2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Lilacsofie, oferta, miraclemiracle odalarınız hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı:)

Dua bekleyen 2 arkadaş için bende okudum. Rabbim tez zamanda kavuştursun evlatlarınıza inşallah.

Sağol canım,eşim aynen anlattığın gb uyguluyor,sağolsun :) Şimdilik kramplarım yok,belimden çıtırtılar geliyor sadece :) Magnezyumu unutursam ağrıyor..Çok şükür ama keyifli bir hamilelik geçirdim,şimdi sıcak basıyor ya da tek yastıkla yatamıyorum kalbim bütün vücudumda atıyor gb oluyor :) Bunlarda son ayların güzelliği ne yapalım :) Rabbim başka dert vermesin..

...kızlar ekleyemiyorum resim benmi beceremedim acaba nasıl oluyor:26:

Ben de okudum canım allah sana da hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Ne güzel haberlerle döndünn böylee :)
Çok sevindiim..
Allah kavuştursun eşinede,miniğinede inşallah :)
Artık keyif yapma vakti ailenle :)

yazdıklarını okudum çok üzüldüm, off bende bırakıyorum yaban ellere en kıymetlimi,gözümü kapatıp rabbime sığınıyorum başka bişey gelmiyor elimden ama içimde ne fırtınalar kopuyor bir bilseniz,kayınvalideye nefretim hergün daha ççok artıyor, şimdi 2 3 aylık oğlumuda bırakacağım kaderr

oferta canım bayer contour kullanmanı tavsıye ederım . Zaten senın sekerını takıp etmen ıcın doktorunun bunu raporlu olarak receteye yazması gerekıyor , recete ıle makıneyı ve ucundakı strıplerı alabılırsın .

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin. Bizim bu rahatlığı bir kenara bırakıp çantalarımızı falan hazırlamamız lazım aslında kendime çok kızıyorum bu konuda.

aytanga dener beni yagane seven hocalardan biriydi ben de severdim çok da uzuldum haberi alınca. 3. dönemi almıştım. gunkut akın tum mimarlık öğrencilerinin en sevdiği hocalardandır. 3-4 tarih dersi rahat aldım ondan hatta bitirme jurimde de vardı. gulten le dileği ten ders almadım.
35 yaşındayım ben cnm, 2003 mezunuyum. istanbuldayım şimdi. gitmedim bi yere okuldan sonra(bir ara bandırma özel hastanesini yapmak için 1 sene kadar bandırmada idim). şimdi kendim birşeyler yapıyorum(şukurler olsun). bebek olduktan bir 6 ay sonra aktive olmayı dusunuyorum. home ofis proje çizer ve santiye takip yaparım yine.

benim makina da ondan. bazen iki parmak arasında 10 fark oluyor ama çok saptığını sanmıyorum.

Canım bebeğin umduğun gibi neşe ve mutluluk getirir umarım hayatına oyuncak konusunda ben de aceleciyim açıkçası ben oyun halısı almak istiyorum önümüzdeki günlerde ebebek te indirime girecek oradan sipariş vericem allah nasip ederse çeşit çeşit oyun halısı var ama sanırım ben tiny love alıcam azcık pahalıya gelecek belki çocuk oynamayacak ama olsun içimde kalmasın diyorum aynı şekilde yarın ya da sonra ki gün play gronun oyuncakları da indirime girecekmiş belki ordan da çıngırak falan alırım şimdilik bu kadar almayı düşünüyorum :)

Anammm şimdi gider alırım başka. Eskisine göre 20-30 fazla çıkarsa çok moralim bozulur. En iyisi almamak

sanmıyorum canım. çünkü o sancıyıda çok çektim onun gibi değildi. allah korusun miniklerimizi zamanında sağsağlim kucağımıza alalaım inşallah

tiny love tek geçerim. aslında başka kullanmadım ama çok memnun kaldım. bebekte sevmişti.
http://www.oyuncakdunyasi.com/TINY-LOVE-GuNEs-BAHcESi-TAK-cIKAR_11296.html#0

bu oyuncağı kesin alın çok kullanışlı heryere takılıyor.

http://www.oyuncakdunyasi.com/Tiny-Love-GYMINI-Tekmele-ve-Oyna-Jimnastik-Halisi-11273.html#0 bu da iyi çok sağlam oyncaklarını da bol bol kullandık.

Ya madem bi iyilik yapıyolar tam yapsalar ne olur yani.. Yazık değil mi küçücük çocuğu evde bırakıp işe başlamak, hem sana hem ona.. Sonuçta maaşını onlarda değil sgk dan almayacak mısın.. Aman bu özel sektör çok zor yaa

sanmıyorum canım. çünkü o sancıyıda çok çektim onun gibi değildi. allah korusun miniklerimizi zamanında sağsağlim kucağımıza alalaım inşallah

Banada olmuştu bir keresinde otursamda yatsamda kalksamda geçmiyordu ayakta durunca rahatlıyordum bi süre sonra oda işe yaramıyordu baktım dayanamıyorum minoset içtim bir tane dedim doğum sancısı ise kesmez ama rahim büyümesine bağlı ise geçme ihtimali var öyle rahatlamıştım. Çok korkmuştum bende ama geçirmişti öyle uyuya kalmıştım.

Şu yakın zamanlarda korkutucu şeyler tekrar yaşamaman dileğiyle inşallah zamanında kucağımıza almayı nasip eder Rabbim bizlere.

Geçmiş olsun canım Allah göstermesin. Bizim bu rahatlığı bir kenara bırakıp çantalarımızı falan hazırlamamız lazım aslında kendime çok kızıyorum bu konuda.
aynen canım çantasını 35. haftada hazırlarım diyodum ama yok yookk okadar duramam artık. odası gelsin hemen başlıyorum temizlik örtüleri çamaşırları. halletmem lazım yoksa hep aklımda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…