2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar merhaba bende mayıs annesi olacam inşallah..26 haftalık gebeyim burası uygunmu bişe sorcam ama aynı dönemelerdeyiz diye belki yardımcı olursunuz dedim..bende gün içerisinde karnımda göbek çevremde bikaç saniye sürmek koşuluyla sertleşmeler oluyo saymadım ama 5 6 kez oluyodur sanırım normalmi? birde benm karnım çok gergin çok sert ya zayıf biriyim karnım acaip geriliyo gibi hissediyorum taş gibi özellikle ayaktayken..otururken yada yatarken öle değil bu normalmi?kontrole 2 hafta var ama çok tedirginim nolur yardımcı olun sizdede bölemi??

Ben tahlil yaptırırken onların hepsine baktırıyorum. Hemogram, biyokimya, Demir ferritin, kolesterol, tiroid, idrar vs :)

Kullanan arkadaşlar var canım sorun olmuyor sanırım. Doktor banada fitil verdi yine. Aşırı akıntım var oyüzden

Kasılmalar çok normalmis yalanci sanci bunlar bendede cok vardi korktum doktorum bu kasilmalar bebegi doguma hazirlar gerekli pozisyon icin dedi benimde karnim cok gergin catliycam diye korkuyorum habire yaglanip kremleniyorum :))) sana ikinma hissi veren yani tuvalet ihtiyacin varmis gibi bir sanci veren bir sanciysa hic durma git derim ama agri yok sadece kasilmaysa normal bu birde idrara cok cikiyosan yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir buda kasilma yapiyor ben ikinci kizimda yasamistim dogum sancisi gibi idrar yollarim enfeksiyon kapmis serjmlar igneler oyle atlatmistim doktorun buyuk ihtimall idrar tahlili isteyecektir ama tedirgin olacak bisi yok anladigim kadariyla sende tatlim

Benimde oluyor genelde karnım gergin zaten bayağıda çatladı. Karnımda bazen sertlikler oluyor benimde sanki taş gibi oluyor.bunu beneğin pozisyonundan diyorlar. Ama rahime baskı şeklinde çok nadir oluyor. Rahime baskı şeklinde olan kasılmaymış sanırım ve artık günde 3-4 kez düzensiz kasılma olabilir diye biliyorum.

Kullanan arkadaşlar var canım sorun olmuyor sanırım. Doktor banada fitil verdi yine. Aşırı akıntım var oyüzden
ne bu cektigimiz yaaa kulla tatlim bilion bende akinti maduruyum zaten olmayan derdim de yokk allahimin gucune gitmesin.......tek tesellim curuk disin bebegede zarari warmissss....kemikten kandan mikrop
iltihap ona gecermis hastalikli mi buyusun yawrum die cektircem galiba ...ama eger bisi olursa bilmiommmm gomun beni de kuzumla (((( ;,,,((((((((

canm yaa çok sağol içimi rahatlattınn..ağrı yok sadece sertleşiyo ben tedirgin oluyorum bikaç saniyede geçiyo..hep böle dewammı edicek yalancı kasılmalar ya hep kendimi dinlliyorum acaba yine olacakmı diye stres oldum valla ..idrara cok çıkıyorum ama çok su içiyorum sanırım normal, yanma yok fakat azcık geliyo hani gelirgelmez gidiyorum belki ondandır..annelik zor iş vesselam allah yardımcımız olsun

sağol cnm cvbın için ..sen maşallah 29 içindesin inşallah alırsın sağlıkla kucağına..benm 26 haftalık henüz böle sertleşmeler yaşayınca bikaç gündür sayısıda artınca çok korktum benmde genelde karnım resmen davul yani bende rahatsız oluyorum bu durumdan inşallah oda normaldir ya allahım kuzucuklarımızı bize bağışlasın inşallah..

Bnde 23 ve24. Haftalarda 2.kez taktrdm o stenti 6 ay içimde kalacakmş xray ışınını bilmiyodum bak ben hiç tedirgin oldum şimdi ama bnde çok büyük taş vardı mecburdu o stenti takmays

Güle güle kullanınnn büyük bi sıkıntıyı atlstmışsın gerçekten

Ne kadar kötü şimdi aslında çocuğu için ben düşünüyorum gerçekten inansaydım ve psikolojimi bozsaydım belki psikolojik olarak hamile kaldmayacaktım senin annen için söylemiyorum ama kayınvalidem kesinlikle sevmeyi bilmiyor çocuklarını mutsuz etmek yada etmemek umrunda bile değil hevesini kırıyor çok şaşırıyorum tavırlarına çocuklarına karşı bir kere bile oğlum canım demiş değildir yapı meselesi tabii ama içinden çıkanı nasıl bu kafayı dışında tutar insan aklım almıyo....

Canim ben 27. Haftadayim kasık ağrısı var idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum yarın Dr a gidecegim bu arada basur oldu bende maalesef tedavisi var mıdır ki
Panik olma canım bizimki de normalde babası gitar çalarken dört donerdi dün gece hic orali olmadı babası da ben de acayip bozuldu biraz rahatsız edince başladı fıstık oynamaya
Yemin ederim hasta bu insanlar
Bence tekmelerin keyfini çıkar
Geçmiş olsun umarım sorunsuz tamamlarsın gebeligi
Biraz fazla mi onyargilisin acaba
Tövbe Yarabbim ya allah bildiği gibi yapsın onları ruh hastaları
Geçmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin

Bi anlam kısmı kafamı karıştırıyor zaten bi de söylerken badem, bademim filan demek garip geldi nasıl seveceğimi bilememdim yavruceezimi özgü hiç düşünmemiştik aslında ama yakın dediğin gibi. Saol canım yorumun için sanırım biraz daha kafa yormaya devam :)

Bizim bade yi ilk söyleyen babamızdı zaten ama biz iki kararsız düşünürüz dedik erteledik hala da erteliyoruz bide anlam kısımları kafamızı karıştırıyor off offf.. böyle olunca da herkes şunu koyun bunu koyun deme hakkı buluyor kendinde. Bi an önce karar vermemiz lazım aslında.
Cemre içinde evet haklısın, bende bu yönden düşünmemiştim hiç :)) bide bu anlamıyla düşüneyim en iyisi. Saol canım katkılarından dolayı :)

doktora gittim bebek iyiymiş ama hala oynamıyor deli olacağım neden bugün bööyle yapıyor bana.

Cnm daha küçük olduğundan her hareketini hissedemeyebilirmişiz. Belki senin minikte hareket ediyor aama senin hissedebileceğin boyutta hareketler değildir bugünkü hareketler? Doktor bişey söylemedimi bence rahatla bak ne güzel iyi olduğunu görmüşsün bugün dinleniyor belkide senin bıcırık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…