2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bana da bebeğin başı aşağı doğru erken doğum riskin var dedi cuma günü devlet hastanesindeki doktor hemen progesteron hapı ya da fitili kullan dedi olmazsa iğne verecek o iğne sayesinde rahmi genişletip bebeğe yer açacak.Daha önce de bunu dien doktor oldu ama kendi özel doktor henüz bu konuda hap falan vermedi dinlenmemi önerdi sürekli bakalım önümüzdeki hafta tekrar özelde izmirde doktoruma gideceğim.Eğer risk varsa iğne yaptıracağım.Hapı kullanamadım.Fitili hiçççç kulanamamam.Tek Çare iğne

Ben 50 lik yuklendi minecim...aslinda doktorla telde konustuk net bi bilgi alamadim neler yapmam hususunda ...ama ben referans araliginin 140 oldugunu biiyorum

50 lilik için tabi farklıdır referans aralığı .... Doktoruna yüzyüze görüşmekte fayda var umarım yoktur bişey canım sağlıkla kal

senin kaç haftalık canım? doktor banada dedi dinlen sakın yorulma diye.

seninle aynı haftalardaysak eğer ilginç, sana erken doğum diyor, banada ters duruyor diyor, anlamadım birşey

senin kaç haftalık canım? doktor banada dedi dinlen sakın yorulma diye.

seninle aynı haftalardaysak eğer ilginç, sana erken doğum diyor, banada ters duruyor diyor, anlamadım birşey

20 mayıs doğum 26.haftadyım baştan itibaren riskli gebelik benimki zaten cleaxane iğne kullanıyorum ama başı aşağıya yeni döndü daha önce rahim ağzına yakındı ama başı o tarafta değildi o yüzden ben bu lafı daha önce de duydum ama kendi doktorum perinatolog zaten o sadece dinlememi öneriyor bende o yüzden diğerlerinin sözüne inanmıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum hep dikkatli davranıyorum ama bu son pozisyonu doktorum görmedi risk görürse bilemem en uzman o doktorum.Ters duruşu rahimin darlığından kaynaklanıyor.Rahim büyümezse genişlemezse bebeği dışarı atma durumu yani erken doğum olabilir dedi devletteki doktor bilmiyorum valla ama en önemlisi suyunun miktarı onda bi sorun yoksa korkma i

varmış canım,bende bilmiyordum, yanlış hatırlamıyorsam aynı iğneyi ilk haftalarımda
düşüğü engellemek için kullanmıştım, şimdide bebeğin çevrilmesi için verdi:26: adı proluton

Anladim canim ama O igneyi bende vuruluyorum en son gecen hafta oldum kasilmalarim var diye erken dogumu onleme amacli. Rahimde acilma olmasini engelliyomus. Vayy be bu igne ne cok seye yariyomus

Ben de ilk kez duydum valla. Ilk gebeligimde kizim tersti ve sezeryan olmak zorunda kaldim. Igneyle olacak seyse bana da verseydiler keske. Bayagi da arastirmistim igneye hic denk gelmedim.

Arkadaşlar ben cep telefondan giriyorum kaçıncı haftada olduğunuzu göremiyorum benim haftamda olanların bebişleri ne durumda boy kilo vb ...

ben de dr la konuşmadım ama normal doğumu göze alamıyacam galiba , sezerya olucam

Bende çok korkuyordum her ikisinden de hala korkuyorum ya :) Eşime söyledim bir kez Allah aşkına içinde kalacak hali yok, çocuk doğacak kurtuluşunda yok bu durumda korkmanında bi anlamı yok dedi kestirdi attı ya [/QUOTE]
Bazen ben de öle düşünüom bu kadar doğan nasıl doğmuş , içimde kalmayacak ya ama sonra yine korkular :)

Haklısın da canım bi an böle düşünebiliyorum sadece doğum anını düşününce çok fena
Maşallah sana canım inş. hakkımızda hayırlı olan ne ise ona hazırlanırız , ve kolay bir doğum yaşarız.

Umarım senin kadar rahat bir sezeryan yaşarız canım , ama epiduralden de korkuyorum acı yokmmuş ama herşeyi hssediomuşsun ona da adayanamam galiba

kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..

Bende Demet hanima gidiyorum benim mecburi sezeryan canim birinciside sezeryan çünkü.Bilemiyorum Demet hanim sezeryan yanlisimi yoksa normal doğum yanlisimi tam cozemedim canim.

Bende Demet hanima gidiyorum benim mecburi sezeryan canim birinciside sezeryan çünkü.Bilemiyorum Demet hanim sezeryan yanlisimi yoksa normal doğum yanlisimi tam cozemedim canim.

aynen yani ama bana sezeryancı gb geldi acayip gerildi sıkıntı çıkar diye bu arada benm de 1 mayıs doğumum.... burada tairh yanlış oldu....
dr u değişmezsem ikimiz yan yana doğurmayalım bide

:) Hamileliğin başında erkekse Asaf olsun mu ismi demiştim eşime.. çok başka geliyor bu isim bana..
Rabbim mahrum etmesin inşallah bebeğinden..Bambaşka sabır isteyen birşey yaşsmışsın..Allah korusun ikinizide,sağlıkla kucakla inşallah yavrunu..

bence de çok güzel olmuş ikisi Rabbim mutluluğunuzu,huzurunuzu daim etsin..

Son düzenleme:
merhaba esentepe de hangi doktora gidiyorsun? memnun musun? doğumla ilgili konuştunuz mu hiç?
bu arada bende esentepeye gidiyorum, özel msj yollayaadım burdan soruyorum.

kiz sen de kimsin nerde oturuonn aaaa yaz ozelden ben sen yazmadan cewap atamiom telden....ibrahim avciya gidiorum dogumla ilgili bi kez konustuk onda da erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…