Hayırlı olsun canım mayıs bebişleri kendini göstermeye başladı:)) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallaahhhhhh
selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan
Bebeğini gören , kalp atışını duyan , kesesini gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın tekrardan ...
Allah nasip ederse sabah bnim de kontrolüm var bi sorun yoksa kesem oluşmuştur inş.
Dua edin her şey yolunda gitsin , çok heyecanlıym
sat 9 ağustos
yaş 28
2.çocuğum olacak allah nasip ederse :)))
26 aylık bi prensesim var..
konyada yaşıyorum :)))
kızım 2011 temmuz doğumlu ve temmuz anneleriyle tam 2 senedir beraberiz..miniklerimiz beraber büyüdü diyebilirim..
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik diliyorum :)))Eki Görüntüle 811537 Eki Görüntüle 811537
buda benim kesem..çarşamba kendinide görürüm umarım..
kızlarrrr az önce doktordan geldimmm çok ama çoookk mutluyummmmmmmgeçen haftaki kan değerim 1944 çıkmıştı bugün 24877 çıktı doktorum 5 hafta 3 günlük dedi kesemizi gördük kalp atışlarını dinleyemedik tabiki 7 haftalıkken dinlicezz bide kesemizin fotosunu aldık miniminnacık bebişimizinnn
herkese selam canlar bende bugun minik mucizemi gördüm hem kalp atışlarını hem kendisini yalnız tek pürüz doktor 6 hafta 4 günlük dedi benim hesabıma görede 7 hafta 3 günlük doktor 3-5 gün yanılma payır olabilir dedi tek bebek dedi sağlıklı dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi benim 2. bebeğim bir oğluşum var inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı kavuşuruz kuzucuklara...
Bebeğini gören , kalp atışını duyan , kesesini gören arkadaşlar hepinizin gözü aydın tekrardan ...
Allah nasip ederse sabah bnim de kontrolüm var bi sorun yoksa kesem oluşmuştur inş.
Dua edin her şey yolunda gitsin , çok heyecanlıym
Kac hafta kac gunluk canim...
MasaallahRabbim nazarlardan korusun ikiside
güzel annelerr çok mutluyummmmm
bugün maşallah bebeğimin kesesini, içinde bebeğimi ve pır pır kalp atısını duydum. doktor sağlıklı görünüyor dedi.kesenin etrafında kan yok dedi. tahlil sonuçlarım da iyi çıktı. tiroit hapı kullanıyorum o da normal çıktı. sistis olmuştum o da geçmiş. arkadaşlarıma haber vermemiştim hepsini aradım hamileyim diye bağırdım resmen. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Herkese iyi geceler kızlar ben bişi sorucam benim uyku hali dısında hiç birşeyim değişmedi mide bulantım falanda yok bi gariplik yoktur inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?