kizlar sunlarin bildiiniz sakicalari var mi?
tarcinli su iciorum sekeri dengelio die
minoset iciorum disimi agrisina
karanfil koyuorum ve arada kolanyali pamuk koyuorum yutmuorum tukuruorum direk tabiki
karanfil koyuorum ve arada kolanyali pamuk koyuorum yutmuorum tukuruorum direk tabiki
Çok basit bir cevabi var eski hastahaneme maddi olarak bize yakin geldi dersin ama oraninda yeni dogan yogun bakim ünitesi olmadığını öğrendim. Sizin methinizi duydum falan dersin. Bu arada 20 gün sonraya vermeleri çok normal asiri yoğunlar. Bir muddet sonra kendi hastalarini öne cekiyorlar.kizlar doruktan suhendan dan randevu aldim taaa 20 gun sonraya wrrdi pazartesi arayip sekreterle goruscem dr kabul etsi die sizce ne diyim dr a beni geri cewirmesi sonucta tahlillerde dr u hastaneyi gorcek nie birakti diyince ne demeliyim kizlar
çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.
çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.
herşey cok gzeldi bugün dısarı cıktık biraz dolastık gedik,sonra eşim yine cıktı evde eksik bişeyler vardı,eve geldiginde ses cıkarmayınca askım diye iki kere üst üste seslendim,o da ne var ne var diye cevap verince halyle suratım asıldı. sonra sanki ben suçluymusum gbi surat asmamı mevzu ederek o bikaç bişey söyledi ve konusmamaya basladı. ben sadece biraz naz yapmak istemiştim oysa. o öyle yapınca ben de kendmi anlatmka adına burda mevzu edecek bişey olmadıgını söyledim ve hamile olan oymus gibi sürekli sorun cıkarıp trip attıgını söyledim,sana bişey demeye cekinir hale geldim bu da beni sıkıyor dedim. vay efendim bunları diyen ben miyim. önce su sesinden nefret edyorm kes diye hakaret etti ben aglmaya baslayınca da kalkıp kapılara tekme atmaya basladı. beni dşünebiliyor musunuz. o kaar zoruma gittiki karnımdaki bebegi bile düsünmeyip böyle pervasızca hareketler yapması. bi türlü kendimi dizginleyemedim ve sinir krizi geçirdim resmen. hçbirşey yapmadı yapmadıgı gibi de biraz daha aglarsam beni tüm apartmana rezil edecegni söyledi sanki az rezil olmusuz gbi. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi banyo yapıyor,benimse gözümün yası kurumadı. neden bir gününmüz bir günümüzü tutumuyor, neden benim kocam da baskaları gibi küsütügmde sadece neyin var diye sormuyr da böyle saldırıyor. o kadar zıtki tavırları bir gün hersey günlük gülistanlıkken bir gn cehennem. böyle yasmaktn bıktım. hamileyim aglıyorum karnımı tutatarak kocam karsımda elinden gelse bana tekme tokat girisecek. allahım bana bebegime yardım et diyorum sdece....
Eşimi bekliyorum Kafe'de sinemaya gitmei teklif edeceğim. Sizce düğün dernek filmimi eyvah eyvah mı patron mutlu son istiyor mu sağ salim 2 mi hangisi daha komik
herşey cok gzeldi bugün dısarı cıktık biraz dolastık gedik,sonra eşim yine cıktı evde eksik bişeyler vardı,eve geldiginde ses cıkarmayınca askım diye iki kere üst üste seslendim,o da ne var ne var diye cevap verince halyle suratım asıldı. sonra sanki ben suçluymusum gbi surat asmamı mevzu ederek o bikaç bişey söyledi ve konusmamaya basladı. ben sadece biraz naz yapmak istemiştim oysa. o öyle yapınca ben de kendmi anlatmka adına burda mevzu edecek bişey olmadıgını söyledim ve hamile olan oymus gibi sürekli sorun cıkarıp trip attıgını söyledim,sana bişey demeye cekinir hale geldim bu da beni sıkıyor dedim. vay efendim bunları diyen ben miyim. önce su sesinden nefret edyorm kes diye hakaret etti ben aglmaya baslayınca da kalkıp kapılara tekme atmaya basladı. beni dşünebiliyor musunuz. o kaar zoruma gittiki karnımdaki bebegi bile düsünmeyip böyle pervasızca hareketler yapması. bi türlü kendimi dizginleyemedim ve sinir krizi geçirdim resmen. hçbirşey yapmadı yapmadıgı gibi de biraz daha aglarsam beni tüm apartmana rezil edecegni söyledi sanki az rezil olmusuz gbi. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi banyo yapıyor,benimse gözümün yası kurumadı. neden bir gününmüz bir günümüzü tutumuyor, neden benim kocam da baskaları gibi küsütügmde sadece neyin var diye sormuyr da böyle saldırıyor. o kadar zıtki tavırları bir gün hersey günlük gülistanlıkken bir gn cehennem. böyle yasmaktn bıktım. hamileyim aglıyorum karnımı tutatarak kocam karsımda elinden gelse bana tekme tokat girisecek. allahım bana bebegime yardım et diyorum sdece....
Ben Sakaryadayım..Mağazalara bakamadım çok net ama Cen Tasarım diye bir site var eşim beyefendiyle görüştü,beğendiğimiz modele 4 lira dedi,kokusunu biz seçiyoruz ve paketlerinde geliyormuş,sadece zamanını çok sıkıştırmayalım dedi,bunlar İzmir'den..
İstanbulda bir arkadaşım kendisi yapıyor beğendiğim modeli buldu,fiyat olarak 6 ama 5 ten olur dedi:44: O kendisi evde yapıyor..
Burdada zor bulmam,ya çok uçuk bir fiyat verecekler ya da seçme şansım az olacak gb..Genel fiyatlar orada nedir bakalım sende öğrenince
arkadaşın çok söylemiş ya. modeli bana da gönderir misin merak ettim. genelde hep 4 ten başlıyor sabun fiyatları.
ben bugün bebek şekeri için bir yere gittim. nikah şekerlerimizi de oraya yaptırmıştık. hiç beğenmedim. fiyatları da pahalı geldi. minik kuzulu bir magnet 2.25, ağzında bebek olan leylek 2.75. isim yazdırınca ayrıca para alıyorlar.
ablam istanbulda havuzlu handan aldı sanırım bebek şekerlerini daha uyguna almıştı. ben sabundanşeyler diye bir sitede sabun patik beğendim. aklım onda kaldı. 3 tl ona veririm daha iyi. yapmak daha ucuza gelirse kendim yapacağım. hafta içi malzeme satan bir yere gidebilirsem bakacağım. çocuk doğmadan yetiştirseydim iyiydi. daha araba koltuğu puseti hiçbir şeyi alınmadı.büyükşehirde pusetsiz arabaya binilmez. mutlaka onu almamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?