2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ben 7+1 im doktor 6+4 dedi başta hayır dedim ben 7+1 dedim.gecen hafta doktor 6+2 dedi dedim.başka bi yerden bakayım dedi 7+2 dedi bu sefer. ona takılma bence. maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kizlar bugun birkac saat suren bi dersteydim, asiri gripli biri vardi yakinimda, gun boyu birseyim yoktu ama biraz once bogazim yanmaya basladi atesim cikiyor ne yapsam iyi gelir? Telefondan yaziyorum kusura bakmayin harfler icin.

Kizlar bugun birkac saat suren bi dersteydim, asiri gripli biri vardi yakinimda, gun boyu birseyim yoktu ama biraz once bogazim yanmaya basladi atesim cikiyor ne yapsam iyi gelir? Telefondan yaziyorum kusura bakmayin harfler icin.

geçmiş olsun canım bence bol bol nane limon iç zararı yokmuş faydası varmış

saol valla içim rahatlattın tabi herkesın bulanmaz ama ne bılıım psikolojik heralde sankı ıllakı bulanması gerekıyomus gıbı :)

çok geçmiş olsun bende 21 gündür progestan oluyorum ve bebek 12. haftaya gelene kadarda olacağım kalçam mosmor artık oturamıyorum resmen acıdan kolanyalı pamuk koy ve beklet biraz da olsa işe yarıyor enjeksiyon yerlerinde.
bende çok fena grip oldum başım boğazım fena ağrıyor ne yapsam bilemedim.

Herkese iyi geceler kızlar ben bişi sorucam benim uyku hali dısında hiç birşeyim değişmedi mide bulantım falanda yok bi gariplik yoktur inşallah:18:
bende de hiç olmuyor ilk çocuğumdada hiç olmamıştı.şanslıyım bu konuda.

Arkadaşlar benim kasıklarımda ve sol arka boşluğumda sancı var rahimdede sızı 6.haftadayım sizede böyle durumlar söz konusumu:18:
bugün benimde sol kasığım çok ağrıdı çok ayakta durdum yoruldum sanırım ondan.aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum doktorum bebek yerleşmeye çalışıyor bu ağrılar normal demişti daha önce

nane limon kaynatıp içmekten başka çare yok sanırım.varsa bende öğrensem iyi olacak çok hastayım çok.

Ben ingiltere'de yasiyorum ve ilgiyle ve biraz da imrenerek yazilarinizi takip ediyorum.burada hamileliginizi markette satilan idrar testiyle belirliyorsunuz hepsi bu kadar:) sonra 8 hafta boyunca evinizde 12.haftaniza kadar bekliyorsunuz ilk ultrason icin. Bir de bir iki hafta oncesinde bir kereye mahsus kan verip, hastanede hamilelik dosyaniz aciliyo. Hepsi bu:) hamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez size tek soylenilen sey; folik asit al bir de grip asisi ol. Ikinci ve son ultrasonda 20.hafta. ingilizler bu isi mumkun oldugunca basit ve rahatindan aliyorlar. Sizler gibi yakin takibe alinmak icin Allah korusun mutlak bir komplikasyon olmasi gerekiyor. Sayenizde once kese sonra kacinci haftada kalp atisi burada sizden ogreniyorum:) dogal olarak muhabbete aktif olarak katilamiyorum:):)

canım hangi hastaneye gidiosun hangi dr a

canım ben hatem hastanesinde nazire hanıma gittim.aslında bülent beye gidecektim çok yogunmuş randevu alamadık.bulent beyi çok öneriyolar.nazire de fena deildi aslında ama ben pek ısınamadım.iki hafta önce gittim keseyi gördüm.bir hafta sonra tekrar gel kalp atışını duyarız dedi duyamadık( tekrar bu hafta çagırdı ben de gitmedim.aslında biraz tedirgin oldum biraz da büyüsün istedim.haftaya gidicem inş.kalp atışı için ama hangisine gitcegime karar veremedim açıkcası..:26:

arkadaşlar ben bugün gittim kontrole kalp atışlarını doktor dinlettirmedin12 haftadan sonra diletirim dedi ama kıpraşımları gördüm yani bebiş canlanmış artık ama göbeğim bir şişki anlatamam gazmı yoksa göbeğimmi çıkıyor bilmiyom bide kiloya çok taktım yaaaa nasıl verecez sonra ama bebiş hepsine değer dimi bide acayip bir yorgunluk var yattığım yerden kalkasım gelmiyor hiç iş yapmak istemiyorum kızımda böyle değildim ben yaa

geçmiş olsun canım benim c vitamini al bol bol bide dinlen allah şifa vesin

Canı bende sendenim merak etme :) bende kimseye danışmadan kan verenlere daha 4. Haftasında doktora gidenlere imreniyorum :)))

Burda da bakmıyorlar hemen be İtalya'da yaşıyorum.. Ama yinede şunu söylemek gerekirse yinede ben senden şanslıyım.

İngilizler seninde dediğin gibi rahat mı desek önem mi vermiyorlar biraz farklı bi ülke, hatta evde doğuma daha yatkın bi ülkede diyebiliriz :)

teşekkür ederim canım

Kizlar tatlıdan acayip midem bulanıyor bir kasik bile yiyemiyorum. Eksili limonlu yemekler yemek istiyorum. Acaba kızım mı olacak :) benim gibi olan var mı?

ben de seninle aynıyım canım hatta midem bulanınca ekşi meyveler yiyince geçiyor. bir önceki gebeliğimde de hep ekşi tükettim tatlıyı hiç ağzıma sürmedim ama bebeğim erkekti o hiç belli olmuyor :)

bahsettiğin doktor kim acaba? aynı doktora gidiyor olabiliriz gibi geldi de :44: gerçi benimki perinatolog. merak ettim doktorunu

Ben bu sabah yine mide bulantısıyla kalktım valla içim dışıma çıktı bide kızım hasta gece uyuyamadım. Siz nasılsınız?
Eki Görüntüle 811744
Merhaba kizlar bende mayis annesi oluyorum kismetse 2 gunum gecdi bikac gun icinde dr gitcem hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz.
Hayırlı olsun hoşgeldin:)

Aslında daha güzel bizim kadar stres olmuyosun canım biz keseyi görelim kalp atışını duyalım derken çok stres oluyoruz:) Dış gebelik olunca nasıl müdale ediliyor erken teşhis önemli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…