Günaydın Bütün annelere güzel bir hafta dilerim.
Ben bu hafta kontrolde ürkütücü bir haber aldım ventriküler genişleme. Benzer haber umarım kimse almamıştır ama varsa ne oldu ne bitti paylaşabilir mi?
günaydın kızlar.nasılsınız?rahatsız geçen haftasonundan sonra işte yine burdayım.cuma eve gittiğimde nasıl oldu bilmiyorum karnım birden çok acayip sertleşmeye başladı.öyleki bişey yukarı doğru bastırıyor ve ben nefes alamıyordum.gece geç saatte hadi uyuyacam dedim baktım yok.sancılanıyorum.ama elim sürekli karnımdaydı.bi baktım iki göğüs kafesimin ortasında yuvarlak ve sert bi çıkıntı belirdi.hafifçe dokunup hissetmeye çalıştım.tmm bu bebeğimde ama neresi diye.sonra bi baktım kafasını resmen avuçluyorum.çünkü bariz dışarıya doğru tümsek oluşturmuştu.meğersem bebeğim doğum pozisyonundan tam aksi yöne dönmüş.2gündür mücadele ediyoruz.göğüs kafesim patlayacam sanıyordum o kadar zor acısı.eğilemiyordum yemek yiyemiyordum.çok şükür bugün daha yumuşakça yeri.sanırım tekrar eski haline döndü.hamilelikte olurmuş dediler ama 2 gün canım çok yandı.umarım bi daha olmaz.
Sen söylemeden itiraf edemedim de, ben de eşimle benim arama birşey yapıldığını düşünüyorum. Eşim yanımda değilken onu o kadar özlüyorum ki sana anlatamam böyle gözlerim felan doluyor. Adam kapıdan içeri girince bana bir nefret bir sıkıntı geliyor, sürekli bağırıyorum ve tersliyorum. Kendisi hiç bir şekilde ağzını açmıyor kötü birşey söylemiyor ama, ben halen üstüne gidiyorum. Dediğin gibi o yanımda olunca içime bir sıkıntı geliyor, ben de seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Biliyorum saçma ama ne yapayım başka bir sebep bulamadım.yok canım herhangi bir beklentim yoktu eşimden biz öyle şeylere takılmıyoruz zaten uzun zamandır.işlede bir sorun yok aslında ama bende genel olarak bir gerginlik tahammülsüzlük durumu var.birde dışarda normalimde sanki evin içine girince bana bişeler oluyor.eve bişeymi yaptılar koydular diye saçma sapan düşünmeye başladım artık.hiçte inanmam ama böyle şeylere.özelikle evin kapısından girdiğim an bana bişeyler oluyor sanki.çok mutsuzum kimsede anlamıyor beni zaen eşiminde oğlumunda kalbini o kadar çok kırdımki bu hafta sonu çok pişmanım çok üzgünüm.
kızlar bugun çok kasık ağrısı çektim yarın doktora gidicem hem kontrolumde var. idrar yollarımdada enfeksiyon var heralde bebeğin baskısıda olabilir ama erken doğum en korktuğum şey olduğu için ne olur ne olmaz bi idrar kültürüde yaptırmak istiyorum.. kan hapımıda bilerek düzensiz kullanıyorum çünkü aşırı kabızlık yapıyo bende zaten ezelinden beri kabızlık var çok zorluk çekiyorum o yüzden bide kan sayımlarıma baktımam gerekicek..
son 1 hafta içinde bariz kilo artışım oldu halbuki 75 le hamile kalmıştım ve son kontrolümde 77 kiloydum mutluluktan uçuyodum ama şu an 79- 80 olmuşumdur heralde.. Allah can sağlığı versin doğurunca veririz kiloları napalım tek derdimiz kilo olsun bu saatten sonra amaaann
şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.
mutsuzum deme,ne olursa olsun deme oferta.
hormonlardan işte sen de biliyorsun,hamilelikle ilgili geçici bir durum bu.
oğlunu da üzme işte,hele karnındakini hiç hiç üzme,sen onlara ne zor kavuştun hatırlasana.
dün geçti madem bugün eşinle aranı düzelt,ne bileyim bir mesaj at,seni seviyorum de,akşam eve yumuşamış gelir emin ol.
siz de geçikmiş de olsa kutlarsınız ailece yıldönümünüzü,ufak da bir pasta al.
dua edeceğim senin için,zaten hep diyorum allahım kimsenin evinin huzurunu bozma,en önemli şey bir sağlık,iki huzurmuş onu çok iyi anladım.
günaydın kızlar.nasılsınız?rahatsız geçen haftasonundan sonra işte yine burdayım.cuma eve gittiğimde nasıl oldu bilmiyorum karnım birden çok acayip sertleşmeye başladı.öyleki bişey yukarı doğru bastırıyor ve ben nefes alamıyordum.gece geç saatte hadi uyuyacam dedim baktım yok.sancılanıyorum.ama elim sürekli karnımdaydı.bi baktım iki göğüs kafesimin ortasında yuvarlak ve sert bi çıkıntı belirdi.hafifçe dokunup hissetmeye çalıştım.tmm bu bebeğimde ama neresi diye.sonra bi baktım kafasını resmen avuçluyorum.çünkü bariz dışarıya doğru tümsek oluşturmuştu.meğersem bebeğim doğum pozisyonundan tam aksi yöne dönmüş.2gündür mücadele ediyoruz.göğüs kafesim patlayacam sanıyordum o kadar zor acısı.eğilemiyordum yemek yiyemiyordum.çok şükür bugün daha yumuşakça yeri.sanırım tekrar eski haline döndü.hamilelikte olurmuş dediler ama 2 gün canım çok yandı.umarım bi daha olmaz.
Sen söylemeden itiraf edemedim de, ben de eşimle benim arama birşey yapıldığını düşünüyorum. Eşim yanımda değilken onu o kadar özlüyorum ki sana anlatamam böyle gözlerim felan doluyor. Adam kapıdan içeri girince bana bir nefret bir sıkıntı geliyor, sürekli bağırıyorum ve tersliyorum. Kendisi hiç bir şekilde ağzını açmıyor kötü birşey söylemiyor ama, ben halen üstüne gidiyorum. Dediğin gibi o yanımda olunca içime bir sıkıntı geliyor, ben de seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Biliyorum saçma ama ne yapayım başka bir sebep bulamadım.
sıkma canının, bende geçen haftalarda 1 hafta çok mutsuzdum ağladımikızıma bağırdım,eşler dersen hiç anlayışlı değiller,tamam bizim hormanlarımıza etkili ama eşler 9 aycık alttan alıverseler hiç bir sıkıntı stres yaşamayız dimi? sıkma canını zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları bol bbol dua et,,
ahh kızlar bende çok sıkıntılıyım,ikiarada bir derede kaldım ,bu hafta sonu kayınvalidelere taşınıcaz doğuma kadar,geçen hafta yemeğe çağırdılar bana böyle işe gidip gelmen çok zor eve gelip ymek yapıyosun kızla ilgileniyosun yazık diye üzülmüşlermiş mişşşş,, miş diyorum çünkü daha önce kızıma bakarken burnumdan getirmişlerdi, ben kabul etmedim ama eşim çok üzülüyorum sana iki otobüs gidiyosun gel yemek yap kaldır et yazık sana deyince çok ısrar ettiler kabul ettim ama çok korkuyorum sorun yaşarım diye:26: onların evi işyerimde 5dk bile değil çok yakın,
evet şimdi yolum uzak çok yoruluyorum ama huzurluyum ama bugün resmen zor yürüdüm artık iyice ağırlaşıyorum bu hafta bide 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam inşallahhnasıl çalışıcaksam bu halde neyapsam kızlar bir akıl verin bana,bakıcıda buarada bi terellelii normalde iyi bakar ama kızının üniv.sınavı var ondanmı bilmem oda ayrı stres bana; Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ,
herkese iyi haftalar......
Arkadaşlar konuşmalar arasında biraraya gelip tanışma, dertleşme fikrine sıcak bakıldı sanki... İstanbul'da oturanlar ya da İstanbul' a gidip gelebilenler, Şubat sonu-Mart başına dek bir buluşma ayarlayalım o halde.
Bir topic açıyorum. Gelebilecek olanlar özel durumlarıyla (hangi gun , tarih, saatler, yer daha uygun vb) beraber o sayfaya not yazarsa çoğunluk için uygun zaman ve yer sağlayabiliyorsak buluşalım. Düşünsenize ne zevkli olur ve konuşacak ne çok şeyimiz olur:))
Hadi bekliyorum cevaplar yeni topicte olsun ki, toplu şekilde takip edip değerlendirelim.
2014 Mayıs Anneleri Buluşması
günaydın canım bu sonuca nasıl ulaştılar?Günaydın Bütün annelere güzel bir hafta dilerim.
Ben bu hafta kontrolde ürkütücü bir haber aldım ventriküler genişleme. Benzer haber umarım kimse almamıştır ama varsa ne oldu ne bitti paylaşabilir mi?
günaydın canım bu sonuca nasıl ulaştılar?
hayırlısı olsun canım bencede geçecek ve bebişini sıkıntısız kucağına alacaksın bir sonraki randevun ne zamanUltrasonda Vpsi 10.03 mm çıktı sınır 10mm imiş doktor bazı bebeklerde bu haftalarda bu genişleme görülür bir daha ki kontrollerinde geçmiş olur dedi ama işte.. sinek de küçük ama mide bulandırır hesabı bir kere aklıma girdi çıkmıyor...
3 hafta sonra :/hayırlısı olsun canım bencede geçecek ve bebişini sıkıntısız kucağına alacaksın bir sonraki randevun ne zaman
Henüz görmeyenler olabilir. En yakın zamanda İstanbul'da buluşma ayarlıyoruz kızlar.
Kimler İstanbul'da oturuyor, Anadolu-Avrupa yakası ağırlıklı olmasına göre yer ve zaman belirleyeceğiz. Topic te açtık; 2014 Mayıs Anneleri Buluşuyor isminde... Hadi cvp yazın ağırlaşmadan buluşalım...
saol arkadaşım dualarınız çok önemli benim için.haklısın birazda ben kendime hakim olsam düzelecek te işte.hormonlarım delirdi bu ara.
ayy canım benimkide öyle bağdaş kurmuş oturuyor beyefendi o kafası varya ağzımdan çıkacak diye korkuyorum bazen öyle bir itiyorki kendini yukarı.birazda yemeği fazla kaçırınca çok kötü oluyorum bende.bizimki hala dimdik ayakta dikiliyordu en son inşallah düzelir gerçi ben sezeryan olacağım ama yinede duruşu düzelse iyi olacak.sanada çok geçmiş olsun.
biliyormusun bende de o var.eşim yanımda yokken liseli aşıklar gibi özlüyorum adam burnumda tütüyor.ama eve girince suratını görmeye tahammülüm yok aynen bende tersliyorum itiyorum adam sarılsa ıykkk yapıyorum.saçma ama ne yapsam bilemiyorum bol bol dua okuyorum evimde allahıma sığınıyorum.böyle nereye kadar kalp kırmak çok kolayda sonra tamiri zor işte.birine anlatsam saçmalama diyecek biliyorum böyle batıl inançlarım olmasına gülecek belki ama ne yapayım aklıma da başka bir şey gelmiyor artık.evde huzursuz olayım diye bişey yaptılar gibi geliyor artık.
zor bir durum ama geçici olarak düşün inşallah korktuğun gibi olmaz bu defa belkide kayınvalidenin çok yardımı olur.hem işede çok yakınmış sen kendini ve kızının rahatını düşün bir süre kafana başka bişey takma canım.kaç ay kaldı şurda zaten doğuma
Benim 1 aydır canım çok yanıyo.Kafası gögüsün altında oturmak ne demek kıvranıyorum resmen.
saol hayatim ewet bi tane parol ictim 2 lokma yeyip annem bardaga ekmek tiftiklemisss az ice ice yedim corbayi sozde iste ......simdi gozumu actim hemen sizi aldim elime yarin internet son telefonumda kocisim ne zaman yaparsa net paketi ozaman tekrar cee derim merak etmeyin ....dogurursam falan kardesime yazdirim zaten.....
ALLAH ikinizinde yardımcısı olsun.çok zormuş.yaşayıp gördüm.yerde biraz emekleyin o çok rahatlatıyo.
günaydın canım,
benim sürekli aklımdan geçip bi türlü yazamadığımı yazmışsın süpersin. Ben gelirim:)
Topic i bulamadım canım... Ben gelirim ama inşallah :)
Sağol canım.aynen eğildiğin zaman rahatlatıyor.Çalışınca acıyı çekmekten başka çaramiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?