- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
son adet tarihine göre hesaplanıyor canım, benim doktorum öyle hesapladı.
bende oyle biliyordum ama benim doktorum niye kan deggerine gore hesapladi ki
vardır doktorunun bi bildiği ama sen yine de sor, ben son adet tarihine göre hesaplandığını biliyordum öyle değil mi diye bi sor bakalım ne dicek
Tiroid kac cikti canim benim 5.bucuk cikti ilac vermedi ay sonu tekrar test vericem
arkadaşlar ben bugün gittim kontrole kalp atışlarını doktor dinlettirmedin12 haftadan sonra diletirim dedi ama kıpraşımları gördüm yani bebiş canlanmış artık ama göbeğim bir şişki anlatamam gazmı yoksa göbeğimmi çıkıyor bilmiyom bide kiloya çok taktım yaaaa nasıl verecez sonra ama bebiş hepsine değer dimi bide acayip bir yorgunluk var yattığım yerden kalkasım gelmiyor hiç iş yapmak istemiyorum kızımda böyle değildim ben yaa
3.10 Çıktı canım. Tiroid yüksekliği zararlıymış. Başka bi doktora daha git ölçtür istersen ihmal etme
aynı ben ...göbeğim çıktı çok şişmanım60 kg . 55 kg de 60 çıktım hamile kaldım o yüzden çok üzgünüm ve hep uykum var
Ben de çok şişmanladım ölcem mutsuzluktanhayatım boyunca bu kadar hantal olmamıştımmm ki daha 8 haftalık bebişim yani bi 6-7 ay sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Acayip bir göbek oldu ya belki de normaldir ama deneyimli anne adaylarının hepsi ilk 3 ayda kilo alınmaz benim karnım dümdüzdü falan diyorlar ben hepten yıkılıyorum
Kızlar ben hiperaktif bir insanım(-dım),bir şeyler üretmeyi,evimin jilet gibi olmasını vs çok severim.İki kadın ancak benim enerjime yetişebilirdi. Ama yaklaşık on gündür yani hamileliğim bana etki etmeye başladığından beri mal gibi sadece uzanıyorum,çok uyuyorum. Acaba bu hep böyle mi devam edecek? Bu halsizlik,yorgunluk? Siz de öyle misiniz? Çalışanlar nasıl başediyor merak ediyorum.
Geç döllenme olup olmadığını belirlemek için söylemiş olabilir. Merak etme 1-2 ay içinde geç döllenme olup olmadığı kesinleşir.vardır doktorunun bi bildiği ama sen yine de sor, ben son adet tarihine göre hesaplandığını biliyordum öyle değil mi diye bi sor bakalım ne dicek
bugün doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışını duyamdık haftaya randevu verdi. içerde kanama olmuş dedi. iki düşük iğnesi verdi. dua edin bana da kızlar
Ben de çok şişmanladım ölcem mutsuzluktanhayatım boyunca bu kadar hantal olmamıştımmm ki daha 8 haftalık bebişim yani bi 6-7 ay sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Acayip bir göbek oldu ya belki de normaldir ama deneyimli anne adaylarının hepsi ilk 3 ayda kilo alınmaz benim karnım dümdüzdü falan diyorlar ben hepten yıkılıyorum
Tiroid kac cikti canim benim 5.bucuk cikti ilac vermedi ay sonu tekrar test vericem
selam kızlar.bende 8+2 deyim geçen cuma kont.vardı 6 günde 2 kilo almışım.doktorum inanılmaz kızdı bana.ilk 3 ay kilomu korumam gerekirmiş hiç kilo almamalıymışım.normalde kiloya karşı çok hahasas biriyim.gram aldığımda disiplinle veririm.ancak doktor bana cehalet muamelesi yaptı :) inanın ekstra hiçbişey yemiyorum.yiyemiyorum.ceviz yok fındık yok süt yok yumurta yok yoğurt yok hiçbişey yok hayatımda.bunları zaten yemezdim.mecburi olunca tam tiksindim.
şimdi siz söyleyin bu kilo nerden geliyor.folik asit sizce kilo yada şiş yapar mı?tek vucuda giren bi bu bide medpamid..su bile mdemi bulandırıyor düşünün artık.bir daha ki doktor kontrolune gitmekten çekiniyorum
bu arada giysilerim artık sıkmaya başladı sizlerde öyle msiiniz.
arkadaşlar ilk üç ay kilo almıyorsunuz o şişkinliğin vermiş olduğu bir şey. bende doktora 1,5 kilo aldım dedim o ödem merak etme dedi.
gerçekten o kilo hemen gitti normal kilomda çıkıyorum şimdi. ama pantolonlarım olmuyor maalesef göbeğim 4 aylık gibi şiş.
bunların hepsi normal merak etmeyin. ayrıç a ben hiç ama hiç bir şey yiemiyorum su dahi içemiyorum.
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?