t3
t4
tsh
baktiracaksin cnm.
tsh 2 nin altinda olmali.
ah canım keşke bu güzel haber için dünyaları verirdimCanım ben hamılelıgımı ogrendıgımde yaptm bırtek kan tahlılı, sonra yaptrmadm. 3 gun sonra dktra gttm hemn kese varmi baklim dedi. Bende tekrar kan tahlili yapmickmsnz dedim artmismi diye yok gerek yok dedi. Ultrasnla bakti kese gordu. Degrrm 79 du. Arttimi artmadimi bilmiyrm.. Bence suan degerine takilma. Doktr ultrasonla baksin.. Inss guzel haberler verirsn bizee :))
ah canım keşke bu güzel haber için dünyaları verirdim
Herseyin hayirlisi canimm .. Rabbim guzel dualarini kabul eylesinn..
ben acıbademe gidiyorum cnm doçente 4,12 çıktı benim. normal değerler içinde ama hamilelikte 2-2,5 arası olması gerekiyor hamileliğin sonlarına doğru bu değer daha da yükselir dedi. o yüzden 50 mg lık ilaca başladık biz. kontrol altında tutulacağım
Ben bugun yaptirdim tiroit testimi 3.96 cikti normalde 25mg ilac kullaniyodum 50 ye cikardi doktorum. Gebelikte deger 2.5 alti olmasi gerekiyomus neden seninki ilac vermedi anlamadim. Bu cok ciddi bi konu bence arkadasim bi dahiliyeye gorunmeni tavsiye ederim. Benim dr um dahiliye kadin dogum pek anlamayabilir
Bugun yaptrdm testlerimi ama hangisi troid oldugunu bilmoodm baktm tsh 1.293 yazio. T3 T4 yok bende. Bitek tsh yazio :))
Canım tsh değerin yüksek çıkarsa t3 ve t4 e bakıyorlar bazen. İlk testte hemen t3 ve t4 değerlerine bakmamış olabilirler. Tiroid değerin tsh yazan değer. 1.29 çıkmış bence güzel bir değer. Hamilelikte 2 nin altında olması gerekiyor.
kızlar ben şuan 5+4 haftalığım ve en son kan değerim 24877 sizin kaç ?
Hadi inss hersey yolundadirr.inan cok sevindim kanamanin durmasina.aklina kotuyu getirme cunku kanama durup kahveye donusmus.bol dinlen, stres yapmamaya calis. Kalp atisini da duymussun yavrunun.Rabbim bebegini sana bagislasin ins.
yooo oyle dusunme sabaha kadar da kendını yıyıp bıtırme.. hele hele sık sık wcye gıdıp kontrol etme..
sakın ol uzann aksamın keyfını cıkar.. -hakıkaten keyfını cıkar-
hamılelıgınde sureklı kanama yasayan cooook saglıklı gebe bılıyorum ben..
Sakın ol. ınsaellah rahatlar saglıkla alırsın kucagına evladını. dualarımdasın
kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..
Allah korusun öncelikle mevlam hayırlı evlatlar versin.doktorum kasık sancın var mı diye sordu yok dedim. eğer olursa parça düşmesi gibi kanaman olursa hemen ara dedi. yarın sabah da beni ara bilgilendir dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum onu sordu sabah mı akşam mı yapıosun diye. o kadar. yarın seni görmem gerekebilir dedi ilaçtan bahsetmedi.amcamı aradım jinekolog yat dinlen tuvalet dışında kalkma dedi. ben iğne ilaç vermem genelde doktorun ne der bilmiyorum ama dedi hormon takviyesi düşüğü engellemez dedi eğer düşük olacaksa olur dedi. dinlenmen çok önemli dedi. ben biraz fazla dışarlardaydım bi kaç gündür yordum mu kendimi acabaev işi de bitmiyor hiç Allahım hayırlısını versin. çok sancın oldu mu düşük yaparken kaç haftalıktı?
Allah razı olsun. hep acaba başıma gelirse ne yaparım dediğim şeyler başıma geliyorsecret felsefesi mi evrene mesaj mı yolluyorum kötü şeyleri kendime mi çekiyorum buna da şükür
cnm. ben iki dusuk yaptim. 8+4 ve 8+1 de. oyle abartildigi gibi agrilar cekmedim. iki gun adet sancisi gibi cektim. ayaklarim morarmisti ama. sonra da evde birden icim bosaldi. jersey akti kanla. cok buyuk pihtilar akti. hepsini kavonoza koydum ve hastaneyede goturdum. tahlil icinm artik nasil soka girdiysem robot gibiudim.
ikincide de kan geldi. hemen gittim malesef yine kurtaj oldum.
ben ilk bebeğimi 24 haftalık normal doğurdum ama plasenta gelmeyince kürtaj oldum çok sinir bozucu bir işlem epiduraldim bir daha kürtaj olsam anestezi olmak isterim Allahım yaşatmasın.
Allah korusun öncelikle mevlam hayırlı evlatlar versin.
Diyorum ya tr'dekiler şanslı, ben yurtdışındayım burda hemen bakmıyorlar ilk randevumuza gitseydik 3 aylık bakacaklarda.
8. Haftada kahverengi akıntı geldi mecbur baktılar iyi dediler bide kanamam olursa geldiyse tekrar gönderdiler bunu sabah yaşadım hemenrhastaneye gittim. Tabi akşamında kanama başladı sancı o derece, Allah kimseye yaşatmasın düşük sancısı bambaşka..
İşte doktora gittim tekrar doktor 5 haftalık oldugunu söyledi gelişmemiş ama ben 3 hafta yaşadım onunla.
Ah canım ya bende sendenim bu benim 3. Gebelik işte ilk düştü şükür 1 ay sonra oğluma kavuştum.
Bu hamileliği pek anlamıyorum da, şimdiden kendimi olacak kötü şeylere hazırladım desem inanır mısınız?
P.tesi gieem doktora neler olacak kimbilir.
Ay canm mevlam bir daha yaşatmasın, çok üzüldümişte daha ilk aylarda olan kayıplar sağlıksız gebeliklerdir böyle bişey yaşamaktansa öylesine şükür etmek lazım
Cennette seni bekleyen bir meleğin var. Rabbim şefaatine nasil eylesin.
Maalesef benim annemde 5 aylık hamileydi oda kürtaj oldu meğer doğum yapması lazımmış.
ben o zaman küçüktüm annemde cahil işte, özel olunca bişey sanıyoruz. Ölü olsa bilse nasıl parçalayarak aldı akıl mantık işi değil.. Mevlam nasılsa soracak hesabını, ha bu doktoruda sürdürdüler başka şehre.ben de öyle diyorum doğal seleksiyon sağlıksızsa düşer. ama insan kötü şeyler yaşamak istemiyor yaşayınca da ister istemez etkileniyorannene çok üzüldüm 5 aylık bebeğe nasıl kürtaj yapmışlar yazık bunu hangi şehirde hangi yılda yaptılar acaba? gerçi istenmeyen gebeliklerde 6 aylık bile parçalayarak bebeği öldüren alan doktorlar pardon kasaplar var.
Kizlar bir ay once yaptirdigim sensitive tsh degerim : 3.244
Hamilelikte 2 mi olmasi gerek en yuksek ?
Cevap bekliyorum kizlar ona gore yarin gidip kan veriyim ... :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?