2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Film izlemiş gibi oldum resmen gözümün önüne geldi. Ama şanslıymışsın kötü bişey olmamış. Annen ebe falan olsa neyse. Gerçekten şanslıymışsın

güzel hamişler merhaba,
doğum üzerine yazılanları okuyunca, aşağıda normal evde doğum hikayesini paylaşmak istedim. Okurken imrendim ve ağladım. ve bizlere de rabbim kolay bi doğum nasip etsin:)

helal... Allah korumuş.. Allah kızını sana sağlıkla sıhhatle bagıslasın ınsallah.

Film izlemiş gibi oldum resmen gözümün önüne geldi. Ama şanslıymışsın kötü bişey olmamış. Annen ebe falan olsa neyse. Gerçekten şanslıymışsın

canım doğumu ben yapmadım ama keşke yazılanlardaki ben olsaydım:) inşallah hepimize rabbim böyle güzel doğumlar nasip eder.

Hamiş arkadaşlarım,

Şimdiden doğum korkusuyla yüzleşmeyelim kötü hikayeler kadar iyi hikayelerde var hatta bitanesini paylaştım. Kimiz kolay kimimiz zor hamilelik geçiriyoruz. Bol bol dua edelim inancımızı yitirmeyelim. Yıllardır bebek sahibi olmak için bekleyenler var ve bu yolda her türlü fedakarlık yapabilecek anneler var yeter ki evladıma kavuşayım diye. İnanın bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün yaşadıklarımızı unutacağız. Ne güzel söylemiş Nebi(a.s.) “Cennet annelerin ayaklarının altındadır.” diye.

bugün tahlil sonuçlarımı aldım yeni geldim eve kolestrol fırlamış resmen çok yüksek çıktı... idrar tahlili yaptırmam lazımmış enfeksiyon çıkmış kanda belli olurmu ki?

Ağlama diyeceğim ama ben de çok duygusalım. Dün akşam muhteşem yuzyılda içim çıktı resmen ağlamaktan.

Az önce ablamla konustum, doktor kendısı... Insulın kullanacak derecede dıyabetlı kısı kucuk cocuk ve yenıdogan bebekle yapamaz dedı. Yorucu işlerde de çalışmamasıngekli. Aniden bayılırsa kucağında bebekle ya da evde yalnız kaldıgında cocuklarla fenaslassa, çocukların çok kucuk kımseye haber veremezler dedı. Cok dusundurdu bu benı(( off ya((

Buarada gebelik diyabeti nedeniyle insulin kullanan arkadaslar; gebelıkte dırekt ne olursa olsun ınsulın verılıormus. Yanı sızın durumunuz ıle tıp 1 dıyabetlı ınsulıne baglı hastaların durumu cok farklı. Benım yazdıklarım sızı telaslandırıp uzmesın lutfen.

kızlar ben artık yürüyemiyorum normalmi bu durum bilmiyorum ama karnım sanki aşağı düşecek üst derim geriliyor görseniz mide falan dümdüz sadece göbek deliğim ve altı kocaman
sanırım yan yatıyo bebeğim ve bütün ağırlık aşağı doğru çekiyo beni halbuki yürümeyi çok istiyorum

ben izleyemedim ağlama derdinden ben de bizim çevredekilere sorucam bakıcı işini, sen yatılı istiyordun değil mi?

ağrı falan mı oluyoda yürüyemiosun yoksa yorulduğun için mi

canım bu haftalarda bırden buyuyor bebek .. benım 28+.. , 29. hafta gıbı ınanılmaz sancım vardı buyumeden oturu..yavas hareket etmeye calıs.. ben egzersızle attım sancıyı.. açma germe yaptım.. cok ıyı gelıyor..
tavsıye ederım yapabılırsen

niye okadar aşşağıdaki ? bence bi doktora görün hamileliğin son haftalarında göbek aşşağıya iner benim bildiğim .. Allah kuzucuklarımızı korusun vaktinde saatinde sağlıkla gelmelerini nasip etsin ..

çok çok beyendim göz yaşlarıma hakim olamadımAllah hepimize böyle kolay bi doğum nasip eder inş harika bi hikayeymiş

Anam bende sen yaşadın sandım. Bilmiyorum bu kadar kolay herkese nasip olacak bişey değil. Büyük risk almış sanki. Zor ya :)

bende ilk doğumumda kesiden çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi değilmiş sanırım uyuşturuluyor kesi yapılırken ama doğumdan sonra dikişler biraz uğraştırdı, bu ikinci doğumum olucak bundada kesi yapılırmı acaba ,tabi yırtılmasından iyiyidir kesi yapılması ama sonrasında sıkıntı yaşamamak için merak ediyorum

aramızda ilk kim doğuracak acaba.. ilk sayfadaki listeye bakılırsa

psikologanne
Anneyimyinehamileyim
moonserose1607
doadoa
dalokaysmom

bize yazın mutlaka olur mu? nasıl oldu? bız ne yapalım? unutmamamız gereken şey? yada aklınıza gelmedıgı ıcın pişman oldugunuz neler var..?

UNUTMAYIN BIZI YANI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…