2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
wla bizimkide ancak morelimi bozuo truodim yuksek cikiginda not edio die solemistim yaaaa bu sende de kalir bebekte de kalir ne bu kg sen hic kipirdamion mu falan demisti....tansiyon idrar tahlili hak gtire asi icin iki kez gittim mrb mrb deyip kactim ..subatta gel demisti kontrole sonra ne olcak ewe gelcem butun gece aglicam bnm yuzumden kizimda troid olcak seker olcak o yuzden gitmicem....
canim walla benim dr um tahlil yaptirmadan akintimin sekli kokusuyla miktariyla fitile basladi asla istemioz bunu erken doum sebebi dedi simdi baya azaldi akintim.....

ahhh tontisim bnm yaaaa anladik zaten biz bi anlik cilginlikla yazdigini....buyutulcek bisi yok ikinizde takmayin kafaniza hiiiii erken dogurum walla kizdirmayinbeni...

Teşekkür ederim canım güzel sözlerinde binde bir bile yaklaşabilmişsem ne mutlu bana anne olarak. Yerden göğe haklısın diğer konuda da; tatlı tatlı konusalım hep inşallah:))

Ben her insanoğluna insan diye saygı duyarım fikrini benimsemem gerekmez illa..bise degil canım..bunu demen yeterliydi kusur ne demek..

Teşekkür ederim canım güzel sözlerinde binde bir bile yaklaşabilmişsem ne mutlu bana anne olarak. Yerden göğe haklısın diğer konuda da; tatlı tatlı konusalım hep inşallah:))

ikinizde ne güzel insanlarsınız ya maşallah vallahi.. ben çok çirkefim sanırsam Rabbim hep yanınızda, yardımcınız olsun. yüreğinize sağlık

Aldıklarını sağlıkla, güle güle giysin canım.
Doktor efendi de madem zorlandığını görüyor, rapor versin arada birazcık değil miii??

Kızlar hamileleiğiniz nasıl gidiyor ? Beni doğum yaklaştıkça bormal doğum korkusu sarıyo çok stresliyim başka bişey düşündüğüm yok bebeğimde etkileniyordur şimdi

ikinizde ne güzel insanlarsınız ya maşallah vallahi.. ben çok çirkefim sanırsam Rabbim hep yanınızda, yardımcınız olsun. yüreğinize sağlık

Aaa tövbe tövbe, neden çirkef olasınız? Mayıs annecikleri çok yorulmuş, gerilmiş buaralar anlaşılan...
keşke aynı ilde olsak da toplansak hepimiz doğumdan önce şöyle bir güzel kaynatsak, iç döküp rahatlasak:)))

Daha doğum sonrası lohusalık durumlarımız var, bunlar ona hazırlık herhalde, Allah yardımcımız olsun:18:

yok benim normal halimden hiç bir değişiklik olmadı :)) hamile olmadan once de çirkeftim yine öyleyim :)) belki iyi bir yüreğim vardır ama içim dışımdadır. sinirlendim mi sıkıntı oluyor.. hep boyleydı yıne de sağolasın.

ben ıstanbuldayım valla buluşalım ne zaman ıstersenız ıstanbulda olan varsa :)

kızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?
Ben hissediyorum bi asagida bi yukarıda
Canim 32 nin içinde olman lazım raporu aldığında yani 31+da alacaksın raporu 2 nisan da alırsan raporu planladığını gibi olur raporu aldığın gün izne de cikarsin
Kızlar hamileleiğiniz nasıl gidiyor ? Beni doğum yaklaştıkça bormal doğum korkusu sarıyo çok stresliyim başka bişey düşündüğüm yok bebeğimde etkileniyordur şimdi
Hamile olduğumu yeni yeni anlıyorum ben de aksine sezeryandan tirsiyorum inşallah normal dogurabilirim

sıkma canını cnm,benim kaynanamında bebegime aldıgı hiçbirşey yok çöpü bile yok,birde annemin aldıklarını gördükçe alsın alsın diyor deliriyorum,annem hırka yelek vs birşeyler örüyor,kaynanamda örsün örsün daha çok örer o diyor çıldırmamak elde degil,eşim güya yatakodasına alcagımız beşigi babam alır odasının tülünü halısını babam alır diyip duruyordu baktı onlardan ses soluk çıkmıyor kıçının üstüne oturdu,almayın ben alırım dedi aldıkda,Allahdan kimseye muhtaç degiliz,birde onlara muhtaç olsak naparız

canım iyi akşamlar .. özelden yazmayı bilmediğim için mecburen buradan yazıyorum
öğlen bende okurum demiştim ve anne adayının ben olmadığımı da yazmıştım. regl olduğum için okuyamıcam bilmeni istedim
meerhaba arkadaşlar bebegım olsun dıye [13 yıldır olmuyorda]500 yasıne nıyetlendım ..bana yardımcı olurmusunuz..

aynen tatlim yaaa sorma bence bi silkenmemiz lazim ama nasil olcak bilmem gercektennnn cokkk dikkat ediorum ayni yasioz hersei bu sefer idare edcek adam kalmio ortaya
Bim bam bommm dinleyin dostlarrr
benim de artık bir şekerim varrrrr
gozun aydinnnn nur topu sekerlerimizle napsak bilmem
kızlar ben çok halsizim sizde de var mı, uykuya doyamıyorum ilk üç ay gibi..

yaaa simdi ayni sei yazcaktimmm war yaaa uyuom ben fulll hattaa ilk aylardan da cokkkk

Gelde takma işte torunum olucak bişey.yapalım demiyolar hala patik örüyo bi yandan hiç bulaşmasınlar daha iyi diyorum sonra biz yaptık olucak çünkü biliyorum..önceki hamileliğimde oğlumun eşyalarını yıkayıp ütülüyodum gidip gelip niye yapıyon doğmamış çocuğa don biçilmez diyip moralimi bozuyodu

canımistanbuldaysan eminönünde çok güzel seçenekler var ben kendim yapcam bitince burda paylaşırım

yaptıklarını paylaş arkadaşım, merak ederim... ben istanbul'da değilim. ankara'dayım. ankara'da nerede satılır bu bebek eşyaları ya bilemedim valla. ankara'da yaşayanlar, suluhan'a gittim. hep aynı modeller ve güzel değil hiçbirisi. sabun da yok zaten.

ben de ankaradayım ve hala doktor bulamadım. en son cebecide ankara tıpta cem atabekoğluna özel randevu ile gittim. ısınamadım hiçbir doktora. sorun onlarda değil sanırım bende. 8. haftadan beri doktor arıyorum. 30. haftam bitti ben hala doktor arıyorum. en son sancım tutacak zekai tahir'de alacağım soluğu.

kızlar merhaba bahsetmiştim ya sertleşmeler oluyo diye..bugün doktora gittim anlattım dedim sertleşmeler var karnımda sıklaştı dedim doktor bana bunun kasılma oldugunu normal olduğunu magnezyum vereceğini içince rahatlucamı söledi... içime pek sinmedi ya doktora göre normalmiş sizce endişelenmelimiyim?başka doktora daha göözüksemmi?bu arada 26 haftalığım..birde kızlar ultrasonda bebeği gördüm yüzüstü yatıyodu miniğim:) bir ay önceki kontroldede yüzüstüydü pozisyon değiştirmemiş ssanırım.normalmi bu?sizinde bebkelrinizin böle yüzüstü yattığı oldumu?ne kadar evhamlı bi aneyin ben ya ama elimde değil..

Hepimiz cirkeflesirsek burası toz duman olur kiiiz:) napalım sabır ögrenmek lazım yarın bebislere bol bol sabır gerek sinirden patlarken uykusuzluktan çatlarken gülecez yüzlerine ya bidiklarin:)
Bim bam bommm dinleyin dostlarrr
benim de artık bir şekerim varrrrr
Gecmis olsuuun napalım seker bi kuzun olsun ins..
kızlar ben çok halsizim sizde de var mı, uykuya doyamıyorum ilk üç ay gibi..
Aynen canım bende yeniden yatışa geçtim..zaten artık ağır hissediyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…