canım korkma içini ferah tut bir sıkıntı olsa testlerde ortaya çıkardı başlarda belli olurdu. lütfen üzülme ve küçün kuzuyu da etkilenmesin tamam mı? 3 hafta sonra bişi yokmuş dediğini ben burdan okuyacagım :)3 hafta sonra :/
dileklerin için teşekkür ederim ama korkuyorum
Günaydın Bütün annelere güzel bir hafta dilerim.
Ben bu hafta kontrolde ürkütücü bir haber aldım ventriküler genişleme. Benzer haber umarım kimse almamıştır ama varsa ne oldu ne bitti paylaşabilir mi?
kızlar idrar kültürü sonucum çıkmışta gram pozitif çomaklar görüldü diyor ne demek bilgisi olan var mı?
Ayy valla içime korku saldin arada içiyordum içmem bundan sonra
Deme oyle yavrum sabırlı ol yoğurt yumurta süt peynir salata et tavuk balık... bak ne güzel yiyecekler bunlar aç kalmasın merak etme miniklerimize hem azıcık kaldı bak ne heyecanli
Iç tatlım iç ihmal etme
Kızlar yıllardır dizi izlemeyen ben muhteşem yüzyıl a sardım bu ara aglamaktan helak oldum ya...
Bir şey soracağım adet sancısı gibi agriniz oluyor mu benim adet donemim çok sancılı geçerdi 1 hafta önceden başladı sizi sanki adet olacağım birazdan nasıl sızlıyor rahim Endiselenmeli miyim?
sıkıntı yok arkadaşım o kadardan bişi demiyorlar. bol su içmeye devam :)kızlar idrar kültürü sonucum çıkmışta gram pozitif çomaklar görüldü diyor ne demek bilgisi olan var mı?
canım bu konuda dertliyim ben. küççükken apandist ameliyatı olmuştum ameliyat izim hala duruyor. onun uçları çatladı başkada biyerimde yok çatlak çok şükür. ama niye çatladı korkuyorum açılırmıki yıllarda geçti üstünden:18:bayanlar çatlaklar başladı mı , kaçıncı haftadan nerelrden hangi bölgelerden başladı
canım neden gerildin bu kadar canını sıkan şeylermi var? stres sıkıntı kesinlikle uzak durman gereken şeyler birde.. sakin olmaya çalış seni rahatlatan bişeylerle uğraş bence..şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.
Cok güldüm ya benim yatak da alçak biraz yataktan kalkarken aynen dedigin gibi cirpinmalarim aklıma geldi birden..:)
biliyormusun bende de o var.eşim yanımda yokken liseli aşıklar gibi özlüyorum adam burnumda tütüyor.ama eve girince suratını görmeye tahammülüm yok aynen bende tersliyorum itiyorum adam sarılsa ıykkk yapıyorum.saçma ama ne yapsam bilemiyorum bol bol dua okuyorum evimde allahıma sığınıyorum.böyle nereye kadar kalp kırmak çok kolayda sonra tamiri zor işte.birine anlatsam saçmalama diyecek biliyorum böyle batıl inançlarım olmasına gülecek belki ama ne yapayım aklıma da başka bir şey gelmiyor artık.evde huzursuz olayım diye bişey yaptılar gibi geliyor artık.
Yaaa ben bulamıyorum bu yolladığını yaaa, e bebek'in içinde de bulamıyorumkızlar günaydınlar herkese. bugun e bebekte okiedog ve lasing çantalar indirimde bilginiz olsun ben aldım. youtube dan falan çantanın ismini yazıp içine dışına bakabilirsiniz. fazla renk kalmamış bittimi ne oldu anlamadım. elinizi çabuk tutun alıcaksanız öpüldünüzzzresminide ekleyimm
Eki Görüntüle 993236
( ablamında çok oluyormuş.emekleyerek geçirdim diyordum.her döndüğünde emekliyormuş
Günaydın kızlarr
Dün oğluma park yatağını aldık, Ankaradakiler bilginiz olsun ACity de ki -2.katta bebek mağazası var iki hafta içinde kapanıyormuş o yüzden ürünler piyasanın çok çok altında, ellerinde 4 tane park yatak kalmıştı ben bir tane aldım 100 tl. Almayan varsa kaçırmasın derim. Garantili ürünler bilginiz olsun.
Benim eşim benden çok ev işi yapar diyebilirim, özellikle tüp bebek tedavi ve transfer sürecinde benim en büyük destekçimdi halen de öyle. Amilyat olduğumda bile annemi yanımda istemedim, eşim benimle hastanede kaldı o derecede düşkünüzdür birbirimize, fakat son günlerde ben iyice çıldırdım. perşembe-cuma- cumartesi- pazar günü fuarları vardı, yanımkeyken söyledi böyle mutlu oldum yaşasın evde tek olacağım diye, sonra fuar alanına gidince beni bir ağıt tuttu yine, kocam yanımda olsaydı bilmem ne felan diye, adamcağızı aradım erken gel diye salya sümük ağlıyorum ama ilk standı kendi kapamış gelmiş saat 5'te kapıda görür görmez diyorum ki Allah'ım neden geldi ki şimdi bu. Çok ayıp ediyorum farkındayım ama, oferta'nın da dediği gibi keşke elimizden birşey gelse de bu şekilde davranmasak. Allah bize sabır ve akıl ihsan eylesin de bize değer veren, yakınımızda olan herkesin kıymetini bilelim.Hamilelik, sürekli sağlık sorunları, ev işleri, iş vs derken çok yoruluyoruz, geriliyoruz farkında değiliz.
Koseden'in eşini bilmiyorum ama Oferta'nın eşini kendi eşime çok benzetiyorum. Mesela evde işlere yardımcı olmaması, çocukla ilgilenmemesi gibi. Özellikle zor geçen ya da riskli gebeliklerde, eş yeterince destek olmuyorsa, itiraf edemesek te içimizde bir kırgınlık oluyor ve zamanla sebebini bilmeden öfkeye dönüşüveriyor.
Zaten hormonlar ortada birşey olmasa bile ağlatmaya müsait heran bizi... Eğer bahsettiğim gibi bir sorun yoksa o zaman, evde güzel bir temizlik yaptırın, sirkeli suyla sildirin. (Yapın, silin demiyorum dikkat, 30lu haftalardayız hatırlatırım:) abdest alıp bol bol sizi rahatlatan duaları okutun, en çok ta Nas,Felak,Ayetel Kürsi... Nazar olabilir.
Ben ilk gebeliğimde de, bu sefer de üst üste çok sorunlar yaşamıştım. Boynuma Çevsen duasını kolye olarak astım, hiç çıkarmıyorum. Uğurlu geldi resmen.
Kmin nazarı değecek diyoruz ama maalesef bazı insanlar seviniyor gibi görünse de bazı şeylere kötü gözle bakabiliyorlar.
İnşallah en kısa zamanda hanenize huzur, ferahlık gelir. Öpüyorum sizi çok canlar...
Ultrasonda Vpsi 10.03 mm çıktı sınır 10mm imiş doktor bazı bebeklerde bu haftalarda bu genişleme görülür bir daha ki kontrollerinde geçmiş olur dedi ama işte.. sinek de küçük ama mide bulandırır hesabı bir kere aklıma girdi çıkmıyor...
Ben baska sıkıntılarım veya stres yaptıgım bişeyler varsa aynen boyle yapıyorum sanırım Nazım esime geçtiği için..eger toplumda canını sıkan birileri varsa uzak dur yada endişe ettigin stres yaptığın seyleri açıklığa kavuştur belki geçer..mesela benim beni geren bi arkadasım var esim ne zaman onla görüşsem noluyo sana diyo yani ondan aldıgım negatif elektriği gelip esime veriyorum resmen:)Ben bir gün bu yaptıklarım yüzünden dayak yemekten korkar oldum, o yanımdan gittiği vakit düşünüyorum diyorum ki hak ediyorum gerçekten. Ama sağolsun adam da peygamber sabrı var ağzını açıp da tek kelime etmiyor bana, Allah sabrını daim etsin. İnanır mısın sabah işe gitmek için geldi sarıldı, içimden diyorum ki öfffff yine geldi adamcağız sarılıyor ben de diyorum ki müsade edersen tost yapıcam, tamam aşkım işe gidicem ya seni öpüp öyle gideyim dedim diyor. Kapıdan çıkınca da gözüm doluyor Allah'ım ben neden böyleyim diye. Annem bugün temizlikçi var diye bize gidecek ona da söyleyeceğim evde dua oku diye hatta kurşun felan döksün bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?