2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cevaplariniz için minnettarim arakdaslarr................ilkinii 3 ocakta oldum...2.ni 3 subata gel dedii ama gidemedim işte bu cuma gitcemm..korktumm geçmii kaldım diye sormak istedim.neysekii benimkii gibiii gün gecirenlerde olmus.....

Geçmiş olsun canım neyseki bişey yokmuş bundan sonra artık 37-38. Haftalara kadar korkuyla yaşayacağız sanırım

Tecrübeli anneler kaçıncı haftadan itibaren bebek hareketlerini takip etmeye başlamalıyız.

Ya sanki devamlı bebek hareketlerini saymakta insanı yıpratır gibime geliyor benim. Düşünsenize düne göre biraz az hareket etse hemen panik olacağız. Fazla hareket etse neden fazla diyeceğiz. Eskiden annelerimiz hareket mi takip ediyormuş boşverin herşey Allah'tan yavrularımız Allah'a emanet.

Aslına bakarsan bende hiç saymak istemiyorum aynen dediğin gibi panik olurum ama birşey olurda farkında olmazsamda çok üzülürüm

Canım iş için hepimizin gönlündekini versin Allah, isterim ki devlet memuru olayım kendimi çok zorlamayayım ve doğuma 2 ay kala bir heyet raporu alayım ama bazen istediğimiz gibi olmuyor. Tatlı için de çok üzüldüm canım, dediğin gibi iş yerinde pek bir sorun olmuyor kendini işe kaptırmaktan ama maalesef eve gidince ben de çıldırıyorum. Sürekli o fırın çalışsın ben de fırında pişen malum şeylerden sürekli sıcacık yiyeyim. Ne yapalım artık biraz kendimizi tutacağız canım, ben doğumdan sonrasını çok merak ediyorum bu şekilde yemek yememeye kendimi nasıl ikna edeceğim acaba. DOğum için de Allah hepimize güzel ve özel doğumlar nasip etsin inşallah.

Ay iki gündür yatak döşek yatıyorum çok hastayım
Canım çok geçmiş olsun, gripsen bol bol kivi ye mandalina portakal yemeyi ihmal etme lütfen.

İşte tecrübeli anne diye ben buna derim herşeyi nasıl da bilmiş, nasıl da yazmış valla ben dün almaya karşıydım ama benim bile alasım geldi biberon ısıtıcısını sen anlattıktan sonra

Çok iyi canım yaaaa, Allah bize de böylesini nasip eder inşallah...

çok çok geçmiş olsun, tekrarlanmasın inşallah

okurken kalbim duracaktı neyseki bişey yokmuş çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım.kanamanın sebebi ne ki? dikkatli olmaya çalış.bol bol dinlen

Okurken korktum ama sukur sonu iyi olmus hepimiz saglicaklabkucaklayalim insallahhh

Geçmiş olsun canım neyseki bişey yokmuş bundan sonra artık 37-38. Haftalara kadar korkuyla yaşayacağız sanırım

sağolun kızlar zor bi gündü kanama sebebini öğrenemedim zaten acilde o kadar ilgilenemediler çok kalabalıktı bugün doktorum muayenehanesinde yok yarın gidicem galiba dün kendimi çok yordum ev işini mecbur kalmadığım sürece yapmak yok artık hiçbirşey oğluşumdan önemli değil. sağsalim bebeklerimi kucağımıza alırız inşallah

Merhaba arkadaslar nasilsınız bakalim..

Dogumdan bahsedilmis allah herkese güzel,kolay ve saglikli dogum nasip etsin.
Bu hafta dr gitcem seker testi yapilacak cumaya randevu alicam bakalim hayirlisi...
Bebek hareketlerine gelince benim gecen sene 38. Haftada bebegimin kalbi durdu sabah hareketliydi ogleden sonra hareket yoktu hemen dr gittim ama sonuc hussrandi malesef. Simdi 2 saat oynama olmasa tedirgin oluyorum kalbim pıt pıt oluyor sitres oluyorum buda beni cok yoruyor
Tavsiyem sürekli saymamak ama yinede takibide elden bırakmamak gerekir.

günaydın arkadaşlar, sabah ofise gelen bir arkadaştan bir haber aldım. baldızı 26 haftalık hamileymiş 1100 gr 34 cm civarlarında bebeğini dün almak zorunda kalmışlar. doğalı yaklaşık 12 saat olmuş. %50 yaşama şansı var demişler şuan küvezde.
bunu sizinle paylaşmamın ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum eğer yanlış yaptıysam lütfen beni affedin.
bizmle aynı haftada olduğu için paylaşmak istedim.

Bir de yine benim sıkıldığım bir konu var. yengem beni rüyasında görmüş doğuma gidiyomuşum o da götürmeyin doğuma daha çok var falan diyormuş. sonrada demez mi benim rüyalarım çıkar diye.
ayyy uğursuz yaaa. keşke bana sölemeseydi içime acı düştü.
kızlar lütfen yorum yapın bana.

Ben bebek hareketlerini saymadığım halde tedirginim. çünkü hiç tutarlı değil bi gün çok hareketli bi gün çok az, doktorum söylerse ancak o zaman başlarım heralde, bi kucağımıza alsakta rahatlasak

çok kötü bir tecrübe allah sabır versin.peki belli bir rahatsızlığınız varmıydı şeker tansiyon gibi

cidden yangende alemmiş yani

cok tesekkur ederim tatlim gercekten burda ogrendiklrrimi sizden edindigim bilginin haddi hesabi yok...cok sansli oldugumu dusunuorum bu konuda bir tek ii narkazatoru bulma isini nasil yapicaz bilemedim

şekerli şeyleri tatlıları kestiğimden beri benimkide az hareket ediyor.bende bir iki gündr tedirginim sürekli aklım bebeğimde bide ikinci çocuğum aslında sakin olmam lazım ama ben bunda daha çok evhamlandım meğerse ilkinde bişey anlamadan geçmiş zaman.

canım sen etkilendiğin için görmüşsündür o rüyayı merak etme kendini de tedirgin etme. patavatsızca konuşmuş yengen de maşallah yani.. rabbim sağlık sıhhat versin bebeğede inşallah yaşar dua edelim. ama aklımızada getirmeyelim böyle şeyler. sende dua et bolbol ve düşünme böyle insanlarada kulaklarına kapat nacizane tavsiyem

şimdi bir kahve içtim azıcıkta şeker attım bebek içerde dans etmeye başladı yazık ya iki gündür oda çok az hareket ediyordu canı tatlı istemiş belliki.

saol bitanem yazdim adini hemen sorarim dr a

Evt canım ya çok aldım 60kiloyla hamile kaldım şuan 74 kilo oldum tatlıyı kestim ekmek fazla yemiyecem artık şu üç ayıda hayırlısıyla bir atlatsak Allah yawrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

aynen tatlim beni kadin dogumcu korkuttu zaten o yuzden hazirlikliyim sekerimmm

canlar esim izin alamadi babam goturuo dr denk geldi ilk defa isim yoldayizzz benim dogumcula ayni yerdeki dahiliciye giduom bu da ariza cikarirsa derim sen yonlendirdin ya yaptirmiom seker meker derim ha ha lafta tabi cewaplayan herkese mersi aksama gorusuruz haberlerimi canli yayindan

arkadaşım eymen ismi çok güzel bir isim ama bera ismi bende de kız ismini andırdı.

Bende eymen ismini beğendim. Çok güzel. Açıkçası Bera için bişey diyemeyeceğim ailene katılıyorum biraz

sen kimseye bakma gayet güzel anlamı gibi hayırlı evat olur inşallah ..

yorumlarınız için sağolun kızlar iyice karıştı kafam Allahtan daha zamanım var o zaman kadar belki başka isimlerde bulabilirim ama Eymen Bera çok uyumlu geliyor bana belki Bera yerine Asaf'ı düşünebilirim ya da başka bi şey ya da hiç değiştirmem Bera kalır uff çok kararsız bir tipim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…