2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum

evet degerın anormal yukselısı dıs ya da kımyasal dıyor.
amma sakın dunyaları uzerıne yıkma.. arkadasın da soyledıgı gıbı
kımbılır zekı..ınsanlıga faydalı ısler yapacak senı gururlandıracak bır evladın olacak ve bu yolda bazen uzuleceksın.
Rabbım hayırlısı ıle saglıkla evladına kavuusacagın gunlerı bekletmeden yasatsın sana..sıze.

inş. cnm bi sorun yaşamayız sağlıcakla alırız inş. senin son adet ne zmn cnm kaç haftalıksın şimdi

yooo oyle dusunme sabaha kadar da kendını yıyıp bıtırme.. hele hele sık sık wcye gıdıp kontrol etme..
sakın ol uzann aksamın keyfını cıkar.. -hakıkaten keyfını cıkar-
hamılelıgınde sureklı kanama yasayan cooook saglıklı gebe bılıyorum ben..
Sakın ol. ınsaellah rahatlar saglıkla alırsın kucagına evladını. dualarımdasın

28 temmuz du dr bana bşy demedi.ama şuanda bana göre yedinci haftamın içindeyim.tabi dr lar daha fazla hesaplıyo her zaman.seninki kaç haftalık?

son adetim 15 ağustos ban a da 4-5 haftalıktır dedi net bilmiom , önceki hamileleğimde ultrason kağıdında yazıodu 4+4 die kese göremeye gittiğimde yazmıştı
ama bgnki ultrason kağıdına baktım hiç bişi yazmıo bebek hala kese de görünmediği içindir belkide , yarın sorcam nedenini

kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..

canım benim de ultrason kağıdında yazmıo.dediğin gibi belkide bebek küçük olduğu için.senle aramızda 15 gün gibi bşy var.inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza

kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum

Allah Allah ben anlamadım şimdi. senin sat tarihin 24.08 değil mi? yani gebeliğini yeni öğrenmiş olman lazım o da kandan. Ben senin yerinde olsam beklerim sağlık ocağında kan günlerini takip et her kan alma gününde kan tahlili yaptır. hcg değeri 2 günde 2 katına çıkmalı. İnşallah benim tahmin ettiğim gibidir ve bebeğin seninledir canım.

canım benim moralini yüksek tut. hiç birşey yapmadan dinlen.

canım benim 6. gebeliğim. ilk ikisinde hiç bir şey yoktu ikisinide kaybettim kalp durmasından. kızımda lekelenmem vardı çok şükür elimde. 5. sinide 6. haftada kaybettim. şimdi 2 damla kadar lekelenmem oldu. Her hamilelik bir değil. Kıyaslama diyeceğim ama kıyaslayacaksın, yapma bol bol dua oku gönlünü ferah tut. Allah ol derse olur.

kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..

Canım ya gerçekten çok uzuldum. Birçoğumuz burda gebelik kayıpları yaşadık. Moralini bozma çok şükür hamile kalabiliyorsun, Allah bundan sonraki gebeliklerinde sağlıkla sonuna erdirsin inşallah. Sende Allah'a emanet ol.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

geçmiş olsun..
benimde ağrım kasılmam oluyor,regl dönemi gibi..normalde regl cok agır gecerdi onun gibi doğrulamıyorum bazen ama çok şükür lekelenmem olmadı hiç.. 6 bitti dün kalp atışını duydum miniğimin hersey normal dedi doktor,darısı başına..Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.

Tiroid kac cikti canim benim 5.bucuk cikti ilac vermedi ay sonu tekrar test vericem
cnm. yarin acilen bir endokrin dr.una git. kesin ilac baslar. benim 5.28 di ilac aldim 2.5 e indi ama dusuk yaptim. iki kez. suan yine gebeyim. 25 lik ilac aliyrdum 2.4 den 4.3 e firlamis. hemen ilac 50 yapildi. suan 1.74 e indi sukur. dikkat et. cokkkm onemli.

gecmis olsun cnm.
Allah bir daha yasatmasin cnm.
ama aklima da gelmiyor degil. biraz bekle lutfen. sakin ilac filan alma. kurtaji da kabul etme. kan degerini takip ettir. bazen yukselebiliyor. eger dusmus olsaydi umut vermezdim sana ama az da olsa artmis. bence kan takibi yaptir cnm.

ben 1 tane folideca aliyrm.

cnm. ben iki dusuk yaptim. 8+4 ve 8+1 de. oyle abartildigi gibi agrilar cekmedim. iki gun adet sancisi gibi cektim. ayaklarim morarmisti ama. sonra da evde birden icim bosaldi. jersey akti kanla. cok buyuk pihtilar akti. hepsini kavonoza koydum ve hastaneyede goturdum. tahlil icinm artik nasil soka girdiysem robot gibiudim.
ikincide de kan geldi. hemen gittim malesef yine kurtaj oldum.

gecmis olsun canim. Allah sabir versin.

Troıdın tahlıldekı ısmı ne kızlar.. Ne olarak yazıo? :)

gecmis olsun cnm.

Allah bir daha yasatmasin cnm.
ama aklima da gelmiyor degil. biraz bekle lutfen. sakin ilac filan alma. kurtaji da kabul etme. kan degerini takip ettir. bazen yukselebiliyor. eger dusmus olsaydi umut vermezdim sana ama az da olsa artmis. bence kan takibi yaptir cnm.

cumartesiye kadar bekleme kararı aldım dr yarın gel demişti ama gitmeyeceğim. son sat 24 ağustos bugün tam 4 haftalık belki içimden diyorum ki yeni oluşuyordur bir yanımda kendini kandırma umudunu kaybet yok diyor. bildiğim ve emin olduğum tek sey ağlamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…