- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..
geçen gün hastanedeyken doğumhaneyi gidip görmek aklıma geldi, hastanede yeni merak ettim ama içeri giremmki canım
canim benim de ters basi asada ustelik akintim war siddetli biliosunuz ama benim ki tek kelime etmedi hatta ben nie asada dedim doner daha dedi....sastim kaldim yahu gebelik mi gebelik bebek mi bebek ya nie hep ayri bambaska cewaplar alioz biz....merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,
bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha
sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?
27 haftalik 1000gram boyunu soylemediArkadaşlar ben cep telefondan giriyorum kaçıncı haftada olduğunuzu göremiyorum benim haftamda olanların bebişleri ne durumda boy kilo vb ...
kızlar hangi doktora gidiyoruz memnun muyuz? doğum şeklimiz konuşuldu mu hiç ?
bunları yazalım mı?
ben esentepe ye demet hanıma gidiyorum. geçen sıkıntılı bir muayene geçirdim. daha bu haftadann beki plasentam aşağıda gb bir durumum vardı (üstelik muayenede bide başka ddr. da baktı-çok kötüydü- bi sorun yok dedi) kanamam çok olur şüphesiyle bana sezeryan önerdi ama sen istiosun diye normal yaparım diyor. ama bence sezeryan daha yi olur diyor. canım çok sıkıldı doktorumu değişsemmi diye düşünüyorum. çünkü sank sezeryanlık ble olsam öylesine mi yaptı diye bir şüphe olacak içimde bide hepsinin kötü yanlarını sıraladı sanki normal doğum istesem şidddetli bi kanama geçireceğim, artık sezeryana dönmek çok geç olacak gb bir durum öne sürdü.
böyle bşey yaşayan var mı ya..
Elinize sağlık çok güzeller güle güle kullanmak nasip olr inşallah :)Eki Görüntüle 974878 Eki Görüntüle 974879
Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)
Canlarım biz oglumuzun ismi konusunda eşimle bir uzlaşmaya varamadık bunca zamandır.
Ben başından beridir ATtlas ismini çok sempatik, karakteristik ve hoş buldum hemen kabullendım de ama eşime bunca zamandır bir turlu sevdıremedım. O da hep başka isimler önerdi , enis , batur , göktug, gökay vb onerılerı vardı nedense bende o isimlere yaklaşamadım. Sonunda eşim dedi ki benım babacım rahmetli yaklaşık 13 sene once kaybettık kendisini , babacımın adı mehmet ıdı , bende evin en buyuguyum malum tek evlıyım su an ıcın...
Eşimin önerisi Oğlumuzun isminin Mehmet Göktug olması ? hem babamın ismini almış olacak hem eşimin istediği ismi sankı iki isimde kafiyeli ve uyumlu geldi bana da ne dersınız nasıl? Bu isme yavaş yavaş ısınmaya başladım ...
Bu arada canım kocacım benim , rahmetli babamla hıc tanışma fırsatları olmasada saygısını sevgısını bu sekılde gostermış oldu allah ondan razı olsun benı hıc ailemle ilgili bir konuda üzmemiş kırmamıştır. Iyı onunla evlenmişim ...
günaydın kızlar
Günaydın kızlar bugün de ben hastayım( yataktan kalkmamla ağlamam bir oldu nasıl bir bel ağrısı anlatamam işe gidemedim çok korktum acaba birşey mi oldu diye Allah'tan oğlumun hareketlerini hissediyorum sizde de böyle şiddetli bel ağrısı oluyor mu?
Ben de babami 11 sene once kaybettim, esimin babasinin adinda da mehmet var ilk adi mehmet olsun dedik ilk oglumda dalokay da bizden. Mehmet dalokay adi, soyleyemeyeceklere direk mehmet derim, benim ailemden herkes de mehmet diyor, baba tarafi ve biz dalokay diyoruz. Ben memnunumcok.
Geçmiş olsuunn..
Magnezyumumu 3 gündür içmedim ve gece dönemedim desem yeridir,her kıpırdadığımda çatırdadı belim,ağrım oldu..Normalde 2 günde 1 içiyorum,bana çok iyi geliyor..
benimde tersti geçen hafta gittiğimde ama dr um henüz erken dedi şuan masadan kalktığında bile dönebilir dedi. ilk defa duyuyorum döndürme iğnesinide:44:merhaba arkadaşlar, bugün 25+5 olduk, kontrolden geldim,
bebek ters duruyormuş, bebeği çevirmek için iğne verdi doktor, erken gibi geldi bana daha
sizin bebekleriniz döndümü? yoksa erken mi bunu söylemek için?
Eki Görüntüle 974878 Eki Görüntüle 974879
Kızlar bunlar benım akşamları yaptıgım etamın işlmelerim sonunda ne olacak bılemedım . Bebek beşiğimizin uzerıne bırer kırlent mı olur yoksa duvara pano mu bakıcaz :)
Günaydın kızlar bugün de ben hastayım( yataktan kalkmamla ağlamam bir oldu nasıl bir bel ağrısı anlatamam işe gidemedim çok korktum acaba birşey mi oldu diye Allah'tan oğlumun hareketlerini hissediyorum sizde de böyle şiddetli bel ağrısı oluyor mu?
canım benimde dün akşamdan bu yada belimden kasıklarıma doğru ağrı geliyo oturunca bi sorun yok ama ayağa kalkıp yürümeye korkuyorum. şansımı zorluyorum akşam çıktım yürüyüş yaptım daha beter oldum. sabaha geçer dedim baktım hala ağrı var. sağ karnımda acayip gerilme var. zaten sağ bacağım sürekli ağrıyorGünaydın kızlar bugün de ben hastayım( yataktan kalkmamla ağlamam bir oldu nasıl bir bel ağrısı anlatamam işe gidemedim çok korktum acaba birşey mi oldu diye Allah'tan oğlumun hareketlerini hissediyorum sizde de böyle şiddetli bel ağrısı oluyor mu?
Annem normal bu zamanlarda diyordu onunkide 7-8 aylikken baslarmis bacak agrisi bebek doguncaya kadarda devam edermiscanım benimde dün akşamdan bu yada belimden kasıklarıma doğru ağrı geliyo oturunca bi sorun yok ama ayağa kalkıp yürümeye korkuyorum. şansımı zorluyorum akşam çıktım yürüyüş yaptım daha beter oldum. sabaha geçer dedim baktım hala ağrı var. sağ karnımda acayip gerilme var. zaten sağ bacağım sürekli ağrıyorvallahi korkmuyor değilim ama dr randevusuna kadar beklicem onada daha 3 hafta var:18: endişeliyim ama bebişim kıpır kıpır o yüzden daha rahatım. belki normaldir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?