligim yoktu kontrollerimede gidiyordum sezeryanli oldugum icin sezeryan olucaktim dr bir iki gune alicakti hareker etmeyince gittim.kordon dolanmisti ve mekonyumluydu( kendi kakasini yutmusdu) dr sikismis dogum yolunda strese girmis dedi.

Benim de son sünlerim stresli ve sıkıntıliydı sanırım onunda etkisi oldu kimse kendini üzüp strese sokmasin hersey olucagina variyor malesef ben cok kötü bir sonucla tecrübe ettim rabbim bu bebegime ömür versin...

canım benim açlık 91.tokluk 1.saat :215 tokluk 2.saat: 153 yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.bende çayı kahveyi normald şekersiz içerim öyle tatlıyada çok bayılmama ama bu şeker çıktığından beri aklımdan tatlıyı atamıyorum psikolojim iyice bozuldu.

canım inşallah şimdiki bebeğin sağsağlim gelecek unutturacak bu kötü tecrübeyi sana.allah hepimize sabır güç versin zor bir süreç.

Oferta bız senınle bu dertte ortak noktadayız anlasılan , şeker olçmekten tum parmak uclarımda hıs kalmadı .
Dun gece ruyamda neler gordum bayram zıyaretıne buyuklerden bırıne gıdıyormusuz ve benım elımde tepsı tepsı ıcı yesıl bırseylerle dolu yasaklı tatlılardan var . Kucagımda tasıyamıyorum ,bırde hamıleyım ya ınatla ben almısım kucama Sabah uyandım kı ınanamadım kızım ıyımısın sen ne bu hal dıye kendı kendıme kızdım , benımde krızlerım basıma vurdu artık calısıyorum ama ınan anlamıyorum bır cok seyı kac kere okuyup kac kere bakıyorum ...
Konsantre olamıyorum hıc bır ıse Uuuuuffffffffffffff dayanalım dayancaz dımı :)

Arkadaşlar merhaba bugün drda randevum vardı maşallah miniğim iyi 37 cm 1200 gr olmuş:) idrar yolu iltihapı olmuşum bebeğim aşağıda oynuyor diye yazmıştım kafası aşağda ama sorun değil anotomik yapıyla ilgili dedi iltihaptan dolayıda aşağda hissedebilirsin sorun yok dedi drum. İyi günler..

Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...

Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...

arkadaşlar bu haftadan sonra kontroller 2 haftada birmi olcak? benim doktorum 32.haftada görüşelim dedi.

sizin doktorlar çağırdımı?

bence mehmet göktuğ ismi gayet güzel bir isim göktuğ ismini ayrı bir seviyorum zaten çok karizmatik geliyor bana adıyla büyüsün inşallah bende erkek ismi düşünürken acaba göktuğ mu olsun dedim ama sonra yağıza karar verdik

Normal dogum korkusu yasayan arkadaslar, eger icinizde sirf korkudan normal dogurmayacak biri olsa adimi en basa yazardim, ki ben kan aldirirken hemsireyi tekmeleyen, elime serum takilirken aciyo diye aglamaktan gozleri sisen benn.. meleklerimiz icin nelere katlaniyoruz, kan aldirmaktan kacarken bi tiroit cikti 3 haftada bir kan aldiriyorum, hemde tasindigim yerde tek kan alan bayan omrumde gordugum en kotu en can acitici sekilde almasina ragmen.. simdi biraz aciycak ama mecburum deyip kapatiyorum gozlerimi..
Cevremde yakinlarimin hepsi sen doguma dayanamazsin demelerine ragmen ben hic kendimi korkutmuyorum ve israrla normale alistiriyorum kendimi.

Yahu diyorum, Lise universite ogrencileri bu isi gizli gizli banyolarda tuvaletlerde gik cikarmadan kimseden yardim almadan ilk defa yapmalarina ragmen yalniz baslarina sessizce yapiyolar. Onlarinki can degil mi, demekki insan isteyince yada baska caresi olmayinca kendini oyle sartliyor ve hazirliyor ki pirt diye gaz cikarir gibi cikariyor
Benim onlardan neyim eksik diyorum korkacak ne var, yanimda ailem de olacak doktor da olacak, her turlu imkanim varken korkacak bisey yok, tabiki biraz aci hissedicem ki Allah hicbirseyi sebepsiz yaratmamis, o aciyla bir suru gunahim dokulecek kolay mi cenneti ayaklarinin altina almak..

Simdiden konusuyorum oglusumla, diyorum oglum pirt diye cikarcam seni Allahin izniyle insallah tabi.. kendi kendimizi dayanamam diye sartlamayalim bence, bide youtube dan normal dogum izledim, tam dogum anini gosteriyo, kadinlar ne bagiriyo ne yuzlerinde aci ifadesi var o kadar normal ve mutlu gorunuyolardi ki, acayip gaza geldim bunlardan neyim eksik dedim, Allahin izniyle catir catir dogururuz insallah...

Ay iki gündür yatak döşek yatıyorum çok hastayım

çok gecmiş olsun kendıne dıkkat et. bır hafta rapor al yat dınlen..sen hemşireydın rahat rapor alırsın..devlet memuru arkadaslar 37 . haftaya gelmeden aıle hekımınızden baska hastalıkları yazdırarak rapor alabılırsınız.benım arkadasım 30 haftaya kadar çalıştı 7 hafta aıle hekımınden bes gun bes gun rapor aldı. sonra 37. haftada dogum ıznıne cıktı. 5 hafta doğum ıznını dogum sonuna aktardı. o yuzden rapor alıp dınlenebılırsınız. ama özel sektöru bılmıyorum

teşekkür ederım canım

dayanıcaz arkadaşım ne yapalım mecburrrr.birbirimize destek olalım bari.

ben çok beğendim Mehmet Göktuğ ismini.adıyla yaşasın minik adam.

Ne güzel tavsiyeler...teşekkür ederizz :

yengende çatlağın tekiymiş yani.boşver gülüm benim.Yaradan ne demişse o.bütün bebekler vakti geldiğinde doğar.ben kendimde etrafımdaki kişilerde beni hep erken doğum yapmış şekilde görüyor ama rüya işte.çıkacak diye bişey yok.herşeyin hayırlısı.hem bak bahsettiğin kişi 1100 kg lık bebek dünyaya getirmiş.nasibinde böyleymiş.hiçbişey olmaz ALLAHIN izniyle.benimde yakınımdan biri gebelik zehirlenmesi geçirdi ama şükür kendiside kızıda çok iyi maşallah.7aylık doğdu 1500kg filandı bebeği.ama bak çok şükür durumları çok çok iyi.

Canım ozaman sende karbonhidratı azalt pilav makarna hamur işi fastfood bunlarda şekeri yükseltiyor.

Çok üzüldüm gerçekten Allah bu evladına uzun ömürler versin. Bizlerede böyle bi deneyim yaşatmasın inşallah..

Gayet güZel olmuş ismiyle yaşasın inşallah

arkadaşlar bu haftadan sonra kontroller 2 haftada birmi olcak? benim doktorum 32.haftada görüşelim dedi.

sizin doktorlar çağırdımı?

Bende şaşırdım. Üstelik bende şeker olmasına rağmen benimkide 32. Haftada görüşelim dedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…