kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
tatlım hayırlı olsun .
benım merakım su kı burdan okuyan tum heyacanlı annelere de sormak ısterım grıp asısı yaptırabılıyormuyuz ? bır zararı varmı yokmu emın olamadım :)
ben de de var canım ağrı ara ara vuruyo böle adetmiş gibi başkada bir belirtim yok zaten he bir de göğüsler var tabi gergin ve hassas
evet canım biliyorum o programı çok güzel
canım ben yumurta takibine gidiyordum ve bu ay 2 yumurta çatlattım ikiz olur diye çok bekledim zira ikiz kardeşlerim var...5. haftamda betam 4878 çıktı,5+3 te 13460 çıktı degerler gayet yüksek ama tek kese gördük hatta 5. haftada vajınal ultrasondan görüldü normal ultrasonda çıkmamıştı...yani değer yüksek olsa da tek olabiliyor
canım bırak bulanmasın işte ne güzel ben de de yok belki daha erken diyedir ama umarım olmaz iş hayatımı çok kötü etkiler
ooohhh maşşallah canım ne güzel bebişi görmüşsün biz daha göremedik
maşallah çok güzelbenim de sata göre 5. haftada 4878 idi 5+3te 13460 çıktı hızlı yükseliyor kese büyüdükçe sorun yok yani canım rahat ol
geçmiş olsun canlarım dinlenmek bol vitamin almaktan başka çare yok canım ıhlamur falan iç sıcak sıcak terletmeye çalış kendini ama çok kötü olursan dr a git hamileler için ilaçlardan verir çünkü uzun süre hasta olmak da bebişe zarar verebilir
Ben de çok şişmanladım ölcem mutsuzluktanhayatım boyunca bu kadar hantal olmamıştımmm ki daha 8 haftalık bebişim yani bi 6-7 ay sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Acayip bir göbek oldu ya belki de normaldir ama deneyimli anne adaylarının hepsi ilk 3 ayda kilo alınmaz benim karnım dümdüzdü falan diyorlar ben hepten yıkılıyorum
canım benimde çok sancım var..sanki adet sancısı gibi..bu haftalarda normal rahim büyüyo..kaslarımız gevşiyo..ama kendini yormamayada çalış..bende bide 26 aylık bi prenses var hiç durmuyorum..ilk hamileliğim çok rahattı..bu beni zorluyoallah yardımcımız olsun..
Hayırrrr üzülme sakın kıyamam bak bu dünyada herşey nasip kısmet herşey sınav belki bu sınavdan sonra allah dünya tatlısı dünya akıllısı bi bebek verecek sana nerden biliyorsun sadece lütfen Allaha güven ve metanetli ol herşey de vardır bir hayır
Ben de çok şişmanladım ölcem mutsuzluktanhayatım boyunca bu kadar hantal olmamıştımmm ki daha 8 haftalık bebişim yani bi 6-7 ay sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Acayip bir göbek oldu ya belki de normaldir ama deneyimli anne adaylarının hepsi ilk 3 ayda kilo alınmaz benim karnım dümdüzdü falan diyorlar ben hepten yıkılıyorum
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
selam kızlar.bende 8+2 deyim geçen cuma kont.vardı 6 günde 2 kilo almışım.doktorum inanılmaz kızdı bana.ilk 3 ay kilomu korumam gerekirmiş hiç kilo almamalıymışım.normalde kiloya karşı çok hahasas biriyim.gram aldığımda disiplinle veririm.ancak doktor bana cehalet muamelesi yaptı :) inanın ekstra hiçbişey yemiyorum.yiyemiyorum.ceviz yok fındık yok süt yok yumurta yok yoğurt yok hiçbişey yok hayatımda.bunları zaten yemezdim.mecburi olunca tam tiksindim.
şimdi siz söyleyin bu kilo nerden geliyor.folik asit sizce kilo yada şiş yapar mı?tek vucuda giren bi bu bide medpamid..su bile mdemi bulandırıyor düşünün artık.bir daha ki doktor kontrolune gitmekten çekiniyorum
bu arada giysilerim artık sıkmaya başladı sizlerde öyle msiiniz.
sağol cnm. peki ne zaman düşer ne zman tekrar bebek için çalışmalara başlayabilirim. illa üstünden bir adet geçmesimi gerekiyor eşimle sürekli görüşme sansımız yok bizim. çok sevinmiştim ama hüsran oldu bu durum banaCanim yaa gercekten uzuldum. Cok moral bozucu bir durum anliyorum.burda bir cogumuz bir sekilde bunu yasadik.ama bak moralini bozma.bir sekilde tekrar hamile kalip burada toplandik. Cok sukur ki sende sagliklisin ve bir daha tekrarliycak diye bir sey yok. Allah daha kotusunden korusun ins...
cnm gözün aydın:) darısı başımıza (başıma)
Kızlar ben hiperaktif bir insanım(-dım),bir şeyler üretmeyi,evimin jilet gibi olmasını vs çok severim.İki kadın ancak benim enerjime yetişebilirdi. Ama yaklaşık on gündür yani hamileliğim bana etki etmeye başladığından beri mal gibi sadece uzanıyorum,çok uyuyorum. Acaba bu hep böyle mi devam edecek? Bu halsizlik,yorgunluk? Siz de öyle misiniz? Çalışanlar nasıl başediyor merak ediyorum.
ben acıbademe gidiyorum cnm doçente 4,12 çıktı benim. normal değerler içinde ama hamilelikte 2-2,5 arası olması gerekiyor hamileliğin sonlarına doğru bu değer daha da yükselir dedi. o yüzden 50 mg lık ilaca başladık biz. kontrol altında tutulacağım
kanamam kesilmiş kızlar azcık kahverengi şekilde geldi tuvalet kağıdına. aramızda bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı şu an nasıllar acaba? yaşamayan anlamıyormuş gerçekten şu an o durumu yaşayan arkadaşlarımın psikolojisini çok daha iyi anlıyorum. o kanı görünce nasıl ağladım insan tutamıyor kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?