wla bizimkide ancak morelimi bozuo truodim yuksek cikiginda not edio die solemistim yaaaa bu sende de kalir bebekte de kalir ne bu kg sen hic kipirdamion mu falan demisti....tansiyon idrar tahlili hak gtire asi icin iki kez gittim mrb mrb deyip kactim ..subatta gel demisti kontrole sonra ne olcak ewe gelcem butun gece aglicam bnm yuzumden kizimda troid olcak seker olcak o yuzden gitmicem....kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
canim walla benim dr um tahlil yaptirmadan akintimin sekli kokusuyla miktariyla fitile basladi asla istemioz bunu erken doum sebebi dedi simdi baya azaldi akintim.....kızlar gittim geldim zorlada olsa sağlık ocağına dün arıyor ebe gel yarın diye bugün gidiyorum izinli töbe töbe nasıl iş yapıyorlar pazartesi giderdim bilsem neyseki başkası ben yapayım kontrolleri dedi tansiyonuma baktım bebeğin kalp atışlarına kilo herşey iyi dedi idrar kültürü yaptı yine lökosit cıktı dr göster dedi bende kendi dr gösteririm dedim ihmal etme erken doğum sebeplerinden ihmal etme dedi benim daha kntrolüme 2 hafta var ne yapsam ki gitsem mi kendi dr acaba akıntım cok gerçekten arada kasık ağrımda oluyor korkuyorumda bu arada 5 kilo aldığımı görünce 8-9 kiloyla bitirirsin hepside doğumda gider bebişi besliyosun demekki dedi bir ona sevindim
he canım ya evet, aylardır yemedim içmedim uykularım kaçtı, hep bi fırsat kolladım senin nickini yazdım duvarlara unutmayayım yeri geldiğinde bi daha üstüne gid hakaret edeyim, linç mantığıyla insanları kışkırtayım, onu bi daha bi daha üzeyim dedim hep.
ya benim yazdığım yazının ana fikri zaten sağdan soldan herkesin kendine ait fikri doğru bilip dayatması üzerine hissettiğim baskıydı. yoksa kimsenin söylediği üzerine düşüncelerimi ya da eylem planımı değiştirmiyorum. benimsemediğim fikre de saygı falan duymuyorum. ha arada gerizekalı demeyeydim iyiymiş orda baya bi gaza gelmişim sanırım kusura bakma, her düşündüğümü dile getirmemem gerektiğini henüz öğrenemedim, ama ilerleme kaydediyorum neyse ki, mesela senin yazından sonra başka biri işkoliklik adı altında kendince benim düşüncelerimi, planlarımı küçümseyip eleştirmiş ya, bilsen neler geçiyor içimden, ama yazmıyorum, peki napıyorum? kokulu öpücükler yolluyorum kendisine :)))
Günaydın canım..Evet bence de guzel seyler konuşalım..insanların telkin ve sorularından hepimiz sıkılıp bunalıyoruz cok normal ama bence oyle söylemesi cok ayıp..en azından bana gore oyle o kişi kim olursa olsun ki o benim yüzde yüz eminim..cunku ilk defa çalışmakla ilgili bisey yazdığımda yine aynı tıp saldırıyla karşılaşmıştım..bu konu burda bitsin cunku hepimizin canı sıkılmasın burada ne konuşulursa konuşulsun herkese tesir ediyo normal olarak..sen cok olgun ve anlayışli bi insansın tatlı tatlı ilgilendiğin için sagol canım..eminim cok sabırlı ve tatlı bi annesin..
Ben her insanoğluna insan diye saygı duyarım fikrini benimsemem gerekmez illa..bise degil canım..bunu demen yeterliydi kusur ne demek..
Teşekkür ederim canım güzel sözlerinde binde bir bile yaklaşabilmişsem ne mutlu bana anne olarak. Yerden göğe haklısın diğer konuda da; tatlı tatlı konusalım hep inşallah:))
Arkadaşlar, bende "Lilacsofia" arkadaşımıza katılıyorum. dediği gibi dışarda yeterince zorluklarla ve insanlarla uğraşıyoruz. bari burada içimizi dökelim rahatlayalım. lütfen birbirimizi kırmayalım.
Dün Eminönüne giittim alışveriş yaptım. (yaptım dediğimde aldığım bir hastane çıkışı, 2 takım altüst takım, 1 önlük, bir alt pijama, 2 tulum, bir de bebek şekeri sepeti yastığı falan.) kaynanam demezmi ay çok alma hediye çok gelir vsss... burdaki arkadaşların alışverişini takip ediyorum benim aldıklarım yarısı bile değil tecrübeli annelerimiz de zaten yedekte çok olsun diyolar bebek kusuyor altını pisletiyorlar yıkamak gerek diyorlar. anlicanız aldığım 2 takım çooookmuş. Allah ım yaaaa.
yok isim buldunuz mu babanız diyoki adı Çağdaş olsun. halbuki hiç inanmıyorum kp dediğine kendi düşüncesidir eminim.
doğumuna ne kadar kaldı diyo daha 3 aya yakın var diyorum. diyoki yok 2 ayın kaldı falan.
dedim hesapla o zaman mayısın 15 ine kaç gün var diye. Sanki Dr kendisi.
Allah ım yaaaa.... sonra da acıyarak bakıyo ee sen şimdiden tıkanıyon nasıl çalışcan.
sanki keyfimizden çalışıyoz ev kredi borcum var bir kere dedinmi ki biz de yardım edelim diye...
anlicanız hepimizin bir derdi var.
burda birbirimizi anlayalım sevelim, saygı duyalım lütfen....
ikinizde ne güzel insanlarsınız ya maşallah vallahi.. ben çok çirkefim sanırsamRabbim hep yanınızda, yardımcınız olsun. yüreğinize sağlık
Aaa tövbe tövbe, neden çirkef olasınız? Mayıs annecikleri çok yorulmuş, gerilmiş buaralar anlaşılan...
keşke aynı ilde olsak da toplansak hepimiz doğumdan önce şöyle bir güzel kaynatsak, iç döküp rahatlasak:)))
Daha doğum sonrası lohusalık durumlarımız var, bunlar ona hazırlık herhalde, Allah yardımcımız olsun:18:
Ben hissediyorum bi asagida bi yukarıdakızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?
Canim 32 nin içinde olman lazım raporu aldığında yani 31+da alacaksın raporu 2 nisan da alırsan raporu planladığını gibi olur raporu aldığın gün izne de cikarsinslm anne dayları bir sorum olacak
ben doğum iznine Allah nasip ederse 32.haftada çıkmayı düşünüyorum
Hastane raporu 32.hafta dolunca mı veriyor, yani sata göre 3 nisanda 32+0 oluyorum rapor da bu tarih mi yazıcak
bunu sormamın sebebi şu sgk prim gününe bakarken raporun alındığı aydan önceki 3 aya bakıyormuş
ben işyerimle konuştum ocak-şubat-mart primlerini yüksek yatıracaklar ama rapor mart tarihli olursa aralık ocak şubata bakıcak sgk, bnm aralık primim asgari ücretten oldugu için sıkıntı olabilir var mı bilgisi olan
Hamile olduğumu yeni yeni anlıyorum ben de aksine sezeryandan tirsiyorum inşallah normal dogurabilirimKızlar hamileleiğiniz nasıl gidiyor ? Beni doğum yaklaştıkça bormal doğum korkusu sarıyo çok stresliyim başka bişey düşündüğüm yok bebeğimde etkileniyordur şimdi
oğlumun doğum gününde kız kardeşim tablet aldı üstüne bikaç takım aldı kaynanamlarda sordular kim aldı diye bende kardeşim aldı dedim hala daha bebeğe ne lazımsa söyle abla bişeyinide ben alim diyo dedim ee parası vardır alıyodur diyo Allahım yaaa halbuki kardeşim eve koltuk aldı kendine telefon kardeşime ve oğluma tablet maaş hep taksitte kendine bişey kalmıyo genede uğraşıyo kız...neyse ben zaten kaynanam belki utanır diye demiştim ama nerde üstüne demezmi şimdi bişey almayın doğunca alırsın diyooğlumda bile 1 yaşına gelince bi yelek getirmişti düymesi falan bile yoktu....neyse Allahtan köy zamanı geliyo gidicek bidahaki kışa kadar rahatım
bende dün oğlumu gezdirim hemde bebişe bişeyler alim diye dolaşmaya çıktık eşim demezmi annemi de ara hiç biyere gidemedim diyo sonra gelin beni çağırmadı demesin diyo tabi bende bütün heves kaçtı dayanamadım annenin yanında ben bişey alamam alma şimdi diycek dedim eşimde belki sen alırken oda bişeyler alır diyo safım benimneyse aradım ama dua ediyom gelmesi diye Allahtan yemek yapıyomuş keşke akşam haber verseydin gelirdim dedi teli kapadım şükürler olsun Rabbim dedim
Ahhh canım yaaa bağrıma basmam mı hiçççççççç inşallah bundan sonra çok almayız bugün ocak anneleri bölümünü okudum kız doğum yapmış 40. gününde tam tamına 14 kilo vermiş hiç birşey yapmadan umarım bizim de öyle olur canım
ahhh ahhh inşallah kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum hüsmen gibi bişey oldum ben yaaa
meerhaba arkadaşlar bebegım olsun dıye [13 yıldır olmuyorda]500 yasıne nıyetlendım ..bana yardımcı olurmusunuz..
aynen tatlim yaaa sorma bence bi silkenmemiz lazim ama nasil olcak bilmem gercektennnn cokkk dikkat ediorum ayni yasioz hersei bu sefer idare edcek adam kalmio ortayaAaa tövbe tövbe, neden çirkef olasınız? Mayıs annecikleri çok yorulmuş, gerilmiş buaralar anlaşılan...
keşke aynı ilde olsak da toplansak hepimiz doğumdan önce şöyle bir güzel kaynatsak, iç döküp rahatlasak:)))
Daha doğum sonrası lohusalık durumlarımız var, bunlar ona hazırlık herhalde, Allah yardımcımız olsun:18:
gozun aydinnnn nur topu sekerlerimizle napsak bilmemBim bam bommm dinleyin dostlarrr
benim de artık bir şekerim varrrrr
kızlar ben çok halsizim sizde de var mı, uykuya doyamıyorum ilk üç ay gibi..
Gelde takma işte torunum olucak bişey.yapalım demiyolar hala patik örüyo bi yandan hiç bulaşmasınlar daha iyi diyorum sonra biz yaptık olucak çünkü biliyorum..önceki hamileliğimde oğlumun eşyalarını yıkayıp ütülüyodum gidip gelip niye yapıyon doğmamış çocuğa don biçilmez diyip moralimi bozuyodusıkma canını cnm,benim kaynanamında bebegime aldıgı hiçbirşey yok çöpü bile yok,birde annemin aldıklarını gördükçe alsın alsın diyor deliriyorum,annem hırka yelek vs birşeyler örüyor,kaynanamda örsün örsün daha çok örer o diyor çıldırmamak elde degil,eşim güya yatakodasına alcagımız beşigi babam alır odasının tülünü halısını babam alır diyip duruyordu baktı onlardan ses soluk çıkmıyor kıçının üstüne oturdu,almayın ben alırım dedi aldıkda,Allahdan kimseye muhtaç degiliz,birde onlara muhtaç olsak naparız
canımistanbuldaysan eminönünde çok güzel seçenekler var ben kendim yapcam bitince burda paylaşırım
kızlar galiba bu sefer doktorumu buldum. ben ankaradayım, demetevlerde fatma reşide önalan muayenehanesine gittim en son.
doktordan memnun kaldım. ama tanıyan bilen ya da giden varsa bana yardımcı olabilir mi?
özellikle doğum konusunda nasıl olduğunu çok merak ediyorum...
Bim bam bommm dinleyin dostlarrr
ikinizde ne güzel insanlarsınız ya maşallah vallahi.. ben çok çirkefim sanırsamRabbim hep yanınızda, yardımcınız olsun. yüreğinize sağlık
Gecmis olsuuunBim bam bommm dinleyin dostlarrr
Aynen canım bende yeniden yatışa geçtim..zaten artık ağır hissediyorum kendimi..kızlar ben çok halsizim sizde de var mı, uykuya doyamıyorum ilk üç ay gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?