2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sağol canım raporluyum zaten bi hafta. Ama doktorumdan utana sıkıla istedim. Acaba aile hekiminden istemek daha mı kolay olurki ? Bi daha gerekirse diye.

yaa valla ne iyi olrdu beraber göbusleri carpistirarak giderdik ya dil olmadigi icin iste özguven olmuo gitmek icin bisey dese anlamicam dion o yuzden gidemicem sanirsam-hem öyle olsaydi ebe derdi heralde cunku dil bilmion dedi anlayamican anlatilanlari dedi ben de he tmm o zaman dedim nese ben internette herseyi hatim ettim zatii olmazsa da sikinti yok ögreniom burdan herseyi

evet bizim artık bütün test v.s. bitmiş dokotr 2-3 haftada bir ne zaman istersen gelebilirsin dedi:) normal doğum için Lamaze ya da hypnobirthing tekniklerini araştırıyorum bugünlerde. okuduklarıma göre doğurmak kadar kolay birşey yok:)

bende sana anlatirim neler anlatildigini neler dendigini gelmis kadar olursun.. viber kullaniyor musun ordan msjlasiriz arada

canim naparsan yap Bera kalmasin bence degistir yani cocugun gelecegini dusun ileride ismiyle alakali biri dalga gecerse cok pisman olursun.. cok guzel isimler var insallah oglusuna yakisan cok guzel bir isim bulursun

Bir an senin yerine koydum kendimi öyle bisey görsem bende acayip korkardim kesin en ufak sancida bile moralim bozuluyor acep biseymi oldu diye
Allah bebeklerimizi korusun hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin özellikle su son 2 ayda dinlenmekte dikkat etmekte fayda var varsin evi cöp götursun bebeklerimiz daha önemli
Cok gecmis olsun

Sağol canım raporluyum zaten bi hafta. Ama doktorumdan utana sıkıla istedim. Acaba aile hekiminden istemek daha mı kolay olurki ? Bi daha gerekirse diye.

CNM benım ablamda hemşire. o asla calıştığı hastaneden rapor almaz...drlar iş aksıcak dıye surat yapıyorlar bır kere ben sahıt oldum kız nasıl hasta tır tır tıtrıyor çalıştıgı fakultenın dru ıkı gun rapor yazdı.nasıl uyuz olmuştu.o hep aıle hekımıne gıdıyor ya da o yoksa evın yakınındakı devlet hastanesıne herhangı bır uzmana gıdıyor. drlar hemen rapor verıyor...ablamın hemşire arkadasarıda 30 dan sonra hep aıle hekımınden rapor aldılar 37 dede dogum ıznıne gectıler. dogumöncesınıde aktardılar...benım öğretmen arkadaslarda hep öyle yapıyor..cunku okulda çocuklar habıre çarpıyor

Ne guzel dusunmus esiniz.. gayet hos geliyor kulaga Mehmet Göktug sizinde icinize sindiyse hic degisiklik yapmaniza gerek yok

Ne guzel dusunmus esiniz.. gayet hos geliyor kulaga Mehmet Göktug sizinde icinize sindiyse hic degisiklik yapmaniza gerek yok

Teşekkür ederım saolun canlarım , akşam kulagıma guzel glmıstı ama bugun sızın yorumlarınız benı cok sevındırdı sanırım tamam oldu bu ıs :)İsmi bulduk Ohhhh be
sevındımmmm ...

Canım bende bır kersınde ıyıce nıyetı bozdum , önce aile hekımıne gıtmıstım kı aıle hekımızmızden de memnunum ılgılı bır adamdı , agladım sızlandım durumu ızah ettım de 1 gunluk raporu zar zor aldım , tabıkı o bana yetmemıstı , kendı kadın dogumcuma gıttım mecbur muayene parasını da guzelce odedıkten sonra 1 haftalık raporu guzel guzel aldım . hatta doktorum bu yetmez ıse ararsın ılave de yazarım demıstı .
Ama sonra ne oldu raporlu oldugum gunler maasımdan kesıldı bu ay maasım eksık oldu oda odemelerıme yetmedı sımdı pısmanım aslında ocagın 10u ıle 15 arası raporluydum martın ortasına dogru ancak kesılen paramı ssk yatıracakmıs.

Canlarım bızım bır ara Facebook mayıs anneleri yokmuydu ? ne oldu o gruba ?Eklemem mumkunmu ?
Yada Faceden takip ettiğiniz bizim malum durumuzla ilgili bir grup falan var mı ?

Saygılar sevgıler :)

Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…