2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bütün bu tarz kocalar bizim topiğe denk gelmiş.

Ben de Mixovul diye bi fitil kullanmıştım hemde arka arkaya iki hafta. Toz ilaçtan falanda içtim. Dr una güvenmelisiniz. Bazen enfeksiyon mantar vs o fitillerden daha zararlı olabilir çünkü

Bana da 5 gün kullan sonra bırak dedi.
Haklısın doktorum da tecrübeli üstelik.
Ama korku işte..

Sağolasın cevap verdiğin için.. Fitili kullanmaya başlayayım o zaman..

Çok endişeliyim çok sanki kasılma gibi bişeyimde var karnım toplanıyor sertleşiyor ve hemen gevşiyor az sonra bi daha aynı. Yarın böyle devam ederse acile gideceğim belki nst falan bağlarlar. Bebeğe de bakarlar belki. Yarına kadar bekleyeyimde.

canim sen acile git icin rahat ederse.....ama kendi yasadigimi paylasaim.....bir hafta once daha yogundu....inanilmaz bir kasilna wardi ben kasilma saniodum degilmis cunku burdan ve dr ma sordum ...bole karnim da top gibi bisi buzuluo avucumu sikar gibi sonrada gevsiodu ozellikle ayaktaken tamam dedim suyu azaldi can cekisio yada dourcam kasilio...meger o kasilma taaa vajinaya dogru rahimden gelen bisimis....benim ki sadece kizimin pozisyonu ile alakali mis....ayaklarini cekio kollarini birbirine sario gibi dusun....nst de ultrasonda da bisi cikmadi.....bence oyle bisidir buyuyolar cunku farkli uzun sureli pozisyin deniolar die dusunuom....... bizim kinin el ensede her foto da zaten pek duskun rahatina...icin rahat etmezse git dr a ama kanama yada 2 gu boyunca hareket etmezse bak bi caresine derim....

Yarın akşama kadar bekleyeyimde :) sağol canım öyle vajinaya doğru değil ama garip bişey korkuttu beni işte

canım hiç korkma ondan bebeğin pozisyon değiştiriyo oyüzden oluyo bu aralar benimde olmaya başladı bebişim bi yere toplanıp yaslanıyo elimle okşuyorum düzeliyo

Geçen sabah aynisi bana oldu aksama kadar uyudu tizim abisi okuldan geldi hop hop durmadi yerinde ya ben ilk hamileligimde cok tecrubesizdim daha rahattim simdi kafayi siyiricak hale geldim. Allah'a emanet yavrularimiz dua etmek ten baska yapicak birsey yok malesef .

Var ya askinda ortada hiç birşey yokmuş kac senelik evkisin canim bilmiyorum ben 9 senedir evkiyim bu kavgalari ilk yillar bizde çok yaşadık. Şimdi bana çok komik geliyor yanlış anlama... O anda belki kafasinda başka bir sey vardi onlarida anlamak lazim ... Bebek geliyor belki masraflari düşünüyor belkj bir seye anlik kafasi takilmistir olabilir yani insanlik halu ama bunun icin surat asilmaz canim yoksa sen kendini boyle uzdugunle kalirsin.Erkekler gamsizdir çünkü. Hamileyiz diye cok hassas oluyoruz evet doğru ama naz caz yapmak hep hakkimiz diye birsey yok. Gercek hayat bu malesef ilk hamileligimi zehir ettim kendime işte sirf senin gibi davranmaktan.Ne oldu olan bana ogluma oldu 3,5 ay emzirebildim oglumu simdi dusunuyorumda kimseyi sallamasaydim keşke. .. Simdi hosuma gitmeyen bir durum olsa dahi sallamiyorum kendimide bebegjmide uzmeye degmez. Ve en en en önemlisi beklentilerinizi yukseltmeyin hanimlar yoksa istediginiz davranışları goremeyince üzülen siz olursunuz

Bende memorialın kursuna katılıyorum,geçen seferki görüşmelerde epidural normal doğum ve epidural sezeryanı anlattılar.insanın korkusu azalıyor.doğum anına alışkin videolar vardı epiduralin nasıl yapıldığını gösteren.riski var tabi dura denilen zarı delerlerse ufakda olsa bir hafta kadar baş ağrısı yapabiliyormuş burda doktorun tebrübesi önemliymiş

epiduralde sezeryende tamamen bayılmıyorsun bilincin açık bebeğin doğduktan sonra göğsüne veriyorlar ve görüyorsun.normal sezeryende tamamen baygınsın.epidural normalde belden aşağısı uyuşuyor ama felç gibi değil yürüyebilirsin burda ağrıyı yok ediyorlar ama doğumu sağlayan karın kasılmalarını hissediyorsun.ağrının durması doğumun durmasına direkt sebep değil diyorlar.

canımistanbuldaysan eminönünde çok güzel seçenekler var ben kendim yapcam bitince burda paylaşırım

bence yengenle bir süre görüşmee

geçmiş olsun canım

Kızlar şeker konusunda bana doktorum pilav,makarna,bulgur,hamur işi yok dedi.pekmez,reçel,tahin,çikolata,simit yok.tatlı yok.sadece et, balık, sebze ve salata yiyerek dikkat et dedi.bende içimden oldu yaşamıyalım bare dedim kek yok hiç bişe yok yaa 3 kilo daha almışım toplamda 8 kilo etti normalde 12 kilo diyorlar 3 aya 4 kilo kaldı nasıl olcak bu iş:18:

canım bende 40 kiloyla hamile kaldım 10 kilo aldım. ben napcem hele şu sıralar yemek konusunda beni durdurabilene aşk olsun :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…