Oferta senim seker yuklemesi sonucun kac cikmisti..bende dun yaptirdim aclik 92 tokluk 153 cikti doktor sekeri kesmek gerekiyo dedi ama ben zaten cayi bile sekersiz icerim hamileligimin basindan bu yana tatli pek yemedim canim istemedi yani...ben neyi kesicem simdi anlamadim:44:şimdi bir kahve içtim azıcıkta şeker attım bebek içerde dans etmeye başladı yazık ya iki gündür oda çok az hareket ediyordu canı tatlı istemiş belliki.
Oferta senim seker yuklemesi sonucun kac cikmisti..bende dun yaptirdim aclik 92 tokluk 153 cikti doktor sekeri kesmek gerekiyo dedi ama ben zaten cayi bile sekersiz icerim hamileligimin basindan bu yana tatli pek yemedim canim istemedi yani...ben neyi kesicem simdi anlamadim:44:
Oferta arkadasim herhangi bir hastaligim yoktu kontrollerimede gidiyordum sezeryanli oldugum icin sezeryan olucaktim dr bir iki gune alicakti hareker etmeyince gittim.kordon dolanmisti ve mekonyumluydu( kendi kakasini yutmusdu) dr sikismis dogum yolunda strese girmis dedi.
Benim de son sünlerim stresli ve sıkıntıliydı sanırım onunda etkisi oldu kimse kendini üzüp strese sokmasin hersey olucagina variyor malesef ben cok kötü bir sonucla tecrübe ettim rabbim bu bebegime ömür versin...
sabah sabah yine mutsuzum dün akşam yediden sonra hiç bişey yemedim sabah şekerime baktım off ya yine 120 lerde iyice takıntı oldu bende diye eşim ölçme cihazını aldı elimden dakika da bir ölçücem yoksa.bugün cihazda yok yanımda unuturum inşallah.şeker düşünmekten iş yapamaz oldum.bugün ofisteyim işlerimde yoğun.yazılanları okudum inşallah herkesin gönlüne göre güzel bir doğum olur kızlar.bende sezeryan oldum ama çok güzeldi herşey yine sezeryan olacağım bu defa genel anestezi istemiyorum tek fark bu olacak galiba epidural olsa güzel olur.
Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...
Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...
Ay iki gündür yatak döşek yatıyorum çok hastayım
bence mehmet göktuğ ismi gayet güzel bir isim göktuğ ismini ayrı bir seviyorum zaten çok karizmatik geliyor bana adıyla büyüsün inşallah bende erkek ismi düşünürken acaba göktuğ mu olsun dedim ama sonra yağıza karar verdik
Oferta bız senınle bu dertte ortak noktadayız anlasılan , şeker olçmekten tum parmak uclarımda hıs kalmadı .
Dun gece ruyamda neler gordum bayram zıyaretıne buyuklerden bırıne gıdıyormusuz ve benım elımde tepsı tepsı ıcı yesıl bırseylerle dolu yasaklı tatlılardan var . Kucagımda tasıyamıyorum ,bırde hamıleyım ya ınatla ben almısım kucamaSabah uyandım kı ınanamadım kızım ıyımısın sen ne bu hal dıye kendı kendıme kızdım , benımde krızlerım basıma vurdu artık calısıyorum ama ınan anlamıyorum bır cok seyı kac kere okuyup kac kere bakıyorum ...
Konsantre olamıyorum hıc bır ıse Uuuuuffffffffffffff dayanalım dayancaz dımı :)
Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...
Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...
dayanıcaz arkadaşım ne yapalım mecburrrr.birbirimize destek olalım bari.
ben çok beğendim Mehmet Göktuğ ismini.adıyla yaşasın minik adam
Saol canım teşekkür ederim hepimizin bebişleri :) adıyla sanıyla yaşasın .
Benım tek tesellim bu seker mevzunun ömür boyu olmaması , destek olalım tabiki birbirimize , bu zor bir süreç gerçekten destege çok ihtiyacımız olacak . Ben hamile kaldığımda sigara kullaıyordum ve tahlıl sonucununpozitif oldugunu gorunce bıcak gıbı tek kalemde kesıp attım, o zamandan berıdır kendımle bır anlamda ıcten ıce gurur duyuyoru cunku gunde 1 paketten fazla ıcıyordum da nasıl tek harekette bıraktım ben bu ılletı dıye . Bu da benim bebegimi tehdit eden ikinci unsur ve bir anlamda yıne benim irademle çözümlenecek birşey. Bana verilen diyete harfiyen uyup her gun duzenlı ınsulınlerımı duzenlı olcumlerımı yaparak devam edecegım son 3ayımızda varsın bole aclıkla nefıs ıe savasarak gecsın sonundakı o guzellık o mutluluk ıcın her seye deger :) mıs benım ılk çoçugum olacak sen daha ıyı bılkırsın zaten soylemem gerek yok :)
Opuyorum canım
Dusuk glısemık ındexlı gıdalar ıle , dusuk karbonhıdrat ıceren , hıcççççççççççççççç seker ıcermeyen gıdalarla beslenmen dılegı ıle :) şekerimiz 95 uzerıne cıkmasın ınsalllaaahh
Biberon ısıtıcısı, biberonla besleme yapanların daha çok işine yarıyor. Mesela;
Sağlık ya da diğer nedenlerle gögüsten emziremeyen anneler (sağılan sütleri dolaptan çıkarıp ısıtıp vermek için, malum bebişler acıkınca ağlıyor ve 1 dk bile önemli oluyor)
Çalışan ve işe erken geri dönen anneler (sağıp donducuya konulan sütlerin bakıcı tarafından ısıtılarak verilmesi)
Mama ile besleme yapan anneler( mamayı ve ya mama hazırlanacak suyu içilebilecek kıvama getirmek için)
Çalışma şekli, bildiğimiz kettle gibi ama içine bir biberonu alacak genişlik ve derinlikte. Dibindeki kısım ısınıp suyu ısıtıyor. Dolayısıyla suyun içindeki biberon ve biberonun içindeki süt te ısınıyor. (Benmari usulu)
Alternatifi, biberon alacak derinlikte ve genişlikte bir buyuk kahve/çorba fıncanı bulmak, varsa kettle da su kaynatıp bıberonu koydugumuz fıncanı kaynar suyla doldurup bıraz bekletmek. Isınma suresı olarak ıkı ıslemın farkı yok.
Genelde bıberon ısıtıcıları uygun fıyatlı, cok ıyı /pahalı bır marka olmasına gerek yok. Kahve fıncanı vs ugrasılmaz dıyorsanız gerekebılır.
Bunlar aklıma gelenler bıberon ısıtıcısı ıcın...umarım faydası olmustur
günaydın arkadaşlar, sabah ofise gelen bir arkadaştan bir haber aldım. baldızı 26 haftalık hamileymiş 1100 gr 34 cm civarlarında bebeğini dün almak zorunda kalmışlar. doğalı yaklaşık 12 saat olmuş. %50 yaşama şansı var demişler şuan küvezde.
bunu sizinle paylaşmamın ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum eğer yanlış yaptıysam lütfen beni affedin.
bizmle aynı haftada olduğu için paylaşmak istedim.
Bir de yine benim sıkıldığım bir konu var. yengem beni rüyasında görmüş doğuma gidiyomuşum o da götürmeyin doğuma daha çok var falan diyormuş. sonrada demez mi benim rüyalarım çıkar diye.
ayyy uğursuz yaaa. keşke bana sölemeseydi içime acı düştü.
kızlar lütfen yorum yapın bana.
Oferta senim seker yuklemesi sonucun kac cikmisti..bende dun yaptirdim aclik 92 tokluk 153 cikti doktor sekeri kesmek gerekiyo dedi ama ben zaten cayi bile sekersiz icerim hamileligimin basindan bu yana tatli pek yemedim canim istemedi yani...ben neyi kesicem simdi anlamadim:44:
Oferta arkadasim herhangi bir hastaligim yoktu kontrollerimede gidiyordum sezeryanli oldugum icin sezeryan olucaktim dr bir iki gune alicakti hareker etmeyince gittim.kordon dolanmisti ve mekonyumluydu( kendi kakasini yutmusdu) dr sikismis dogum yolunda strese girmis dedi.
Benim de son sünlerim stresli ve sıkıntıliydı sanırım onunda etkisi oldu kimse kendini üzüp strese sokmasin hersey olucagina variyor malesef ben cok kötü bir sonucla tecrübe ettim rabbim bu bebegime ömür versin...
arkadaşlar bu haftadan sonra kontroller 2 haftada birmi olcak? benim doktorum 32.haftada görüşelim dedi.
sizin doktorlar çağırdımı?
dayanıcaz arkadaşım ne yapalım mecburrrr.birbirimize destek olalım bari.
ben çok beğendim Mehmet Göktuğ ismini.adıyla yaşasın minik adam
Saol canım teşekkür ederim hepimizin bebişleri :) adıyla sanıyla yaşasın .
Benım tek tesellim bu seker mevzunun ömür boyu olmaması , destek olalım tabiki birbirimize , bu zor bir süreç gerçekten destege çok ihtiyacımız olacak . Ben hamile kaldığımda sigara kullaıyordum ve tahlıl sonucununpozitif oldugunu gorunce bıcak gıbı tek kalemde kesıp attım, o zamandan berıdır kendımle bır anlamda ıcten ıce gurur duyuyoru cunku gunde 1 paketten fazla ıcıyordum da nasıl tek harekette bıraktım ben bu ılletı dıye . Bu da benim bebegimi tehdit eden ikinci unsur ve bir anlamda yıne benim irademle çözümlenecek birşey. Bana verilen diyete harfiyen uyup her gun duzenlı ınsulınlerımı duzenlı olcumlerımı yaparak devam edecegım son 3ayımızda varsın bole aclıkla nefıs ıe savasarak gecsın sonundakı o guzellık o mutluluk ıcın her seye deger :) mıs benım ılk çoçugum olacak sen daha ıyı bılkırsın zaten soylemem gerek yok :)
Opuyorum canım
Dusuk glısemık ındexlı gıdalar ıle , dusuk karbonhıdrat ıceren , hıcççççççççççççççç seker ıcermeyen gıdalarla beslenmen dılegı ıle :) şekerimiz 95 uzerıne cıkmasın ınsalllaaahh
95 i rüyanda görürsün canım sabah ufacık bi ekmekle azcık yumurta yedim 129 çıktı nerdeee 95 anca açlık çıkar 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?