Solanin çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim senin miniğini de korusunBen ilk hamileliğimde garfield gibiydim. Elinde kumanda koltuğa uzanmış sere serpe serpilmiş bir durumda. Hiç bir şey yapmak istemezdim. Merak etme vücudun seni dinlenmeye alıyor şimdi. Son aylardada uyuyamamaktan şikayet edeceksin. O zamanda vücud seni sık sık uyanan bir melek için hazırlıcak. Uyuduğun kar yatabiliyorsan yat arkadaşım bol bol dinlen. 2 çouklular bak onuda yapamıyor şimdi.
Geç döllenme olup olmadığını belirlemek için söylemiş olabilir. Merak etme 1-2 ay içinde geç döllenme olup olmadığı kesinleşir.
İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana. Allah'ım korusun sizi. İnternetten araştır dualar var bol bol onları oku. Hiç okuyamıyorsan karnını tutup Ayetel Kürsi oku. Bol bol dinlen hiç üzülme.
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. hayırlısı ile Rabbim en kısa sürede muradını verir inşallahRabbim sana sağlık versin üzüldüm canım .. Rabbim herşeyin en hayırlısını rn hayırlı zamanda nasip etsin ... İnançlı insanlarız Allah tan gelene boynumuz kıldan ince ... Hiç üzülme senin de Nurtopu gibi bir yavrun olacak ... Eşinle çok görüşememeyi de kafana takma mesala bak yeni atanmışsın sana zor olacaktı belki de daha uygun bir zaman da olacak belki de ... Ve nasipse bi kere denemeyle de olur ... Biz 2,5 yıldır korunuyoruz (eşim korunuyor ) sadece bir gün korunmadık ve o gün hamile kaldım nasibimizde varmış .. O yüzden hiç bir şeyi kafan takma tamam mı herşey çok güzel olucak
arkadaşlar ilk üç ay kilo almıyorsunuz o şişkinliğin vermiş olduğu bir şey. bende doktora 1,5 kilo aldım dedim o ödem merak etme dedi.
gerçekten o kilo hemen gitti normal kilomda çıkıyorum şimdi. ama pantolonlarım olmuyor maalesef göbeğim 4 aylık gibi şiş.
bunların hepsi normal merak etmeyin. ayrıç a ben hiç ama hiç bir şey yiemiyorum su dahi içemiyorum.
Canim doktorun en dogru yaniti verecektir. Ben dogal dusuk yaptigimda doktor 3 ay beklememizi tavsiye etmisti. Kurtajlarda 6 ay deniyor.Ama bir adet donemi bekleyip hemen hamile kalanlar var.Anlayacagin degisiyor. Her kosulda Folik asit almaya devam etmeni tavsiye ederim.sağol cnm. peki ne zaman düşer ne zman tekrar bebek için çalışmalara başlayabilirim. illa üstünden bir adet geçmesimi gerekiyor eşimle sürekli görüşme sansımız yok bizim. çok sevinmiştim ama hüsran oldu bu durum bana
selamlarr..yaşadığım iki gebelik kaybından sonra 3. kez hamileyim..SAT 15 ağustos..kısmet olursa da mayıs görünüyor 9 ayın sonu..fakat ben o ayları hiç düşünemediğimden buralara yazmayı asla düşünmemişken sizlere bi soru sormak için aranıza katıldım arkadaşlar..ben iki gebelik yaşadım ikisinde de lekelenme yaşadım..ikisini de kaybettim..şu an yine lekelenme yaşıyorum ve kasık ağrılarım diğer gebeliklerimden fazla gibime geliyor..şu an 6. haftadayım..bu haftalarda sizde de bıçak saplanmış gbi ağrılar oluyor mu? tecrübelerimde böle bişe olmadığı için yine korkular içindeyim..zaten psikolojim de iyi değil kayıplardan dolayı..kese falan göründü ama hep aklımda kalp atışı alamaıycağım düşüncesi var..yenemiyorum..sizler ne durumdasınız?
canım bende bişey yiyemiyorum ama şişkinlik var bende anlamadım.bende folbiol ve elevit kullanıyorum dr yazmıştı.onların etkisi mi oluyo acaba:18:
Arkadas ben düşük yaptım kahverengi kanama arkasından kanama yaşadım, doktorun ne diyor genel de ilaç veriyor tr'de ki doktorlar.
Bol bol yat dinlen o kanama olsun olmasın o psikoloji herkeste var maalesef
Mevlam korusun hepsini.
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
canım ben de primer de melek ekiciye gitmiştim çok iyi de biraz soğuktu , düşük yaptımcanım ben hatem hastanesinde nazire hanıma gittim.aslında bülent beye gidecektim çok yogunmuş randevu alamadık.bulent beyi çok öneriyolar.nazire de fena deildi aslında ama ben pek ısınamadım.iki hafta önce gittim keseyi gördüm.bir hafta sonra tekrar gel kalp atışını duyarız dedi duyamadık( tekrar bu hafta çagırdı ben de gitmedim.aslında biraz tedirgin oldum biraz da büyüsün istedim.haftaya gidicem inş.kalp atışı için ama hangisine gitcegime karar veremedim açıkcası..:26:
Gunde 1 adet 400 microgram folik asit ozellikle en az 8 hafta alinmali. Bununla birlikte icinde folik asit iceren hamileler icin ozel tasarlanmis multi vitaminlerde tum hamilelik ve hatta emzirme doneminde tavsiye ediliyor.Kızlar aklıma birşey takıldı şimdi ben ilk doktora gittiğimde bana folik asit kullanma, biz amerikalı mıyız zaten iyi besleniyoruz falan dedi, ancak ben bununla yetinmeyip başka bir doktor arkadaşıma sordum günde 3 tane folic plus al dedi, sonra bununla da yetinmedim :) bi de doktor ablamız var ona sordum o da abartma günde 1 tane yeter dedi :) şimdi merak ediyorum sizler günde kaç tane folic asit alıyorsunuz ?
kanamam kesilmiş kızlar azcık kahverengi şekilde geldi tuvalet kağıdına. aramızda bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı şu an nasıllar acaba? yaşamayan anlamıyormuş gerçekten şu an o durumu yaşayan arkadaşlarımın psikolojisini çok daha iyi anlıyorum. o kanı görünce nasıl ağladım insan tutamıyor kendini.
canım ben de primer de melek ekiciye gitmiştim çok iyi de biraz soğuktu , düşük yaptım
tekrar hamile kaldığımda yine ona gitcektim konuştum soğuk davrandı ben de nette araştırdım nazire hanım için ii dediler ben bgn gittim ilk kez gayet sıcak buldum
ben de de keseyi gördü 11 ekime randevu verdi kalp atışı için
canm bende nazire ye bülentte yer bulamadıgım için gittim.ilk kez duydum adınıda.hatta bi arkadaşımında drymuş tesadüf ögrendim çok memnun kalmış.bana tekrar gitmemi önerdi.aslında banada sıcak geldi ama kalp atışı için çağırdıgında duyamadık.belki ondan etkilendim.nazire çok fazla ilaç yazma taraftarı deilmiş arkadaşım bahsetti.bana elevit ve folbiol yazdı iki haftadır kullanıyorum..sanada yazdımı bunlardan canım
bayanlar ben bgn dr gittim keseyi gördü dr ama henüz bebek görünmedi , bir sorun yok dedi yuvarlak düzgün kese
kalp atışı için 11 ekim verdi ben sabırsızlanıyorum 1 hafta sonra gitsem duyulmaz mı
Ayrıca daha önceki gebeliğimde kese için gittiğimde ultrason kağıdında 4 +4 günlük olduğu yazıodu ama bunda bgn hiç bişey yazmıo neden acaba tam olarak kaç hafata gün anlaymadım
haklısın cnm bekleyelim hayırlısı olur inş.erken gitme bence. duyamazsan bir hafta daha stresle geçirirsin. çünkü benim doktorum 2 hafta sonra çağırması gerekirken bir hafta sonra çağırdı. normal olarak kalp atışını duyamadık. sonraki bir hafta kabus gibi geçti. geç gitmende bir sakınca yok. boşver hamileliğinin keyfini çıkar.
bana canım vitamin , folibol yazdı
ayrıca ben 3,5 ay önce düşük yaşadığım için bana progestan da verdi ve bebe aspirini kan sulnadırıcı die
bgn kan testi verdim yarn alcam ama kalp atışı için 11 ekime gün verdi yarn soaracam 1 hafta sonra duyamazmıyız merak ediom
erken gitme bence. duyamazsan bir hafta daha stresle geçirirsin. çünkü benim doktorum 2 hafta sonra çağırması gerekirken bir hafta sonra çağırdı. normal olarak kalp atışını duyamadık. sonraki bir hafta kabus gibi geçti. geç gitmende bir sakınca yok. boşver hamileliğinin keyfini çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?