Eki Görüntüle 811744
Merhaba kizlar bende mayis annesi oluyorum kismetse 2 gunum gecdi bikac gun icinde dr gitcem hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz.
benim tüp bebek canım 2 eylül embriyo transferi yapıldı sonra 11 eylülde kanda bhcg 151 çıkmıştı.
çok sevindim canım merakla bekliyordum yazmanı.sen istanbuldamısın hangi merkeze gittin.
sat 9 ağustos
yaş 28
2.çocuğum olacak allah nasip ederse :)))
26 aylık bi prensesim var..
konyada yaşıyorum :)))
kızım 2011 temmuz doğumlu ve temmuz anneleriyle tam 2 senedir beraberiz..miniklerimiz beraber büyüdü diyebilirim..
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum :)))Eki Görüntüle 811537 Eki Görüntüle 811537
buda benim kesem..çarşamba kendinide görürüm umarım..
Ben ingiltere'de yasiyorum ve ilgiyle ve biraz da imrenerek yazilarinizi takip ediyorum.burada hamileliginizi markette satilan idrar testiyle belirliyorsunuz hepsi bu kadar:) sonra 8 hafta boyunca evinizde 12.haftaniza kadar bekliyorsunuz ilk ultrason icin. Bir de bir iki hafta oncesinde bir kereye mahsus kan verip, hastanede hamilelik dosyaniz aciliyo. Hepsi bu:) hamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez size tek soylenilen sey; folik asit al bir de grip asisi ol. Ikinci ve son ultrasonda 20.hafta. ingilizler bu isi mumkun oldugunca basit ve rahatindan aliyorlar. Sizler gibi yakin takibe alinmak icin Allah korusun mutlak bir komplikasyon olmasi gerekiyor. Sayenizde once kese sonra kacinci haftada kalp atisi burada sizden ogreniyorum:) dogal olarak muhabbete aktif olarak katilamiyorum:):)[/QUOTE
Ya aslını istersen çok da mantıklı bence aslında o kadar da ağır bir durum değil hamilelik tabi kötü şeyler yaşayanlar mutlaka vardır ama gerçekten ben de biraz abarttığımızı düşünüyorum, işin kötü tarafı kafanı devamlı bebişine takıyorsun aman kalbi attı mı, herşey normal mi diye tabi önemli tüm bunlar ama bence biraz da oluruna bırakmak lazım ne demişler sakınan göze çöp kaçarmış belki ilerde birgün ultrosonun da ne kadar zararlı birşey olduğu çıkacak ortaya kimbilir o yüzden biraz da eskilere annelerimize falan bakıp kendimiiz rahatlatmamız lazım sanırım :)
aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta üşütmüşüm gibi bir ağrı diyebilirim
Avukat16 arkadaşım nerdesin yahu senin de kontrolün vardı merak ettim :)
Canım dün Dr.a gittik keseyi gördük, her şey normal görünüyor, folik asite devam, stres ve bilgisayardan uzak dur (işdışında) ve 7 Ekim'de tekrar gel dedi. Şimdilik bu kadar. Ben de bilgisayardan ve telefondan biraz uzak kalmaya çalışıyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum hayatımız bunlar olmuş
Kızlar, az önce bebeğimi görmeye gittim. Kendisi 21 mm olmus, kolları bacakları ortaya cıkmıs, vermiş sırtını anneye yatıyordu. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Duyamadık ama çok net görebildik. Haftalardır yaşadığım mide bulantı ve kusmalara rağmen, gelişimi gayet normal...Hee arada bir de kolunu oynattı...Bu ilk bebeğimiz...öyle enteresan geldi ki.....darısı sizlerin de başına...
Çok öpüyorum!
Günaydın arkadaşlar,
Yeni gelenler hoşgeldiniz,güzel haber verenler de var,tebrik ediyorum herkesi,hayırlı olsun..
Ben yeni geldim dr.dan,5+2 yim arkadaşlar,muhtemelen 21.05.2013 doğum tarihi..+- 1 hafta oynayabilir.
Kesemin çapı iyi,içi temiz kan yok,sağ yumurtalığa yerleşmiş,herşey çok normal.Bir kaç test daha istedi,verdim.
Mutlu mesut geldik ...5 Ekim'de kalp atışlarını duyucaz inşallah..Dr.umuz çok tatlı ben çok memnun kaldım.Dr.a giden herkesten güzel haberleri bekliyoruz..
Bizden bu kadar..
Canım dün Dr.a gittik keseyi gördük, her şey normal görünüyor, folik asite devam, stres ve bilgisayardan uzak dur (işdışında) ve 7 Ekim'de tekrar gel dedi. Şimdilik bu kadar. Ben de bilgisayardan ve telefondan biraz uzak kalmaya çalışıyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum hayatımız bunlar olmuş
Kızlar, az önce bebeğimi görmeye gittim. Kendisi 21 mm olmus, kolları bacakları ortaya cıkmıs, vermiş sırtını anneye yatıyordu. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Duyamadık ama çok net görebildik. Haftalardır yaşadığım mide bulantı ve kusmalara rağmen, gelişimi gayet normal...Hee arada bir de kolunu oynattı...Bu ilk bebeğimiz...öyle enteresan geldi ki.....darısı sizlerin de başına...
Çok öpüyorum!
Çok öpüyorum!
ben de de var canım ağrı ara ara vuruyo böle adetmiş gibi başkada bir belirtim yok zaten he bir de göğüsler var tabi gergin ve hassasbiirrsürü hamişi bir arada görmek ne güzel =)
benimde SAT: 2 ağustos.. ilk haftalarda betam çok hızlı arttığı için ikiz olma ihtimali vardı ama atık ikiz olmadığına eminiz bebişi gördük
tek problemim kasık ağrılarım.. ciddi anlamda kasık ağrılarım oluyo ama doktorum korkucak bişey olmadığını sölüyo napıcam bilmiyorum sizdede devam ediyomu kasık ağrısı ?
evet canım biliyorum o programı çok güzelKızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.
canım ben yumurta takibine gidiyordum ve bu ay 2 yumurta çatlattım ikiz olur diye çok bekledim zira ikiz kardeşlerim var...5. haftamda betam 4878 çıktı,5+3 te 13460 çıktı degerler gayet yüksek ama tek kese gördük hatta 5. haftada vajınal ultrasondan görüldü normal ultrasonda çıkmamıştı...yani değer yüksek olsa da tek olabiliyorHayırlısı canım,
Benim 5.hafta da 2386 çıktı..Rüyasını da görmüştüm..birde bizim aile de var,ablamlar ikiz..teyzemin var,dayımın kızın da yeni oldu..Bir hafta nasıl beklicem bir an önce öğrenmek istiyorum..Güzel olur ama zor olur :))
canım bırak bulanmasın işte ne güzel ben de de yok belki daha erken diyedir ama umarım olmaz iş hayatımı çok kötü etkilerHala midem bulamıyor taktım zaten bunayalnız gece yatarken fark ettim hafifi bi bulantı var
Siz ne diyorsunuz bu mide bulantılarına??
ooohhh maşşallah canım ne güzel bebişi görmüşsün biz daha göremedikDoktorum gelişim çok güzel dedi geçen hafta keseyi bile zor görüyorduk şimdi kese büyümüş bebeği gördük dedi kalp atışı için Cumartesi gelin dedi ... Kalp atışı yok diye efhamlandım bi de sata göre değil ya ondan ...
kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmmgeçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn
maşallah çok güzelkızlar bu arada benm gibi 5. hafta olan arkadaşlar sizin kan beta-hcg sonucunuz kaç ? benm geçen hafta 1944 tü tam bir hafta sonra 24877 oldu çok fazla geldi bana sankim:26:..ama doktorum sağlıklı bir gebeliğin var dedi
Progestan ignesini 8 adet kullandim lekelenmem oldugu icin hergun iki ampul 1 haftafir kullanmiyorum ama dun kalcam kizarmaya basladi
Cok fena aciyor kaşıntı var ne yapnaliyim grip te oldum cok korkuyorum bebegime birsey olmaz inşallah
Geldimi herşey ust uste geliyo:2:
geçmiş olsun canlarım dinlenmek bol vitamin almaktan başka çare yok canım ıhlamur falan iç sıcak sıcak terletmeye çalış kendini ama çok kötü olursan dr a git hamileler için ilaçlardan verir çünkü uzun süre hasta olmak da bebişe zarar verebilirKizlar bugun birkac saat suren bi dersteydim, asiri gripli biri vardi yakinimda, gun boyu birseyim yoktu ama biraz once bogazim yanmaya basladi atesim cikiyor ne yapsam iyi gelir? Telefondan yaziyorum kusura bakmayin harfler icin.
kız yerim ben bu fasülyeyi canım benim hayırlı olsun :)
tatlım hayırlı olsun .
benım merakım su kı burdan okuyan tum heyacanlı annelere de sormak ısterım grıp asısı yaptırabılıyormuyuz ? bır zararı varmı yokmu emın olamadım :)
kızlar bugün iş yerindekilerede söyledim artık.şimdi yeni kanunda hamilelerin 7,5 saaten fazla çalıştırılamaz şartı varya sizlerde uygulayan oldumu merak ettim.bizimkilerin hiç işine gelmez bu durum bakalım nasıl bir tepki olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?