oferta merhaba hayırlı olsun hamileliğin.. bende 2 eylülde transfer yaptırdım çok şükür hamileyim fakat kese görmeye henüz gitmedik.. sen transferin kaçıncı günü kese gördün..ve karındanmı yoksa vajinalmi baktılar şimdiden teşekkürler..
Öylemi dersin....Tahlil sonuçlarımı dr.uma faksladım,haftayı beklemeyelim ,yarın sabaha bekliyorum dedi..
Ben çok heyecanlandım,yarın sabah mutlu haberlerle döner ve sizinle paylaşabilirim inşallah..
Hala midem bulamıyor taktım zaten bunayalnız gece yatarken fark ettim hafifi bi bulantı var
Siz ne diyorsunuz bu mide bulantılarına??
Doktorum gelişim çok güzel dedi geçen hafta keseyi bile zor görüyorduk şimdi kese büyümüş bebeği gördük dedi kalp atışı için Cumartesi gelin dedi ... Kalp atışı yok diye efhamlandım bi de sata göre değil ya ondan ...
canım ben ilk bebeğimdede hiç bulanmamıştı öyle rahattımki bazen hamile olduğumu unutuyordum.şimdide hiç bulanmıyor.bir anlamda iyi ama bir anlamdada hamile olduğunu unutuyor insan.
selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan
Hayırlı olsunn canımmmmkızlar hayırlı haberle geldim, kesemizi gördük inşallah haftaya da kalp atışlarını duyacağız. Destekleriniz için çok teşekkürler...
Gözün aydın bugünkü haberler güzel :))Benimde minicik kesecigim var bugun gorduk.. :)) 3 haftalikms. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Yapilacak testleri yazdi. Ozele gtmstm ıstersen saglık ocagnda yaptr dedı. Ben yıne ozelde yaptırıcam :) cıg et yeme dedı. Folık asıt verdı sonra da vıtamın verıcem dedı. Ada cayıda ıcme dedı :)
Hayırlı olsun canımmKızlar keseyi gördük bebişi de gördük Cumartesi tekrar gelin dedi kalp atışı için ... Hcg değerimi tekrar istedi kadın kan alırken damarımı zedeledi baya bi kanadı ben de ağladıminanılmaz duygusalım ... Bide sat a göre gitmiyor ya ona taktım geç döllenme diye offf niye böle oldum ben ...
selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan
kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmmgeçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn
kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmmgeçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn
Maşallah canım ya Allah tamamına erdirsin :) inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız :)
maşallah canım.gözün aydın ben de yarın öğlen gideceğim.
teşekkür ederim canımm mutluluktan uçuruyorummmsenin durumlar nasıll
Ne güzel canım yaben haftaya p.tesi gideceğim inşallah herşey yolundadır kalp atışlarını pek dinlenmiyor buradakiler :2:
Yalnız doktor ultrasyona bakarken ses çizgilerine baktı hatta bir ultrasyon kağıdı öyle ama bilemiyorum..
Gayet iyi oldugunu şöylemişti inşallah öyledir :)
Ne güzel canım yaben haftaya p.tesi gideceğim inşallah herşey yolundadır kalp atışlarını pek dinlenmiyor buradakiler :2:
Yalnız doktor ultrasyona bakarken ses çizgilerine baktı hatta bir ultrasyon kağıdı öyle ama bilemiyorum..
Gayet iyi oldugunu şöylemişti inşallah öyledir :)
kalp atışlarını duyamasalarda gözlemleyebiliyorlar diye biliyorum ben büyük ihtimalle dediğin gibi gözün aydın canım...
Ay inşallah öyledir canım ya. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
:13: inşallah listemiz hiç bozulmazherkes çatır çatır doğurur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?