2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışını duyamdık haftaya randevu verdi. içerde kanama olmuş dedi. iki düşük iğnesi verdi. dua edin bana da kızlar

aynı ben ...göbeğim çıktı çok şişmanım 60 kg . 55 kg de 60 çıktım hamile kaldım o yüzden çok üzgünüm ve hep uykum var

3.10 Çıktı canım. Tiroid yüksekliği zararlıymış. Başka bi doktora daha git ölçtür istersen ihmal etme

ben acıbademe gidiyorum cnm doçente 4,12 çıktı benim. normal değerler içinde ama hamilelikte 2-2,5 arası olması gerekiyor hamileliğin sonlarına doğru bu değer daha da yükselir dedi. o yüzden 50 mg lık ilaca başladık biz. kontrol altında tutulacağım

aynı ben ...göbeğim çıktı çok şişmanım 60 kg . 55 kg de 60 çıktım hamile kaldım o yüzden çok üzgünüm ve hep uykum var

Ben de çok şişmanladım ölcem mutsuzluktan hayatım boyunca bu kadar hantal olmamıştımmm ki daha 8 haftalık bebişim yani bi 6-7 ay sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Acayip bir göbek oldu ya belki de normaldir ama deneyimli anne adaylarının hepsi ilk 3 ayda kilo alınmaz benim karnım dümdüzdü falan diyorlar ben hepten yıkılıyorum

selam kızlar.bende 8+2 deyim geçen cuma kont.vardı 6 günde 2 kilo almışım.doktorum inanılmaz kızdı bana.ilk 3 ay kilomu korumam gerekirmiş hiç kilo almamalıymışım.normalde kiloya karşı çok hahasas biriyim.gram aldığımda disiplinle veririm.ancak doktor bana cehalet muamelesi yaptı :) inanın ekstra hiçbişey yemiyorum.yiyemiyorum.ceviz yok fındık yok süt yok yumurta yok yoğurt yok hiçbişey yok hayatımda.bunları zaten yemezdim.mecburi olunca tam tiksindim.

şimdi siz söyleyin bu kilo nerden geliyor.folik asit sizce kilo yada şiş yapar mı?tek vucuda giren bi bu bide medpamid..su bile mdemi bulandırıyor düşünün artık.bir daha ki doktor kontrolune gitmekten çekiniyorum

bu arada giysilerim artık sıkmaya başladı sizlerde öyle msiiniz.

merhaba
Aranıza yeni katıldım.sat 8 Agustos tahmini 15 Mayıs cıkıyordu ama dün doktorumuz 19 Mayıs dedi. Önce görmediler ve büyük ultrasona gönderildim kalp atışı için,sonra 6 haftalık 3 mm dedi ve kalp atışını duyduk miniğimizin Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin..

Ben ilk hamileliğimde garfield gibiydim. Elinde kumanda koltuğa uzanmış sere serpe serpilmiş bir durumda. Hiç bir şey yapmak istemezdim. Merak etme vücudun seni dinlenmeye alıyor şimdi. Son aylardada uyuyamamaktan şikayet edeceksin. O zamanda vücud seni sık sık uyanan bir melek için hazırlıcak. Uyuduğun kar yatabiliyorsan yat arkadaşım bol bol dinlen. 2 çouklular bak onuda yapamıyor şimdi.

vardır doktorunun bi bildiği ama sen yine de sor, ben son adet tarihine göre hesaplandığını biliyordum öyle değil mi diye bi sor bakalım ne dicek
Geç döllenme olup olmadığını belirlemek için söylemiş olabilir. Merak etme 1-2 ay içinde geç döllenme olup olmadığı kesinleşir.

bugün doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışını duyamdık haftaya randevu verdi. içerde kanama olmuş dedi. iki düşük iğnesi verdi. dua edin bana da kızlar

İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana. Allah'ım korusun sizi. İnternetten araştır dualar var bol bol onları oku. Hiç okuyamıyorsan karnını tutup Ayetel Kürsi oku. Bol bol dinlen hiç üzülme.

cnm ilk üç ay folik asitin etkisile acayip bir gaz oluyor onun vemiş olduğu şişlik oluyor. sonra o şişlik iniyor göbeğin normal gebelik göbeğine dönüyor. benim 4. gebeliğim göbeğim dümdüzdü diyen hatunlara bir tane koyasım geliyor :)))

arkadaşlar ilk üç ay kilo almıyorsunuz o şişkinliğin vermiş olduğu bir şey. bende doktora 1,5 kilo aldım dedim o ödem merak etme dedi.
gerçekten o kilo hemen gitti normal kilomda çıkıyorum şimdi. ama pantolonlarım olmuyor maalesef göbeğim 4 aylık gibi şiş.
bunların hepsi normal merak etmeyin. ayrıç a ben hiç ama hiç bir şey yiemiyorum su dahi içemiyorum.

Tiroid kac cikti canim benim 5.bucuk cikti ilac vermedi ay sonu tekrar test vericem

Ben bugun yaptirdim tiroit testimi 3.96 cikti normalde 25mg ilac kullaniyodum 50 ye cikardi doktorum. Gebelikte deger 2.5 alti olmasi gerekiyomus neden seninki ilac vermedi anlamadim. Bu cok ciddi bi konu bence arkadasim bi dahiliyeye gorunmeni tavsiye ederim. Benim dr um dahiliye kadin dogum pek anlamayabilir

Aynen canım aynen sağlıklı beslenme diye birşey yok bende de cevizmiş sütmüş ağzıma süremiyorum sadece meyve ve sebze tüketiyorum ve karşı konulmaz şekilde kilo alıyorum ben de senin gibiydim hatta daha abartılı şekilde hergün tartılır 3 gram almışsam bile hemen verirdim benim sorunum hamileliğin başlarında biraz abur cubur sağlıksız beslenmem oldu, yaklaşık 3 haftadır sadece meyve gibi sağlıklı şeyler yiyorum ama yok durmuyor kilom ve gerçekten de ilk 3 ayda bu kadar almamış olmamız lazım ama elimde değil ki çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum bir de benim bebeğim planlanmayan bir bebekti daha 4 aylık evliyim ve henüz çocuk fikrini bile sindirememişken bu kilolar beni çok üzüyor tabi miniğin sağlığı için de abartmadan sağlıklı şeyler yiyorum ama 8 haftalık hamile olup da gebelik kıyafeti arayan ilk insanım heralde pantolonların düğmesini açık bırakıyorum çok komik :)

kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum

ahhhh umarım canım umarım zaten normal değil bu kadar yiyerek kilo almak haklısın

kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum

Hayırrrr üzülme sakın kıyamam bak bu dünyada herşey nasip kısmet herşey sınav belki bu sınavdan sonra allah dünya tatlısı dünya akıllısı bi bebek verecek sana nerden biliyorsun sadece lütfen Allaha güven ve metanetli ol herşey de vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…