hahha cok hosmus:))canım benim çok teşekkür ederim stres yapma dicem ama insan duramıyoki:) normalde 10.30daydı benm randevum dayanamdım doktorun başının etini yedim 8 de gttim:) dualarım sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Mantar..vs gıbı bı durumdan suphelenmıyorsa doktor, kullanmaz korkma.. ya bence sımdıden hıcbırseyden korkma.. 9ay herseye hazır ol.selam kızlar.nasılsınız bugün?bazılarımız bebişleriyle ilk tanışmalarını yapmışlar :)) okuduğuma göre bazısı karından görebilmiş bazısı vajinal merak ettiğim şu doktorlarınız sadece ultrason muayenesi yaptılar değil mi?jinekolojik muayene de yapıyorlar mı yani spekulum takarak falan
Benım kızım var (2yasında), zaten 2yıldır -gunluk sut ıle- kendım yapıyorum yogurdu..cok basıt. bence mayalamaya basla..zaten ek gıdadamerhaba kızlar
işten gelim,yemek,bulaşık derken mayıs annelerinde bldum kendimi
kesesini,kalp atışını duyanlar,yeni hamile olduğunu öğrenenler gözünüz aydın
kızlar
biz doğal yoğurt alıyoruz,ama sabah hemşire arkadaşım doğal yoğurt yeme
kaynamamışsa filan tifo geçebilir dedi
bi bilginiz varmı,hazırda yemek istemiyorum
sütü de günlük süt içiyorum,siz neler yapıyorsunuz
aılende yoksa sende de olmaması buyuk ıhtımal... ne guzel... benım annem de ablam da doguma kova ıle gıtmısler tum hamılelıklerınde.benim de hep uykum geliyo ve nerdeyse gecen hafta 12 şer saat uyudum. uyku konusunda bu hafta daha iyiyim. mide bulantım da hiç yoktu 2 gün önce hafiften başladı. aynı sen gibi düşünüyordum niye böyle beebk yaşamıyo mu diye üzülüyordum. şükür bugün sağlıklı olduğunu gördüm.ve midemiz bulanmadığı için şanslıyız. benim annemin anneannemin teyzelerimin de bulanmazmış.
Aslında ultrasona buradakı (TR) kadar gırmek gereksız..bıraz annelerın zaafından yararlanılıyor... bız de kostur kostur gıdıyoruz...Ben ingiltere'de yasiyorum ve ilgiyle ve biraz da imrenerek yazilarinizi takip ediyorum.burada hamileliginizi markette satilan idrar testiyle belirliyorsunuz hepsi bu kadar:) sonra 8 hafta boyunca evinizde 12.haftaniza kadar bekliyorsunuz ilk ultrason icin. Bir de bir iki hafta oncesinde bir kereye mahsus kan verip, hastanede hamilelik dosyaniz aciliyo. Hepsi bu:) hamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez size tek soylenilen sey; folik asit al bir de grip asisi ol. Ikinci ve son ultrasonda 20.hafta. ingilizler bu isi mumkun oldugunca basit ve rahatindan aliyorlar. Sizler gibi yakin takibe alinmak icin Allah korusun mutlak bir komplikasyon olmasi gerekiyor. Sayenizde once kese sonra kacinci haftada kalp atisi burada sizden ogreniyorum:) dogal olarak muhabbete aktif olarak katilamiyorum:):)
Kızlarr hastaneden geldik kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük 6 hafta 5 günlükmüş dk 124 atıyo bebeğimizin kalbi doktor gelişimi çok güzel dedi bir ay sonra rutin kontrole gel dedi ayrıca mide bulantısı için ilaç verdi ama kullanmanı önermiyorum bebeğin gelişim aşamasında az da olsa etkiler dedi 12. haftaya kadar mide bulantıların olabilir normal dedi idrar testi istedi çok bulanıyo demiştim idrardaki ketan değerine bakalım bulantının şiddetini ölçmek amacıyla dedi ama ilaç falan almadım napalım biraz dişimizi sıkıcaz bu arada ultrosan kağıdında bebekle ilgili 21x20x15 mm boyutlarında izlenmiştir diyo bu ne demek sizce
Merhaba anneler anne adayları sanırım kısmet olursa bende mayıs annesiyim ayrıca 18 aylık kızım var.
Allahım şimdiden bana yardım etsin Aminn...
bebişlerinizi saglıklı sıhhatli kucagınıza almak nasip olsun.
hayırlı olsun Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah hepimize.. :) bebişin erkek olabilir o halde daha doğrusu kulaktan dolma bilgilerle böyle dediler bana eğer kolu bacağı erken görülürse erkek olurmuş daha tam belli değilse kız oluyormuş aman sağlıklı olsun da :))
1 hafta sonra da biz gidip görücez bakalım bebeğimizi :)
Merhabalar,
37 yasindayim, 59 kiloyum cikolata kist sonucu 3 ay once ameliyat oldum ve su anda 5 haftalik hamileyim. Cocuk denemelerimiz 1 yilin sonunda olumlu oldu, tub bebek dusunuyorduk ama gerek kalmadi. Bugun ultrason ile bebegimizi bir nokta halinda gorduk. Ama sorunumuz Malezya da yasiyor olmamiz ve memeleketten oldukca uzaktayizUmarim gurbetlik hamileligimizi olumsuz etkilemez. Surekli olarak kasik agrilarim var yeni yenide bel agrisi basladi, doktor bugun normal oldugunuz soyledi ama eve gelince agri siddetlenince oldukca korktum. Bende surekli bir kaygi var, umarim gereksiz bir kaygidir yada ilk defa anne olacagim sanirim bu yuzden. Bundan sonra hayat hep kaygilanmak ile gececek galiba:)
Enteresan olan ise bebegim benim dogum tarihimden bir gun sonra dogacak, basit hesaplamalara gore.
Umarim hepimizin sorunsuz bir gebeligi ve dogumu olur.
Merhabalar,
37 yasindayim, 59 kiloyum cikolata kist sonucu 3 ay once ameliyat oldum ve su anda 5 haftalik hamileyim. Cocuk denemelerimiz 1 yilin sonunda olumlu oldu, tub bebek dusunuyorduk ama gerek kalmadi. Bugun ultrason ile bebegimizi bir nokta halinda gorduk. Ama sorunumuz Malezya da yasiyor olmamiz ve memeleketten oldukca uzaktayizUmarim gurbetlik hamileligimizi olumsuz etkilemez. Surekli olarak kasik agrilarim var yeni yenide bel agrisi basladi, doktor bugun normal oldugunuz soyledi ama eve gelince agri siddetlenince oldukca korktum. Bende surekli bir kaygi var, umarim gereksiz bir kaygidir yada ilk defa anne olacagim sanirim bu yuzden. Bundan sonra hayat hep kaygilanmak ile gececek galiba:)
Enteresan olan ise bebegim benim dogum tarihimden bir gun sonra dogacak, basit hesaplamalara gore.
Umarim hepimizin sorunsuz bir gebeligi ve dogumu olur.
Meraba annecikler :)) mayis annesiyim vee coooookk mutluyumm:)
simdi sabirla bebisimizi kucagimiza alacagimiz gunu bekliyorum:))) Allah hepimizin miniciklerini korusun bize bagislasin :)
Senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Bakalım kız olsun erkek olsun, farketmez..dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsun... Bir de su 12 haftanın bitmesini iple cekiyorum dogrusu..bulantılar genellikle o zaman geciyormus...
Allah hepimize sağlıklı bebişler versin!
Canı bende sendenim merak etme :) bende kimseye danışmadan kan verenlere daha 4. Haftasında doktora gidenlere imreniyorum :)))
Burda da bakmıyorlar hemen be İtalya'da yaşıyorum.. Ama yinede şunu söylemek gerekirse yinede ben senden şanslıyım.
İngilizler seninde dediğin gibi rahat mı desek önem mi vermiyorlar biraz farklı bi ülke, hatta evde doğuma daha yatkın bi ülkede diyebiliriz :)
Arkadaşlar benim kasıklarımda ve sol arka boşluğumda sancı var rahimdede sızı 6.haftadayım sizede böyle durumlar söz konusumu:18:
Ben bu sabah yine mide bulantısıyla kalktım valla içim dışıma çıktı bide kızım hasta gece uyuyamadım. Siz nasılsınız?
Hayırlı olsun hoşgeldin:)
Aslında daha güzel bizim kadar stres olmuyosun canım biz keseyi görelim kalp atışını duyalım derken çok stres oluyoruz:) Dış gebelik olunca nasıl müdale ediliyor erken teşhis önemli?
Günaydın arkadaşlar,
Yeni gelenler hoşgeldiniz,güzel haber verenler de var,tebrik ediyorum herkesi,hayırlı olsun..
Ben yeni geldim dr.dan,5+2 yim arkadaşlar,muhtemelen 21.05.2013 doğum tarihi..+- 1 hafta oynayabilir.
Kesemin çapı iyi,içi temiz kan yok,sağ yumurtalığa yerleşmiş,herşey çok normal.Bir kaç test daha istedi,verdim.
Mutlu mesut geldik ...5 Ekim'de kalp atışlarını duyucaz inşallah..Dr.umuz çok tatlı ben çok memnun kaldım.Dr.a giden herkesten güzel haberleri bekliyoruz..
Bizden bu kadar..
kızlar çok iyi takip edemedim ama neden bilgisayardan ve telefondan uzak durmanızı önderdi dr bu benim için imkansız özellikle işim gereğie ev desen sürekli wireless bi sakıncası varsa hemen kapatırım ama işte imkansız.. eee telefon için yapacak bişiy de yok ne kadar teknoloji bağımlısı olmuş eskiden tv bile yokmuş ki şuan heryerde telefonlar wirelesslar mikrodalgalar bluetht ışınları falanlar filanlar.. sen dikkat etsen de üst kat komşun alt kat komşun sürekli online :/ kısaca sormak istediğim zararlımıymış bebişimize 50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?