2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlr mrb ıkı gundur gece yatamıyorum karnım patlayacakmış gıbı basım çatlıyor boğazım ınmıs 26 haftalık hamılyım korkuyorum bundan sonra surklı böyle olurum dıye

cnm akşamaları fazla yemek yememye dikkat et bide bundan sonra geceleri rahat uyuyamayacağız son 1 ay cok zor geçiyor ben artık doğurayım rahatla uyuyayım diye dua ediyordum ama saolsun kızım cok gazlıydı 40 güngece gündüz kötü günler geçirdim sonrada keşke karnım da dursaydı demiştim insan alışıyor zamanla

çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.

Bn de eşimle birara kriz yaşamıştım. Eşimin annesi ile paylaşmam çok faydalı oldu. Tabii akdıncağız üzüldü ama gerçekten ne konuştularsa eşim çok değişti. Şimdi sinirli, yorgun, stresli olsa da hırgür çıkartmamak için elinden geleni yapıyor. Ben de normalde o kadar sakin bir insanımdır ki, benle kavga edilmesi zordur o derece yani...

Senin de eğer güvendiğin bir aile büyüğü varsa (özellikle eşinin tarafından ve onun da sevip saydığı) o kişiden destek istemen iyi olabilir. Hassas bir dönemde olduğumuzu unutuyor bazen eşlerimiz. Çocuk gibiler belki bizim pohpohlanmaya şımarmaya ihtiyacımız varken, tam tersi onlar kudurup köpürüp özel ilgi bekliyorlar.

Sinirlenme üzülme diyeceğim ama nasıl olduğunu iyi biliyorum. Bebeğini düşünmeye çalış canım. Biz stres oldukça onlara giden besin ve kan damarları daralıyor. Bir an önce aranızın düzelmesini dilerim, Allah hanenize huzur ferahlık versin inşallah.

Sıkılırsan bize yaz lütfen, miniğini üzme annesi...

aksamları degıl gündüzde cok yemıyrum su ıcsem patlıycam sankı evt bnım ılk kızımda hm sısım hem kılom coktu ama cok akılı bı bebktı bu hafta cok agırlastm:18::18:

ben bu emzirme koltuğunu istiyorum ama çok pahalı ya.

Eki Görüntüle 978935

Merhaba ben 2 yıl önce salonuma almıştım bu sallanan koltuktan, rahat olmasına rahat, görsel olarak da çok hoş ama mekanizması çok iyi değil. O açıdan tavsiye etmiyorum, Hemen bozuldu, şimdi sallanırken tutukluk yapıyor.
Ben beşiğin yanına ikeadakilerden alacağım şimdi.

kizlar doruktan suhendan dan randevu aldim taaa 20 gun sonraya wrrdi pazartesi arayip sekreterle goruscem dr kabul etsi die sizce ne diyim dr a beni geri cewirmesi sonucta tahlillerde dr u hastaneyi gorcek nie birakti diyince ne demeliyim kizlar

bende aynı hastanede evrim hanıma gidiyorum.eş zamanlı olarak ta askeri hastaneye devam ediyorum.askeri hastane sadece sezeryan yapabiliyor normal dogum için başka yere sevk ediyor ilk doğumumu bu sekilde zubeydede yapmıştım şimdi işimi sağlama almak için aynı zamanda çekirge doruk a devam ediyorum.iki kere randevum olmadan Evrim hanıma gittim kabul etti sadece biraz beklete bilirim dedi en fazla 1 saat sonra aldı.ben çok memnunum kendisinden. görumcem ve bir kaç arkadaş daha onda doğurdu hepsi memnun ayrıldı.

suhendan hanım sanırım çok kalabalık...

Son düzenleme:

yaa ben de çok beğenmiştim oysa ki... ikeanınkilere de baktım. olmadı ikeadan alıp kumaşını değiştirebilirim. :26:

yaa ben de çok beğenmiştim oysa ki... ikeanınkilere de baktım. olmadı ikeadan alıp kumaşını değiştirebilirim. :26:

ikeadakiler daha kaliteli bi sorun cikarmiyo ama kumaslari hep ayni sekil degistirebilirsiniz öneririm

Bugün kızımın beşiğini bebek arabasını çsntasını ve iyisinden birer parça gysi kundak falan aldık. Ne güzel bi duyguymuş Allahımmmmm. Bnden çok eşim mutluydu çok şükür Rabbime

Bilirim o guzel alisveris duygusunu bende cok seviyorum esim pek sevmez minik esyalar almayi daha cok yatak besik arabayla ilgileniyor Gule gule kullanmak nasip olsun insallah

kızlr mrb ıkı gundur gece yatamıyorum karnım patlayacakmış gıbı basım çatlıyor boğazım ınmıs 26 haftalık hamılyım korkuyorum bundan sonra surklı böyle olurum dıye

Bende uyuyamiyorum bazende kasik agrilariyla uyaniyorum of daha cok var her gece böylemi olucam
insallah duzelir

eewett tatlim zaten hem 7 ayligim die hemde cok kalabalik die kabul etmeyebilir dedi sekreter.....allahim yardimcimiz olsu hepimizin artik ben kendimce onlem alim de diorum allah zaten yardim eder....

walla bende anlamadim gitti hemen parol diolar.....esim dun gece nobetci eczaneye gitti aldi...dr u parol demiss dyince eczaci minoset al abi gunde 3 defa icsin demis ben birtek gece ictim teee 11 e kadar uyumusum oglen 3 gecedir inlemekten delircektim zaten ben bi ilac ictim die pisman oluomm ne kadinlar war ellerinde sigara zehir gibi koyu nescafe allah butun bebislerin yardimcisi olsun...bizi hic saymiorum allah werdi cezamizi dicem sandin dimi saka saka simdi bizim yerimizde olmak ici ne dua edenler war allahim umudlarini tuketmeden wersin....

anladim canim ewet en masumcasi bu olur bakalim allah yardim eder diorum artik annem esim cok kizio sekerini yukseltceksin dusunme bu kadar die ama napim walla biraz kendimi dusunuosam ne olimmm o hastane yollarinda mahvolcak die korkuom...ve son yasadigimiz olay dr la cok terslemisti tepkileri cok kiricidi birde erken dogum risikoma rahmen bu mevzu dile getirmeyisi ona olan guvenimide sarsti itte boleeee

sanda gecmis olsun hayatim cok saol...yani benim disim baya oyuk curuk cekmekten baska secenegi olmadigini dusundugum icin gitmedim disciye ...aslinda korunmayi birakir birakmaz hamile kalmasydim bn bisiler yaptircaktim dislerime ama allahim aratmadi nasip etti bu duyguyu.....dr mla gorusemedim ki sekreter (((( hanimla gorustum birde cok halt yiolar gibi bana soyleyin ben dra iltirim sonra aaa drla konusmaniza gerek yok parol icin demiomu patlat agizina

canım doktorun ne diyor? doğumdan sonramı yapacaksın
dişinin tedavisini? Allah sabır versin, çok zor ağrısı.

delikizim walla dr u bulana ask olsun lakin....eger daha da dayanilmaz hale gelirse gidicem disciye cunku maddi acidan bu ay cok sikintidayiz esime gecer bi hizini alinca diom.....3 kez dr a gittik yol falan bide kizin odasi icin oturma odami bosaltioz annemler brda e carsi pazar derken biraz daha disimi sikim diom zaten sika sika bu dislerim bu hale geldi

Ya KIZLAR bebeğim hareket etmeye başladı akşam üzeri sonra saat 7 de kesildi yine 22 de bi kaç hareketi daha oldu arada 5 saat var çok fazla değil mi ya. Bu ara çok az hareket ediyor neden böyle çok korkuyorum çok üzülüyorum. O benim herşeyim. Bişey olursa ne yaparım. Çok korkuyorum ya. 2 saatte 10 hareket ne benimki bugün toplasan 15 kez ancak hareketini hissetmişimdir. Keşke internetten bakmasaydım hareketin nasıl sayıldığına. Şimdi çok endişeliyim :18:

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Siz tecrübelisiniz. Bi sorum olacak sizlere.

Ben 8. hafta içindeyim. Sarı akıntım oluyor sürekli çamaşırımda.
Doktor bana vagihex fitil verdi ama ben zararı olur diye çekiniyorum.
Bu ilacı kullanan var mı aranızda?
Bana bi cevap yazın..

kiamam ben sana yaaa bi tanem uzulme yeminle uzulme o unuttu giti sen okadar lafi yedinle kaldin ayni benim gibi esim dogumdan sonra dicekki bana cok degistin sen....cunku bende kapiya wurup bagiricam aglamaktan bile korkuorum ayni sei solerken bile kavgaya tutusuoz ve bana kapa ceneni dio bu benim illetolduum laftir sen otcen ben suscam yok oleee...sende sus ozaman diio ufff ...bilmiom bizim gerginliklerimizden midir bunlarin agresiflikleri ama inan bana naz yaparken gelip sarip sarmalayan cok az insan war o da adamin genetiginden bizden kaynaklanmiooo ben aglamaktan canim cikmadan kocamin geldigini yanima hatirlamiom...simdide kizi rahatsiz etcen aglama dio ..bi cakicam agzina dunyasi sascak

Ben de Mixovul diye bi fitil kullanmıştım hemde arka arkaya iki hafta. Toz ilaçtan falanda içtim. Dr una güvenmelisiniz. Bazen enfeksiyon mantar vs o fitillerden daha zararlı olabilir çünkü

amaninn bi onu bilmiommmm ya hu o da kusur kalsinnn bence her bebek te degisir yaaa ne demek bisi olursa kiziom ama hareket edio mu edio sen ne karision kuzumun hareketine demek ki senin kuzu benim gibi olcak koca popolu cok usengecimde sikma canini hic oynamayan bebekler war...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…