benimde bikaç gündür ciddi bel ağrım var yani kalçamın hemen üstü bazen sağ taraf bazen sol taraf annem yel girmesi filan dedi ama hareket etmekte ciddi zorluyo.. Allahtan sürekli değil arada bir giriyo bi süre sonra geçiyo ama tekrarlıyo arada bir.
Canım Allah sabır versin tekrar denersin umudunu kaybetme, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
canım son adetin 15 ağustosmu , bbeta hormonun kaç çıktı senin , ne zmn yaptın
kızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
Hayırlısı canım,
Benim 5.hafta da 2386 çıktı..Rüyasını da görmüştüm..birde bizim aile de var,ablamlar ikiz..teyzemin var,dayımın kızın da yeni oldu..Bir hafta nasıl beklicem bir an önce öğrenmek istiyorum..Güzel olur ama zor olur :))
kızlar bugün iş yerindekilerede söyledim artık.şimdi yeni kanunda hamilelerin 7,5 saaten fazla çalıştırılamaz şartı varya sizlerde uygulayan oldumu merak ettim.bizimkilerin hiç işine gelmez bu durum bakalım nasıl bir tepki olacak
kızlar bugün iş yerindekilerede söyledim artık.şimdi yeni kanunda hamilelerin 7,5 saaten fazla çalıştırılamaz şartı varya sizlerde uygulayan oldumu merak ettim.bizimkilerin hiç işine gelmez bu durum bakalım nasıl bir tepki olacak
Kızlar keseyi gördük bebişi de gördük Cumartesi tekrar gelin dedi kalp atışı için ... Hcg değerimi tekrar istedi kadın kan alırken damarımı zedeledi baya bi kanadı ben de ağladıminanılmaz duygusalım ... Bide sat a göre gitmiyor ya ona taktım geç döllenme diye offf niye böle oldum ben ...
cnm sen 5 haftalık görünüyon bebişi bile görmüşsün, benim sat a göre 8 haftaya girmem lazım ama haaala bebişi görcem diye cumartesiyi bekliyom. sen ndn evhamlanıyorsun ki ?
benim tüp bebek canım 2 eylül embriyo transferi yapıldı sonra 11 eylülde kanda bhcg 151 çıkmıştı.
çok sevindim canım merakla bekliyordum yazmanı.sen istanbuldamısın hangi merkeze gittin.
senin değerin baya yüksek çıkmış benim 4-5 haftalıkken 1000 çıkmıştı, ikiz olabilir, ama şimdi kesen görünüyordur baktırabilirsin.
cnm sen 5 haftalık görünüyon bebişi bile görmüşsün, benim sat a göre 8 haftaya girmem lazım ama haaala bebişi görcem diye cumartesiyi bekliyom. sen ndn evhamlanıyorsun ki ?
Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..
Benim sata göre 6+4 olması lazım ama geç döllenme sanırım ... Ben geçen hafta görümcem bebeğinin kalp atışını duymamıştı sonra içinde öldü bebek ondan çok etkilendim sanırım kalp atışını duyamayınca ağladım nedenini bilmiyorum .... Rabbim senin de bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..
Doktorun ne dedi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?