2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

teşekkürler cnm becerebilirsem bu hafta bakıcam oraya. sana da haber veririm varsa guzel beşik.

günaydin mayis anneleri,

bende iki gündür arka bacak kramplari yasiyorum. cok sükür bu kez gec basladi ama inanin iki gün önceki kramptan dolayi hala kaslarim agriyor, sanki kac saat spor yapmisim gibi kasiliyor. artik bende magnezyum ve ekten kalsium almaya baslasam iyi olacak :-(

bebek sekerleri icin hani su starndart olanlardan degilde biraz butik olayina kacanlari farkli birsey ariyorum. tavsiye edebileceginiz bir internet sitesi var mi? kurabiye, kavanoz icinde seker ya da su standart biblolu, biberonlu ürünleri istemiyorum. oglumda istedigim olmadi malesef kizimda simdi cok hevesliyim :)) site önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.

bir kez daha bebek arabasi konusuna deginecegim. aranizda ikinci cocugu olan ve ilk cocugunda BUGABOO marka arabayi kullanan var mi? ya da yakinlarindan birinin kullandigi var mi?

calisanlara iyi calismalar ve sorunlu müdürleri veya is arkadaslari olanlara sabirlar dilerim, evde olanlara da kolay gelsin zira ev isleri su bu derken de insan bir hayli yoruluyor.

Birde kizima nihayet bir besik begendim. bunu yanimizda tutacagiz bir yasini gectikten sonra oglumun odasini ona hazirlayacagim, nasil olsa mobilyalar daha duruyor.

oglum da haftaya 3 yasina giriyor ona istedigi gibi araba odasi hazirlayacagiz. bu arada burada ilk cocugu erkek olan ve araba odasi hazirlayan diger hanimlarin yazilarini da okudum dedim hepimizin icinden herhalde ayni seyler geciyor :)))

Son düzenleme:
Gunaydin hamile arkadaşlar kader ortaklarım bir sorum olcak sol kolum atar damarim tık tık atıyor dünden bu yada sinir sıkıştırmasi gibi sizdede böyle birşey oldumu meraktayim:44:

İNŞ CNM BENDE 10 KİLO HEDEF KOYDUM BAKALIM EN KÖTÜSÜ 12 OLUR HERHALDE SANADA BEBİŞİNEDE GÜZEL GÜNLER

hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

maalesef, çok acı çekerek ve uğraşlar vererek ulaştığım evlilik hayatım umduğum gibi olmadı. şiddet görmüyorum, eşim evcil bir adam, maddi durumum da gayet iyi ama huzursuzum. "bu muydu?" diyorum kendime hepsi "bu muydu?".

Rabbime binlerce şükür evlat arattırmadı hemen istediğim gibi hamile kalabildim. diyorum ki kendime, her acının bir mükafatı vardır, bebeğim de benim bu dünyadaki mükafatım. onlara sıkı sarılmak lazım.

dediğim gibi uzun süredir bu sitedeyim. çok faydalı bilgiler ediniyorum sayenizde. bebeğim için ihtiyaç listesini dahi buradan okuyarak sizlerin yazdıklarından faydalanarak oluşturdum. böylece daha sistemli ve programlı ilerliyor alışverişim.

uzun süre işten ayrılmak istiyorum. yasal izinlerim, doğum iznim, rapor hakkım hepsini kullandıktan sonra ücretsiz izne ayrılacağım. bebeğimle daha güzel ve dolu vakitler geçirmek istiyorum.

neyse çok uzatmayayım sizler bebişin zeka gelişimi için oyuncak vs. türü elemanlar edindiniz mi? hemen almak istiyorum çünkü, 1 aydan sonra kullanmak faydalı oluyormuş diye duydum. neler aldınız? neler öneririsiniz?

Ama 2 saat sonra zaten düşüyor şekerimiz. Sen yinede 1 saat sonrakinizde ölçer iki saat sonrakinide. Evet haklısın bazen bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.

Kızlar ben 3 haftadan fazladır her ogun ıcın
1 aclık / 2. yemekten 1 saat sonra / 3. olarak yemekten 2 saat sonra olacak sekılde 3 sefer olcup yazıyorum . Ve doktorum bu sekıdle degerlendırme yapıyor.
Sevgıler

Arkadaşlar merhaba,

bebek şekerlerini kutu olarak almayı düşünüyorum. Üstüne sticker arıyordum ve nihayetinde buldum:) sizinle bi kaç örnek paylaşıyorum.

Eklentiler

• $baby stickers 1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 60
  • $baby stickers.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 58
bizimkinin malı çok kıymetli oto koltuğunu değiştirdik daha buyuk ve rahata geçti ama 1 saat ağladı koltuğum diye. çorapları kucuk geliyor kardeşine verelim bebek giysin diyorum hayır benim diyor. şimdi dert edimdim yeni araba aldım bebeğe oto koltuğu takılan daloki ben bineceğim yahut ben de yoruldum diye tutturmaya başlarsa ne yapıcaz diye. tasınacak durumda da değil. 17 kg geçti. su arabalara bağlanan boardlar var onlara bakıyorum. sanırım alıcaz. o da neredeyse araba fiyatı. arabanın arkasına bağlanıyor bazısında minik bir oturmada yapmışlar amabilemiyorum. çözüm olurmu.

http://www.amazon.com/Britax-USA-S8...e=UTF8&qid=1392800043&sr=1-13&keywords=britax

rengin adımda arkadaşım vardı okulda, çok zarif akıllı ve farklı bir kızdı. belki aynı okuldan mezunuzdur(itü mimarlık benimki) yalnış hatırlamıyorsam sen de mimardın.
Ben de mimarım canım, yaşım 29 Kıbrıs'tan mezunum ben de ama Aytanga hoca vardı yeni rahmetli oldu sever miydin bilmiyorum ben çok severdim kendisini, aynı zamanda Gülten Manioğlu ve Dilek Yıldız'da ve Günkut Akın Nur Akın girdi derslerime küçük bir itü gibiydi bizim okulda. İnşallah bizim Renginimiz de öyle akıllı zarif ve güzel olur teyzesi

İnşallah dediğin gibi olur, bugün toplantı için de kendini germe bebeğine yazık doğum yaptıktan sonra sana iş mi yok ki. Biz kadınlar çalışmak istedikten sonra önümüzde engel kalmaz.

Annesi süper güle güle kullansın meleğiniz.

Ben de yapmak istiyorum ama hiç öyle poğaça, kurabiye tarifleri felan yok elimde

Canım aynısını sabah okudum çok duygulanmıştım.

Ben Fatiha ve Ayetel Kursi okudum canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hoşgeldiniz miniğiniz ve siz..

Beni ağlattın yaaa öğlen öğlen, aynen benim de yaşadıklarım her gün doktora gitmem her gün o aletle yumurtaların takibi o günler geldi aklıma Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba arkadaşlar bu siteyi nerdeyse yıllardır takip ediyorum.. Allah izin verirse bende mayis annesi olacagim. Sizleri okumak buyuk keyif..
Hoşgeldin canım, Allah bebişlerimize sağlık versin

Canım yaaaaa, neler yaşadın hatırlıyorum, Allah'a havale et gerisine karışma sen, daha fazla da ne kendini ne de güzel tatlı minişimizi üzme.

Minicik çıt çıt makaslar var annesi, en guzelli onlar. Bebek içn özel oluyor ufacık. Oğlumda halen doğumda aldığımı kullanıyorum. Kızıma da yeni aldım, mothercare de vardı.
hhehehhe ben de ondan aldım durup durup bakıyorum çok komik

Canım soluksuz okudum resmen yazdıklarını, benimde plasenta yaşlanmasından ötürü en fazla korktuğum şey erken doğum Rabbim meleklerimizi günü gelene korur inşallah. Bu arada sancın gazdan olabilir mi acaba arada bana da oluyor da öyle ondan soruyorum?

yuppyyyyyyyyyyy...aclıkk 92 tokluk 129 şükür olsun doktor hiç bi sorun yok diidiiii

ilginc, her doktor farkli yorumluyor demekki. bende bu degerler yüksek dedi doktor hatta sabah aclik 60-90 arasi olacak dedi bende de hep 90 küsür oluyor. hatta simdi bu hafta eger yürüyüs ile ayarlayamazsam yani degerlerde fark etmezse insüline bile baslayacagim gece yatmadan evvel cünkü en gec degerim yüksek dedi o yüzden sabah da aclik cok dedi. cok mutsuzum. insallah su lanet hastaliktan dogum yaptigim gün ebedi kurtulurum :2::2::2:

Arkadaşlar merhaba,

bebek şekerlerini kutu olarak almayı düşünüyorum. Üstüne sticker arıyordum ve nihayetinde buldum:) sizinle bi kaç örnek paylaşıyorum.

evet çok güzel özellikle pembe olanı;
bende bugün kontrole gittim kızlar 31 haftalık olduk,1750 gr burda yazılanlara göre azmı dedim doktoruma hayır hatta kesin 3ün üzerinde doğar dedi,sağlıkla gelsinde çınarım gerisi boş,birde suluhana uğradım hastane çıkışı
oğluşumun hediyelliklerini sipariş ettim, resimlerini yükleyebilirsematacağım,

Canım yeni alette şekerin 20-30 düşük mü çıkıyor öyleyse çok mutlu oldum gerçekten. İş konusuna gelince seni halen çalışmamış gösterip maaşının kalanını elden veriyor çoğu firmalar belki sizinkiler de o şekilde bir yol izleyebilirler.

İnşallah hayırlısı ile bebeğiniz olur. Ben de 1 tane okudum.

dogrudur. genelde sekeri kimse fark etmez, sinsidir vücutta. ailede cok diyabet olayi oldugundan biliyorum. insanlar senelerdir fark etmeden yasayabiliyor. bazi kadinlarda cok sIk idrar yollari enfeksiyonu fark ediliyor. cok kilo alimi hamilelik sirasinda, cok su icme. ayrica doktorunuz size bebeginizin gelisimi önde diyorsa da bir risk olabilir, cünkü karindaki bebek vücuttaki fazla sekerden besleniyor ve daha hizli kilo aliyor. biz anneler tabi seviniyoruz maasallah kilos büyük bebek geliyor diye ama aksine gebelik sekerinden de kaynaklaniyor olabiliyor ve kontrol altina alinmazsa bebekte organlarda zarar verebilirmis. cok yüksek ise hamileler insülin de kullanmak zorunda kalabiliyor. daha büyük bir bebek dogumu zorlastirir her ikisinde hem annede hem bebekte zorluklar cikabilirmis. üstelik bu durumda normal dogumu hayal edenler bile malsef bebek 3,5 kg üstü ise sezaryana alinabiliyor.

umarim sende birsey cikmaz, cok takmamaya calis ki demesi kolay bende cikti diye ben hala kahroluyorum

Sağol canım amin inşallah. Artık doğuma 10 hafta kaldı, huzur lazım bızlere:)

benim bildigim önemlii olan aclık diilde toklugun 140 ı geçmemesii diye biliyorum.inaşaşh bi an önce saglıcaklaaaaaadogum yaparizz

İnsan, birincinin eşyasıyla ikinci de büyür diyr ama işin bir de kıskançlık boyutu var tabii. Bakalım ne yapacağız?

Rüyayı gördükten sonra kuş gibi hafifledim biliyor musun, şimdi hiç düşünmüyorum sadece neden hakkımı helal etmek içimden hiç gelmedi onu paylaşmak istedim.
Nedense o minik makaslar benim de çok hoşuma gider. Çünkü o minik bombik el ve ayakların müptelasıyımmm:))))

Herkese günaydın güzel anneler:)

Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna 50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.

İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim

Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemedi Annem,babam hatta ergen kardeşim bile gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı

Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…