2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım ben muhtemelen adet olacagım o zaman canım yerlesme knamasıda olmadı cunku bende
ama herkeste olmuyor güzelim o yerleşme kanaması benim kızımda olmamıştı ve bacak ağrım çok olmuştu heveslendirmek istemem ama sana o yüzden bir bakmışsın hamişsindir dedim

ama herkeste olmuyor güzelim o yerleşme kanaması benim kızımda olmamıştı ve bacak ağrım çok olmuştu heveslendirmek istemem ama sana o yüzden bir bakmışsın hamişsindir dedim
Hım anladım canım hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur peki senin adetten öncemı olmuştu

seval_csoganpost: 36476176 .!.:
inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ne diyelim hayırlısı bakalım artık soğan kürü nasıl yapılıyor ben ilk duyuyorum senden
Beyaz yemeklik sogandan 2 su bardagi klorsuz suyu kaynatiyorsun kaynayan suyun icine 1 orta boy sogani en dis kabugunu soyup 4 e boluyorsun icine koyup 5 dk agzi kapali kaynatiyorsun ilik iciliyor

günüme bir hafta falan vardı bel ve bacak ağrım başlamıştı bende regl olacağım diye beklerken günüm geçti test yaptım pozitif
Hım anladım canım benımde gunumue 1 hafta kala basladı ve sızlama hala devam edıyor zannedersınkı yaslıyım romatızmalarım azdı belım agrım cok fazla yok ama

Sabah aksam ac karnina 1 bardak yemekten 10 dk once iciliyor bide adetin 7 .gunu baslaniyormus ben oyle yaptim bakalim sonuc ne olacak

her bünyede aynı şeyler olmayabilir umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Evet canım her bünye farklı inşallah canım güzel haberler veririm tedavıyı bana soruyorsan canım hayır benım bu 2 ayım henuz bebek dusunelı

hayırlısıyla onumuzdekı aylar hamıs kalacaksın yıne cnm..sen yınede hamıle kalabıldıgını bılıyorsun artık.o duyguyu ben hıc tadamadım cnm..şükret yinede allahtan gelen herseye tevekkul et

hayırlısıyla onumuzdekı aylar hamıs kalacaksın yıne cnm..sen yınede hamıle kalabıldıgını bılıyorsun artık.o duyguyu ben hıc tadamadım cnm..şükret yinede allahtan gelen herseye tevekkul et
asla canım asla Allah'a isyan etmiyorum vardır bi hayır diyorum o herşeyin hayırlısını verir diyorum güçlü durmaya calışıyorum eşim için ama bu duyguyu unutmak da istemiyorum biraz toparlanıp yeniden yeşermek istiyorum hamile kalabildiğimi biliyorum şimdi benm tek korkum yeniden düşük yaparsam ya korkusu onu nasıl atlatırım bilmiyorum hep diken üstünde olcam

Tebrik ederim canım seni ne güzel düşünüyorsun bundan sonra aynısı olmayacak kendıne dıkkat edeceksın agır işler yapmayacaksın korkma aynı seylerı yaşamayacaksın Allah'ın izniyle benım annem 5.5 aylıkken düşük yaptı düşün içinde kıpırdadıgını hissediyordu ama sonra yine hamıle kaldı ve dogumunu yaptı sende içini ferah tut kendını yormayacaksın prensesler gıbı davranacaksın kendıne tatlım sonra nur topu gıbı bır bebısın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…