2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
offf dayanamadım ve yasak bişey yedim pişmanım pişman.cihazda evde ölçememde.ama kendime geldim bu nasıl bir durum anlamadım.alışmak ne zor.

çok güzel yapmışsın sen çalışmıyormuydun vakit nasıl buldun.

Akşamları bıtanem dızı ızlerken arada sırada ıslemeye basladım bıraz uzun suruyor tabı boye olunca bır ıs en fazla 3gunde bıtmelı bence ama el oyalıyor ıste hemde kafa dagıtıyor :)

Bunu begendıysenız sıze defterımın resmını de gondereyım bırde defter yaptım ogluma :) su an kapak ta eksıklerı var bıtmedı bır ara tamamlıcam :)

Son düzenleme:

Ya epidural sezeryanda bazıları hissediyormuş acıyı ben bi kaç kişiden duydum ondan korkuyorum

Ameliyatta anestezi sırasında uyutuldum ama herseyı hıssettım geyıklerı fılan hep vardır ama bılmem kı bana mumkun gelmıyor. En azından epiduralde konusma sansın var doktorla bayağı sohpet edebiliyorsun doktorla, eşinle... Zaten bacağına minik bir iğne ile dokunuyorlar acı hissetmiyorum demeden başlamıyorlar.

Allah sabırlar versin, minik meleğe de can versin inşallah hayata tutunur. Rüyaların da tersi çıkarmış densiz yengeye söyleyelim, demek ki mşadından birkaç gün geç doğuracaksın tam tersi... Hakkaten densiz bazı insanlar. Allah korusun.
cok tesekkur ederim tatlim gercekten burda ogrendiklrrimi sizden edindigim bilginin haddi hesabi yok...cok sansli oldugumu dusunuorum bu konuda bir tek ii narkazatoru bulma isini nasil yapicaz bilemedim

Bu acıları yaşayıp kaldıran annelerin, çok özel insanlar olduğnu düşünmüşümdür her zaman arkadaşım... Allah bu yavrunun sağlıklı güzel uzun ömrünü görmeyi nasip eylesin sana.

selam kızlar,
hasta olanlara, kanama geçiren arkadaşıma geçmiş olsun. hala gripten kırılıyorum. @direnhamile diyorum

@lilacsofie benim de astım sorunum var, normal doğum için etki edebileceğini bilmiyordum. bir dahaki kontrolde soracağım doktoruma gerçi biliyor ama doğum ile ilgili bir şey konuşmadık hiç. nefes almakta şimdiden zorlanıyorum özellikle geceleri. oğluşum da hala yan yatıyor,ters dönüp aşağıya inmedi göğüs kafesim feci durumda sıkışıyor.

32. haftada kontrole hepimiz çağrılırız diye düşünüyorum kızlar, çalışabilir raporu vermek için o haftaya denk getiriyorlarmış mutlaka kontrolleri.

Aynen bende öyleyim benim ilk bebeğim ama sonuçta hepsi ayrı bi can sende haklısın, yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır

Bende yasaklı bişey yedim şekerimi ölçtüm şimdi 199 çok pişmanım

canım normal içme suyunun içine tarçın çubuğu koyuyor benim arkadaşım.şekeri düşürüyormuş ve şeker isteğini de azaltıyormuş. ceviz de şeker yeme isteğini azaltırmış. belki yardımı dokunur.:26: çok üzülüyorum siz böyle yazdıkça

cok tesekkur ederim tatlim gercekten burda ogrendiklrrimi sizden edindigim bilginin haddi hesabi yok...cok sansli oldugumu dusunuorum bu konuda bir tek ii narkazatoru bulma isini nasil yapicaz bilemedim

Doğumdan önce herhangi bir zamanda görüşmeyi isteyebilirsin aklındaki soruları sorarsın epiduralle ilgili, güven verip vermediğine bakarsın. Doğum yapacağın hastaneye karar verdiğinde sadece narkozitörü değiştirebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden hastaneye karar verirken doktorunun dışında epidurali yapacak uzmanı da değerlendirebilirsin. İsmini alıp görüşür araştırırsın önceden.

Kızlar,
selamlar herkese.
dişlerim çok ağrıyor.dolgum düşmüştü geçen hafta.
her iki tarafda sorunlu,damaklarım bile ağrımaya başladı.
ne yapmamı tavsiye edersiniz.

önce dişçiye muayne olmayı düşünyorum.kendi doktoruma danışarak.
iader edemiycem ben 3 ay daha

Anladum bitanem elimden geleni yapicam cok saol......epuduralla bas agrisi cok oluo die duyuorum ama kisi den kisiye degisio demek ki

benim doktorum dişçiye gidebilirsin, sadece hamile olduğunu mutlaka belirt demişti daha önce sorduğumda. sanırım dişçiye gitmen problem olmaz canım geçmiş olsun.

Anladum bitanem elimden geleni yapicam cok saol......epuduralla bas agrisi cok oluo die duyuorum ama kisi den kisiye degisio demek ki

Kişiden kişiye değişir elbet ama ben yaşamadım. Sen Bursa'da yapacaktın doğumu doğru mu hatırlıyorum canım?

Son düzenleme:
tatlim bende coj uzgunum vu listeye eklendim ama cok abarti degil degerlerim kepek eknegide war pilavda meyvede denicem suya tarci cubuk

benim de agriyor ama hic bisi yapmiorum hamileye ne yapilir die oturup agliiom ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…