2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benim tüp bebek canım 2 eylül embriyo transferi yapıldı sonra 11 eylülde kanda bhcg 151 çıkmıştı.

çok sevindim canım merakla bekliyordum yazmanı.sen istanbuldamısın hangi merkeze gittin.

Ben Gaziantep'teyim canım, eurofertil diye bir merkez var oraya gittim, ama doktorum oradaki doktorlardan biri değil. Onlar işi fabrikasyona dökmüşler biraz :)

kız yerim ben bu fasülyeyi canım benim hayırlı olsun :)

slm arkadaşlar
sat 22 ağustos tu
c.tesi günü kandaki beta hcg 381 çıktı
bugun kadın dogum doktoruna gittim daha küçük dedi normal ultrasonda görünmedi
vajinal ultrasonla istersen bakıp dış gebelik olup olmadıgını anlayabiliriz dedi
(bu arada vajinal ultrasonun hiç bir zararı yokmuş öyle dedi)
baktırdım dış gebelik değil normal dedi
içim rahatladı 1 ay sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi
ama o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum belki bayramdan önce tekrar giderim doktora

Avukat16 arkadaşım nerdesin yahu senin de kontrolün vardı merak ettim :)

Canım dün Dr.a gittik keseyi gördük, her şey normal görünüyor, folik asite devam, stres ve bilgisayardan uzak dur (işdışında) ve 7 Ekim'de tekrar gel dedi. Şimdilik bu kadar. Ben de bilgisayardan ve telefondan biraz uzak kalmaya çalışıyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum hayatımız bunlar olmuş

Evet uzak durmamız lazım ama nasıl ? benim Cumartesi tekrar kontrolüm var kalp atışı için dün koz damarımı zedeledi mosmor sinirlerim bozuluyor ... Şükürler olsun bebişleri gördük ya:) dikkat et kendine görüşürüz

Kızlar, az önce bebeğimi görmeye gittim. Kendisi 21 mm olmus, kolları bacakları ortaya cıkmıs, vermiş sırtını anneye yatıyordu. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Duyamadık ama çok net görebildik. Haftalardır yaşadığım mide bulantı ve kusmalara rağmen, gelişimi gayet normal...Hee arada bir de kolunu oynattı...Bu ilk bebeğimiz...öyle enteresan geldi ki.....darısı sizlerin de başına...

Çok öpüyorum!

ayyyyyyy çok sevindim canım maşallah ona:) minicik yaaa. rabbim kucağına sağsağlim almayı nasip etsin inşallah.. darısı bizlere:)

Günaydın arkadaşlar,

Yeni gelenler hoşgeldiniz,güzel haber verenler de var,tebrik ediyorum herkesi,hayırlı olsun..

Ben yeni geldim dr.dan,5+2 yim arkadaşlar,muhtemelen 21.05.2013 doğum tarihi..+- 1 hafta oynayabilir.

Kesemin çapı iyi,içi temiz kan yok,sağ yumurtalığa yerleşmiş,herşey çok normal.Bir kaç test daha istedi,verdim.

Mutlu mesut geldik ...5 Ekim'de kalp atışlarını duyucaz inşallah..Dr.umuz çok tatlı ben çok memnun kaldım.Dr.a giden herkesten güzel haberleri bekliyoruz..

Bizden bu kadar..

Son düzenleme:
kızlar çok iyi takip edemedim ama neden bilgisayardan ve telefondan uzak durmanızı önderdi dr bu benim için imkansız özellikle işim gereği e ev desen sürekli wireless bi sakıncası varsa hemen kapatırım ama işte imkansız.. eee telefon için yapacak bişiy de yok ne kadar teknoloji bağımlısı olmuş eskiden tv bile yokmuş ki şuan heryerde telefonlar wirelesslar mikrodalgalar bluetht ışınları falanlar filanlar.. sen dikkat etsen de üst kat komşun alt kat komşun sürekli online :/ kısaca sormak istediğim zararlımıymış bebişimize 50:

hayırlı olsun canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah :)

benim için imkansız işim gereği bilgisayrın karşısındayım kaç saat zararlıdır mutlaka.

ne güzel haberler bunlar okudukça mutlu oluyorum.darısı başımıza.

hayırlı olsun Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah hepimize.. :) bebişin erkek olabilir o halde daha doğrusu kulaktan dolma bilgilerle böyle dediler bana eğer kolu bacağı erken görülürse erkek olurmuş daha tam belli değilse kız oluyormuş aman sağlıklı olsun da :))
1 hafta sonra da biz gidip görücez bakalım bebeğimizi :)

Dr.birde folik asit ne kullanıyorsun dedi,folibol kullanıyorum dedim,Folibol un dozu fazla solgar almanı tavsiye ederim dedi.
Solgar aldım 100'lü arkadaşlar,21,5 TL.Bilginiz oldun.

Ceviz-badem-yer fıstığı hepsinden 1 er adet yememiz yetermiş,fazlası kilo yaparmış.

ben de de var canım ağrı ara ara vuruyo böle adetmiş gibi başkada bir belirtim yok zaten he bir de göğüsler var tabi gergin ve hassas
evet canım biliyorum o programı çok güzel
canım ben yumurta takibine gidiyordum ve bu ay 2 yumurta çatlattım ikiz olur diye çok bekledim zira ikiz kardeşlerim var...5. haftamda betam 4878 çıktı,5+3 te 13460 çıktı degerler gayet yüksek ama tek kese gördük hatta 5. haftada vajınal ultrasondan görüldü normal ultrasonda çıkmamıştı...yani değer yüksek olsa da tek olabiliyor
Hala midem bulamıyor taktım zaten buna yalnız gece yatarken fark ettim hafifi bi bulantı var

Siz ne diyorsunuz bu mide bulantılarına??
canım bırak bulanmasın işte ne güzel ben de de yok belki daha erken diyedir ama umarım olmaz iş hayatımı çok kötü etkiler
ooohhh maşşallah canım ne güzel bebişi görmüşsün biz daha göremedik
kızlar bu arada benm gibi 5. hafta olan arkadaşlar sizin kan beta-hcg sonucunuz kaç ? benm geçen hafta 1944 tü tam bir hafta sonra 24877 oldu çok fazla geldi bana sankim:26:..ama doktorum sağlıklı bir gebeliğin var dedi
maşallah çok güzel benim de sata göre 5. haftada 4878 idi 5+3te 13460 çıktı hızlı yükseliyor kese büyüdükçe sorun yok yani canım rahat ol

Kizlar bugun birkac saat suren bi dersteydim, asiri gripli biri vardi yakinimda, gun boyu birseyim yoktu ama biraz once bogazim yanmaya basladi atesim cikiyor ne yapsam iyi gelir? Telefondan yaziyorum kusura bakmayin harfler icin.
geçmiş olsun canlarım dinlenmek bol vitamin almaktan başka çare yok canım ıhlamur falan iç sıcak sıcak terletmeye çalış kendini ama çok kötü olursan dr a git hamileler için ilaçlardan verir çünkü uzun süre hasta olmak da bebişe zarar verebilir

kız yerim ben bu fasülyeyi canım benim hayırlı olsun :)

tatlım hayırlı olsun .
benım merakım su kı burdan okuyan tum heyacanlı annelere de sormak ısterım grıp asısı yaptırabılıyormuyuz ? bır zararı varmı yokmu emın olamadım :)

tatlım hayırlı olsun .
benım merakım su kı burdan okuyan tum heyacanlı annelere de sormak ısterım grıp asısı yaptırabılıyormuyuz ? bır zararı varmı yokmu emın olamadım :)

canım benim de aklıma takıldı en iyisi dr a sormak bence

Canım ben sözleşmeli çalışıyorum bunu da söylesem beni işten çıkarırlar kesin :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…