kızlr mrb ıkı gundur gece yatamıyorum karnım patlayacakmış gıbı basım çatlıyor boğazım ınmıs 26 haftalık hamılyım korkuyorum bundan sonra surklı böyle olurum dıye
çok kötüyüm eşim kapı pencere indirdi evi yıktı resmen,ağlamaktan helak oldum. lütfen bana ve bebeğime dua edin. bebeğime çok üzüüyorum.
cnm akşamaları fazla yemek yememye dikkat et bide bundan sonra geceleri rahat uyuyamayacağız son 1 ay cok zor geçiyor ben artık doğurayım rahatla uyuyayım diye dua ediyordum ama saolsun kızım cok gazlıydı 40 güngece gündüz kötü günler geçirdim sonrada keşke karnım da dursaydı demiştim insan alışıyor zamanla
kizlar doruktan suhendan dan randevu aldim taaa 20 gun sonraya wrrdi pazartesi arayip sekreterle goruscem dr kabul etsi die sizce ne diyim dr a beni geri cewirmesi sonucta tahlillerde dr u hastaneyi gorcek nie birakti diyince ne demeliyim kizlar
Merhaba ben 2 yıl önce salonuma almıştım bu sallanan koltuktan, rahat olmasına rahat, görsel olarak da çok hoş ama mekanizması çok iyi değil. O açıdan tavsiye etmiyorum, Hemen bozuldu, şimdi sallanırken tutukluk yapıyor.
Ben beşiğin yanına ikeadakilerden alacağım şimdi.
yaa ben de çok beğenmiştim oysa ki... ikeanınkilere de baktım. olmadı ikeadan alıp kumaşını değiştirebilirim. :26:
Bugün kızımın beşiğini bebek arabasını çsntasını ve iyisinden birer parça gysi kundak falan aldık. Ne güzel bi duyguymuş Allahımmmmm. Bnden çok eşim mutluydu çok şükür Rabbime
kızlr mrb ıkı gundur gece yatamıyorum karnım patlayacakmış gıbı basım çatlıyor boğazım ınmıs 26 haftalık hamılyım korkuyorum bundan sonra surklı böyle olurum dıye
bende aynı hastanede evrim hanıma gidiyorum.eş zamanlı olarak ta askeri hastaneye devam ediyorum.askeri hastane sadece sezeryan yapabiliyor normal dogum için başka yere sevk ediyor ilk doğumumu bu sekilde zubeydede yapmıştım şimdi işimi sağlama almak için aynı zamanda çekirge doruk a devam ediyorum.iki kere randevum olmadan Evrim hanıma gittim kabul etti sadece biraz beklete bilirim dedi en fazla 1 saat sonra aldı.ben çok memnunum kendisinden. görumcem ve bir kaç arkadaş daha onda doğurdu hepsi memnun ayrıldı.
suhendan hanım sanırım çok kalabalık...
Bence bi zararı yoktur grip olunca ıhlamura bende tarçın koyuyorum karanfilde çiğniyorum bi zararı olmadı şimdiye kadar. Minoseti bilmem ama ben parol içiyorum onunda bi zararı olmadı çok şükür. Dr um zaten en ufak bişeyde parol iç diyor :)
Çok basit bir cevabi var eski hastahaneme maddi olarak bize yakin geldi dersin ama oraninda yeni dogan yogun bakim ünitesi olmadığını öğrendim. Sizin methinizi duydum falan dersin. Bu arada 20 gün sonraya vermeleri çok normal asiri yoğunlar. Bir muddet sonra kendi hastalarini öne cekiyorlar.
Ben bikaç hafta önce dişçideydim diş etlerim korkunç durumdaydı dişlerimde çok ağrıyordu kendi doktorum ve dişçi hiçbir sakıncası yok dedi tabi yetmedi ben bir sürü yabancı tıbbi yayın okudum bir yerde bile sakınca yazanı görmedim hatta diş eti temizliği mutlaka yapılmalı diyor ikş kez hemde çünkü dişi ve diş eti emfeksiyonları zaten erken doğum sebebiymişş.diş çekimi hariç kanal tedavisi dahil yaptırabilirsin en rahatta ikinci trimestırda.üç tam şırınga anestezi yaptılar bana üstelik bişiyde olmadı şükür.böle ağrı çekmek bebeklere daha stres oluo kapat gözünğ yaptır bence bi saate geçio herşey geçmiş olsunnnn
canım doktorun ne diyor? doğumdan sonramı yapacaksın
dişinin tedavisini? Allah sabır versin, çok zor ağrısı.
Bilirim o guzel alisveris duygusunu bende cok seviyorum esim pek sevmez minik esyalar almayi daha cok yatak besik arabayla ilgileniyor Gule gule kullanmak nasip olsun insallah
herşey cok gzeldi bugün dısarı cıktık biraz dolastık gedik,sonra eşim yine cıktı evde eksik bişeyler vardı,eve geldiginde ses cıkarmayınca askım diye iki kere üst üste seslendim,o da ne var ne var diye cevap verince halyle suratım asıldı. sonra sanki ben suçluymusum gbi surat asmamı mevzu ederek o bikaç bişey söyledi ve konusmamaya basladı. ben sadece biraz naz yapmak istemiştim oysa. o öyle yapınca ben de kendmi anlatmka adına burda mevzu edecek bişey olmadıgını söyledim ve hamile olan oymus gibi sürekli sorun cıkarıp trip attıgını söyledim,sana bişey demeye cekinir hale geldim bu da beni sıkıyor dedim. vay efendim bunları diyen ben miyim. önce su sesinden nefret edyorm kes diye hakaret etti ben aglmaya baslayınca da kalkıp kapılara tekme atmaya basladı. beni dşünebiliyor musunuz. o kaar zoruma gittiki karnımdaki bebegi bile düsünmeyip böyle pervasızca hareketler yapması. bi türlü kendimi dizginleyemedim ve sinir krizi geçirdim resmen. hçbirşey yapmadı yapmadıgı gibi de biraz daha aglarsam beni tüm apartmana rezil edecegni söyledi sanki az rezil olmusuz gbi. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi banyo yapıyor,benimse gözümün yası kurumadı. neden bir gününmüz bir günümüzü tutumuyor, neden benim kocam da baskaları gibi küsütügmde sadece neyin var diye sormuyr da böyle saldırıyor. o kadar zıtki tavırları bir gün hersey günlük gülistanlıkken bir gn cehennem. böyle yasmaktn bıktım. hamileyim aglıyorum karnımı tutatarak kocam karsımda elinden gelse bana tekme tokat girisecek. allahım bana bebegime yardım et diyorum sdece....
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Siz tecrübelisiniz. Bi sorum olacak sizlere.
Ben 8. hafta içindeyim. Sarı akıntım oluyor sürekli çamaşırımda.
Doktor bana vagihex fitil verdi ama ben zararı olur diye çekiniyorum.
Bu ilacı kullanan var mı aranızda?
Bana bi cevap yazın..
Ya KIZLAR bebeğim hareket etmeye başladı akşam üzeri sonra saat 7 de kesildi yine 22 de bi kaç hareketi daha oldu arada 5 saat var çok fazla değil mi ya. Bu ara çok az hareket ediyor neden böyle çok korkuyorum çok üzülüyorum. O benim herşeyim. Bişey olursa ne yaparım. Çok korkuyorum ya. 2 saatte 10 hareket ne benimki bugün toplasan 15 kez ancak hareketini hissetmişimdir. Keşke internetten bakmasaydım hareketin nasıl sayıldığına. Şimdi çok endişeliyim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?