2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Solanin çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim senin miniğini de korusun

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. hayırlısı ile Rabbim en kısa sürede muradını verir inşallah

canım bende bişey yiyemiyorum ama şişkinlik var bende anlamadım.bende folbiol ve elevit kullanıyorum dr yazmıştı.onların etkisi mi oluyo acaba:18:

Canim doktorun en dogru yaniti verecektir. Ben dogal dusuk yaptigimda doktor 3 ay beklememizi tavsiye etmisti. Kurtajlarda 6 ay deniyor.Ama bir adet donemi bekleyip hemen hamile kalanlar var.Anlayacagin degisiyor. Her kosulda Folik asit almaya devam etmeni tavsiye ederim.

selamlarr..yaşadığım iki gebelik kaybından sonra 3. kez hamileyim..SAT 15 ağustos..kısmet olursa da mayıs görünüyor 9 ayın sonu..fakat ben o ayları hiç düşünemediğimden buralara yazmayı asla düşünmemişken sizlere bi soru sormak için aranıza katıldım arkadaşlar..ben iki gebelik yaşadım ikisinde de lekelenme yaşadım..ikisini de kaybettim..şu an yine lekelenme yaşıyorum ve kasık ağrılarım diğer gebeliklerimden fazla gibime geliyor..şu an 6. haftadayım..bu haftalarda sizde de bıçak saplanmış gbi ağrılar oluyor mu? tecrübelerimde böle bişe olmadığı için yine korkular içindeyim..zaten psikolojim de iyi değil kayıplardan dolayı..kese falan göründü ama hep aklımda kalp atışı alamaıycağım düşüncesi var..yenemiyorum..sizler ne durumdasınız?

Kızlar aklıma birşey takıldı şimdi ben ilk doktora gittiğimde bana folik asit kullanma, biz amerikalı mıyız zaten iyi besleniyoruz falan dedi, ancak ben bununla yetinmeyip başka bir doktor arkadaşıma sordum günde 3 tane folic plus al dedi, sonra bununla da yetinmedim :) bi de doktor ablamız var ona sordum o da abartma günde 1 tane yeter dedi :) şimdi merak ediyorum sizler günde kaç tane folic asit alıyorsunuz ?

o haftalarda canım deli gibi ağrı oluyordu bende de hemde böyle aynen dediğin gibi bıçak saplanmasını andırıyordu, hala arada oluyor ama çok şükür gün geçtikçe azalıyor korkma bence hepimiz aynı durumdan muzdaribiz

canım bende bişey yiyemiyorum ama şişkinlik var bende anlamadım.bende folbiol ve elevit kullanıyorum dr yazmıştı.onların etkisi mi oluyo acaba:18:

Kizlar bence ogun atlamadan kapsamli ve duzenli yemek yenilince ve yarim saatte yurunmezse kg yapiyor.ama lutfen moralinizi bozmayin.ben ozellikle ilk 3 aydan sonra her hafta duzenli kg almistim ilk hamileligimde.hani son aylarda kg alma durumu yasamadim. Vee nerdeyse 30 kg almisim.inanilir gibi degil. sonrasinda sezeryan olup eve geldigimde 8 haftada 20 kg'su gitti.cogu odemmis megersem:) emzirdigim icinde kalan 10 kg cok dikkat etmeden 1 sene icinde eridi:) kaldi ki siz eminim benim kadar sismezsiniz:)gunluk almaniz gereken protein, vitamin, mineral ve kalsiyumu alip kilo aliyorsaniz uzulmeyin bence.bu arada tepsi tepsi borek ve tatlilari bitirenler istisna:)Allah yardimciniz olsun:)

doktorum kasık sancın var mı diye sordu yok dedim. eğer olursa parça düşmesi gibi kanaman olursa hemen ara dedi. yarın sabah da beni ara bilgilendir dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum onu sordu sabah mı akşam mı yapıosun diye. o kadar. yarın seni görmem gerekebilir dedi ilaçtan bahsetmedi.amcamı aradım jinekolog yat dinlen tuvalet dışında kalkma dedi. ben iğne ilaç vermem genelde doktorun ne der bilmiyorum ama dedi hormon takviyesi düşüğü engellemez dedi eğer düşük olacaksa olur dedi. dinlenmen çok önemli dedi. ben biraz fazla dışarlardaydım bi kaç gündür yordum mu kendimi acaba ev işi de bitmiyor hiç Allahım hayırlısını versin. çok sancın oldu mu düşük yaparken kaç haftalıktı?

canım ben de primer de melek ekiciye gitmiştim çok iyi de biraz soğuktu , düşük yaptım
tekrar hamile kaldığımda yine ona gitcektim konuştum soğuk davrandı ben de nette araştırdım nazire hanım için ii dediler ben bgn gittim ilk kez gayet sıcak buldum
ben de de keseyi gördü 11 ekime randevu verdi kalp atışı için

Gunde 1 adet 400 microgram folik asit ozellikle en az 8 hafta alinmali. Bununla birlikte icinde folik asit iceren hamileler icin ozel tasarlanmis multi vitaminlerde tum hamilelik ve hatta emzirme doneminde tavsiye ediliyor.

Hadi inss hersey yolundadirr.inan cok sevindim kanamanin durmasina.aklina kotuyu getirme cunku kanama durup kahveye donusmus.bol dinlen, stres yapmamaya calis. Kalp atisini da duymussun yavrunun.Rabbim bebegini sana bagislasin ins.

canm bende nazire ye bülentte yer bulamadıgım için gittim.ilk kez duydum adınıda.hatta bi arkadaşımında drymuş tesadüf ögrendim çok memnun kalmış.bana tekrar gitmemi önerdi.aslında banada sıcak geldi ama kalp atışı için çağırdıgında duyamadık.belki ondan etkilendim.nazire çok fazla ilaç yazma taraftarı deilmiş arkadaşım bahsetti.bana elevit ve folbiol yazdı iki haftadır kullanıyorum..sanada yazdımı bunlardan canım

bayanlar ben bgn dr gittim keseyi gördü dr ama henüz bebek görünmedi , bir sorun yok dedi yuvarlak düzgün kese
kalp atışı için 11 ekim verdi ben sabırsızlanıyorum 1 hafta sonra gitsem duyulmaz mı
Ayrıca daha önceki gebeliğimde kese için gittiğimde ultrason kağıdında 4 +4 günlük olduğu yazıodu ama bunda bgn hiç bişey yazmıo neden acaba tam olarak kaç hafata gün anlaymadım

bana canım vitamin , folibol yazdı
ayrıca ben 3,5 ay önce düşük yaşadığım için bana progestan da verdi ve bebe aspirini kan sulnadırıcı die
bgn kan testi verdim yarn alcam ama kalp atışı için 11 ekime gün verdi yarn soaracam 1 hafta sonra duyamazmıyız merak ediom

erken gitme bence. duyamazsan bir hafta daha stresle geçirirsin. çünkü benim doktorum 2 hafta sonra çağırması gerekirken bir hafta sonra çağırdı. normal olarak kalp atışını duyamadık. sonraki bir hafta kabus gibi geçti. geç gitmende bir sakınca yok. boşver hamileliğinin keyfini çıkar.

haklısın cnm bekleyelim hayırlısı olur inş.

anladım canım inş.duyarsın kalp atışını.ama ben bir hafta sonra gittiğimde duyamamıştımdr beni tekrar bu hafta çağırdı ama ben gitmicem.biraz daha büyüsün istiyorum.inş.haftaya gidicem bende.ve inş.bi sorun yoktur..

aynen canım bende senin gibi oldum.şu an beklemekteyim.biraz daha zaman geçsin istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…