2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Meraba annecikler :)) mayis annesiyim vee coooookk mutluyumm:)
simdi sabirla bebisimizi kucagimiza alacagimiz gunu bekliyorum:))) Allah hepimizin miniciklerini korusun bize bagislasin :)

Selam Canlar...

Bende ilk kontrolüme 14 eylülde gittim. Sat a göre 4+4 ama ultrasona göre 4+2 çıkmıştı. Karından ultrason ile kesemizi gördük. 15 Gün sonra kalp atışı için çağırmıştı. 28 Eylül yani cumartesi günü kalp atışı randevumuz var. Bebeğimin nasıl olduğunu çok merak ediyorum.

Bu arada folik asit kullanıyorum ve tiroid değerlerim yüksek çıktığı için tiroid ilacı kullanıyorum.

ne cene varmıs zıde bızde hepımızde:)))
ınat ettım okudum hepsını..
hahha cok hosmus:))
Mantar..vs gıbı bı durumdan suphelenmıyorsa doktor, kullanmaz korkma.. ya bence sımdıden hıcbırseyden korkma.. 9ay herseye hazır ol.
Benım kızım var (2yasında), zaten 2yıldır -gunluk sut ıle- kendım yapıyorum yogurdu..cok basıt. bence mayalamaya basla..zaten ek gıdada
mutlaka mayalayacaksın.
aılende yoksa sende de olmaması buyuk ıhtımal... ne guzel... benım annem de ablam da doguma kova ıle gıtmısler tum hamılelıklerınde.
ben de kızımda sonuna kadar kovamla ıdım... ne edım ya(.... benım henuz baslamadı. zaten kızımda da -gunler aynı aylar farklı- 2subatta
start vermısım.. tarıhler aynı..demek 2ekıme baslayacak... bu defa farklı olur dıye de hayal edıyorum ama... sımdıden gerı sayım basladı ıslerımı
temızlıgımı yavas yavas yapıyorum..bılıyorum kı mutfaga da gıremeyecegım...yatakta koltukta mınder olacagım..hayırlısı..
Aslında ultrasona buradakı (TR) kadar gırmek gereksız..bıraz annelerın zaafından yararlanılıyor... bız de kostur kostur gıdıyoruz...
ben 3 dıs gebelık 2 kımyasal ve bu 2. saglıklı gebelık yasadım..sayısız ultron yolculugum beta kan vs..gecmısım var...bı dosyam var
kalınlıgını tahmın edebılırsın...
sımdı gebelıgımı ogrendım sadece bır kere beta baktırdım (18eylul) deger 22 ıdı... bır daha baktırmadım
bıktım hakıkaten.. doktora da gıtmedım cunku bılıyorum kı sımdı gıtsem kese bıle zor gorunuz..eee embrıyo eee kalp... o sebeple
4ekım'de gıdecegım...

bı arkadas doktorunun Solgar'ı onerdıgını okumustum.. nıckı hatırlayamadım (kusura bakma)
benım de doktorum yıllar oncekı bı gebelıgımde Solgar demıstı..
Gebelıgımı ogrendıgımde ben de gıdıp Solgar aldım..onu kullanıyorum.

Kızlarr hastaneden geldik kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük 6 hafta 5 günlükmüş dk 124 atıyo bebeğimizin kalbi doktor gelişimi çok güzel dedi bir ay sonra rutin kontrole gel dedi ayrıca mide bulantısı için ilaç verdi ama kullanmanı önermiyorum bebeğin gelişim aşamasında az da olsa etkiler dedi 12. haftaya kadar mide bulantıların olabilir normal dedi idrar testi istedi çok bulanıyo demiştim idrardaki ketan değerine bakalım bulantının şiddetini ölçmek amacıyla dedi ama ilaç falan almadım napalım biraz dişimizi sıkıcaz bu arada ultrosan kağıdında bebekle ilgili 21x20x15 mm boyutlarında izlenmiştir diyo bu ne demek sizce

Merhaba anneler anne adayları sanırım kısmet olursa bende mayıs annesiyim ayrıca 18 aylık kızım var.
Allahım şimdiden bana yardım etsin Aminn...
bebişlerinizi saglıklı sıhhatli kucagınıza almak nasip olsun.

cnm gözün aydın:) darısı başımıza (başıma)

Merhabalar kizlar benide yazin listeye 28 yasindayim istanbuldayim.cocuk sayisi 1 ve kilom 58 meslegim se ebe ama suan ev hanimiyim.birde sat 22 agustos beklenen dogum Tarihim 19 mayis henuz dr gitmedim bikacgun daha bekleyecegim ona gore kesin bi tarih veririm.

Son düzenleme:

Benimde 14 aylık oğlum var allah yardımcımız olsun 😊👶

Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Bakalım kız olsun erkek olsun, farketmez..dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun... Bir de su 12 haftanın bitmesini iple cekiyorum dogrusu..bulantılar genellikle o zaman geciyormus...

Allah hepimize sağlıklı bebişler versin!

Merhabalar,
37 yasindayim, 59 kiloyum cikolata kist sonucu 3 ay once ameliyat oldum ve su anda 5 haftalik hamileyim. Cocuk denemelerimiz 1 yilin sonunda olumlu oldu, tub bebek dusunuyorduk ama gerek kalmadi. Bugun ultrason ile bebegimizi bir nokta halinda gorduk. Ama sorunumuz Malezya da yasiyor olmamiz ve memeleketten oldukca uzaktayiz Umarim gurbetlik hamileligimizi olumsuz etkilemez. Surekli olarak kasik agrilarim var yeni yenide bel agrisi basladi, doktor bugun normal oldugunuz soyledi ama eve gelince agri siddetlenince oldukca korktum. Bende surekli bir kaygi var, umarim gereksiz bir kaygidir yada ilk defa anne olacagim sanirim bu yuzden. Bundan sonra hayat hep kaygilanmak ile gececek galiba:)
Enteresan olan ise bebegim benim dogum tarihimden bir gun sonra dogacak, basit hesaplamalara gore.
Umarim hepimizin sorunsuz bir gebeligi ve dogumu olur.

canım gözünüz aydın, kaygılar hepimiz de var içini ferah tut. ağrılar da genelde forumdaki herkeste oluştu normal yani.
ilk gebeliğin mi?
benimde Allah nasip ederse doğum tarihi benimki ile aynı olacak veya bir kaç gün değişebiir bilmiyorum.
eşime diyorum ki ne şanslısın, hem doğum günü hem anneler günü, hem bebişin doğum günü hepsini bir arada kutlican :)))

Hamılelıgınız hayırlı olsun...saglıkla alın kucagınıza ınsaellah..
kaygınız normal..hem ılk hem de atlattıklarınıza bakılırsa..
Cok sevdıgım bı ulke Malezya.. neresındesınız?

bende hayırlısı ile şu 12 haftanın bitmesini bekliyorum, bulantılar azalsın diye. henüz 6+5im ve midem beni rahatsız ediyor.
aç kalmamam gerekli ha bire bişeyler yemeliyim ama herşeyide değil tabiki. asitli şeyler yiyemiyorum domates, limon ekşi şeyler midemi mahvediyor. akşamları erkenden yatıyorum ki, midem ağrımasın, kusmayayım (

Yalniz olmadigima sevindim:) haklisin ingilizler dogum konusunda 19.yuzyildaki teknikleri uyguluyorlar:):) turkiye, guzel ulkem:)

Arkadaşlar benim kasıklarımda ve sol arka boşluğumda sancı var rahimdede sızı 6.haftadayım sizede böyle durumlar söz konusumu:18:

canım benimde çok sancım var..sanki adet sancısı gibi..bu haftalarda normal rahim büyüyo..kaslarımız gevşiyo..ama kendini yormamayada çalış..bende bide 26 aylık bi prenses var hiç durmuyorum..ilk hamileliğim çok rahattı..bu beni zorluyo allah yardımcımız olsun..

:) evet burda tumuyle akisina birakiyorsun.oyleki 12.hafta ultrasonuna gittigimde bir onceki bebegimin kalbinin 10 haftalikken durdugunu ogrendim.tabi buyuk sok oldu benim icin.cunku kesinlikle hic belirti vermedi.tr de olsam acil kurtaj yaparlardi.burda bana 2 hafta daha sure verildi dogal bir sekilde vucut atsin diye ve aksaminda gercekten oyle oldu.sonrasinda hemen trye gittigimde doktorum bana, dis mudahale olmadan rahmimin kendiliginden tumuyle temizlenmis oldugunu soyledi.ozetle ingilizler minumum mudahale ile sureci goturuyor valla:) dis gebelikte kanama ve agri oluyor galiba.bu sikayetle gidersen scan yapip duruma gore mudahale ediyorlar.sikayet yoksa mudahalede yok ozetle:)

cok sevindim arkadaşım daha güzl haberler almak dileğiyle..

ben bunu cok arastırdım cok fazla bir etkisi yokmuş bilgisayarın telefon kadar etkisi yok ona bakarsan herşey radyosyon hele büyük şehirlerde heryer verici dolu Allah'a emanet bebişler...

Aramıza yeni katılanlar hepinize hayırlı olsun.

Bu arada bende cok fazla halsizlik yorgunluk ve uyku hali başladı doyasıyla karnımda acıkmıyor korkuyorum yeterli besleyemezsem bebişleri diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…