2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benimde t3 ve t4 değerlerime baktı onlar normal çıkınca 25 mg lık ilaç verdi. Her ay testleri tekrar edip takip edicez dedi. Ona göre ilacımda değişecek sanırım.

Benimde kadın doğum doktorum testleri istedi. Testlerde yüksek çıkınca endokrinoloji uzmanına gönderdi. O verdi ilacımı.

Bugun yaptrdm testlerimi ama hangisi troid oldugunu bilmoodm baktm tsh 1.293 yazio. T3 T4 yok bende. Bitek tsh yazio :))

Canım tsh değerin yüksek çıkarsa t3 ve t4 e bakıyorlar bazen. İlk testte hemen t3 ve t4 değerlerine bakmamış olabilirler. Tiroid değerin tsh yazan değer. 1.29 çıkmış bence güzel bir değer. Hamilelikte 2 nin altında olması gerekiyor.

kızlar ben şuan 5+4 haftalığım ve en son kan değerim 24877 sizin kaç ?

Benim 4+2 de 2052 idi. Dün gittiğimdede kalp atışı dinlendi sadece, duyduk 6 haftalık ve herşey normal dedi doktor çok şükür.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:
Hadi inss hersey yolundadirr.inan cok sevindim kanamanin durmasina.aklina kotuyu getirme cunku kanama durup kahveye donusmus.bol dinlen, stres yapmamaya calis. Kalp atisini da duymussun yavrunun.Rabbim bebegini sana bagislasin ins.

inşallah Allahtan hayırlısını diliyorum başka elimden bir şey gelmiyor bir de dinleniyorum işte. illa yatmam mı gerekiyor ayaklarımı uzatarak otursam olur değil mi?

Allah razı olsun. hep acaba başıma gelirse ne yaparım dediğim şeyler başıma geliyor secret felsefesi mi evrene mesaj mı yolluyorum kötü şeyleri kendime mi çekiyorum buna da şükür

Allah korusun öncelikle mevlam hayırlı evlatlar versin.

Diyorum ya tr'dekiler şanslı, ben yurtdışındayım burda hemen bakmıyorlar ilk randevumuza gitseydik 3 aylık bakacaklarda.
8. Haftada kahverengi akıntı geldi mecbur baktılar iyi dediler bide kanamam olursa geldiyse tekrar gönderdiler bunu sabah yaşadım hemenrhastaneye gittim. Tabi akşamında kanama başladı sancı o derece, Allah kimseye yaşatmasın düşük sancısı bambaşka..

İşte doktora gittim tekrar doktor 5 haftalık oldugunu söyledi gelişmemiş ama ben 3 hafta yaşadım onunla.

Allah razı olsun. hep acaba başıma gelirse ne yaparım dediğim şeyler başıma geliyor secret felsefesi mi evrene mesaj mı yolluyorum kötü şeyleri kendime mi çekiyorum buna da şükür

Ah canım ya bende sendenim bu benim 3. Gebelik işte ilk düştü şükür 1 ay sonra oğluma kavuştum.

Bu hamileliği pek anlamıyorum da, şimdiden kendimi olacak kötü şeylere hazırladım desem inanır mısınız?

P.tesi gieem doktora neler olacak kimbilir.

ben ilk bebeğimi 24 haftalık normal doğurdum ama plasenta gelmeyince kürtaj oldum çok sinir bozucu bir işlem epiduraldim bir daha kürtaj olsam anestezi olmak isterim Allahım yaşatmasın.

ben ilk bebeğimi 24 haftalık normal doğurdum ama plasenta gelmeyince kürtaj oldum çok sinir bozucu bir işlem epiduraldim bir daha kürtaj olsam anestezi olmak isterim Allahım yaşatmasın.

Ay canm mevlam bir daha yaşatmasın, çok üzüldüm işte daha ilk aylarda olan kayıplar sağlıksız gebeliklerdir böyle bişey yaşamaktansa öylesine şükür etmek lazım

Cennette seni bekleyen bir meleğin var. Rabbim şefaatine nasil eylesin.

Maalesef benim annemde 5 aylık hamileydi oda kürtaj oldu meğer doğum yapması lazımmış.

inanmaz mıyım ben de öyleyim güçlü olmaya çalışmaktan bıktım. Allaha sığınıyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

ben de öyle diyorum doğal seleksiyon sağlıksızsa düşer. ama insan kötü şeyler yaşamak istemiyor yaşayınca da ister istemez etkileniyor annene çok üzüldüm 5 aylık bebeğe nasıl kürtaj yapmışlar yazık bunu hangi şehirde hangi yılda yaptılar acaba? gerçi istenmeyen gebeliklerde 6 aylık bile parçalayarak bebeği öldüren alan doktorlar pardon kasaplar var.

Kizlar bir ay once yaptirdigim sensitive tsh degerim : 3.244
Hamilelikte 2 mi olmasi gerek en yuksek ?
Cevap bekliyorum kizlar ona gore yarin gidip kan veriyim ... :18::18::18:

ben o zaman küçüktüm annemde cahil işte, özel olunca bişey sanıyoruz. Ölü olsa bilse nasıl parçalayarak aldı akıl mantık işi değil.. Mevlam nasılsa soracak hesabını, ha bu doktoruda sürdürdüler başka şehre.

Kizlar bir ay once yaptirdigim sensitive tsh degerim : 3.244
Hamilelikte 2 mi olmasi gerek en yuksek ?
Cevap bekliyorum kizlar ona gore yarin gidip kan veriyim ... :18::18::18:

Canım hamilelik olmasa 4 ün altı normal dedi doktorum. Ama hamilelik olduğunda 2 nin altında olması gerekiyormuş. 2 Nin üstündeyse ilaç veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…