2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar sunlarin bildiiniz sakicalari var mi?
tarcinli su iciorum sekeri dengelio die
minoset iciorum disimi agrisina
karanfil koyuorum ve arada kolanyali pamuk koyuorum yutmuorum tukuruorum direk tabiki

karanfil koyuorum ve arada kolanyali pamuk koyuorum yutmuorum tukuruorum direk tabiki

canım doktorun ne diyor? doğumdan sonramı yapacaksın
dişinin tedavisini? Allah sabır versin, çok zor ağrısı.

Ben bikaç hafta önce dişçideydim diş etlerim korkunç durumdaydı dişlerimde çok ağrıyordu kendi doktorum ve dişçi hiçbir sakıncası yok dedi tabi yetmedi ben bir sürü yabancı tıbbi yayın okudum bir yerde bile sakınca yazanı görmedim hatta diş eti temizliği mutlaka yapılmalı diyor ikş kez hemde çünkü dişi ve diş eti emfeksiyonları zaten erken doğum sebebiymişş.diş çekimi hariç kanal tedavisi dahil yaptırabilirsin en rahatta ikinci trimestırda.üç tam şırınga anestezi yaptılar bana üstelik bişiyde olmadı şükür.böle ağrı çekmek bebeklere daha stres oluo kapat gözünğ yaptır bence bi saate geçio herşey geçmiş olsunnnn

kizlar doruktan suhendan dan randevu aldim taaa 20 gun sonraya wrrdi pazartesi arayip sekreterle goruscem dr kabul etsi die sizce ne diyim dr a beni geri cewirmesi sonucta tahlillerde dr u hastaneyi gorcek nie birakti diyince ne demeliyim kizlar
Çok basit bir cevabi var eski hastahaneme maddi olarak bize yakin geldi dersin ama oraninda yeni dogan yogun bakim ünitesi olmadığını öğrendim. Sizin methinizi duydum falan dersin. Bu arada 20 gün sonraya vermeleri çok normal asiri yoğunlar. Bir muddet sonra kendi hastalarini öne cekiyorlar.

Bence bi zararı yoktur grip olunca ıhlamura bende tarçın koyuyorum karanfilde çiğniyorum bi zararı olmadı şimdiye kadar. Minoseti bilmem ama ben parol içiyorum onunda bi zararı olmadı çok şükür. Dr um zaten en ufak bişeyde parol iç diyor :)

çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.

çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.

Allah yardımcınız olsun canım..Sen kendini çok bırakma..Eşine bu kadar sinir harbi geçirten nedir bilmiyorum ama umarım çok ciddi birşey yoktur..

Allah yardımcın olsun canım bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum bizden daha agresif daha tripli daha nazlılar. Bunlar lohusa depresyonunda girer söylemedi demeyin

herşey cok gzeldi bugün dısarı cıktık biraz dolastık gedik,sonra eşim yine cıktı evde eksik bişeyler vardı,eve geldiginde ses cıkarmayınca askım diye iki kere üst üste seslendim,o da ne var ne var diye cevap verince halyle suratım asıldı. sonra sanki ben suçluymusum gbi surat asmamı mevzu ederek o bikaç bişey söyledi ve konusmamaya basladı. ben sadece biraz naz yapmak istemiştim oysa. o öyle yapınca ben de kendmi anlatmka adına burda mevzu edecek bişey olmadıgını söyledim ve hamile olan oymus gibi sürekli sorun cıkarıp trip attıgını söyledim,sana bişey demeye cekinir hale geldim bu da beni sıkıyor dedim. vay efendim bunları diyen ben miyim. önce su sesinden nefret edyorm kes diye hakaret etti ben aglmaya baslayınca da kalkıp kapılara tekme atmaya basladı. beni dşünebiliyor musunuz. o kaar zoruma gittiki karnımdaki bebegi bile düsünmeyip böyle pervasızca hareketler yapması. bi türlü kendimi dizginleyemedim ve sinir krizi geçirdim resmen. hçbirşey yapmadı yapmadıgı gibi de biraz daha aglarsam beni tüm apartmana rezil edecegni söyledi sanki az rezil olmusuz gbi. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi banyo yapıyor,benimse gözümün yası kurumadı. neden bir gününmüz bir günümüzü tutumuyor, neden benim kocam da baskaları gibi küsütügmde sadece neyin var diye sormuyr da böyle saldırıyor. o kadar zıtki tavırları bir gün hersey günlük gülistanlıkken bir gn cehennem. böyle yasmaktn bıktım. hamileyim aglıyorum karnımı tutatarak kocam karsımda elinden gelse bana tekme tokat girisecek. allahım bana bebegime yardım et diyorum sdece....

Eşimi bekliyorum Kafe'de sinemaya gitmei teklif edeceğim. Sizce düğün dernek filmimi eyvah eyvah mı patron mutlu son istiyor mu sağ salim 2 mi hangisi daha komik

Allah Allah geçenlerde bizde çok kavga ettik ama ortalığı ayağa kaldıran cırlayan bendim. Ee eşimde sinirlendi haliyle sinirlenince volta atmaya başladı evin içinde. Ama seninki daha kötüymüş kapıları tekerlemem ne demek. Ara annesine anlat oğlun böyle böyle yapıyor diye. Ben kolayını buldum annesini arıyorum bişey olunca gerçi oda oğlunu koruyor ama olsun. Babasından anlatabilirsin. Dangoz bunlar ya

Eşimi bekliyorum Kafe'de sinemaya gitmei teklif edeceğim. Sizce düğün dernek filmimi eyvah eyvah mı patron mutlu son istiyor mu sağ salim 2 mi hangisi daha komik

Eyvah Eyvah ya da Patron Mutlu Son İstiyor bence..Komiklik kişiye göre değişiyor,Düğün Dernek'ten hiç memnun kalmadım..

Galiba dışarda hoşuna gitmeyen birşeyler oldu ve senden çıkardı bir nevi..Çok yanlış bir davranış olmuş..Onlarada zor diyorum bazen ama artık zaman daraldıkça daha çok alınganlıkla uğraşacaklarını bilmeleri gerekiyor..Sen dua et uyumaya çalış bence,şuan herşey seni daha çok yoracak..Eşin geneldede böyleyse Allah yardımcın olsun canım..Düşünüp düşünüp kendini üzme,Allah korusun bir terslik olsa,hiçbirşey minikten kıymetli değil şuan

arkadaşın çok söylemiş ya. modeli bana da gönderir misin merak ettim. genelde hep 4 ten başlıyor sabun fiyatları.

ben bugün bebek şekeri için bir yere gittim. nikah şekerlerimizi de oraya yaptırmıştık. hiç beğenmedim. fiyatları da pahalı geldi. minik kuzulu bir magnet 2.25, ağzında bebek olan leylek 2.75. isim yazdırınca ayrıca para alıyorlar.

ablam istanbulda havuzlu handan aldı sanırım bebek şekerlerini daha uyguna almıştı. ben sabundanşeyler diye bir sitede sabun patik beğendim. aklım onda kaldı. 3 tl ona veririm daha iyi. yapmak daha ucuza gelirse kendim yapacağım. hafta içi malzeme satan bir yere gidebilirsem bakacağım. çocuk doğmadan yetiştirseydim iyiydi. daha araba koltuğu puseti hiçbir şeyi alınmadı. büyükşehirde pusetsiz arabaya binilmez. mutlaka onu almamız lazım.

canım geçen hafta bizde de durumlar aynı öyleydi. taki benim sancılarım tutup 2 kez acile kaldırılana kadar. benim eşim ilk çocuğumda da böyle olmuştu bu çocukta da. sanki hamile olan o, ben başkasının sıpasını taşıyorum adamın sergilediği davranışlar bu şekildeydi. yani iki hamileliğimde de ne naz yapabildim ne kapris. üstüne üstük o yaptı :) bir kaç psikologdan dinledim malesef erkeklerin ruh hali bu dönemlerde böyle oluyormuş. onlar bizlerden çok psikolojiye giriyormuş. benim 40 ım çıkana kadar ben boşanmayı düşünüyordum adeta. ama ne zaman babalığa alıştı çocuğuna alıştı o zaman tam ev erkekği oldu diyebilirim. o yüzden sabırlı ol. napalım bizim kader de böyleymiş kocalarımız lohusa depresyonuna giriyor bari biz girmeyelim :)

http://www.centasarim.com/tasarim/kiz-sabun-tasarimi
Eşimle beğendiğimiz bu..Zaten kapı süsü,takı yastığı,dönence vs kendim yapacağım şeyler var konseptimiz kelebek olacak..
Bence yetişirsin evde yaparsan sayıya göre 1 haftayı buluyormuş,günlük 10 tane fln çıkıyormuş..Bende düşündüm evde yapmayı ama katılan şeyler fln kıvamı için cesaret edemedim :) Bizimde sadece arabası ve giysileri tamam,geri kalan herşey bizi bekliyor Dediğin siteyede bakayım..

herkes iyidir inş kızlar dün giremedim bugün bakayım dedim dün bizim nikah yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik 7. yılımıza girdik allah herkese nasip etsin dün sabah kalktım kızımı okula hazırladım eşimle gittiler öğlene kadar aramadı bende aramadım aramış duymamışım sonra bende ulaşamadım dedim bugün bişey bekleme normalde boş geçmez en azından yemeğe gideriz gecen sende telefon almıştı saolsun cok bişeyde beklemiyordum açıkçası ama benimde içimden bişey yapmak gelmedi neyse akşama kadar 2 kere konuştuk ama ne sevgililer günü nede evlilik yıldönümü açılmadı akşam gec kaldı biraz neyse geldi kızım baba niye cicek getirmedin dedi yok felan dedi sonra bir paket geldi kızım benden önce açtı içinden yüzük cıktı tek taş kenarlarındada sonsuzluk işaretleri hiç beklemiyordum ben yemek bile yapmamıştım kızdığımdan ama canım hiç sesini çıkarmadı kalktım bişeyler hazırladım yedik birkez daha şükrettim kocama bizimde 14 subatımız böyle geçti

kızlr mrb ıkı gundur gece yatamıyorum karnım patlayacakmış gıbı basım çatlıyor boğazım ınmıs 26 haftalık hamılyım korkuyorum bundan sonra surklı böyle olurum dıye

Bugün kızımın beşiğini bebek arabasını çsntasını ve iyisinden birer parça gysi kundak falan aldık. Ne güzel bi duyguymuş Allahımmmmm. Bnden çok eşim mutluydu çok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…