2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

günaydın canım.
geçmiş olsun,daha önce duymadım böyle bir sıkıntı ama umarım dediğin kadar ürkütücü değildir. geçmiş olsun

Benim 1 aydır canım çok yanıyo.Kafası gögüsün altında oturmak ne demek kıvranıyorum resmen.

Sen söylemeden itiraf edemedim de, ben de eşimle benim arama birşey yapıldığını düşünüyorum. Eşim yanımda değilken onu o kadar özlüyorum ki sana anlatamam böyle gözlerim felan doluyor. Adam kapıdan içeri girince bana bir nefret bir sıkıntı geliyor, sürekli bağırıyorum ve tersliyorum. Kendisi hiç bir şekilde ağzını açmıyor kötü birşey söylemiyor ama, ben halen üstüne gidiyorum. Dediğin gibi o yanımda olunca içime bir sıkıntı geliyor, ben de seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Biliyorum saçma ama ne yapayım başka bir sebep bulamadım.

kan ilacını ihmal etme derim arkadaşım.bende senin gibi kabızlık yüzünden ihmal ettim.kan değerlerim iyice düştü.Zaten hamileliliğin sonunda doğru düşermiş.Ebe de kan takılmak zorunda kalınır sana dedi.İlacı ikiye çıkardı doktorum.

sıkma canının, bende geçen haftalarda 1 hafta çok mutsuzdum ağladımikızıma bağırdım,eşler dersen hiç anlayışlı değiller,tamam bizim hormanlarımıza etkili ama eşler 9 aycık alttan alıverseler hiç bir sıkıntı stres yaşamayız dimi? sıkma canını zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları bol bbol dua et,,
ahh kızlar bende çok sıkıntılıyım,ikiarada bir derede kaldım ,bu hafta sonu kayınvalidelere taşınıcaz doğuma kadar,geçen hafta yemeğe çağırdılar bana böyle işe gidip gelmen çok zor eve gelip ymek yapıyosun kızla ilgileniyosun yazık diye üzülmüşlermiş mişşşş,, miş diyorum çünkü daha önce kızıma bakarken burnumdan getirmişlerdi, ben kabul etmedim ama eşim çok üzülüyorum sana iki otobüs gidiyosun gel yemek yap kaldır et yazık sana deyince çok ısrar ettiler kabul ettim ama çok korkuyorum sorun yaşarım diye:26: onların evi işyerimde 5dk bile değil çok yakın,
evet şimdi yolum uzak çok yoruluyorum ama huzurluyum ama bugün resmen zor yürüdüm artık iyice ağırlaşıyorum bu hafta bide 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam inşallahh nasıl çalışıcaksam bu halde neyapsam kızlar bir akıl verin bana,bakıcıda buarada bi terellelii normalde iyi bakar ama kızının üniv.sınavı var ondanmı bilmem oda ayrı stres bana; Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ,
herkese iyi haftalar......

günaydın kızlar, nasılsınız ?

ufaklığın alınması gerekenleri hemen hemen bitirdim sayılır, sıra yıkama yerleştirme faslına geldi, yavaş yavaş onu da yapacam inşallah, sizler ne durumdasınız ?

saol arkadaşım dualarınız çok önemli benim için.haklısın birazda ben kendime hakim olsam düzelecek te işte.hormonlarım delirdi bu ara.

ayy canım benimkide öyle bağdaş kurmuş oturuyor beyefendi o kafası varya ağzımdan çıkacak diye korkuyorum bazen öyle bir itiyorki kendini yukarı.birazda yemeği fazla kaçırınca çok kötü oluyorum bende.bizimki hala dimdik ayakta dikiliyordu en son inşallah düzelir gerçi ben sezeryan olacağım ama yinede duruşu düzelse iyi olacak.sanada çok geçmiş olsun.

biliyormusun bende de o var.eşim yanımda yokken liseli aşıklar gibi özlüyorum adam burnumda tütüyor.ama eve girince suratını görmeye tahammülüm yok aynen bende tersliyorum itiyorum adam sarılsa ıykkk yapıyorum.saçma ama ne yapsam bilemiyorum bol bol dua okuyorum evimde allahıma sığınıyorum.böyle nereye kadar kalp kırmak çok kolayda sonra tamiri zor işte.birine anlatsam saçmalama diyecek biliyorum böyle batıl inançlarım olmasına gülecek belki ama ne yapayım aklıma da başka bir şey gelmiyor artık.evde huzursuz olayım diye bişey yaptılar gibi geliyor artık.

zor bir durum ama geçici olarak düşün inşallah korktuğun gibi olmaz bu defa belkide kayınvalidenin çok yardımı olur.hem işede çok yakınmış sen kendini ve kızının rahatını düşün bir süre kafana başka bişey takma canım.kaç ay kaldı şurda zaten doğuma

günaydın canım,

benim sürekli aklımdan geçip bi türlü yazamadığımı yazmışsın süpersin. Ben gelirim:)

hayırlısı olsun canım bencede geçecek ve bebişini sıkıntısız kucağına alacaksın bir sonraki randevun ne zaman

Topic i bulamadım canım... Ben gelirim ama inşallah :)

Benim 1 aydır canım çok yanıyo.Kafası gögüsün altında oturmak ne demek kıvranıyorum resmen.

ALLAH ikinizinde yardımcısı olsun.çok zormuş.yaşayıp gördüm.yerde biraz emekleyin o çok rahatlatıyo.

canım çok geçmiş olsun. Sensiz biz ne yaparız

kızlar idrar kültürü sonucum çıkmışta gram pozitif çomaklar görüldü diyor ne demek bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…