kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
anladım canım inş.duyarsın kalp atışını.ama ben bir hafta sonra gittiğimde duyamamıştımdr beni tekrar bu hafta çağırdı ama ben gitmicem.biraz daha büyüsün istiyorum.inş.haftaya gidicem bende.ve inş.bi sorun yoktur..
inş. cnm bi sorun yaşamayız sağlıcakla alırız inş. senin son adet ne zmn cnm kaç haftalıksın şimdi
kızlar çok mutlu bir şekilde bugun pıtırcığımın kalp atışını duydum diye haber verecektim size ki eve geldim tuvalete girdim kanamam olduğunu gördüm aynı adet kanaması gibi geldi tuvalet kağıdına kırmızı bordo koyu kıvamlıhemen doktorumu aradım. istirahat verdi kasık sancısı parça düşmesi olursa ara dedi sabah durumundan haberdar et yarın seni görmem gerekebilir dedi. çok üzgünüm kızlar ikinci bebeğimi de mi kaybediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
28 temmuz du dr bana bşy demedi.ama şuanda bana göre yedinci haftamın içindeyim.tabi dr lar daha fazla hesaplıyo her zaman.seninki kaç haftalık?
son adetim 15 ağustos ban a da 4-5 haftalıktır dedi net bilmiom , önceki hamileleğimde ultrason kağıdında yazıodu 4+4 die kese göremeye gittiğimde yazmıştı
ama bgnki ultrason kağıdına baktım hiç bişi yazmıo bebek hala kese de görünmediği içindir belkide , yarın sorcam nedenini
kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..
kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
sağol cnm. peki ne zaman düşer ne zman tekrar bebek için çalışmalara başlayabilirim. illa üstünden bir adet geçmesimi gerekiyor eşimle sürekli görüşme sansımız yok bizim. çok sevinmiştim ama hüsran oldu bu durum bana
kızlar çok mutlu bir şekilde bugun pıtırcığımın kalp atışını duydum diye haber verecektim size ki eve geldim tuvalete girdim kanamam olduğunu gördüm aynı adet kanaması gibi geldi tuvalet kağıdına kırmızı bordo koyu kıvamlıhemen doktorumu aradım. istirahat verdi kasık sancısı parça düşmesi olursa ara dedi sabah durumundan haberdar et yarın seni görmem gerekebilir dedi. çok üzgünüm kızlar ikinci bebeğimi de mi kaybediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
kanamam kesilmiş kızlar azcık kahverengi şekilde geldi tuvalet kağıdına. aramızda bu durumu yaşayan arkadaşlar vardı şu an nasıllar acaba? yaşamayan anlamıyormuş gerçekten şu an o durumu yaşayan arkadaşlarımın psikolojisini çok daha iyi anlıyorum. o kanı görünce nasıl ağladım insan tutamıyor kendini.
selamlarr..yaşadığım iki gebelik kaybından sonra 3. kez hamileyim..SAT 15 ağustos..kısmet olursa da mayıs görünüyor 9 ayın sonu..fakat ben o ayları hiç düşünemediğimden buralara yazmayı asla düşünmemişken sizlere bi soru sormak için aranıza katıldım arkadaşlar..ben iki gebelik yaşadım ikisinde de lekelenme yaşadım..ikisini de kaybettim..şu an yine lekelenme yaşıyorum ve kasık ağrılarım diğer gebeliklerimden fazla gibime geliyor..şu an 6. haftadayım..bu haftalarda sizde de bıçak saplanmış gbi ağrılar oluyor mu? tecrübelerimde böle bişe olmadığı için yine korkular içindeyim..zaten psikolojim de iyi değil kayıplardan dolayı..kese falan göründü ama hep aklımda kalp atışı alamaıycağım düşüncesi var..yenemiyorum..sizler ne durumdasınız?
kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..
Allah Allah ben anlamadım şimdi. senin sat tarihin 24.08 değil mi? yani gebeliğini yeni öğrenmiş olman lazım o da kandan. Ben senin yerinde olsam beklerim sağlık ocağında kan günlerini takip et her kan alma gününde kan tahlili yaptır. hcg değeri 2 günde 2 katına çıkmalı. İnşallah benim tahmin ettiğim gibidir ve bebeğin seninledir canım.
canım son adet 24.08.2013 ben 26 ya da 28 günde bir oluyorum eğer 26 ise yarın bir hafta geçiyr. hangi duruma bakıyoruz hamilelikte bilmiyorum ben. cumartesi kan verdim 203 çıktı bugün 243. dr bana en son adetin ne zman diye sormadı sadece gebelik yok dedi. cumartesiye kadar bekleyip başka hastaneye gideceğim artık ona görede ne olursa olsun ama benim umudum kalmadı.
Allah Allah ben anlamadım şimdi. senin sat tarihin 24.08 değil mi? yani gebeliğini yeni öğrenmiş olman lazım o da kandan. Ben senin yerinde olsam beklerim sağlık ocağında kan günlerini takip et her kan alma gününde kan tahlili yaptır. hcg değeri 2 günde 2 katına çıkmalı. İnşallah benim tahmin ettiğim gibidir ve bebeğin seninledir canım.
canım son adet 24.08.2013 ben 26 ya da 28 günde bir oluyorum eğer 26 ise yarın bir hafta geçiyr. hangi duruma bakıyoruz hamilelikte bilmiyorum ben. cumartesi kan verdim 203 çıktı bugün 243. dr bana en son adetin ne zman diye sormadı sadece gebelik yok dedi. cumartesiye kadar bekleyip başka hastaneye gideceğim artık ona görede ne olursa olsun ama benim umudum kalmadı.
Canım benim tamam yükseliş değerin cumartesiden bugüne biraz az ama gebeliğin çok yeni. aramızda 1 hafta var nerdeyse ben cuma (5+0) gördüm kesemi. Pazartesi (4+3) de kese yoktu mesela. senin gebeliğin tam 4 haftalık bugün yani değerin normal değerler aralığında. Bence sen yarın başka bir dr.a git hiçbir şey söylemeden baksana sat ı bile sormamış bu nasıl iş anlamadım.
TANGER nickli arkadaşımız ebe görürsen bu yazıyı sende yorumlarmsın
internetten bakınca 4+4 görünüyordu. evet dr sormadı değer az arttığını görünce dış yada kimyasal gebelik dedi yarın gel hangisi diye bakalım dedi bende gitmeme kararı aldım cumartesiye kadar bekleyeceğim ya daha düşer yada yükselir. umudum yok ama sadece emin olmak istiyorum. ultrasonda hiç bakmadı kese var mı yokmu. bilmiyorum kafam çok karşık ağlamaktan helak oldum çok sevinmiştim ama rabbim nasip etmedi işteCanım benim tamam yükseliş değerin cumartesiden bugüne biraz az ama gebeliğin çok yeni. aramızda 1 hafta var nerdeyse ben cuma (5+0) gördüm kesemi. Pazartesi (4+3) de kese yoktu mesela. senin gebeliğin tam 4 haftalık bugün yani değerin normal değerler aralığında. Bence sen yarın başka bir dr.a git hiçbir şey söylemeden baksana sat ı bile sormamış bu nasıl iş anlamadım.
TANGER nickli arkadaşımız ebe görürsen bu yazıyı sende yorumlarmsın
selamlarr..yaşadığım iki gebelik kaybından sonra 3. kez hamileyim..SAT 15 ağustos..kısmet olursa da mayıs görünüyor 9 ayın sonu..fakat ben o ayları hiç düşünemediğimden buralara yazmayı asla düşünmemişken sizlere bi soru sormak için aranıza katıldım arkadaşlar..ben iki gebelik yaşadım ikisinde de lekelenme yaşadım..ikisini de kaybettim..şu an yine lekelenme yaşıyorum ve kasık ağrılarım diğer gebeliklerimden fazla gibime geliyor..şu an 6. haftadayım..bu haftalarda sizde de bıçak saplanmış gbi ağrılar oluyor mu? tecrübelerimde böle bişe olmadığı için yine korkular içindeyim..zaten psikolojim de iyi değil kayıplardan dolayı..kese falan göründü ama hep aklımda kalp atışı alamaıycağım düşüncesi var..yenemiyorum..sizler ne durumdasınız?
cnm. yarin acilen bir endokrin dr.una git. kesin ilac baslar. benim 5.28 di ilac aldim 2.5 e indi ama dusuk yaptim. iki kez. suan yine gebeyim. 25 lik ilac aliyrdum 2.4 den 4.3 e firlamis. hemen ilac 50 yapildi. suan 1.74 e indi sukur. dikkat et. cokkkm onemli.Tiroid kac cikti canim benim 5.bucuk cikti ilac vermedi ay sonu tekrar test vericem
gecmis olsun cnm.3 gündür ishalim geçmediği için kızlar serum yiyerek yanınızdayım. Kızımda olunca doğru dürüst dinlenemedim. Umarım çabuk geçer hala bağırsak hareketliliğim fazla sadece meyve yiyebiliyorum. Dikkat edin salgın varmış bu aralar.
Hoş geldiniz aramıza sağlıklı gebelikler sizede.
Maşallah grubumuza kızlar doktor, ebe, psikolog ihtiyaç duyabileceğimiz mesleklerden birer üyemiz var umarım bizleride bilgilendirirsiniz neler yapmamız konusunda...
Allah bir daha yasatmasin cnm.kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
Kızlar aklıma birşey takıldı şimdi ben ilk doktora gittiğimde bana folik asit kullanma, biz amerikalı mıyız zaten iyi besleniyoruz falan dedi, ancak ben bununla yetinmeyip başka bir doktor arkadaşıma sordum günde 3 tane folic plus al dedi, sonra bununla da yetinmedim :) bi de doktor ablamız var ona sordum o da abartma günde 1 tane yeter dedi :) şimdi merak ediyorum sizler günde kaç tane folic asit alıyorsunuz ?
doktorum kasık sancın var mı diye sordu yok dedim. eğer olursa parça düşmesi gibi kanaman olursa hemen ara dedi. yarın sabah da beni ara bilgilendir dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum onu sordu sabah mı akşam mı yapıosun diye. o kadar. yarın seni görmem gerekebilir dedi ilaçtan bahsetmedi.amcamı aradım jinekolog yat dinlen tuvalet dışında kalkma dedi. ben iğne ilaç vermem genelde doktorun ne der bilmiyorum ama dedi hormon takviyesi düşüğü engellemez dedi eğer düşük olacaksa olur dedi. dinlenmen çok önemli dedi. ben biraz fazla dışarlardaydım bi kaç gündür yordum mu kendimi acabaev işi de bitmiyor hiç Allahım hayırlısını versin. çok sancın oldu mu düşük yaparken kaç haftalıktı?
ben acıbademe gidiyorum cnm doçente 4,12 çıktı benim. normal değerler içinde ama hamilelikte 2-2,5 arası olması gerekiyor hamileliğin sonlarına doğru bu değer daha da yükselir dedi. o yüzden 50 mg lık ilaca başladık biz. kontrol altında tutulacağım
Troıdın tahlıldekı ısmı ne kızlar.. Ne olarak yazıo? :)
ben acıbademe gidiyorum cnm doçente 4,12 çıktı benim. normal değerler içinde ama hamilelikte 2-2,5 arası olması gerekiyor hamileliğin sonlarına doğru bu değer daha da yükselir dedi. o yüzden 50 mg lık ilaca başladık biz. kontrol altında tutulacağım
internetten bakınca 4+4 görünüyordu. evet dr sormadı değer az arttığını görünce dış yada kimyasal gebelik dedi yarın gel hangisi diye bakalım dedi bende gitmeme kararı aldım cumartesiye kadar bekleyeceğim ya daha düşer yada yükselir. umudum yok ama sadece emin olmak istiyorum. ultrasonda hiç bakmadı kese var mı yokmu. bilmiyorum kafam çok karşık ağlamaktan helak oldum çok sevinmiştim ama rabbim nasip etmedi işte
Canım ben hamılelıgımı ogrendıgımde yaptm bırtek kan tahlılı, sonra yaptrmadm. 3 gun sonra dktra gttm hemn kese varmi baklim dedi. Bende tekrar kan tahlili yapmickmsnz dedim artmismi diye yok gerek yok dedi. Ultrasnla bakti kese gordu. Degrrm 79 du. Arttimi artmadimi bilmiyrm.. Bence suan degerine takilma. Doktr ultrasonla baksin.. Inss guzel haberler verirsn bizee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?